52664
-
#50582 skacok beléptem world of truckba és ez fogadott:
Trade Connections - France - Delivery event
TRADE CONNECTIONS - FRANCE
Goal: Complete a delivery of any cargo to or from France with at least 10 other countries in Europe.
Reward: 4 tradeable and marketable Steam inventory items: A nice looking interior statue decoration of the iconic landmark and 3 random country pennants to further customize your truck interior.
Latest game version is required for participating in the event. -
Bukephalos #50581 Valaki be tudná linkelni Jankoo Hungarian Trailer Skin Pack-jának legújabb verzióját? A dupla pótosra gondolok. Nem 'tom meddig nem lesz RestaCar, szeretném kipróbálni. Előre is köszönöm! -
#50580 Nincs annak semmi baja Főnök. Kikalapáljuk osz mehet is Főnök! :)
-
mumus70 #50579 -
#50578 épp hogy végtelenül sokat sérült a pót XD :D
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2017.08.27. 01:41:20 -
Jó ez a Rus Map....
-
mumus70 #50576 Másik szerverre költözködnek, türelem! -
#50575 Sziasztok!
Hová tünt a restacar? -
JohnBart #50574 Valami készül. -
#50573 Szép estét..........
Ma is mentem egyet :)
-
mumus70 #50572 Marhára nem érdekel a sok kretén troll.... :D -
#50571 skacok a multi kész az 1.28ra
most olvastam
viszont a dupla pótokat csak skandiban lehet húzni
valaki irta nekem h ha ki mentek skandiból a dupla pótokkal akkor a szerver automatikusan ki kickel xd
ki jelentkezés minden bétából,az kell a multinak
majd azt állitsátok át -
Mandoki72 #50570
ETS 2 - az élet játéka
-
#50569 Sziasztok !!
Rég jártam erre.... Újra munkában. :)
Utoljára szerkesztette: Hexenking, 2017.08.20. 20:28:57 -
#50568 nincs ezzel gond, legalább hátha mostantól gyakrabban lesz ilyen dlc.. :D
-
Stefan28 #50567 Daf DLC amit SISL készített mert előbb ö tette közé a facebook oldalán és beszélt róla úgy tűnik el adta magát az scs-nek
http://store.steampowered.com/app/461249/Euro_Truck_Simulator_2__DAF_Tuning_Pack/ -
mumus70 #50566 A kérdés jó! Én is kíváncsi lennék a válaszra.... :D -
#50565 skacok ez mi??
játék verzió: 1.27.2.9 még sincsen külsős hiába akarom csatlakoztatni a profilomat
valaki tudna nekem ebben segiteni? -
B8811 #50564 Sziasztok!
A következő lenne, a problémám: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=42920170813_094153.jpg Jól gondolom, hogy, a felbontással lehet valami probléma? Vagy mással? És ha igen, akkor hol tudom átállítani? A válaszokat előre is köszönöm! -
mumus70 #50563 -
Bukephalos #50562 Most már a Francia DLC nélkül nem sokra ménsz, ha az nincs meg eléggé felejtős a játék -
Plata #50561 Lehet hogy megpróbálom,több mint egy éve nem is játszottam vele.Bár fent van a gépen és steam frissíti is mindig.
Valamelyik DLC után nem ment a régi modom ami tartalmazta afrikát meg európa nagyrészét és többé nem volt kedvem játszani vele,inkább az amcsit toltam. -
mumus70 #50560 Minden egyes métere egy élmény, komolyan! :D -
Bukephalos #50559 Sokkal jobban jársz egy Promods-Balkan Project-Italy map-Rusmap-Southern Region pack-kal! Ezerszer változatosabb, kidolgozottabb, élettel telibb csomagot kapsz -
Plata #50558 Franc tudja már.
De nekem tetszett.
Főleg görög francia rész. -
Bukephalos #50557 Plata!
TSM map volt -
Plata #50556 Nem tudom,szerintem nem,mert nekem franciaország része nagyon bejött,meg görögország is,afrika megint klassz volt.Egyszer franciaországban valami gyár is égett. -
#50555 Az a TSM map volt.
Főként copy / paste városokkal...
igénytelenül összrakva...
-
Plata #50554 Jön az újabb DLC.
Olaszország.
Már nem is tudom mikor játszottam a játékkal,de volt fent nekem egy mod ami tartalmazta egész európát meg észak afrikát és ingyen is volt. -
mumus70 #50553 -
#50552 Ha ennyire paranoiás vagy lődd ki az oldal betöltése után a netet. :D Az oldal úgy is tökéletes müködik. ;)
Ez az oldal tényleg nem lop. ha lopni akarna akkor látnom kéne a háttérben töltést. (fülön a forgó karika) De neeem! :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.08.12. 13:31:35 -
mumus70 #50551 Biztos beírok ide egyetlen jelszómat is.... pont ezek lopják el.... :p -
#50550 Én csak azt nem értem hogy ha csak a felhasználónevet kérte, hogy tudott volna belépni? Hiszen kell a jelszó is...
Elkezdte feltörni? Jelszókat végig próbálni?! Na de még egy 10 karakteres jelszó, amiben egy nagybetű, egy kötöjel és 2 szám van, azt is kb. 6 ÉVIG tartana feltörni... Ha pedig 3 nagybetűt és 3 számot és komplex az a jelszó akkor pedig akár 895 BILLIÓ ÉVIG is tartana! Ez oldal szerint: https://howsecureismypassword.net/
Itt nyugodtan le tudjátok csekkolni h milyen erős a jelszavatok és hogy mennyi időbe telne egy átlagos sebességű PC-nek feltörni. Teljesen veszélytelen az oldal.
ALAP HOGY STEAM GUARD BE LEGYEN KAPCSOLVA MINDENKINÉL!!!
-
#50549 még mindig béta :D igen -
Skrupi #50548 Az utóbbi egy két hétben nem igazán voltam gép előtt.
Az 1.28-as patch már elérhető valahol? Mármint steamen kívül.Vagy még mindig beta fázisban van? -
mumus70 #50547 Utalok neked kárpótlásul 100 rugót! Nem kell más adat, csak add meg a bankkártyád számát, a lejáratát, meg a CVC kódját! Délutánra ott lesz a lé! -
#50546 Steam szabályzat. SOHA ne add ki idegennek a jelszavad...
Se kocsit, se nőt, se steam acc-ot NEM ADUNK kölcsön :) -
mumus70 #50545 +1 -
Bukephalos #50544 Elhiszem, hogy morci vagy, de azért remélem, kicsit magad is hibásnak érzed a történtek miatt, és legalább annyit megtanultál, hogy nem adunk ki senki idegennek személyes adatok, pláne ha azt ajánlja, hogy puszira pénzt kapsz tőle. Tanulj belőle, és legközelebb megkíméled magad a bosszúságtól! -
#50543 ráadásul mindnekinek ugyan ezt irta a nevemben hogy hozzá férjen mások steam fiókjához is!!
ez egy fasszopó csaló tolvaj geci hacker
nagy nehezen vissza tudtam szerezni a fiókomat több miint félórámba került bele
megváltoztatta az emailemet a jelszavamat és nem tudtam belépni ekkor nagyon ideges voltam de szerencsére segitséggel vissza tudtam szerezni
megváltoztattam a jelszavamat az emailemet hogy még véletlenül se tudjon hozzá férni a ROHADÉK fasszopó hacker tolvaj buzi
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2017.08.10. 15:53:33