52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • PetiM44
    Most próbáltam leszedni a RestaCarról, és tökéletesen működik a letöltés, nincs semmi baj vele.
  • fuszhi
    Egy villanás volt egy gázfelhő ami megrekedt egy termikus zsebben és visszaverte a Vénusz fényét? Ugye? A restacar oldalon nem tudom leszedni a letöltés nem elérhető, és a másik oldalról meg leszedtem , de ha mód mappába teszem a kicsomagolt fájlokat elindul a program aztán kilép. Azért köszi az információt.
  • ets2mplayerHUN
    én vissza raktam 1.23ra a játékot mert az a WorkShop-os mod csak 1.23al kompatibilis és azzal is megpróbáltam vagy ezerszer és akkor is csak egy rácsot és fényhidat engedélyez,nos ez esetben mit kell tenni hogy ezeket a "DUPLA" rácsokat és finyhidakat fel tudjam pakolni? valaki segítene nekem ebben? megköszönném.
  • Bowie
    Regiszrtálsz a Restacar.hu-ra és közvetlen letöltheted az aktuális legfrissebb Hungary Mapot vagy innét leszeded. Nem baj hogy 1.23-at ír mert működik az 1.24-el gond nélkül.

http://download-ets2.com/maps-ets-2/8705-hungary-map-v0928-by-frank007-123x.html
    vagy itt:
    http://ets2.lt/en/hungary-map-v-0-9-28-1-23/
    Ez pedig kijavítja a körforgalmakat, hogy ne angolosan mutassa a gps:https://mega.nz/#!BlJEQIhQ!tlGrDcnUHLBcmoF9tR5mKzdYyL85GA050FUywvxG_74
    Utoljára szerkesztette: Bowie, 2016.08.04. 12:31:21
  • fuszhi
    Üdv egy működő hungary map módhoz hogy lehet hozzájutni amit Frank007 szerkesztett?
  • Kopasz13
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Egy olyan problémám lenne, hogy belső nézetben nem tudom mozgatni a kamerát egérrel.
    Nem tudom mi történhetett a játékkal, előző héten még gond nélkül játszottam.
  • ets2mplayerHUN
    egyébként ezt a modot aktiváltam be a WorkShop-ban: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=672026620
  • ets2mplayerHUN

az oké,hogy singleplayerben (egyébként ez egy WorkShop-os mod) amit beaktiváltam csak az a baj,hogy hiába mert csak egy fényhidat és rácsot engedélyez ez a bizonyos mod hol ott ez a mod mind a 2-ből duplát kéne engedélyezzen és nem értem,hogy miért csak egyet engedélyez
    Utoljára szerkesztette: ets2mplayerHUN, 2016.08.04. 01:17:04
  • ets2mplayerHUN

az oké,hogy singleplayerben (egyébként ez egy WorkShop-os mod) amit beaktiváltam csak az a baj,hogy hiába mert csak egy fényhidat és rácsot engedélyez ez a bizonyos mod hol ott ez a mod mind a 2-ből duplát kéne engedélyezzen és nem értem,hogy miért csak egyet engedélyez
    Utoljára szerkesztette: ets2mplayerHUN, 2016.08.04. 00:58:22
  • ets2mplayerHUN
    sziasztok
  • yossarianHUN

<3
  • Bukephalos
    Legutóbbi utam az új traktorral.

• kukubenko66
    Szia.

Itt az összes kereskedő listája az alapjáték plusz a 2 dlc-re vonatkozóan. ProMods nem tudom mennyi plusz kereskedőt ad hozzá, de remélhetőleg így is találsz megfelelőt Volvo vásárláshoz.

