52664
-
#49258 Ami azt illeti, már én sem, örülök, ha van időm egy kicsit játszani... :-D
Robertoo21: Szeva pajti!:-) Hát kb. igen... :-D És nálad mi a szitu? Jó látni téged is erre... :-) -
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2016.06.28. 22:58:53 -
#49256 Tessenek megcsinálni a többire is, meg legyen egy MAN rework (nem mod, az nem kell. És van is.), aztán akkor majd én is benevezek egy ilyenre. Meg egy DAF-osra. De addig köszönöm, nem kérem :D -
#49255 Gondolom, meglátják mekkora az igény ilyenekre, én nem bírtam ott hagyni :D
-
#49254 őőőő oookééé... ezt régóta vártuk már, és a 3,6-os ár se vészes.. de most külön lesz Volvo, Merci, Renault stb tuningcsomag ? :DDDDDD -
#49253 Egy új, Scania rajongóknak kötelező DLC:
-
#49252 Halihó!
szépen összegyűltetek, jó látni, hogy az "öreg nagy koponyák" is olvassák még a topicot és néhol a régi kifinomult stílusok visszatérését!!! Vajo merre lehet?
Sajnos én is abbahagytam a skinezést és a játékot is csak nagyon ritkán játszom... :(
akos25 : Szevasz Papa! Remélem minden ok arrafele! :) -
ntex #49251 És arra van megoldás hogy a két térképet berakva kissé elcsúszik a térképen az úthálózat? Láttam hogy a def fájl kreálásakor be kell pipálni valamit, de nekem ugyanúgy el volt csúszva. Egyébként új mentést kell kezdeni a modokkal vagy mehet a régivel? -
PetiM44 #49250 Nem olvastad elég figyelmesen. A trailer pack nem kompatibilis a valósághűbb pótkocsi felakasztással. A rusmap-pal már kompatibilis a promods, le is van írva sok helyen, hogy hogyan kell beállítani a modok betöltődési sorrendjét, hogy működjön. Itt egy példa: http://www.squirrel.tv/forums/index.php?topic=918.0 -
mardal #49249 Azt én is olvastam hogy még nem kompatibilis,de majd ha az lesz akkor hogy érem el hogy mindkét térképet kezelje? -
#49248 Kettővel lejjebb ott a válasz ;) -
mardal #49247 Sziasztok
Az megoldható hogy a promods map mellé a rusmap is be legyen téve mert a térképen ott volna még neki a hely,csak nem értem hogy kezeli le a két térképet?Jó volna még kicsit a területet növelni. -
#49246 Sziasztok,
Bizonyára láttátok már, hogy a képeimen szerepel egy Krone Mega Liner pótkocsi. Az lenne a kérdésem, hogy venné-e valaki a fáradtságot, hogy lemappolja nekem újra, mert nincs hozzá template, illetve elég sok helyen vacak textúra van.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, természetesen később publikálnám :-) -
Fdm019 #49245 Igen, a Promods oldalán is írják, hogy (még) nem kompatibilis vele.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2016.06.26. 12:58:42 -
ntex #49244 Feltettem ezt a Promods mapot a Rusmappal, hát Berlinnél olyan fps dropom van hogy ihaj XD Felraktam még ezt a trailers modot is ami a Promod-hoz van, de nálam azzal valahogy nem akar működni a pontos pótra állás, akárhogy próbáltam aláállni nem dobta fel a trailer csatlakoztatást. Másnál is ez van? -
cxaxoxc #49243 Tud valaki olyan modot ajánlani, ami lehetőleg teljesen lecseréli a gyári félpótkocsikat tandemre, hogy ne kelljen annyit kínlódni mire fuvart találok? Jelenleg egy Mercedes Antos-t használok, de csak 1.23 alá sikerült találnom olyan tandem-modot, ami elég jó hatásfokkal képes lecserélni a gyáriakat, és szeretnék már frissíteni... (Mielőtt jönne a kérdés: megpróbáltam ugyanezt használni 1.24-es patch alatt is, de nagyon kevés pótot cserélt csak le.) Előre is köszönöm, ha valaki tud nekem ebben segíteni! -
Bukephalos #49242 Köszönöm! -
DIESEL DOG #49241 Szép estét viszont neked is rég nem látott barátom! Még egy öreg róka a csapatban! Jó újra itt látni téged is! -
#49240 Szép estét mindenkinek -
#49239 Szia, a ProMods map nagyon jó. és szintén megy a rus mappal.
Dog át fogok menni.
Ákos, hát igen, ma már ezeket nem űzöm.
Pár kép.
-
ntex #49238 Térképet melyiket érdemes mostanság használni? TSM + RusMap hallottam h kompatibilis egymással. Ezeken kívül van még ami megy együtt? -
PetiM44 #49237 Várni kell kicsit, hogy a fuvarok "kicserélődjenek" úgymond. Egyébként ne számíts olyan hatalmas mennyiségű fuvarra, a DLC-s fuvarok sem lesznek gyakoribbak, mint a játékban alapból benne lévők. -
#49236 Arra nem lehet nem emlékezni... :-) Amikor még ets-hez meg gts-hez készítettünk skineket, meg a jó öreg zmodeler-es munkáink... :-) Mennyit babráltunk velük... :-D Régi szép idők... :-)
Gumikacsa: Arra én is kíváncsi lennék, bár PTTM topikba nagyon ritkán írtam, viszont figyelemmel kísértem az eseményeket... Vajon hová lett mindenki azóta? :-) -
DIESEL DOG #49235 Kicsit vissza a Renault volánja mögé... :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.06.25. 10:11:09 -
Bukephalos #49234 Sziasztok!
Mi a tapasztalat a High Power Cargo-val kapcsolatban? Tegnap aktiváltam, de alig akar onnan származó fuvarokat adni, szinte csak az alap trailer-eket ajánlja. Más Trailer pack mod nincs használatban! -
#49233 Én a 10 évvel ezelőtti emberkékre lennék kíváncsi, akikkel még a pttm topikban kezdtünk írogatni, modolgatni.
Néhány hete rákerestem pár emberkére, akinek emlékeztem a nevére, de a legtöbbjüknek több évvel ezelőtti az utolsó hozzászólása. -
DIESEL DOG #49232 Zoli! Az én saját topikom még mindig meg van. Ha gondolod átmehetünk oda hogy ne itt offoljunk. ;) -
#49231 Hát igen volna mit de nem szeretném szétrombolni a topicot. :)
Sokan nem tudják, hogy mi kik is voltunk itt, miket csináltunk. Te emlékszel rá ebbe biztos vagyok. :) -
#49230 Scania V8 -
#49229 Jelenleg 216 órám van a játékba, ebből az utolsó 30-ban csak Skandináviában voltam :D
Egyedül quickjob' miatt jöttem csak ki onnan. Szóval igen. Megéri :D
Na meg ott végre egyedi városok vannak, nem a 4 fajta sablon. Szebb tájak, modellek. :D
Jójaz!
Utoljára szerkesztette: papi08, 2016.06.24. 12:50:42 -
PetiM44 #49228 Ha egyébként szereted a játékot, és sokat játszol, akkor 5 eurót szerintem mindenképpen megér. :) -
ntex #49227 Elgondolkodtam h megveszem most leárazva a Scandinavia DLC-t, de nem tudom megéri-e. 5€-t össze tudtam kuporgatni a walletemre, de lenne más játék is amit meg akarnék venni és most döntenem kell XD -
#49226 valaki tudna nekem linkelni egy működő és jó V8 hangot ami megy RJL Scaniaval is? 1.24hez.
előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.06.24. 11:32:48 -
#49225 Köszi szépen! :-) Akár csak én téged... :-) Ami azt illeti, nem sűrűn írok a topikba, viszont majdnem napi szinten követem az eseményeket és jó látni, hogy még vannak szép számban a régi csapatból... :-) Örülök, hogy visszatértél. :-) Gondolom volna mit mesélnünk egymásnak. -
#49224 Mostantól a Summer Sale keretein belül július négyig 5,99 euró az ETS2 Steamen!
A Scandinavia DLC 18 helyett 5,40 euró;
A Going East DLC 10 helyett 2,99 euró;
A High power cargo DLC 4,5 helyett 1,34 euró,
A Cabin Accesories DLC 4 helyett 2,7 euró.
A festéspakkok mind 1 euró helyett 0,50-re lettek leértékelve! -
Tsaba01 #49223
-
#49222 -
#49221 Szia Ákos, rég láttalak. Szép szerelvény. -
-
#49219 Egy rég nem látott ismerős... :-) Üdv újra a csapatban... :-)