52663
-
Bal0924 #50781 Melyik a legjobb Scania a játékban? (jól láttam hogy most már 4fajta van?) -
#50780 nem kerested jól :D -
#50779 amennyiben Euro5, úgy vad&k daf-ját tudom ajánlani, én is azt használom és kijelenthető, hogy a legjobb a piacon! -
Axtros #50778 ETS2.lt - ott keress
Ez volt ez első, meg még vagy egy tucat más oldal :) Csak a probléma az, hogy minden mód eléggé régi. Ráadásul a low deck megvalósítás mellett a legtöbb még minden más hülyeséget is beletesz, például kabin modósítás, teljes rework, stb. Ezek nekem nem kellenek, csak a low deck változtatás. A többi maradjon az eredeti. A régi módok használatától pedig általában összeesik a rendszer. -
#50777 ETS2.lt - ott keress,
-
Axtros #50776 Van olyan mód, ami mindegyik típust át tud alakítani low deck-esre? Vagy, ha nincs, akkor a DAF-okra kellene egy jó átalakítás. (Euro-5, 6). -
Axtros #50775 Most éppen nem is, mert a legújabb ETS2 verzió az 1.30. A promods még nem frissült, csak 1.28-ra van még. De talán néhány hét, és meglesz az update. Nemsokára tárgytalan lesz az Italymap, ha megjelenik a hivatalos új Italy DLC. -
stalker001 #50774 Leszedtem a promods-ot, most raktam fel az eredeti játékot steam-ről, és nem kompatiblis a map. -
#50773 A #50671-es hozzászólásom legvégén látható a helyes load order a gigasziktus méretű térképcsomaghoz.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.11.19. 15:29:00 -
Bukephalos #50772 A 3 grácia: Promods, Rusmap, Southern Region,
Esetleg Russian Open Space, Italymap és Project Balkans. Ezeket össze is tudod fűzni, persze ügyelni kell a map verzió kompatibilitásra és betöltési sorrendekre, de ezekről találsz infót az adott map readme- ben.
Jó szórakozást!
A promods -t a saját oldalukról, a többit pl. az ets2.lt oldalról tudod letölteni. -
stalker001 #50771 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik map mod a legjobb a játékhoz? Értem ezt arra hogy nem buggos és elég részletes is.
Mert találkoztam már olyannal h 20x-osa volt az eredeti mapnak, de fél órás autópályák voltak a semmibe, fák meg minden nélkül, szerintem ennek nincs értelme, a másik hogy ha túlméretes rakományt vittem, a fizető kapu hamar becsukódott előttem...
Tehát tudtok olyat amibe ilyen nincs?
Köszönöm szépen előre is. -
Bukephalos #50770 Variációk egy tandemre
-
#50769 Sziasztok. Az hogy városokban vagy nagyobb kereszteződésekben leesik az fps az azért lehet mert gyenge a gépem? Max grafikán játszom. 30-40 fps városban 18 20 fps. Ha elveszem a beállítást akkor sem javul sokat.
Üdv Atti -
#50768 Kicsit bejárattam, megnéztem milyen (lesz) az új vas. Pofás gépezet, és egész jól testre szabható, pedig meg sincs a Scania tuning DLC.
-
Axtros #50767 Azt tanácsolom, hogy első körben a programtól függetlenűl menj végig egy Blender 3D texture turorial-on, próbálj végig minden lehetőséget, és paraméterezést. Aztán ha olyan anyagjellemzőt tudtál előállítani, ami számodra már megfelelő, akkor azt próbáld ki a játékban is. Az SCS modder (skin) fóruma itt található meg, itt mindent meg lehet kérdezni, és sokat tudnak segíteni. Küldj képernyőképet, és írd le, hogy pontosan mit szeretnél.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.11.17. 12:15:38 -
Axtros #50766 Fel kell tenni a Renderer százalékot legalább 300%-ra, illetve az élsimítást (anti aliasing) is magasra. Mondjuk ehhez azért már nem árt egy minimum 2GB-os videókártya, FullHD felbontásban. Ha a VTX3D VX6750 1GB kártyát használod a játékhoz, akkor sajnos az ehhez kevés lehet, beszagathat. De próbáld ki. -
#50765 Szia,
nekem pont ez a problémám! Mi rá a megoldás?
Valamint virít a rendszámtáblám, mint ha lightbox lenne. Tudnál ebben is segíteni?
