Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
le töltöttem a legújabb orosz map egyik részét viszont kicsomagolás közben ez fogadott/tárult elém:
az egyik SCS fájlt sikerült ki tömörítsem belőle mint azt láthatjátok a 2.nál ez fogad:

Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2017.04.15. 04:25:50
mertezilyen
Project Balkans Map Package
Project Balkans Assets Package
ProMods+RusMap Connection
RusMap Map Package
RusMap Model Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
valaki tudna nekem írni egy helyes sorrendet a Promods+Rusmap+Balkan projecthez?
Már ezer videót néztem és nem tölti be egyik mentésem sem....
Nagyon köszönöm, előre is!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Hangja is jobb mint az előzőeknek!
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2017.04.14. 11:24:32
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.04.14. 08:56:59

csak azért kérdem,mert elvileg vagyis valaki állítása szerint lehet majd INGYENESEN elérhető valahol
mellesleg ezért kellett a steam le frissítse a játékot 1.27.1.5re ezért 2-3 ember nem tud multizni mivel a multi csak az 1.27.1.1et támogatja na mindegy
ilyenkor mi a teendő? nem lehet vissza állitani 1.27.1.1re
valaki segitene?
mertezilyen
13 éve itt. Szép idő.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Azt nem tudom, hogy 1.27 -hez melyikből jött ki frissítés már, én még 26-al nyomom
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Tud valaki esetleg olyan add-on mapról (nem muszáj hogy ProMods-szal működjön) ami hozzáadja a játékhoz Kazahsztánt, Grúziát, Örményországot vagy akörüli területeket?
Előre is köszönöm!
nekem nem jön le az újabb promods map
csak tölt,tölt,és tölt de nem csinál semmit
már 2-3 fájlt sikerült leszedjek de a többit nem sikerül
meg se mozdul a letöltés vagy valami -.-"
valami ötlet? vagy tanács? esetleg tipp?
idióta hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi
mertezilyen
És elkezdtek kis hazánkkal is foglalkozni!
Ma/holnap felrakom a 3 mapot és akkor leírom a helyes sorrendet, hogyan kell betenni a mod mappába (láttam ez is kérdés volt nemrég)
Egész kellemes fuvarok vannak.
Jazzy vagy Roadhunter tréler kiegészítőkkel.
Poén: Mo annyival lehetett volna realisztikusabb, hogy az autópályák fölötti átjárók némelyikére rendőrautót és sebességmérő rendőröket is tehettek volna. Valamint Pécsen már nem igaz a 25 emeletes, mint jellemző objektum, mivel már lebontották - igaz, a TV torony is sokkal távolabb van és fenn a Mecseken, nem a város határában, ahová betették. Bár dicséret is illeti őket, mivel az M1 mellé a Turult felrakták a hegyre.
További térkép dlc-ket szívesen fogadnék. úgy mint Spanyolország, Portugália, Dél-Olaszország, Horvátország, Görögország, Finnország és tovább keletre, de nem mod formájában. Anno még játszottam azzal a térkép mod-al, amelyik Észak-Afrikát is tartalmazta, de azért sok esetben nem volt úgy kidolgozva, mint a fejlesztők általi részek.
ide telepited:
Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mods <-- ebbe a mappába pakolsz minden SCS fájlokat=modokat 😄
mertezilyen
Haters gonna hate!
Valaki le tudná nekem írni a Rusmap telepítési menetét? Le van töltve mind az 5 file. Hogyan tovább?
Előre köszönöm. (2 éve off vagyok )
Haters gonna hate!
Nehéz utána olvasni gondolom...
Folyamatban van, legyél türelemmel.
Fogod látni ha menni fog 1.27-el.
milyen programok kellenek ahhoz, hogy a trailer kapcsolási pontját meg tudjam változtatni?
A trailer mappájában milyen fájlt kell keresnem?
Köszönöm, előre is!
mertezilyen