DAF: Amsterdam, Bergen, Bremen, Cardiff, Glasgow, Leipzig, Salzburg, Zurich

IVECO: Brussel, Frankfurt am Main, Grimsby, Hamburg, Kobenhavn, Torino, Wien

MAN: Berlin, Bern, Birmingham, Calais, Dortmund, Edinburgh, Krakow, Linkoping, Munchen

Mercedes-Benz: Bratislava, Geneve, Kalmar, Newcastle-upon-Tyne, Plymouth, Rotterdam, Stuttgart, Szczecin, Warszawa

RENAULT: Budapest, Dusseldorf, Felixstowe, Lyon, Oslo, Paris, Praha, Rostock, Szeged

SCANIA: Aberdeen, Dresden, Gdansk, Hannover, Lille, Manchester, Milano, Stockholm, Strasbourg

VOLVO: Goteborg, Graz, London, Luxembourg, Nurnberg, Osnabruck, Verona, Wrocław
  • mardal
    Sziasztok

Megtudja nekem valaki mondani hogy a promods mapon magyarországon vagy ahhoz legközelebb hol van volvo kereskedés,mert már csak azt nem találtam és így nem is tudok elmenni oda.

Köszi előre is.
  • Frequency
    Nincs,nem lehet.
  • Maceehun13
    Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy van-e olyan mod amiben megszólal a gps?Vagy azt meg lehet csinálni,hogy megszólaljon valahogy?
  • Zanetti
    Van néha egy-két idióta, de összességében nem vészes. Egész értelmes a közösség.
  • cxaxoxc
    A mai fuvar képei egy valamivel modernebb vassal:

@Zanetti: Én még régebben próbálkoztam párszor a multival, de akkor még elég sok volt a troll. Mostmár amennyire néztem kigyomlálták szépen a nagyját (aki meg 160-nal akar száguldozni egy kamion szimulátorban kapott limiter mentes szervert), de nekem a modok több élvezetet tudnak nyújtani, mint amennyit a multi... De kinek a pap, kinek a papné.
  • Zanetti
    Srácok, szoktatok online is menni?
  • cxaxoxc

• yossarianHUN

• SimaSuna #49383
    Ess, eső ess!...

• Muand
    Óóóó, soha nem jöttem volna rá. Köszönöm szépen (:
  • smog15
    Megnyomod az F4-et és ott be tudod pipálni, hogy világítson.
  • Frequency
    A sebesség limitert ki tudod kapcsolni a játékon belül,a beállításoknál,nem kell hozzá mod.
  • Muand
    Üdv!
    Tudna nekem valaki ajánlani olyan modot, amivel a kamion tetején lévő kiegészítő lámpák is világítanak ha refizek, ill. hogy a kamion ne tiltson le 90-nél? (viszont a sebességhatárok maradhatnának) Kerestem már annyit de semmi nem volt jó :(
  • SimaSuna #49378
    a modderek segítségével...inkább. Az SCS szerintem 3 évet csúszna vele, mert az apró idegesítő faszságok fontosabbak.

Mert rohadtul fontos a kerékanya színe, vagy épp a következő frissítés..ami valszleg a mozgatható kormány lesz...amit 2014-ben már megcsinált egy modder...
  • smog15
    Szuper majd talán 2 év múlva benne lesz hivatalosan is a játékban
  • yossarianHUN
    Nemtom volt-e már, de augusztus 23-án leplezik le az új Scania generáció első tagjait.
  • ntex
    Eskü először azt hittem igazi kép :D Jól elkaptad
  • regelek5
    Köszi a választ, akkor továbbra sem festegetek, csak a pénzt vinné...
  • RedRooster
  • akos25

Szép gépek / képek...
  • Axtros
    Nem, saját flotta kamionjai még nem közlekednek, és egyenlőre nincs erről szó. Csak AI-k vannak.
  • regelek5
    Sziasztok!

Megcsinálták már azt, hogy a saját flotta autói is járjanak a forgalomban? Mert most még nem szoktam festegetni a kamionokat, amíg úgysem látni őket forgalomban, pedig tök szépek lennének, ha a saját autók jönnének szembe.
  • Skrupi
    Sárgaság!!

• Skrupi
    Már megoldódott ez is. Vagyis rájöttem hogy kéne hozzá a Skandináv dlc is.
  • Skrupi
    Egyik gond a másik után.
    Sikerült kibontani és berakni a játékba de betöltésnél kifagy.
    Talán a prioritásokat kellene állítani?

• Skrupi
    Köszönöm szépen a segítséget.
  • Stormbird
    Töltsd le INNEN vagy bárhonnan ahonnan akarod ezt az ingyens tömörítőt. Ezzel ki tudod csomagolni és akkor megkapod a szükséges scs fájlokat.