Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Winrarral milyen tömörítési arányt állítsak be hogy jó legyen a "base" fájl/mappa mérete?
Kicsomagolom az SCSextractorral és úgy az 1.71GB ból lesz 2.94GB
Ki akarom cserélni a sound/ui/ coin.ogg fájlt az előzőre mert ez a csipogó hang nagyon nem tetszik.
Ide is írhattok: [email protected]
Köszönöm
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Didi megőrjítesz - Didi auf vollen Touren - Didi drives me crazy
T.I.R sorozat
Maximális Túlhajtás
Túl a csúcson
A félelem bére (1953)!
Google is tud egy párat...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2017.04.25. 14:08:39
Arról érdeklődnék, hogy a schwarzmüller DLC pótjaihoz tud esetleg valaki template-t, vagy valami festési segédletet?
Már egy ideje futkorászok a neten, de nem igazán találtam bármi használhatót - bizonyára csak én kerestem rosszul...
Előre köszönöm a segítséget.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
keresek kecskeméten vagy környékén élő emberkét, aki tisztában van az ottani(Kecskeméti) kamionforgalommal!
Kérlek írjon privátot, aki kompetens a témában.
Köszi, előre is!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2017.04.23. 21:06:40

H.E.L.P <#falbav>#falbav><#help>#help> <#circling>#circling>
Amennyiben berakom a Project balkan-t úgy, ahogy írtad, akkor nem tölti be a mentéseket.
Ha úgy rakom be, hogy a sor legalján legyen, akkor pedig csak két városrészt és két utat tölt be...egyszerűen nem értem mi lehet a probléma, már csak a 3 map volt a mod mappában...
(természetesen minden vásárolt)
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2017.04.17. 09:34:10
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Előre is köszönöm a választ. :-)

ugye leszedtem a promods 2.16os mapot
mentem 1-2 fuvart,és kb.a 3.fuvarnál a csalagútnál (ahogy át akartam menni az egyesült királyságba) már abban a pillanatban ki vágott a játékból
mellesleg nem értem,hogy nekem a legújabb promods map miért így jött le??
illusztrálom,hogy lássátok miről magyarázok
na szóval:

mertezilyen
Tegnap újra lett rakva a gépem és a régi profilomba hogy tudok bejelentkezni?
le töltöttem a legújabb orosz map egyik részét viszont kicsomagolás közben ez fogadott/tárult elém:
az egyik SCS fájlt sikerült ki tömörítsem belőle mint azt láthatjátok a 2.nál ez fogad:

Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2017.04.15. 04:25:50
mertezilyen
Project Balkans Map Package
Project Balkans Assets Package
ProMods+RusMap Connection
RusMap Map Package
RusMap Model Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
valaki tudna nekem írni egy helyes sorrendet a Promods+Rusmap+Balkan projecthez?
Már ezer videót néztem és nem tölti be egyik mentésem sem....
Nagyon köszönöm, előre is!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Hangja is jobb mint az előzőeknek!
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2017.04.14. 11:24:32
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.04.14. 08:56:59

csak azért kérdem,mert elvileg vagyis valaki állítása szerint lehet majd INGYENESEN elérhető valahol
mellesleg ezért kellett a steam le frissítse a játékot 1.27.1.5re ezért 2-3 ember nem tud multizni mivel a multi csak az 1.27.1.1et támogatja na mindegy
ilyenkor mi a teendő? nem lehet vissza állitani 1.27.1.1re
valaki segitene?
mertezilyen
13 éve itt. Szép idő.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Azt nem tudom, hogy 1.27 -hez melyikből jött ki frissítés már, én még 26-al nyomom
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI