Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hotfix-esre gondolsz? Persze, én is azzal nyomom <#nevetes1>
Bukephalos olvastad a válaszaimat? <#integet2>
Tedd legfelülre és ha van aktiválva más trailer mod akkor azt vedd ki.
Ugye nem virágbolti verzióval játszol?
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.06.10. 12:19:35
Erről a pótkocsiról lenne szó hiába bemásolom és a módkezelőbe hozzáadom mégsem jelenik meg a játékban

https://ets2.lt/en/schmitz-sko-24-5/
Köszi.

SimaSuna
2014 óta csináltatom a járgányt. De még nincs kész. Mindig van valami ami megtetszik 😊

Érdemes a TZ féle Actrost használni, vagy a magyar davidzolisat..
Magyar készítésű MP4 mod.
Milyen a Mercedes-Benz New Actros? (mennyire lehet fel fejleszteni, kezelhetőség..)
Mindig is Scania-t használtam az Euro Truckokba, így nem tudom..

De most szeretnék úgy vezetni hogy kikapcsolom az útinformot (F3)
Még a Mercédesznek a kijelzője tetszett a legjobban, az mutatta(mutatja) rendesen az aktuális sebességet.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.06.06. 22:23:20

Műszaki hiba.... 😄
Ugyan úgy, mint bármely más addont, letöltöd, kicsomagolod, és az scs állományt(okat) bemásolod a mod könyvtárba. Utána pedig a program indulását követően a profildohban bekonfigurálod a módkezelőben, hogy lássa.
https://ets2.lt/en/
Valaki tudna segíteni abban hogy a standalone trailert hogy tudom használni a játékban?
Félreértés ne essék: Nem én használok 5000 LE- motort! Csak mondom hogy van olyan mod! Mint ahogy van 1 milliárd euró számlás, full felfedezett térképes full garázsos - munkaközvetítős level 9000 szintű mentés is, amit szintén faxxságnak tartok. Nem láttátok az iróniát......
Nagyon élethű az 5000LE a kamionba.
Melyik oldalról érdemes modokat tölteni? (és tényleg modokat töltök le és nem vírusokat..)

mumus70 minek akkora lóerő? gyorsaság? így is non stop bemérnek gyorshajtásért <#taps><#mf1>
Semelyik. Ha megnyitogattad a szintlépésekkel a cuccokat, mindegyiknél ott lesz a kb 6 féle motor - 8 féle váltó, 6 féle alvázzal. Aztán az egyikbe beteszed a 300 lovas motort legfelülről, majd fogod, és beteszed a közel 600 lovast a végéről, és örülsz, hogy 10-el többel tudsz menni a hegyre.... Tegyél be mod-ot, van amelyik ad 5000 LE- motort..... 😄 😄
Bal0924 te most játszani akarsz? vagy látvány fülkét építeni? <#wow3><#taps>
Semmi moddal, melyik kamion tuningolható a legjobban?

De nem mind mutatja az aktuális km/h-t.
Pl.A Scania csak a tempomat által beállított sebességet mutatja.

Szia szerintem mindegyiknek van digitális kijelzője, nyomogasd az "I" betűt és váltogatja a módjait a kijelzőnek
Köszi, csak a MAN?

😄D úgy néz ki a libegő lengő szörnyeket is megoldotta, feljártam pár viking térségi kikötőt és nem találkoztam a jelenséggel. Tehát kell a hotfix 😊
Mindkettőre gondoltam 😊)
A MAN-okban a műszerfali kijelző egyik állásánál kiírja digitálisan a sebességet, illetve emlékeim szerint a Renault-kban is van digitális sebességmérő.
Rosszul tettem fel a kérdést vagy nincs olyan kamion a játékban? (Módok nélkül)

Na a hotfixel a pokolba már nem kárhozok el <#mf1>
Bukephalos melyik problémára gondolsz? ha az elkárhozásra a hotfix telepítés után, akkor nem tudom, mert vissza csapot haza a garázsba <#taps> és nem jártam arra még 😊 A libegő lobogó tornyokról se tudom ez megoldotta e 😊 <#wow3>
Melyik azok a kamionok, ahol a műszerfalon mutatja digitálisan a sebességet?

