Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Gondoltam megveszem a játékot, de elõtte megnézem milyen is.
Igaz, hogy a boltban kapható verzióban nincs benne a dlc-s + tartalom, de kicsit furcsállom 1.5.2-s patch-csel a w. verzió esetén a térképen például Debrecen városa nem behozható, ugyanis a képernyõ ablaka nem marad ott. Ez az eredetiben is így van? Mert kicsit vadnak tûnik, hogy a dlc-s tartalomból lényegében Bp. még épp megnézhetõ felülnézetbõl a térképen, de ami attól keletebbre van, akkor is ha nem Mo.-n, az nem.
Persze kamionnal megközelíthetõ, de tájékozódni nem lehet a térképen a + tartalom esetében.
A másik. Hogy gondoltam választok egy élénk színt a kamionomnak (#ff7e00; 255,126,000 - ▀ ), és be is festi a kívánt színre... de csak pár percre, ugyanis amikor elhagyom a mûhelyet és nagy lazán vezetek az országúton, egyszer csak átvált (igen, kint az országúton) egy ilyen téren általam kevésbé favorizált színre (#ff00fc; 255, 0, 252 - ▀) és úgy is marad, végleg. Ha betérek egy mûhelybe, akkor nem vált vissza, hanem marad ez a különleges szín, és festhetem újra, ha nem tetszik, de ebbõl is átvált kis idõ múlva persze. Más színnel még nem teszteltem.
Ez az eredeti játékban is így van vajh?
Még annyi érdekesség, hogy ha egy szimpla 2x1 sávos úton megyek, ahol ha pirosra vált a lámpa, de nem akarok ott ácsorogni, akkor ha totálisan, a vontatmánnyal együtt átmegyek a szembejövõ sávba és nem a piros lámpa alatt megyek át, hanem lényegében mellette, akkor nem büntet meg :-)
(a 120-s sebességet engedélyezõ mod aktív, más nem, az okozhat ilyen galibát esetleg?)
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
TSM 4.1.1
NEM az én linkem, így szavatolni nem tudom a helyes mûködést!
(Az Én játékom dobozos, így én a 4.1.0-át használom.)
Mindenképp fontos megjegyezni, hogy a TSM 4.1.1 a Steam-es játékverzióhoz való.
Amennyiben dobozos a játékod, akkor a TSM 4.1.0 a Te verziód. Nem célszerû keverni a kettõt.
A módjaid közül a Physics 7.0 nagy valószínûséggel meglepetéseket fog okozni TSM használatakor, így ha gond lesz, elsõként ott keresd a hibát.
Ha a késõbbiekben szeretnéd a Multi Traffic modot is használni a TSM mellé, akkor az R730 Weda módokat össze kell fésülnöd majd vele, mert akadni fog, az eltérõ menetdinamikai értékek miatt, hiszen az említett mód is használ kétféle 6x4-es pakkot.
Az akadó módosítások összefésülését ennek a leírásnak a segítségével könnyen elvégezheted:
(A leírás a RestaCar oldalon olvasható, megtekintéséhez bejelentkezés szükséges!)
Modosítások összefésülése (Ralph Wald tollából)
#31776 (Ronso)
Ha van másik térképed is telepítve, akkor javaslom, hogy a TSM számára csinálj egy külön mod mappát, a játékon belül pedig egy új profilt.
Elsõ körben semmit ne tegyél a mod mappába, csak a 4db TSM fájlt, és a Multi Traffic módot.
Mielõtt más módosítást is betennél, mindenképp vezess egy kicsit az alapmódokkal (TSM + MT), és legyen legalább egy mentésed!
Így biztos, hogy menni fog, én is így használom.
(Természetesen a meglévõ hibás TSM profilt vagy töröld, vagy nevezd át, hogy a "tiszta" mod mappa beolvasásakor ne zavarjon be.)
