Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan add-on mapról (nem muszáj hogy ProMods-szal működjön) ami hozzáadja a játékhoz Kazahsztánt, Grúziát, Örményországot vagy akörüli területeket?
Előre is köszönöm!
Tud valaki esetleg olyan add-on mapról (nem muszáj hogy ProMods-szal működjön) ami hozzáadja a játékhoz Kazahsztánt, Grúziát, Örményországot vagy akörüli területeket?
Előre is köszönöm!
skacok
nekem nem jön le az újabb promods map
csak tölt,tölt,és tölt de nem csinál semmit
már 2-3 fájlt sikerült leszedjek de a többit nem sikerül
meg se mozdul a letöltés vagy valami -.-"
valami ötlet? vagy tanács? esetleg tipp?
idióta hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi
nekem nem jön le az újabb promods map
csak tölt,tölt,és tölt de nem csinál semmit
már 2-3 fájlt sikerült leszedjek de a többit nem sikerül
meg se mozdul a letöltés vagy valami -.-"
valami ötlet? vagy tanács? esetleg tipp?
idióta hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi
mertezilyen
egyetértek a #50122 hsz-vel, szerintem a legjobb választás! Mondjuk egy Moszkva-Barcelona útvonal ca. 3 órájába hideged meleget meg lehet élni, nagyon profin összerakott változatos map.
És elkezdtek kis hazánkkal is foglalkozni!
Ma/holnap felrakom a 3 mapot és akkor leírom a helyes sorrendet, hogyan kell betenni a mod mappába (láttam ez is kérdés volt nemrég)
És elkezdtek kis hazánkkal is foglalkozni!
Ma/holnap felrakom a 3 mapot és akkor leírom a helyes sorrendet, hogyan kell betenni a mod mappába (láttam ez is kérdés volt nemrég)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
A napfény és árnyék megvalósítások ígéretesek, de játékmechanikailag harmatgyenge próbálkozás.
Egy konkurens próbálkozás:On The Road
Promods + RusMap + BalkanMap.
Egész kellemes fuvarok vannak.
Jazzy vagy Roadhunter tréler kiegészítőkkel.
Egész kellemes fuvarok vannak.
Jazzy vagy Roadhunter tréler kiegészítőkkel.
Továbbá: A jelenlegi Mo-i térképen máig nem tudtam megszokni, hogy az M6 az M7-ből nyílik, valamint vannak olyan országok, ahol az autópálya elágazásnál a mindkét haladó sáv fölött egyenesen mutató nyíl van, majd hirtelen a külső sáv lekanyarodik és csak a belső sávban lehet egyenesen haladni. Ez mindig megszívat, a sok verziófrissítés egyikében ezeket a táblákat javíthatták volna már. Továbbá illúzióromboló, hogy az előjelző táblák, amerre a játéktér már nem terjed ki, a táblák piros X-ekkel vagy kitakart négyzetekkel operálnak. Bezzeg az ATS-ben ki tudták írni a nem bejárható városok neveit a hasonló táblákra.
Poén: Mo annyival lehetett volna realisztikusabb, hogy az autópályák fölötti átjárók némelyikére rendőrautót és sebességmérő rendőröket is tehettek volna. Valamint Pécsen már nem igaz a 25 emeletes, mint jellemző objektum, mivel már lebontották - igaz, a TV torony is sokkal távolabb van és fenn a Mecseken, nem a város határában, ahová betették. Bár dicséret is illeti őket, mivel az M1 mellé a Turult felrakták a hegyre.
Poén: Mo annyival lehetett volna realisztikusabb, hogy az autópályák fölötti átjárók némelyikére rendőrautót és sebességmérő rendőröket is tehettek volna. Valamint Pécsen már nem igaz a 25 emeletes, mint jellemző objektum, mivel már lebontották - igaz, a TV torony is sokkal távolabb van és fenn a Mecseken, nem a város határában, ahová betették. Bár dicséret is illeti őket, mivel az M1 mellé a Turult felrakták a hegyre.
