52663
-
mumus70 #50741 Én józan paraszti ésszel úgy próbáltam, hogy a főkönyvtárba ahol van a Mod, Music stb csináltam egy Def meg Automat mappát, és amik abban vannak a letöltött cuccban, egyszerűen beléjük kicsomagoltam.... De nem történt semmi....
-
mumus70 #50740 Tejóisten.... -
Bukephalos #50739 akkor csak egyszerűen, tömörítés mentesen zip -peld be az állományokat, ügyelve, hogy def, automat stb. könyvtárak a gyökérbe legyenek!
tehát a struktúra NE ÍGY nézzen ki:
akarmi_trailer.zip\akarmi_trailer\def,
akarmi_trailer.zip\\akarmi_trailer\automat
akarmi_trailer.zip\\akarmi_trailer\és a többi fájl
hanem így :
akarmi_trailer.zip\def,
akarmi_trailer.zip\automat
akarmi_trailer.zip\és a többi fájl
fontos: a zip állomány tömörítés mentesen történjen, azaz a Tömörítés foka opciónál: RAKTÁR legyen kiválasztva a zip -ben.
ezután, ha zavar a zip, akkor a kiterjesztést nyugodtan nevezd át scs -re!
Remélem, érthetően írtam :)) -
mumus70 #50738 Ilyennel én is találkoztam! Olyan mintha új mappába kéne tenni, úgy emlékszem sii fájlok is vannak benne, én sem tudtam mit kezdeni vele, inkább hagytam is annyiban. -
Bukephalos #50737 Ööö jó lenne tudni milyen kiterjesztés maga az alapfájl amit letöltöttél?
Ha scs csak simán beteszed a mod mappába és aktiválod
Ha zip, rar akármi más, és kicsomagolás után scs fájlt kapsz, akkor lásd mint fent!
ha zip és kicsomagolás után kapod a jelzett def stb könyvtárakat, akkor a zip -t kell a mod -ba másolni éa aktiválni
esetleg érdemes átnézni a letöltési oldalon ill. a readme.txt -ben lévő leírásokat, a készítők általában jelezni szokták a teendőket -
aurél64 #50736 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az ETS2.LT ről töltöttem le egy trailer packot , és vannak külömböző fájlok és mappák Def,Automat stb, ezeket hová kell a játékon belül telepíteni? a segítséget előre is köszönöm! -
mumus70 #50735 -
mumus70 #50734 Lehetséges. Én azzal kezdtem megvétel után a játékot hogy elsőnek feltoltam egy forgalom modot. A nézett videók alapján kicsit keveseltem a gyári, percenkénti 2 autót.... Soha nem is toltam velük. :p Azt hittem a mod villogtat. :D -
mumus70 #50733 Igen, működik, én még annak idején letoltam legalulra azóta is fut szépen. Bár pont ma átkoztam el éppen, akkora dugóba kerültem Birminghamben, azt hittem ott fogok megrohadni..... :p Annyira figyeljetek, hogy random kifordulnak eléd simán néha, meg oldalról eltraffálnak a pályán a gyorsítósávból, meg a fizetőállomásokon jobbról, viszont van amikor meg besatuznak előtted látszólag indokolatlanul, csak hogy bosszantson... :D :D De ezek csak kirívó esetek, kis odafigyeléssel védhetőek. A héten még nem volt koccanásom sem, előtte volt már hogy 1 fuvar alatt kétszer borítottak fel.... De mondom, tök jól együtt lehet élni velük... :D :D -
Axtros #50732 De ez nem a módnak köszönhető, hanem program feature. -
Stefan28 #50731 Ez promods-al működik? ha igen hova kell tenni a prioritásba? -
mumus70 #50730 És villognak a parasztok ha kintfelejtem a refit..... -
#50729 alátámasztom, én is ezt használom!! :) -
mumus70 #50728 Én ezt használom, eléggé szórakoztató, van néhány udvarias csóka is, kienged! :D -
ntex #50727 Egyelőre csak ezt az AI Traffic packot meg a sound fix modot raktam fel a meglévő map modok mellé. Forgalom növelő modból érdemes még valamelyiket felrakni ezek mellé? Nem lenne baj ha kicsit nagyobb kihívást jelentene a forgalom, mert elég szegényesek az utakon az autók sokszor.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.18. 17:42:22 -
#50726 Tele van hányva mindennel...
FB-n leírtam neki..
Nem kell csodálkozni, ha 86 millió mod bent van....