Mint mindig, biztonsági mentés készítése most is javasolt.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Azt hiszem akkor már be sem fejezem azt a fuvart amit épp most viszek, úgyis új mapot kezdek akkor.
A magyar mapot és a TSM-et külön profillal nyomom.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
1.5.2-es patchoz keresek Scania Straight Pipe V8 Hang módot,tehát rövid csövû V8-as SCANIA Hangot,volt nekem egy viszont nem mûködik az új patchal,aki segít annak elõre is köszönöm. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Különben megéri várni rá, rengeteg féle autót tesz be a forgalomba, amely végre tényleg forgalom lesz, hiszen látványosan nõ a forgalomban résztvevõ autók száma a modtól.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Ez a multi traffic mod nincs fent máshol mert 3óra mire letölti.......
Sakkoo.......Baszkiiii
Ráadásul a 4.x sajátossága volt, hogy futott 1.5.2 alatt, de nem volt hajlandó együttmûködni a DLC-vel, fõleg egyéb módokkal megspékelve.
Nos, neked pontosan ez a probléma forrása, hogy olyan verzióval szeretnél 1.5.2 alatt, DLC-vel kiegészítve játszani, amelyik nem támogatja azt.
Amennyiben dobozos játékod van, akkor töltsd le a 4.1.0-át ez az utolsó frissítés, és jól kezeli a DLC-t is.
Ellenben, ha Steam-es játékod van, akkor érdemes a TSM 4.1.1 verzióját használnod, ugyanis ez a 4.1.0 Steam-es megfelelõje, egyébként nincs térképbeli különbség a 4.1.0, és a 4.1.1 között.
Amennyiben valóban szeretnéd növelni a játékélményt, akkor dobozos játék esetén javaslom a 4.1.0 + Multi Trafic mod kombót, míg Stema-es verzió esetén TSM 4.1.1 + JPM 4.1.5 összeállítást.
A TSM mapnak érdemes külön mod mappát létrehozni, és a játékon belül új profillal kezdeni a játékot.
Az elõzõekben említett kiegészítõket itt éred el:
Multi Traffic mod
TSM 4.1.0
TSM 4.1.1
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Feltettem a TSM 4.x-et ( a legújabbbat), semmi probléma, kivéve egyet: Amikor megnyitom a világtérképet, és zoomolni akarok kidob a játékkal a szokásos "A program mûködése leállt" hibával. Bent van a Going East DLC is, ha ez segít a problémám megoldásban. Egyébként 1.5.2 patchel használom a játékot.
Én egy 183 trailer packet tartalmazó modot használok. Érdekelne hogy valaki használ-e ennél több trailert tartalmazó modot és ha igen akkor mennyit és az tudna-e küldeni egy linket?
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok... Mivel régen elég intenzíven moddoltam GTS-t, azonban ETS 2-vel sehogy sem boldogulok. Találtam egy nagyon tetszetõs Volvo modellt. Az játékban található gép fülkéje lett átméretezve XXL fülkésbõl XL-be, azonban ami nekem nagyon hiányzik róla, az a tetõspoiler... Ha valaki tudna nekem segíteni, egy kis útbaigazítással, hogy mit hogy kell megcsinálni ahhoz, hogy a kiegészítõk listáján szerepeljen a spoiler, azt megköszönném...
Itt van a gép, amelyikrõl szó lenne:
[/url][/img]
[/url][/img]
Nagyon szép gépek készülnek itt gratulálok mindenkinek !!!!
Luspy, AttilaRO - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Világítás nélkül.
Világítással.
///M I Love BMW. :)
Elõre elnézést a láma kérdésemért, de most böngésztem az scs honlapját és hirdetve van egy nyereményjáték.
Sajnos a google fordítóval nem minden vehetõ ki tisztán ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy képet lehet csak feltölteni vagy többet is?
Ez az a mod, ami távolabb viszi a kamerát a mûszerfaltól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
///M I Love BMW. :)
Isten nem bottal, hanem VMware.