52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fazerus
    SCS Trailer Patch V 1.5

• Skrupi
    Valaki tudna ajánlani valami minőségibb pótkocsi packet mert amiket én találok azok elég gyatrák.
  • Skrupi
    Elnéztem a lehajtót, de így utólag örülök neki hisz egy elég szép szakaszon mehettem a célig
    (DIESEL DOG írtam egy privátot)

• szazoltan
    Szia emlékszem rá. :)
    Örülök hogy látlak.
  • macleody
    Hmm... csinos jószág.
  • SimaSuna #49319
    szar képkezelő...

Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2016.07.13. 17:14:58
  • AttilaRO
    Valaki ad nekem is privibe frank007 mentest.Koszi !Szep gep SKrupi!
  • Skrupi
    Sziasztok!
    Rég jártam már itt! Újra kedvet kaptam a játékhoz úgyhogy megint hozni fogom a képeket! :)

• fazerus
    Papi, ez most fájt :D Tegyük fel van egy 1024x1024-es template. Ha neked nagyobb méret kell, akkor photoshopban méretezd át, pl. 4096x4096-ra. Pixeles lesz a template, de mivel úgyis festesz rá jobb minőségben nem lesz pixeles.. :-)
  • SimaSuna #49315
    Nem is olyan rossz a Range T ha szépen kidolgozott..
  • Skinner_11
    @papi08 Sztenderd BKK bugyikék?

Közben irány keletre, naranccsal a pótunkban

• papi08
    Én nem értek hozzá, viszont láthatóan kevésbé lett pixeles közelről a kétszer akkora felbontású dds-en, mint a kicsin :D
  • gumikacsa
    Őőő, miért kell ahhoz HD template, hogy ne legyen pixeles? :D Lehet, már rég készítettem festést, de ezt nem értem.
  • papi08
    Vége találtam egy HD templatet.. Már nem pixeles a drága :D
  • AttilaRO
    Sziasztok,van valakinek egy mentes a frank mapjarol unlocked.Varok privibe egy mentest.Koszonom
  • smog15
    Multiban 110-l lehet menni csak a beállításoknál ki kell szedni a sebességlimitert.
  • Stefan28
    Estét!

Magyarország és az én hű társam!

Szép gépek/képek!
  • Sanyiryyd
    90-nel megyek, azt megelőznek
  • macleody
    Sehogy. Szerver oldalról van tiltva. De anno valamelyik szerón nem volt ha jól emlékszem. Bár lehet csak álmodtam.
  • Sanyiryyd
    Sziasztok, valaki tudna segíteni hogyan lehet kikapcsolni a multiba a sebesség limitert?
  • norbee46
    Köszi szépen!
  • RiCSi1234
    Nincs, most néztem!
  • Skinner_11
    Szeva srácok!

Az első posztom, beruháztam egy DFGT-re így most már szabadidőm nagy részét kedvencem volánja előtt töltöm

• norbee46
    Szia!
    A 3 tengelyes változatokhoz van már ebbe a pakk-ba oldal spoiler?
  • sewy21
    szia szazoli, de jó újra látni téged itt! egyszer csináltál nekem Perspedes skint, még ETS1-re. örülök, hogy jól vagy, pacsi!
  • SimaSuna #49299

• RiCSi1234
    Nagyon klassz ez a Scania pack ami jött. :)
  • Alexzel
    Mindenkinek más tetszik, de ha erőset akarsz akkor a Volvó érdemes, mert az olcsóbb verziónak az alapmotorja erősebb mint némelyiknek a legerősebb motorja, és a Volvóhoz van a legerősebb végső motor is (750 hp) már 16-os szinten, míg a második legerősebb motort (730 hp) a Scania-hoz ha jól emlékszem 23-as szinten lehet megvenni.
  • Vesporigo
    Nagyon köszi a választ! Úgy látom, saját kamion kell a fuvarozáshoz, mielőtt a World of Trucks fuvarok megjelennének, szóval most erre gyűjtök. :)

Melyik kamiont ajánlanátok elsőre megvenni? Külföldi fórumokon jópáran a legolcsóbb Volvót ajánlották, kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
  • Frequency
    A daf festését a wolksvagen szponzorálta
  • fazerus
    Régen festettem Magnumot.. egy egyszerű, de nagyszerű következzék:

• Alexzel
    Szia!
    Semmi különös, a fuvaroknál a gyors és vállalkozói fuvart mellett megjelenik egy harmadik lehetőség, a 'Külső megbízás'. Egy különbség a másik kettőhöz képest, hogy nem kell kijelölni melyik városnál akarod megtekinteni a listát, mivel mindig az adott helység területét listázza - de ha elég közel van egy másik város, akkor lehet hogy abból a városból is lesz szállítási lehetőség. Mielőtt erre rájöttem, egyszer át kellett mennem a szomszéd városba emiatt.
  • Vesporigo
    Sziasztok!

Összekapcsoltam a játékbeli fiókomat a World of Trucks fiókommal, de amikor a WoT oldalon a Job marketre kattintok, ezt írja ki:
    A new version of World of Trucks contracts has been released. Please take World of Trucks contracts directly from the game.

Kérdésem: a játékban hogy találhatok ilyen fuvarokat? Mire kell szűrni, hogy ezeket mutassa?

Segítségeteket előre is köszönöm! :)
  • Frequency
    Jönnek Lacika 4K videói:
  • Stefan28
    A gép állat!
  • ntex
    Hát ezen szakadok :D Lenne ilyen székem esküszöm kipróbálnám XD De am egérrel is teljen jól lehet "vezetni"
  • Frequency
    Az emberi találékonyság határtalan :D
  • Frequency
    Hmmm,végre egy ember aki a "negatív" kritikákat jól kezeli!Vedd lejjebb a grafikai beállításokat,hidd el..sokkal élvezhetőbb a játék ha érzed a sebességet ;)
  • Stefan28
    Köszönöm az őszinteséget nektek és igazatok van. Ahogy mondani szokták "Az igazság fáj" de igaz
    Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2016.07.05. 20:11:55
  • PetiM44
    Hála ennek a "zenének", amit bevágtál a videó alá, ez talán még rosszabb lett, mint az előző volt. Annál még azt mondtam, hogy oké, egyszeri próbálkozás, nem jött össze, de itt már nem bírtam magammal, és rányomtam a diszlájkot. Őszintén szólva nem értem, hogy mi értelme van ilyen 10 fps-es, sz@r minőségű, billentyűzettel vezetős videókat feltölteni. Ne vedd személyeskedésnek, mert nem (csak) ellened irányul, tényleg milliónyi ilyen van fent, de szerintem konkrétan nincs senki, aki akár csak egy ilyen videót is végignézne.