1ik üti a másik modot...
errors00:00:04.358 : [zipfs] C:/Users/win7/Documents/Euro Truck Simulator 2/mod/Realistic_Weather_for_ETS2_1.28.x_by_BlackStorm.scs
Ezt hozta hibának. -
ntex #50725 Milyen modok vannak fent még neked pontosan? -
mumus70 #50724 Az speciell sound mod :D Sound pack, legfelül legyen! -
ntex #50723 Jó ez a traffic mod, tetszik hogy rendesen hallani a fülkében a forgalmat. Lehet én is lekapom ezeket a modokat. -
mumus70 #50722 Valaki aki érti ezt, ki tudná olvasni a crash okát? Calais vasúti átkelőnél töltőkép után kilép, aztán kerültem Dover felé komp átvitt, aztán 10-15 km után egy alagút szájánál megint omlott össze. THX
gamelog -
mumus70 #50721 -
#50720 -
#50719 Sziasztok!
Logitech G25 kormányomon a váltó elkezdett xarakodni. Mellévált, illetve most már nem tudtam hátramenetet kapcsolni.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Kuka, vagy menthető vajon? Igaz, nem mai gyerek, szét lehet már kopva rendesen. Esetleg kis hazánkban van szervizük? -
#50718 Sziasztok!
Van egy G920-as kormányom és szeretném jól beállítani. Tudnátok nekem segíteni, képeket beszúrni a beállításokról, hogy nektek hogyan van?
Néztem neten, de lehet rossz helyen keresgéltem, nem nagyon találtam megfelelőt.
Valamint azt szeretném beállítani, hogy a kormány magától "visszatekeredjen" középállásba. Biztos van erre jó szó :D
Segítségeteket köszönöm! -
Bukephalos #50717 Tulajdonképpen még nincs kész az oldal , csak kiszivárgott az új elérhetőség -
Pelsodriver #50716 Hát ezt jelezhették volna a fiúk a tagoknak. Na mindegy, hálásan köszönöm!
-
mumus70 #50715 -
Debilon #50714 forum.restacar.hu oldal megy -
Pelsodriver #50713 Restacar.hu-val mi a jó ég történik? Több mint egy hónapja semmi, csak a türelemkérés. Nem jó jel, Remélem, nem a befejezésen spekulálnak. -
szaboz80 #50712 Hű társam:
-
Axtros #50711 ETS2 1.28 főverzió, ProMods, RusMap új verzió. De ezt simán lecsekkolhatod a Steam-en is, illetve az ETS-hez kapcsolódó addon oldalakon. -
Axtros #50710 Nagy kitartás kell a folyamatos fejlesztéshez. A probléma az, hogy a program már évek óta jelen van, és nem is biztos, hogy még van akkora közönsége - a magyar térképet tekintve magyar közönsége - hogy továbbra is megérje a belefektetett időt és energiát. A javítás ebből a szempontból más. Az nem igényel akkora wendettát és kreativitást, ott inkább a hiba reprodukálása és megtalálása adja a kihívást. Ráadásul fontos, hogy a már elkészült rész(ek) minél inkább hibamentesek legyenek.
A ProMods is csak azért fejlődik, mert sokan benne vannak, és a tagok is - tisztelet a kivételnek - folyamatosan cserélődnek, illetve újak jönnek be. Nézd meg a TSM-et, ma már csak egy-egy új főverzióhoz igazítják hozzá a már meglévő térképet, de tartalmi fejlesztés ott sincs.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.10.05. 12:08:49 -
kejfeljancsi #50709 Sziasztok, kicsit elhanyagoltam a játékot mostanság, utolsó frissítésem a 1.27 volt most frissült a játékom. Ha valaki megtenné ír pár szót hogy pm-be, mi változót mi nem, promods térképet kell e frissíteni. köszönöm -
#50708 Az a baj,hogy évek óta csak hotfixek jönnek...mintha leálltak volna a map készítésével. -
bajusza #50707 Hotfix a Hungary Map v0.9.28a-hoz, 1.27.2.x-től felfelé, 1.28-hoz is mehet: katt ide -
#50706 Milyen kiegészítőre gondolsz?
1.28 a legfrissebb verzió
Google?
ETS2.lt oldalt látogasd meg. -
gonosz88 #50705 sziasztok az 1.27 euró truck simulátor játékhoz kérném amagyar kiegészítőket linkekel együtt előre is köszönöm
-
mumus70 #50704 -
mumus70 #50703 Közben rájöttem ha igaz, nem a ProMods-al volt a baj, hanem 1.28 alatt 1.27-es modokat hajtottam, és egy idő után meg is kotlott tőle, amióta 1.28-asokat tolok be neki azóta lekopogom zakatol rendesen. Most csak egy térképen jelölt, de a roadblock miatt behatolhatatlan lerakót találtam angliában. Le is kellett mondanom azt a fuvart. Kompot is jelez azon az úton, de nem lehet használni, viszont van kerülő úton másik ahová megy igaz vagy 500 km.... :p -
mumus70 #50702