52662
-
#50820 Hogy te milyen népszerű vagy a steamen! -
#50819 valahogy ismét megtalált engem valami KAMUS idegen
kérlek jelentsétek őt
http://steamcommunity.com/profiles/76561198082284008/ -
peti79 #50818 11.39€ most a cdkeys-en. -
mumus70 #50817 az ára is baráti lesz.... :p -
Axtros #50816 2017. december 5.-én jön az Italy DLC. Itt olvasható a nagy hír. Még pizzázni is fognak a megjelenés után a fiúk. :) -
mumus70 #50815 -
#50814 pont ezen mutatkozik meg, hogy ez egy vírus...vírusírtás, ha nem megy új OP rendszer...de ez csak az én véleményem! -
#50813 gabesz? ez valami joci vagy ki a ...szom
még jó h jelentem -
#50812 hát nem tudom de ugyan az szórakozik velem az se tudom ki ez valójában de ugyan azt hajtogatja nekem -
#50811 van 100barátom steam-en. Soha nem kaptam ilyen jellegű megkeresést.
Miért nem a steam felé jelzed?
1. A Steam minden beszélgetés elején szól, hogy a jelszavad senkinek.
2. Ha bekamuznak neked egy ilyet és TE kis naív elhiszed, az jó tanulópénz.
Jelentheted a fiókot...
Ahogy Wollnerd írja, nálad van valami gubanc, mert hetente 1x jössz ilyen dologgal :D -
#50810 Én aktív steames vagyok és mégsem kaptam ilyesmi privát üzeneteket soha, sőt egyáltalán semmilyen üzenetet sem! (csak egy-kettőt egy baráttól, nincs sok barátom a Steam-en) És ahogy utánanéztem a neten, csak a barátok között csak lehetőség privát üziket (gondolom chat formájában) küldeni a Steam-en!!
Valami gebasz van nálad, ha te kapsz ilyeneket......
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.11.28. 18:41:26 -
#50809 hali megint felvett valami idegen ezzel a szöveggel:
Szia , szerencsés játékos!
Örömmel közlöm veled, hogy a mai nap nyertél 30€-t! :)
Hogy, hogyan is nyerhettél?
Minden nap, magyar steam csoportokból kisorsolunk némi összeget.
Ha szeretnéd átvenni a nyereményed közöld velem! Ha viszont mégsem élnél a nyereménnyel akkor esetleg felajánlhatod egy barátodnak vagy valakinek, ha mégsem tennéd akkor új sorsolásra fog sor kerülni!
E-mail címünk: [email protected]
Üdvözlettel FreeEuroGroup!
ez a steam profilja: http://steamcommunity.com/id/jociid/
NE HIDDJÉTEK EL NEKI UGYANIS 101% HOGY KAMU=ÁTVERÉS!!
gondoltam jelzem mielőtt bedőlnétek neki
-
cxaxoxc #50808 Végre eljött az idő... Már nagyon régóta vártam ezt a pillanatot, köszi SCS!
-
#50807 Hogy tudom működésre bírni?
A 0.9.28a_1.27 verzió van... próbáltam már 1.27es játékkal is.
Tudom hogy kell új játékot indítani, de bármit csinálok töltőképernyőnél error. -
#50806 Most volt időm ránézni.... és....
Figyelmeztetés!
We are sorry, maximum number of registered users have been reached
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BLYAT! -
Bukephalos #50805 Szivesen! -
#50804 Köszi -
Bukephalos #50803 Szia!
A Hungary Map hivatalos oldala a Restacar -on , itt jelennek meg a legújabb kiadványok (map, patch, fix stb). Egy gyors reg és már töltheted is.
Ha kérdésed van, itt biztos tudnak segíteni, de először olvasd el figyelmesen az alap tételeket!
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.11.26. 07:33:23 -
#50802 Már vagy 1 napja eredeti.... :D
Nem találtam a workshopon. -
#50801 Steam-en lefrissíted. Eredeti játékod?
-
#50800 Én csak az 1.27-et találom mindenol. Kaphatok valami írányt hogy merre található az 1.28? -
#50799 1.28-as a legutolsó.
1.30 csak a beta frissítés után lesz. Azt mondta Lecsó.
-
#50798 A magyar mapnak van ennél újabb verziója? -
Axtros #50797 -
Axtros #50796 -
Bal0924 #50795 Köszi. -
mumus70 #50794 Elvileg csak a fülkéje különbözik egymástól, az egyik sík padlós, a másik meg be van építve tárolókkal, meg többet lehet pakolni. Az ugrás az a játék optimalizálatlansága miatt van szinte mindenkinek, erre még rájön a nem egyszerű ProMods renderelése. Egyébként sokat segít ha játék előtt közvetlenül újra indítjuk a gépet. Érdekes ez a téma, mert nálam is, ahogy a többségnél is hallottam, pl a PCARS 2 full HD ultrán meg úgy fut mint egy multiplex film.... a konfigom sem számít kispályásnak, az ETS2 viszont még úgy is megfingatja, hogy a feleslegek fikcsik le vannak kapcsolva, érdekes..... :p -
Bal0924 #50793 Mi a különbség a Scania S és a R változata között? (amik bejöttek 2 új Scania)
Nem tudom eldönteni melyiket vegyen meg. -
Bal0924 #50792 Sziasztok.
Miért akadozik/ugrik néha a játék?
Mikor ugrik, a feladat kezelőben szinte egy érték se megy fel 50% fölé.
Mintha a videóban is ugrott volna. (20:17körül.Ha jól láttam) -
mumus70 #50791 -
Axtros #50790 Meg kell lennie az alap három DLC csomagnak, illetve nem mindegy, hogy a módkezelőben milyen sorrendben vannak a promods állományok elhelyezve. A helyes sorrendről sok helyen lehet olvasni. Sőt, ha használsz RusMap-ot, vagy Italy-t, azoknak a sorrendje sem mindegy. Sajnos ez egy kirakós játék, de ha egyszer jól beállítottad akkor már működni fog - a következő update-ig. :) -
mumus70 #50789 Megvan az összes 3 map DLC? -
stalker001 #50788 Amúgy az az érdekes, hogy nekem még 1.28 a verzió és azzal se működik a promods -
#50787 okok csak gondoltam szólok :) -
#50786 1. A Steam is felhívja a figyelmed, hogy SOHA ne add ki senkinek a jelszavad.
2. Soha nem ad a steam pénzt a pénztárcádba.
-
#50785 ezt mindenképp osszátok meg mindenhol ahol tudjátok hogy tudja mindenki akiknek steam fiókja van -
#50784 sziiasztok
megint fölvett engem egy random idegen azzal a szöveggel,hogy a sorsoláson lettem kiválasztva 2000 ember közül, a nyeremény 25$ a steam pénztárcámba ezért van egy percem válaszolni és élni a nyereménnyel ha nem kérem újra sorsolják
nos ezeregy% hogy ez is KAMU mert múltkor egy hasonló trükkel szivattak meg,vagyis ellopták a steam fiókomat,gondoltam figyelmeztetlek titeket ha netán ez a személy titeket is felvenne és próbálkozna nálatok is ezzel a trükkel
szóval a személy steam profilja: http://steamcommunity.com/id/joci01acc/
ne higyjétek el egy szavát se,csak át akar verni gondoltam jelzem nektek :)
jelentsétek,én is jelentettem -
Bal0924 #50783 Köszi. -
#50782 Legjobb nincs. Neked kell kitapasztalni... -
Bal0924 #50781 Melyik a legjobb Scania a játékban? (jól láttam hogy most már 4fajta van?)