Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
eredeti játékkal és dlc-vel lehet Debrecenre közeliteni a térképen és színváltással se találkoztam még, max a pót rendszáma változik nálam néha menet közbe 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mutans Zombi
Üdv mindenkinek!

Gondoltam megveszem a játékot, de elõtte megnézem milyen is.
Igaz, hogy a boltban kapható verzióban nincs benne a dlc-s + tartalom, de kicsit furcsállom 1.5.2-s patch-csel a w. verzió esetén a térképen például Debrecen városa nem behozható, ugyanis a képernyõ ablaka nem marad ott. Ez az eredetiben is így van? Mert kicsit vadnak tûnik, hogy a dlc-s tartalomból lényegében Bp. még épp megnézhetõ felülnézetbõl a térképen, de ami attól keletebbre van, akkor is ha nem Mo.-n, az nem.
Persze kamionnal megközelíthetõ, de tájékozódni nem lehet a térképen a + tartalom esetében.

A másik. Hogy gondoltam választok egy élénk színt a kamionomnak (#ff7e00; 255,126,000 - ), és be is festi a kívánt színre... de csak pár percre, ugyanis amikor elhagyom a mûhelyet és nagy lazán vezetek az országúton, egyszer csak átvált (igen, kint az országúton) egy ilyen téren általam kevésbé favorizált színre (#ff00fc; 255, 0, 252 - ) és úgy is marad, végleg. Ha betérek egy mûhelybe, akkor nem vált vissza, hanem marad ez a különleges szín, és festhetem újra, ha nem tetszik, de ebbõl is átvált kis idõ múlva persze. Más színnel még nem teszteltem.
Ez az eredeti játékban is így van vajh?

Még annyi érdekesség, hogy ha egy szimpla 2x1 sávos úton megyek, ahol ha pirosra vált a lámpa, de nem akarok ott ácsorogni, akkor ha totálisan, a vontatmánnyal együtt átmegyek a szembejövõ sávba és nem a piros lámpa alatt megyek át, hanem lényegében mellette, akkor nem büntet meg :-)

(a 120-s sebességet engedélyezõ mod aktív, más nem, az okozhat ilyen galibát esetleg?)

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

gigamen
Kerestem neked egy linket a TSM 4.1.1 verziójához:
TSM 4.1.1
NEM az én linkem, így szavatolni nem tudom a helyes mûködést!
(Az Én játékom dobozos, így én a 4.1.0-át használom.)

Mindenképp fontos megjegyezni, hogy a TSM 4.1.1 a Steam-es játékverzióhoz való.
Amennyiben dobozos a játékod, akkor a TSM 4.1.0 a Te verziód. Nem célszerû keverni a kettõt.

A módjaid közül a Physics 7.0 nagy valószínûséggel meglepetéseket fog okozni TSM használatakor, így ha gond lesz, elsõként ott keresd a hibát.
Ha a késõbbiekben szeretnéd a Multi Traffic modot is használni a TSM mellé, akkor az R730 Weda módokat össze kell fésülnöd majd vele, mert akadni fog, az eltérõ menetdinamikai értékek miatt, hiszen az említett mód is használ kétféle 6x4-es pakkot.

Az akadó módosítások összefésülését ennek a leírásnak a segítségével könnyen elvégezheted:
(A leírás a RestaCar oldalon olvasható, megtekintéséhez bejelentkezés szükséges!)
Modosítások összefésülése (Ralph Wald tollából)

#31776 (Ronso)

Ha van másik térképed is telepítve, akkor javaslom, hogy a TSM számára csinálj egy külön mod mappát, a játékon belül pedig egy új profilt.
Elsõ körben semmit ne tegyél a mod mappába, csak a 4db TSM fájlt, és a Multi Traffic módot.
Mielõtt más módosítást is betennél, mindenképp vezess egy kicsit az alapmódokkal (TSM + MT), és legyen legalább egy mentésed!
Így biztos, hogy menni fog, én is így használom.
(Természetesen a meglévõ hibás TSM profilt vagy töröld, vagy nevezd át, hogy a "tiszta" mod mappa beolvasásakor ne zavarjon be.)

