52663
-
mumus70 #50661 A másik kettő is megvan? Skandi meg az East? Kell a PM-hoz mind a 3 DLC ám! :D -
#50660 Köszi én is a tippet. Holnap feltelepítem végre a francia dlc-t és én is így fogom összehozni a térképcsokrot. :) -
Bukephalos #50659 köszi, 7végén tesztelem! -
mumus70 #50658 Tehát az RK legyen legalul! Nem mindegy, először nekem is kifagyott! -
mumus70 #50657 Lentről felfelé. Figyelj a konexionokra is, pozicióban itt legyenek. -
mumus70 #50656 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=585ets2_00002.png -
mumus70 #50655 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=104ets2_00001.png -
mumus70 #50654 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=871ets2_00000.png
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.09.13. 09:48:22 -
Bukephalos #50653 köszi!
erdő-troli-vízátfolyás már van az SR (south region) map-ban is, remélem nem azt másolták le!? Illetve, a félre értések elkerülése végett, nekem a PM-RM-SR map-ok vannak meg, a steppe-t nem tudom beilleszteni, mert akár melyiket töltöm le, kifagy, hiába variálom a sorrendeket.
Erdő a steppén ??? (ezért írtam, lehet félre értettük egymást)
-
mumus70 #50652 Majd csinálok képet róla nemsokára. Hát beszarás az a map! :D Rendes igazi trolibusz is jár, nem hittem a szememnek. Van cég ahová erdőben kell menni vagy 10 percet, aztán jön egy egy sáros vízátfolyás, a fák közt kell kerülgetni.... :D Rozsdás Ladák meg Zil-ek parkolnak a fák között meg ilyenek. Elképesztő! :D -
Bukephalos #50651 mumus!
RK Steppe-hez tudnál írni egy betöltési sorrendet (Promods-Rusmap-SR-Steppe lennének a tervezett modok)? Nekem folyton kifagy! Egyébként milyen ez a map?
Köszi
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.09.13. 07:15:46 -
mumus70 #50650 És tele van bugokkal is, Eléggé instabil, valamint bottal sem ütheti a ProMods nyomát..... hiába annyi város, gondolhatod mennyi időt feccoltak bele.... a PM-nél kb 10-15 várost csinálnak meg 1 váltás alatt, de azok megszólalnak, még a macskaköveket is egyesével teszik be szerintem! Brutál idő kijátszani 100 %-ra így is. De egyébként össze lehet vadászgatni, nekem is úgy van, csak most szoptam vele az 1.28-nál, mire megtaláltam és kilegóztam melyik nem kompatibilis, újra kellett építenem több órán keresztül a mapot. Jelenleg nekem ilyen: ProMods - Rusmap - RK Great Steppe - Southern Region. Volt még 1.27-nél a Project Balcans is, de az akasztotta meg a frissítés után. Állítólag dolgoznak rajta, ha kész megy az is vissza. De így is leesett már 36 %-ra a felfedezés. Még az Olasszal szemezek, de megvárom a DLC-t, úgy is jön rá majd akkor a PM válasza. 1.29-ig meg nem is akarom piszkálni már, tököm se legózik 3 havonta az update-k miatt.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.09.13. 00:29:35 -
hayduck #50649 Sziasztok! 1.28-nál indítás után azt írja ki, hogy a steam garázst nem sikerült betölteni és utána le is fagy! Mi lehet a megoldás? Köszi!
-
#50648 Minden módon próbáltam,de folyton fagyott. Nem baj! Biztos van még benne bőven hiba,de nagyon jó munkát végeztek ezzel a térképpel és ennyivel elmegy. -
Stefan28 #50647 Ezekkel az a probléma hogy igaz hogy nagy de igencsak sablonos ez is! -
Monster076 #50646 Nekem Salzburgból lenne oda fuvarom (Le Havre-be), nyilván másik úton közelíteném meg, de egy ponton nekem is lefagy. Idővel biztos javítják. -
#50645 Én tegnap találtam két gigasziktus méretű mapot. A képek alapján látni hogy milyen nagy.... Ezekben szinte az egész világot foglalja. (A Hawaii-t is) (Valami ilyesmi volt a ETS1-hez is, ha jól emlékszem)
Mario Map v12.3
Mario & BigWorker Map (Több mint 1500 város)
Na most persze úgy tudni hogy ezek lopott térképek.... Hát ez igaz, nyilván... Ezen felül mi a véleményetek?
Ez kicsit elgondolkodtatott... meg lehetne oldani úgy külön-külön hivatalos térképeket összelegózva a megfelelő load order-rel hogy Mario-hoz hasonlót kapjuk? (régen kísérletezni próbáltam az ilyesmivel.) -
#50644 -
Axtros #50643 Igen, tényleg szép a Promods 2.20, de a spanyollal, meg a portugállal azért még kezdhetnének valami. Ha az olaszt megoldja az SCS - na jó, ha majd valamikor kiadja... :) - és a Promods-os fiúk kifaragják a spanyolt és a portugált, akkor már "nagyjából" elmondhatjuk a programról, hogy valóban "európai" kamion szimulátor. A balkánra még gondolni sem merek + Görög, Török... na, ne legyünk telhetetlenek. :) -
#50642 hivatalosan is elérhető -
#50641 A KSZ-ből beszerzem majd. most 2x olcsóbban jutok hozzá mint a steamen. :)
Még egy kérdés: A 1.28 már hivatalosan is el érhető lett azóta, vagy még mindig a nyílt béta él belőle?
Elég sok ezzel kompatibilis módot látok már, ezért kérdezem. -
mumus70 #50640 Mindenképpen szerezd be, aztán felejtsd is el a gyári Map-ot, azonnal tedd fel a ProMods-ot! Elképesztő és megdöbbentő munka! ;) -
#50639 Sziasztok!
Megérné teljes mértékben megvenni a France DLC-t? (megvan eddig a East és a Scandinavia) Régen (pár hónapja) játszottam a játékkal utoljára (és akkor is inkább csak a Hungary mapon toltam), de most ismét kedvet kaptam hozzá, ismét szerte európán (világon). De ugye a Promods és a TSM-hez is kell az a dlc is.
Kedvet kaptam az ETS2-höz, bár nem szoktam folyamatosan ezzel játszani, sok más játékot is tolok...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.12. 11:21:57 -
mumus70 #50638 -
#50637 Tiszteletem Mester!
Működnie kell, mert én is úgy váltottam.
Csak ugye vissza fog dobni a garázsba! -
mumus70 #50636 Vannak benne apró ilyen hibák pár helyen, állítólag dolgoznak rajtuk. Próbáld meg, hogy megállsz a hídnál, mentés, betöltés és úgy. Vagy ezt némi pár száz km árán ki is tudod kerülni arra jobbra, én bevállalnám. -
#50635 Helló!
Gondolom sokan használjátok a ProMods 2.20-at. Találkozott már valaki ezzel a hibával? A mellékelt képen látható hídon nem tudok átmenni mert mindig kifagy a játék. A térképen és a kamionom kívül kivettem minden modot,de a helyzet ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: joceruza, 2017.09.11. 22:48:40 -
#50634 Pótkocsi stabilitása 0-ra húzva, nekem így nincs vele baj.. -
#50633 Izland körbe járva vele, hiba nélkül..
-
Monster076 #50632 Először nálam is azzal a billencses póttal csinálta ezt, de tegnap már egy dupla póttal is. De ha ez így előfordul másnál is, akkor inkább törlöm ezeket a modokat, francnak van kedve ezzel szívni :) -
#50631 Lehet, hülye kérdés, de a Promods map működik a meglévő gyári map mentésemmel? -
mumus70 #50630 Nálam kizárólag az a kis köcsög billencs homok sóder szállító csinálja, az a kicsi rövid 3 tengelyes. Autópályán a kanyarokat ötvennel is életveszély venni, nem is szoktam elvállalni már, hagyom a picsába! :p -
Stefan28 #50629 Igen ez a dupla pótókkal jött de a gyáriak is hajlamosak dőlni már és a súlyt is érzik pl 9 tonnával semmi baja nem volt kanyarban 25-el már igen csak rángatott -
Monster076 #50628 Tapasztalt már más is olyat, hogy kb. 65-70 km/h felett lejtőn, enyhe kanyarban a legkisebb kormánymozdulatra is iszonyatosa elkezd csúszkálni a kamion, aminek a vége, hogy az árokban köt ki? Eddig mindig modként berakott pótkocsival fordult ez elő, ezért arra gondolok, hogy esetleg a moddal lehet valami bibi. -
mumus70 #50627 -
#50626 Megkínoztam a 4x2-es 520-as kányát 28t-val . Egész jól bírta!
-
mumus70 #50625 -
AXmen #50624
-
#50623 -
ntex #50622 Hát ja, régi gépemen ami egy két magos intel volt HD 7770-el, volt olyan hogy bizonyos városok környékén 2-3 fps-em volt :DDD A mostanin eddig 28-30 fps volt a legkevesebb amit tapasztaltam. Nem tudom hogy azért van e mert ennyivel erősebb a gép vagy optimalizáltak valamit az ilyen fps zabáló helyeken.