Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modok vannak a játékban?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Sziasztok! Nagy gondban vagyok az ets2-l! Multiba kezdek új profillal és vállalok bármilyen fuvart ha hajóznom kell kifagy a játék! Ha vissza akarom rakni magam a szervizbe ismét kifagy.Majd ha belépek és kezdenék új fuvart ismét totál kifagy.Minden lehetőséget kipróbáltam újra telepítve a játék új profil új minden de már tegnap este egy 120 km-es fuvart nem tudtam végig nyomni mert a hajózás nem sikerült kifagyott és az óta nem tudok vele mit kezdeni!! Legfrissebb driver van a karin ami egy gtx 1070! 16gb ram erős intel procival...Tudtok nekem tanácsot adni????

más szóval nem lesz semmi 😄
egy nagy lópikula lesz MAX.xD
(az igéret szép szó ha be tartják úgy jó)
hát alkalmazkodjanak hozzá
tartsák magukat az igéreteikhez vagy ha erre nem képesek,ne igérjenek olyat amit úgy se tudnak be tartani ennyi
egy nagy lópikula lesz MAX.xD
(az igéret szép szó ha be tartják úgy jó)
hát alkalmazkodjanak hozzá
tartsák magukat az igéreteikhez vagy ha erre nem képesek,ne igérjenek olyat amit úgy se tudnak be tartani ennyi
mertezilyen
De, elfogják készíteni, és ki is fogják adni, a kérdés csupán az, hogy mikor. Persze az, hogy ez mennyire lesz valóságos, mennyire lesz minőségi, azon már lehetne vitatkozni, de majd meglátjuk. Az új Scania-t is ki fogják adni, csak hát ATS leköti az idejüket, mert ott meg a térképeket kellene faragni gőzerővel.
Az SCS-re amúgy is jellemző a drámai nagy bejelentések, aztán abból lesz ugyan valami, csak mégsem olyan, és mégsem úgy, ahogy azt anno beharangozták. De valami lesz, nyugodjatok meg, csak nem biztos, hogy az...ami...tervbe volt véve! 😊
Az SCS-re amúgy is jellemző a drámai nagy bejelentések, aztán abból lesz ugyan valami, csak mégsem olyan, és mégsem úgy, ahogy azt anno beharangozták. De valami lesz, nyugodjatok meg, csak nem biztos, hogy az...ami...tervbe volt véve! 😊
Van benne valami.Mert már régebben is be harangozták hogy lesz és mégsem lett.
A forgalom sűrűségét meg az itt bemutatott módon tudod csökkenteni!
Az Európa térképet én is gond nélkül bejárom, csak a Hungarian Map szokott megszívatni... :o(
A menüben való kikapcsolás jó ötlet, kipróbálom.
A menüben való kikapcsolás jó ötlet, kipróbálom.
Sziasztok. A ProMod-os pótkocsikat hogy tudom használni játékba? És hol kell legyenek a listába a Módkezelőbe? <#help>#help><#mf1>#mf1>

Tartsd be a szabályokat..... 😄 😄 Én bármikor átmegyek úgy keresztben Európán ha akarok, hogy egy fillér büntetés nincs.... :p De ki lehet kapcsolni a bírságokat a menüben. 😉
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.07.05. 14:46:51
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.07.05. 14:46:51
Üdv. A Magyar mapon nem zavar titeket a túl sűrű forgalom (kikanyarodni alig lehet), a kevés fizetés és az irreálisan magas bírságok? Tegnap egy 400 ezres fuvar lemondásáért 3 Milliós büntit kaptam volna. Meg ugye a lassú vezetés, mindenhol traffipax stb.. Tetszik a pálya, tényleg nagyon szép és sok munka van benne, de ezek nagyon le tudják rontani - számomra - a játékélményt. A büntik mértékét nem lehet valahol átírni?
És a Potok hova kell kerüljenek a módkezelőbe? A sor elejére vagy a végére amikkor beteszem a módokat
Igen, itt az https://www.ets2.hu oldalon írják, hogy még a nyár folyán érkezik az ingyenes nagy frissítés.
★★★★★
Nem kell semmi hotfix, már benne vannak a javítások az új verzióban amiket régebben külön le kellett tölteni.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.07.03. 09:31:56
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.07.03. 09:31:56
<#banplz>#banplz> nekik 😊 de ezzel az új verzióval nem kell már a hotfix, hogy ne kárhozzak el stokholmnál? ugye
promodshoz tartozó potok de nem a duplák
Trailer & Company Pack v1.13 ($0.50 (HUF 135) - 55M😎 ez itt ni, akkor ez mi?
én most szedtem le az Új 2.17est és ott volt mellette egy másik letölthető valami. A promodson belül.
Én úgy vettem ki, hogy a dupla pótok majd az új patch-csel érkeznek majd. Szóvsl még egy kicsit várós
gyerekek a új frissítés mellett volt még egy akármi, az a dupla pótkocsi? ha igen az a sorba hol kell legyen a módkezelőbe? 😊
regelek5 a hot fix legyen legfelül a listába akkor fog rendesen működni. Most néztem van új verzió promodson 😊 jó rég lesegedtem, Egy kérdés tényleg nem kell a hotfix hozzá már? nem fogok nélküle elkárhozni? 😊
Nincs mit, de mást nagyon nem tudok, én jelenleg nem használom a mapot. Olvasd végig a restacar -os hungary map topicokat, hátha találsz megoldást 😊)
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.07.02. 13:48:31
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.07.02. 13:48:31
Köszi, megnéztem, de minden úgy van, a hotfix is fent van. Egyelőre annyira nem aggaszt, mert nem minden telephelynél van kapu, de pl. az oktatmód olyan volt, és hát ott jól megszívtam, borult a kamion a gyors kapu miatt. Azért ha van rá megoldás, annak örülnék. <#awink>#awink>
Van hozzá egy hotfix azt is telepíteni kell! A lap tetején lévő videot is nézd meg!!!
Sziasztok! Felraktam a Hungary mapot ETS 2-re, nagyon tetszik elsőre. Csak az a problémám, hogy Budapesten a telephelyek kapui gyorsan bezáródnak, így be/ki sem tudok hajtani, már rám vágják a kaput, és a rakományom összetörik, meg sokszor a kamion is beragad, nem tudok továbbmenni onnan. Van erre valami trükk? Esetleg valahogy be lehet állítani, hogy tovább maradjon nyitva? Vagy áthajtani rajta (cheat-kód is jó lenne)? Előre is köszi, ha tud valaki segíteni.

Azt hiszem erre lehet mondani hogy MÁK! 😄
Jött egy 83.9MB-os update... Lehet tudni valamit hogy mi ez? Az SCS oldalán nem írnak semmit róla.
Szivesen!
Köszönöm! 😊
★★★★★
Rengeteg tandem mod van, az ets2.lt oldalon kedvedre keresgélhetsz, illetve a következő frissítéssel ígérték a gyári dupla pótokat
Azt nem tudod véletlenül, hogy van-e olyan mod ahol utánfutót is lehetne húzni?
★★★★★
Southern Region, Russian Open Spaces; mindkettő az orosz területeket bővíti
Megvan <#eljen>#eljen>
Próbáld ki a Balkan Project-t. Én is ezt a triót használom : https://ets2.lt/en/project-balkans-v-2-4-promods-addon-for-1-27-x/
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Üdv néktek újra. Summer Sale-nek hála be tudtam végre szerezni a Francia DLC-t így megint promods-ozhatok... 😄 Kérdésem hogy a RusMap-on kívül érdemes még valamilyen map expansiont telepíteni hozzá ami hasonló minőségű és nem nyírja ki a gépet? Újítottam a gépen is de félek hogy ezt is meg fogja fektetni 1-2 helyen a promods, emlékszem Berlin vagy München környékén a régi gépemen 2-3 FPS volt... Ezek gondolom most is megvannak még.
Sziasztok!
Steamen leárazások vannak (20-90%) !
Most éri meg vásárolni, aki szeretne : http://store.steampowered.com/search/?term=Euro+truck+simulator
Remélem tudtam segíteni! 😊 További szép napot
Steamen leárazások vannak (20-90%) !
Most éri meg vásárolni, aki szeretne : http://store.steampowered.com/search/?term=Euro+truck+simulator
Remélem tudtam segíteni! 😊 További szép napot
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
De ha jól értelmezem, ez a Hungary maphoz van nem? nekem nem a Hungary maposon sérült a rakomány, hanem a másikon.
Kiadásra került a Promods új, 2.17 -es verziója. Bővítésre nem került sor, azaz új területek nincsenek!
A Heavy DLC problémát javítja, azaz a letöltés után a korábbi hotfixet (promods-001-hotfix-v216.scs) törölni kell!!
Bővebben
A Heavy DLC problémát javítja, azaz a letöltés után a korábbi hotfixet (promods-001-hotfix-v216.scs) törölni kell!!
Bővebben
De hát nem lenne szabad neki semennyit se, ha nem hibázol, nyög kettővel vettem a kanyart. sehol senki nagy ívbe véletlen se húzzam meg, és mire beértem 8.5%. Szerintem ezen a túlsúlyos szállítmányokon dolgozhatnának még keveset.