Mint mindig, biztonsági mentés készítése most is javasolt.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Köszönöm a nagyon pontos választ!
Azt hiszem akkor már be sem fejezem azt a fuvart amit épp most viszek, úgyis új mapot kezdek akkor.
Luspy

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ez csak játékhiba. Majd javítják.

Nekem is 4.X verzióm van és zoom-olsákor nekem is kilép néha. Tudnál olyan linket adni ahol le lehet szedni a 4.1.1-et? Ott nem látok letöltési linket amit linkeltél, csak leírás van.

A magyar mapot és a TSM-et külön profillal nyomom.
szép estét...nekem olyan problémám van, hogy állandóan változik a rendszámtáblám...értsd az állandót, hogy 2-3 mp-ként változik...éppen olyan felségjelzésûre, amilyen a póton is van...vki tapasztalta már ezt a hibát?...<#help>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

ronso
Egyenlöre 3 perc után kifagy a játék ha beteszem a forgalom modot...

Sakkoo.......Baszkiiii

Már meg van a megoldás az egyik mód bezavarta.
Van egy hiba a játékban az 1.5.2.1 patch-ben.Bratislava garázsába nem tudok venni kamiont mert a térképen amikor választanám a garázst Wien garázsára ugrik.Valaki tapasztalta már ezt a hibát?És van erre megoldás?
Hali!

1.5.2-es patchoz keresek Scania Straight Pipe V8 Hang módot,tehát rövid csövû V8-as SCANIA Hangot,volt nekem egy viszont nem mûködik az új patchal,aki segít annak elõre is köszönöm. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hogy kell a garázst eladni?
BlueMaster
Elvileg fent van a TSM map hivatalos oldalán is, de lehet, hogy ugyanoda mutat a link... Meg ráadásul most nem megy a TSM oldala, viszont ha újra elérhetõ lesz, érdemes oda is ellátogatnod, mert van ott egy frissítés is ehhez a modhoz, ami az ETS.lt-n nincs fent.
Különben megéri várni rá, rengeteg féle autót tesz be a forgalomba, amely végre tényleg forgalom lesz, hiszen látványosan nõ a forgalomban résztvevõ autók száma a modtól.

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

ronso
Üdv
Ez a multi traffic mod nincs fent máshol mert 3óra mire letölti.......

Sakkoo.......Baszkiiii

Misuka963
Szívesen 😊

Hogy segít-e a kérdezõ problémáján azt nem tudom, de csak gratulálni tudok ehhez a korrekt segítségnyújtáshoz.<#eljen>
Az említett 4.x verzió után, már 2 alverzió is kijött, így az általad legfrissebbnek hitt kiadás, már avultnak számít.
Ráadásul a 4.x sajátossága volt, hogy futott 1.5.2 alatt, de nem volt hajlandó együttmûködni a DLC-vel, fõleg egyéb módokkal megspékelve.
Nos, neked pontosan ez a probléma forrása, hogy olyan verzióval szeretnél 1.5.2 alatt, DLC-vel kiegészítve játszani, amelyik nem támogatja azt.

Amennyiben dobozos játékod van, akkor töltsd le a 4.1.0-át ez az utolsó frissítés, és jól kezeli a DLC-t is.
Ellenben, ha Steam-es játékod van, akkor érdemes a TSM 4.1.1 verzióját használnod, ugyanis ez a 4.1.0 Steam-es megfelelõje, egyébként nincs térképbeli különbség a 4.1.0, és a 4.1.1 között.

Amennyiben valóban szeretnéd növelni a játékélményt, akkor dobozos játék esetén javaslom a 4.1.0 + Multi Trafic mod kombót, míg Stema-es verzió esetén TSM 4.1.1 + JPM 4.1.5 összeállítást.