Ja, egyetértek. Személy szerint a benzinkúton még a kasszához is besétálnék fizetni, a fuvar felvételénél az irodába bemenni, ott válogatni az egyes fuvarok között a faliújságon, vagy személlyel egyeztetve, stb. Vélhetően ilyen tényleg nem várható. Viszont amit sajnálok, hogy a pihenőidőt nem lehet egy csúszkával alvás előtt állítani (mondjuk az előírás szerinti minimum felett). Nappal jobban szeretek vezetni, így jelenleg, ha éjszakára esik a pihenés vége, nyomok még egy pihit. Csakhogy ez már hosszabb, mint az első, és beleesek a délelőtt javába... Ami viszont tök egyszerű lenne beimplementálni a játékba, az a kávézás benzinkúton, ami meghosszabbítaná az ébrenléti időt pár órával, ami idő alatt beérhetnél a közeledő végállomásra, viszont egy komplett pihi már nem férne be a határidődbe. Igaz, a tahográf figyelmen kívül hagyása miatt így is lenne bünti, de számomra az inkább belefér, mint a megkésett leszállítás - még talán költségoldalról is.
További térkép dlc-ket szívesen fogadnék. úgy mint Spanyolország, Portugália, Dél-Olaszország, Horvátország, Görögország, Finnország és tovább keletre, de nem mod formájában. Anno még játszottam azzal a térkép mod-al, amelyik Észak-Afrikát is tartalmazta, de azért sok esetben nem volt úgy kidolgozva, mint a fejlesztők általi részek.
További térkép dlc-ket szívesen fogadnék. úgy mint Spanyolország, Portugália, Dél-Olaszország, Horvátország, Görögország, Finnország és tovább keletre, de nem mod formájában. Anno még játszottam azzal a térkép mod-al, amelyik Észak-Afrikát is tartalmazta, de azért sok esetben nem volt úgy kidolgozva, mint a fejlesztők általi részek.
bakker 😄D
ide telepited:
Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mods <-- ebbe a mappába pakolsz minden SCS fájlokat=modokat 😄
ide telepited:
Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mods <-- ebbe a mappába pakolsz minden SCS fájlokat=modokat 😄
mertezilyen
de az 5 file-ban vannak az scs fileok. és ez a kérdésem hogy melyiked a modba ? 😊
Haters gonna hate!
az oldalon a download linkhez, már soon van írva, szóval lassan letölthető lesz!!
sziasztok srácok!
Valaki le tudná nekem írni a Rusmap telepítési menetét? Le van töltve mind az 5 file. Hogyan tovább?
Előre köszönöm. (2 éve off vagyok )
Valaki le tudná nekem írni a Rusmap telepítési menetét? Le van töltve mind az 5 file. Hogyan tovább?
Előre köszönöm. (2 éve off vagyok )
Haters gonna hate!
https://www.promods.net
Nehéz utána olvasni gondolom...
Folyamatban van, legyél türelemmel.
Fogod látni ha menni fog 1.27-el.
Nehéz utána olvasni gondolom...
Folyamatban van, legyél türelemmel.
Fogod látni ha menni fog 1.27-el.
Próbáld ki. Szerintem igen, de a puding próbája az evés. 😊
Még mindig jobb mint az előző! Már csak azért is mert halkabb, kevésbé idegesítő.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Sziasztok!
milyen programok kellenek ahhoz, hogy a trailer kapcsolási pontját meg tudjam változtatni?
A trailer mappájában milyen fájlt kell keresnem?
Köszönöm, előre is!
milyen programok kellenek ahhoz, hogy a trailer kapcsolási pontját meg tudjam változtatni?
A trailer mappájában milyen fájlt kell keresnem?
Köszönöm, előre is!
am nem is jött ki még a promods map 2.16os verziója... :/ és már rég az 1.27 verzió van
mertezilyen
Sziasztok, van új mod? térkép ami a 1.27 frissítéshez jó? előre is köszönöm a segítségeteket. Egy linket megköszönnék 😊 <#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Olyan mod nincsen, amikor ráállok a kompra, onnantól én vezetem a hajót? Titta pojén lenne 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ez az a bizonyos hülyegyerek stílus... ilyenekre ott a NFS...
@Zoci: Ezt én sem értettem sohasem, mint ahogyan a különféle autó modokat... értelme kb. semmi pláne hogy kamion szimről beszélünk.