<#taps>

Majd jelezz vissza légyszi, megoldódott-e a probléma?
ekkora marhát mint én <#falbav> rossz downloadra nyomkodtam <#taps>
ets2mpHUN0519
milyen Steam achievement van? le maradtam...
valaki felvilágosítana? 😄D köszönöm

mertezilyen

Letöltés vezérlő (Jdownloader pl.)?
gyerekek a ProMods hotfixet hogy lehet letölteni? mert minden szart le akar csak azt az egyet nem 😊
gyerekek kivettem a bétát, és kipróbáltam az út a pokolba, hátha most nincs elkárhozás, de sajna megnyílik a föld így is <#eplus2> Csak az a vicces a dologba, hogy a játék frissítse előtt miliőszőr áthaladtam ott, és nem nyílt út a pokolba Xd. Ez tényleg a frissítés óta van 😊 mindjárt a Stockholmi kikötő után van, ahogy letérsz jobbra az alagútba, kimész és ahogy felsorolnál az autópályára huppansz és már vonaglasz is az út alatt a többi autó meg megy feletted a levegőbe <#nevetes2>
Nagyon köszönöm a segítséget, ez volt a probléma. 😊
Ezután már sikeresen teljesítettem.
Barátom láttad a taxi 2-t? tessék felszerelni a kamionodat szárnyakkal, és igen tessék repülni 😊 az út a pokolba, ott először aszt se tudtam mi történt 😊 azt hittem tényleg elkárhoztam :9
Most láttam, hogy Restacargo-n is írták, hogy belefutottak a falba Hithals-nál. Lassan át lehet menni rajta . . .
Soha nem láttam ilyet! Hétvégén tudok fuvart vállalni, majd benézek néhány kikötőbe. A legfrisebb, heavy dlc -hez kijött patch van fent, de a számát ne kérdezd. 1.27.1.3 vagy 1.27.3 talán . . . semmiképp nem a béta.

Azt megtudod mondani melyik kikötőben, mert akkor könnyebb lenne cél irányosnak lennem.

Nem rég a SR mapon találkoztam olyannal, hogy a GPS mutatta úton haladva, egyszer csak el volt temetve az út sóderhalmokkal, kerülni nem lehetett, kerülő út 1000 km-en belül sehol. Mit csinál ilyenkor egy kamionos <#nemtudom> Repül <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.06.01. 07:07:11
nem tudom találkozott e valaki még ilyen jelenségel, de nagyon szar, mész és egyszer csak ott libeg előtted, mintha valaki fogná a csúcsát és himbálná 😊
Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2017.05.31. 22:23:39
ez meg egy másik 😊
ez az a libegő akármi amik csak úgy vannak egyes kikötőkbe 😊
út a pokolba érdemes megnézni 😊 egy kis hiba 😊
Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2017.05.31. 21:49:01
halihó 😊 újabb hibát fedeztem fel, egy útszakasz aminek lehetne a neve "út a pokolba" simán bekárhozol az út alá 😊 feletted meg megy a többi 😛 van is videóm csak nem urles. hogy lehet akkor ide feltölteni?
Helló!

Szerintem rosszul lett lefordítva magyarra az achievment leírás. Az eredeti így szól:

Take an urgent delivery for a minimum of 550 km and complete it with less than 30 minutes remaining.

Tehát úgy kell beérni egy minimum 550-es km-es fuvar után, hogy a határidő leteltéig 30 percnél kevesebb legyen hátra.
Van egy Steam achievement, amivel nem boldogulok:

Épp időben!
Vállalj be egy legalább 550 km-es sürgős fuvart, és érj célba legalább 30 perccel a határidő lejárta előtt!

Már vagy öt 550+ km-es sürgős fuvart megcsináltam (Gyors fuvar), mégsem kaptam meg. Időben is beértem, jóval a határidő előtt. Másnál is jelentkezett ez a probléma?
hehe most nézelődtem ép kicsit a ProMods-nál, mi az a hotfix náluk, lehet le kéne szedjem, és eltűnnének a libegő függő nagy építmények tornyok az útról? <#miaz>