52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • RPG Assassin
    Nos, amennyiben a textúrákra és a kinézetre érted, tehát, ha ezeket veszem számba, akkor szó ne essék, number 1, no de. Egy mód kinézete minden szempontból csak másodlagos. Amennyiben a működése sajnos nem megfelelő, bármíly szép is lehet, másod osztály mert hibásan dolgozik. Ergo hibát teremt, amiből a játék élményt rontja, így törlésre kerül, és nem használják.

Sajnos a külső rég nem elsődleges szempont egy mód esetében. Lásd Exnem munkáit vagy BaB kiegjeit, de esetlegesen ott van a méltán neves MorroHUN csapat.
    Az ő módjaik tökéletesen működnek, hiba esetén van alternatív megoldás és foltozásra kész mappa, ráadásul szem szájnak ingere a kidolgozás, a lehetőségek és a mód módolásának lehetőségei. Ezek Tökéletes és 10/10-es munkák, tehát első osztály. Sajnos a MO térkép tele hibákkal, működési gondokkal és egyebekkel. És bár az ötlet és a kinézeti megvalósítás tényleg 10/9-es de a hibák miatt és a kompatibilitási lehetetlenség miatt háttérbe szorul és fölöslegessé válik.

Több munka és figyelmesség esetén, no és a tesztek esetén ezek könnyedén javíthatóan lennének. Ilyen szempontok a Nexus-on már pár éve kötelező szempontok. Ezrével vann ilyen módok amik bár nem volnának rosszak, a lehetetlen működés miatt hamar pápá-t kapnak.

Tudom hogy van akit zavar hogy a hibákra hívom fel a figyelmet, de kritikus vagyok, ez a dolgom. És amiben nem találok hibát, még kész akarva sem, az tényleg jó. Viszont az MO térképpel kapcsoaltban sok sikert kívánok a készítőnek, millió szám van még dolga.
  • Misuka963
    Várjál csak barátom,szerintem az MO térkép készítője (frank007) rohadt jó munkát végzett,folyamatosan csiszolgatja,javítgatja a térképet,olvass visszább :I
  • RPG Assassin
    Üdv megint.

1 meglátás, 1 reakció és egy-két mellékes. :)

1.
    kisfüsinek szól a meglátás. Ha nem tudsz valakinek segíteni, inkább ne reagolj rá, vagy ha mindenképp válaszolni akarsz, keress neki megoldást, vagy irányítsd egy olyan oldalra ahol megoldást találhat.

Mert a reagod nem csak hogy lealacsonyító de burkoltan degradáló is volt.
    Ezzel a hozzáállással igen hamar felépíted a negatív hangulatot magad körül. Nem hiszem hogy szeretnéd.

Tudod a bunkó magatartást nem csípik az emberek.

Reakció.
    Feltettem a TSM-et. Nagyon tetszik, nagyon tetszetős és dekoratív. Kifejezetten jó.

Megjegyzés.
    A MO térképnél nem votl semmilyen térképet módosító objektum feltelepítve, így a működésének negatív mellékhatásai kifejezetten irritálóak voltak. Főleg hogy indokuk sem volt rá. Természetesen eredeti játék, teljes patch és DLC-vel kitoldva. Ergo a készítője még fabrikálhatna rajta, mert a térképet ezekszerint haza tudja vágni, és ezt a hibát már több helyen is jelentették de természetesen a készítő nem javította ki.

Helyette inkább minden mást belehajigál de nem foltozza. Nos, majd talán valaha a jövőben megtörténik, addig is csak másodrangú minőség. MO egyébként is fölösleges a játékban, hiszen az áraik nevetségesek. Hát igen, élethű lett. :D

Megjegyzés.
    A rózsaszínre váltó textúrára mi is a gyógyír? Lemaradt a hsz vége. Nem a pótkocsi a kamion maga csinál ilyet.
    Másik. Nem ez de kapcsolódik hozzá. Van egy ilyen Mega Tuning mod nevű extrábbik módosítás amivel a kamionokat igazán át lehet dolgozni.
    Ebben viszont találtam pár objektumot amik élénk piros színnel jelennek meg és nincs vagy hiányos a textúrájuk. Ez mirért van? Mi hiányzik belőle?

