Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mertezilyen
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Double Trailers with dolly
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Azt, hogy melyik map--nál kell új profil és melyiknél nem, több minden meghatározza, pl. a map területaránya megegyezik-e az eredetivel vagy sem? A hungary map -hoz kell új profil, a promods, Rusmap, Southern Region meg egy csomo máshoz nem kell. Ajánlott elolvasni az adott map-hoz mellékelt readme/olvassel stb txt-ket, ahol a készítők mindig jelzik, szükség van-e új profilra?
Amelyik map-nál új profil szükséges, azt nem tudod "bele dolgozni" a régibe.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
tudnátok segiteni nekem?
valamikor régen youtubon láttam egy videot amiben ilyen céges festésű pótkocsik voltak és minden cégnek ugyan az/olyan volt a logója
na de már nem találom azt a videot 😞 valami angol csávó rakta fel de mondom nagyon régen láttam és mostanában kerestem újra de nem találtam
esetleg nekem valaki utána nézne? megköszönném
mertezilyen
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.07.31. 15:36:19
Melyik a legjobb map mód? Az is érdekel ami bővíti a játékot és az is ami érdekesebbé teszi a most benn lévő területeket.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
4220km

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2017.07.30. 10:33:46
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

http://sharemods.com/csl6xrn8kqz0/All_Jobs_Worth_X10_Fast_Money_by_xtremealu.scs.html

mertezilyen