A TSM mapnak érdemes külön mod mappát létrehozni, és a játékon belül új profillal kezdeni a játékot.

Az elõzõekben említett kiegészítõket itt éred el:
Multi Traffic mod
TSM 4.1.0
TSM 4.1.1

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

AudiQuattro
Köszi 😊

#31762:<#eljen>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Tsm map 4.1.1-ben Wien és Bratislava túl közel van egymáshoz ezért a két garázs csak Wien-be tudom berakni.Nem tudok rákantina Bratislavára csak Wien-re.Lehet valahogy közelíteni?
Sziasztok!
Feltettem a TSM 4.x-et ( a legújabbbat), semmi probléma, kivéve egyet: Amikor megnyitom a világtérképet, és zoomolni akarok kidob a játékkal a szokásos "A program mûködése leállt" hibával. Bent van a Going East DLC is, ha ez segít a problémám megoldásban. Egyébként 1.5.2 patchel használom a játékot.
Misuka963
Bejön ez a Scania 😊

Gratula hozzá <#eljen>

LACEJKA
sziasztok

jó kis IVECO 😄 ....

egy kis pihenõ kollégával valahol franciába

hotwheels

Misuka963
Nagyon baba <#taps><#eljen>

Sziasztok!
Én egy 183 trailer packet tartalmazó modot használok. Érdekelne hogy valaki használ-e ennél több trailert tartalmazó modot és ha igen akkor mennyit és az tudna-e küldeni egy linket?
AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

akos25
Szép napot mindenkinek!!! :-)
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok... Mivel régen elég intenzíven moddoltam GTS-t, azonban ETS 2-vel sehogy sem boldogulok. Találtam egy nagyon tetszetõs Volvo modellt. Az játékban található gép fülkéje lett átméretezve XXL fülkésbõl XL-be, azonban ami nekem nagyon hiányzik róla, az a tetõspoiler... Ha valaki tudna nekem segíteni, egy kis útbaigazítással, hogy mit hogy kell megcsinálni ahhoz, hogy a kiegészítõk listáján szerepeljen a spoiler, azt megköszönném...
Itt van a gép, amelyikrõl szó lenne:
[/url][/img]
[/url][/img]

Te inkább ne hozzál ilyen nagy felbontású képeket. Csak kisebbeket, oké?!
yeah ez az köszi a segítséget 😉

http://www.youtube.com/watch?v=Dl6lGdZNMZw új nyerges 😊
Végeztem a lefejtéssel 😊
LACEJKA
sziasztok hozok én is 1-2 képet ..

Nagyon szép gépek készülnek itt gratulálok mindenkinek !!!!

hotwheels

Luspy, AttilaRO - <#eljen>

sziasztok,szep gep LUSPY!!

HDR-t kapcsold ki a játékban, és szebb lesz a fény. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Egy kis friss levegõ szippantás aztán indulás.
Egy kis egyedi Volvo Dashboard. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Világítás nélkül.

Világítással.

///M I Love BMW. :)

Sziasztok!

Elõre elnézést a láma kérdésemért, de most böngésztem az scs honlapját és hirdetve van egy nyereményjáték.

Sajnos a google fordítóval nem minden vehetõ ki tisztán ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy képet lehet csak feltölteni vagy többet is?

Luspy

erre gondoltál ha minden igaz

Sziasztok. Újra nyomtam a windowst és elfelejtettem lementeni a modokat. Egy lényeges modot nem találok, a látható mûszerfal modot. Ha valakinek megvan ez a mod, akkor belinkelhetné nekem 😉
Ez az a mod, ami távolabb viszi a kamerát a mûszerfaltól

<#wave>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

///M I Love BMW. :)

Luspy

Sajnos némely rádió nem akar szólni játék közben függetlenül attól, hogy külön lejátszóban szól. Ez van.

sure
Ha a Frank-féle magyar mapon történt, akkor biztos Újpesten áthaladva történt. Üllõi úton zöldre fog váltani.

Isten nem bottal, hanem VMware.