Ez után végig néztem eddig vagy 50 oldalt de nem találtam megoldást. Talán itt valaki tud.
  • Misuka963
  • Drope
    Sziasztok! :) Az mitől lehet,hogy beraktam a TSM 3.5-öt 1.4.8 patch alá (igen,én még itt tartok,fikázzatok:D ) és amikor tölti be a játékállást,tehát már a profilt betöltötte,és rámegyek h indítás,akkor kicrashel. Ez mitől lehet?
    Ha valaki tud megoldást,hálás lennék neki. + Még annyi,hogy ugye a 3.5-ben benne van MO?
  • kisfüsi
    Csak úgy :3 devid13 vedd meg rakd "magad alá" lépj ki, majd vissza és jó lesz! devid13-Gábor55
  • devid13
    ja es lattam viedokat aki 1.8.2.5 on hasznalta es neki nem volt ilyen problemaja :(
  • devid13
    Sziasztok!
    Lenne egy kerdesem ez miert van es hogyan tudnam orvosolni koszonoom a valaszokat eloore is!
  • urfika
  • Bazsio
  • sure
    Mindegy, nem ezeket a droidokat keresik...
  • 3Ducker
    ?
  • sure
    Jobb is, mer vajo lenyel keresztben a png miatt...
  • norbee46
    Bocsi! Tévedtem 4.5.6-os az aktuális.
  • norbee46
    Hogy melyik a legjobb azt nem tudom de, talán a 4.5.7-es a legújabb.
  • 3Ducker
    Áh, nem tudok képet feltenni.
  • 3Ducker
  • 3Ducker
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/2/6/a1_2014_2_6_6ye6rdx7y5_tn.png]
  • 3Ducker
    Nem túl szépek, de nekem ilyen van:

• sure
    Hello,

Nem, a legújabb (0.9.1 illetve 0.9.1H) verzió gond nélkül kell hogy menjen, ha az olvass_el.txt-ben leírtaknak megfelelően teszi be az ember, 1.8.5-ös eredeti játékba. Ha van esetleg más, mapet módosító mod aktiválva, az okozhat vicces dolgokat.

1. ha a pótkocsi rózsaszínre vált, akkor a nem eredeti játék a hiba forrása, a gyógyír pedig...
    2. Truck Sim Map rövidítése, "lelkes amatőrök" által készített térkép mod, berak még egy rakás országot pluszba az alap térképhez képest. A magyar mappel együtt nem megy.
  • RPG Assassin
    Hello.

Legutóbb én a Hun mapot tettem be az ETS 2 -be de szétvágta az egséz térképet egy MO térképpel a háttérben és minden jelölés törlődött mindenhonnét kivéve MO-t, így töröltem is rögtön. Ez normális?

Két kérdésem viszont lenne még.
    1. Mitől vált néha színt a kamoin tex-e? Mi a hiba forrása?

2. Mi a TSM? Valami extra dolog, vagy szimplán a szimulátor nevének rövidítése?
  • The Best
    Hali melyik a legjobb tsm map?
  • devid13
    Szep napot !
    It egy kis ujdonsag :D
    Meg alagitkatom de mar szep szerintem

Kisfusi,Gabor,norbi,punky,vajo
  • Norby646
    Szép képek!

Beraktam a magnum-hoz egy hang modot, de nem tetszett az indítás hang. Csináltam egy sajátot, de amikor elindítom a játékban a kamion-t akkor az eredeti (a játék eredeti magnum indítási hangja) índítási hangot lehet hallani. A def fájlban jó az elérési útvonal, a hang típusa/adatai megegyeznek, mégsem működik. Kicseréltem az játék mappájában lévőt de így sincs változás. Nem tudja valaki, hogy mivel lehet a gond?
  • Gábor55

Micsoda paripák!
  • Bazsio
    Vagány és dögös!!
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Meg tudnátok mondani miért van az hogy,ha berakok kamion modokat elég soknál leesik az FPS 10-14-re.
  • kisfüsi
    Jó napot! Vajo- Punky- fs9pilot
  • norbee46
    Nagyon szép képek srácok!

vajo mi történt a scania-val?

• hotwheels
  • vajo

• fs9pilot
    Üdvözlet! :) Pár kép!

• urfika
  • urfika
    Le maradt a kep
  • urfika

Sziasztok, szep estet mindenkinek!
    Hoztam uj jarganyt. Kicsit nehez a kozlekedes vele..
  • devid13
    koszi
  • tomi0113
    [center] Valamiért nem jelenítette meg.:)
  • tomi0113
    [center]
  • kisfüsi
    Estét! :) Punky-xaxoimi
  • xaxoimi
    Szép estét kollégák!

Szép gépek!