Köszi, előre is! -
#50764 Köszönöm a választ! Viszont ezek a hibák még szúrják a szemem. Nálam van a hiba?
A víz elég pixeles.
A por elég pixeles. -
Axtros #50763 Elérhető az új javítás beta változata v.1.30. Benne van az új Scania, illetve egy új - hajós - rakománytípus, illetve több bővítés, navigáció javítás. Továbbá az eredeti térkép Olaszországi részének a módósítása, feljavítása, ami jobban fog illeszkedni a közeljövőben megjelenő olasz DLC felépítéséhez. További infok az scs blog-on. -
Axtros #50762 A grafikai megjelenés beállítására a "Beállítások" menüpont alatt van lehetőség. De egy adott objektum (pl.: pótkocsi) 3D-s megjelenését nagyban befolyásolja az obejktumra ráhúzott textúra tulajdonsága. Tehát, ha neked "csillog" a teteje, akkor lehet, hogy a modellező ezt "szándékosan", vagy "ismeret hiányában" kifejezetten így textúrázta fel. Akkor pedig ezt programon belül nem fogod tudni beállítani. Egyébként nem csillog, hanem rosszul veri vissza a beeső fényt, ami - sajnos - sok modderek által fejlesztett objektum hibája. Tapasztalataim alapján a textúrázás - valamilyen okból - sok modnál el van rontva. Aminek tükröződnie kell, az plasztikként veri vissza a fényt, aminek pedig nem kellene csillognia, az meg fénylik. A modellezés viszont sokaknak nagyon jól sikerül, kár, hogy sok kiegészítő a textúra rossz paraméterezése miatt csúszik el. (Igazából nem is a textúra a probléma, hanem a textúra anyagjellemzőinek a beállítása, de ebbe már nem akartam részletesen belemenni. :) )
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.11.16. 12:33:27 -
#50761 Helló! Nem rég felraktam a gépemre az ETS2-t, de még nem sikerült mindent igazán konfigurálni. Azt hol tudom beállítani, hogy a pótok teteje ne csillogjon, ne legyenek annyira fényesek? Köszönöm! -
#50760 már megpróbáltam a régi módszerrel és még működik hála istennek :)
Már ha találnék egy olyan moddert, aki megtanítana, hogyan importáljam és exportáljam a dolgokat, akkor már célegyenesben is lennék! -
mumus70 #50759 jobban jársz ha rákeresel a Youtube-on, töménytelen magyar nyelvű tutorial van fent erről! -
#50758 Sziasztok!
régebben készítettem skineket, amikor még ATS/GTS volt.
Most viszont szeretnék ismét belekezdeni. Kérlek írjátok meg, hogy milyen progik kellenek hozzá és csak így körvonalakban a lépéseket.
Előre is köszi a válaszokat. :) -
mumus70 #50757 -
#50756 Ezt csak úgy itt hagyom...
-
mumus70 #50755 -
mumus70 #50754 Én villanyoszlopot kaptam be 90-el az egyik autópálya középső sávjában valahol Németben, meg egy híd alá szorultam be az autószállító tréllerrel. :p -
Bukephalos #50753 Szinte soha (ha még is, akkor mindig kiderült, hogy más mod okozza) Láthatatlan falba viszont futottam bele párszor :)) -
#50752 nem tapasztaltam.
De ha konkrét helyet adsz, akkor délután meglesem.
-
Axtros #50751 Nektek milyen gyarkan esik össze, és lép ki a program a Promods 2.20 + RusMap kombinációval? Más mód nincs. -
mumus70 #50750 Nem látják ha nincs meg nekik, csak azt amire ráfestetted, a gyári fényezést látják. -
#50749 Sziasztok! Megvettem a magyar festés dlc-t ets2-höz. Ha multiban játszok, azok a játékosok is látják a dlc-s festést, akinek nincs meg ez a kiegészítő? Vagy ők milyen színűnek látják a kocsimat? Köszi!
Utoljára szerkesztette: PuSzuLa1Láma, 2017.11.04. 21:03:42 -
kamionosjoe #50748 Fent marad a gázolajos tábla haver. :D -
Bukephalos #50747
-
mumus70 #50746 Első ránézésre azt hittem igazi B+! -
#50745 -
mumus70 #50744 -
Bukephalos #50743 Nagy igazságosság
-
Stefan28 #50742 Estét sok a duma kevés a kép na teszek róla hogy kép is legyen!
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2017.10.22. 19:14:14