@Zoci: Ezt én sem értettem sohasem, mint ahogyan a különféle autó modokat... értelme kb. semmi pláne hogy kamion szimről beszélünk.
Csak tök irreális lenne. EU-s kamion az életben nem megy az USÁ-ba, ami kereskedelem velük zajlik, az tengeri vagy légi úton zajlik.
Csak sejtem, hogy miről van szó, de egész könnyen orvosolható lenne ez az amcsi dologba átmenés. Kéne olyan fuvart adni, ami átvisz áámerikába, aztán, ha odaérsz a hajóhoz, az átkúrna az ATS-be, aztán ott az ATS-es kamionoddal vihetnéd tovább a cuccot 😊 Nem hiszem, hogy olyan nagy fejtörést okozna legyártani 😊
http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing
1.Tudom, de jó lehetne átmenni Euból Amerikába. 😊
2. Mármint mod-ok nélkül, alapból benne?
Én tisztán szeretem átszani a játékokat, semmi mod.
Egyébként, mi a különbség a 2 Scania között, ami benne van a játékban?
Látszatra nem látok semmi különbséget.
Az 1.26-ban nem vettem észre. Biztos valamit elállítottam hogy nem ajánlotta fel. Hogy különböző helyre parkolhatok és különböző TP-t kapok értük.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.11. 17:48:13
2. Mármint mod-ok nélkül, alapból benne?
Én tisztán szeretem átszani a játékokat, semmi mod.
Egyébként, mi a különbség a 2 Scania között, ami benne van a játékban?
Látszatra nem látok semmi különbséget.
Az 1.26-ban nem vettem észre. Biztos valamit elállítottam hogy nem ajánlotta fel. Hogy különböző helyre parkolhatok és különböző TP-t kapok értük.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.11. 17:48:13
sziasztok! érdeklödnék ets2 most kezdtem kormányon játszani, csak nem tudom hogy kell hátra menetet kapcsolni, már probáltam gombokat hozzá rendelni de nem megy, meg a váltot milyen álapotra kell kapcsolni. segitséget elöre is köszi.
1. soha nem fog az SCS FPS verziót csinálni.
2. Ajtókat ki lehet nyitni, ha tudsz modellezni, egyébként felesleges. Túl gondolod a játékot.
3. A szemmagasságot most is tudod állítani. F4es billentyűt megnyomod..
2. Ajtókat ki lehet nyitni, ha tudsz modellezni, egyébként felesleges. Túl gondolod a játékot.
3. A szemmagasságot most is tudod állítani. F4es billentyűt megnyomod..
Igen Fdm019 úgy ahogy mondod az az 1.26-tal jött be. 😊
A pótlerakás már eddig is így volt, talán az 1.26-tal jött be.
Meg az otleteleshez: nekem az tetszene ha ki lehetne kecmeregni a kabinbol es korbebarangolni a kamiont (FPS nezetbol). Ajtokat nyitni stb. Igy latszana hogy mekkora is a gep. Tankolasnal is erdekesebb lenne. Ja es be lehetne allitani a szemmagassagot is, igy lenne tokeletes a hatas.
Sziasztok
Az új béta update nekem tetszik.
1.27
Végre úgy lehet lerakni a pótot, mint az Amerikais-ba 😊
Már csak az amerikai kamionok hiányoznak és jó is lesz a játék. 😊
Nekem jobban bejönnek a hosszú orrúak, mint a lecsapottaké. (vagy hogy is kell mondani a különbségeiket.)
Vagy tegyék össze a 2 játékot. 😊 (Európa, Amerika térképek.)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.10. 19:57:08
Az új béta update nekem tetszik.
1.27
Végre úgy lehet lerakni a pótot, mint az Amerikais-ba 😊
Már csak az amerikai kamionok hiányoznak és jó is lesz a játék. 😊
Nekem jobban bejönnek a hosszú orrúak, mint a lecsapottaké. (vagy hogy is kell mondani a különbségeiket.)
Vagy tegyék össze a 2 játékot. 😊 (Európa, Amerika térképek.)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.10. 19:57:08
Oké,Köszi!Megrendelem eredetibe.