Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
ez az alapértelmezett link a videó beszúrásánál :)

All hail the double x!

TaRka0107
Telefonról linkeli és így rakja ki. Nekem is ez volt, de meg lehet oldani!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Te mindig ezt a videót rakod ki :D

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

TSM 4x mapot hasznalom es az emelkedoknel ahol nehezen tudok kimenni mindig hatulrol megutnek az AI-k...ez ellen van valakinek valami jo magyarazata? Koszonom elore is a valaszokat!
http://www.youtube.com/v/Md1dwgLBmVc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ááááá bakker nem ezt a videót akartam :D valaki letudná szedni elõre is köszi :D

http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kis éjszakai vezetés :D

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Egy városon belül választok fuvart ,szerintem valami scs bezavar ,csak azért kérdeztem
hátha valaki már járt így.Mire odaérek teljesen átírja a fuvarokat.
LACEJKA
én szám szerint már nagyon vártam ez a volvo-t és valaki meg is csinálta nagyon szép munkát végzet a csávó végre egy rendesen átgondolt megtervezett MOD amit kaptunk 1000 köszönet.... <#eljen>

Misuka963
Pfüüüüü,csodás <#eljen><#wow2><#taps>

LACEJKA
Nagyon ott van :D

Lejár az idõ mire odaérsz. Mindegyik fuvarnál meg van adva, hogy mennyi az az idõtartam amíg fel kell venned. Ha ez alatt az idõ alatt nem érsz oda, akkor "elviszi más". Sürgõs fuvarok szoktak nagyon rövid felvételi határidõvel rendelkezni, ezért nem célszerû ilyeneket választani, ha messze vagy a felvételi helytõl.

///M I Love BMW. :)

kutizsolt
mert van az hogyha beteszem azt a modot hogy a man tgx xlx -nek legyen oldalspojlere akkor a man-nak voros lesz a volanja es az ablaktorloje ?
valamiert nem tudok feltolteni kepet..

V-Power Shell

Luspy

Szép estét mindenkinek. Végre elindultam Szentendrére. Nem tudja valaki hogy mitõl változik meg
a fuvarvállalás, mire oda érek a céghez más félpótokat rak be a játék mint amit kijelölök.<#boxer>

Segítség!!!
Scania r2008 mod-ban hol találom a template fájlt és mi a neve? Köszönöm elõre is a segítséget
Aki esetleg szeretne õszi tájban kamionozgatni, de nem szeretné ha dörögne az ég ha esik az esõ :D, akkor az szóljon, mert csináltam egy modot. :) Az én érdemem csak a "hang elnémítása". :D A textúrákat nem én gyártottam.

igen, a szervízben tudom belerakni, rakható a tálcára egy laptop, még a belsõbe a szokásos dolgok, CB, rádió, illetve a légtpisztoly, ami a képen látható is...:)

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

akos25
Szép jó estét mindenkinek!!! :-)
Letöltöttem a Dalyborr féle javított volvot, és találtam nála egy nagyon apró hibát, pedig képen nem volt ilyen, valaki próbálta? Nálatok is jelentkezett ez a hiba a napellenzõnél?

A tálca a szervizben külön betehetõ a fülkébe? Vagy egybe van mindennel? :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Indulás Leipzig-be <#hawaii>

Tsm map 4.1.1-hez van-e olyan mód amivel megtudom nézni Afrikát a világtérképen?
sziasztok szep gepek !

Nos, belenéztem az általad említett trailer pakkba, hogy mi lehet a nyûgje.
Szimplán összeakad a két mód mivel egyidejûleg mindkettõ a saját textúráját illesztené a félpótra.

A hibát többek között ezek a félpótok okozzák:
Krone Profiliner
Krone Coolliner
Schmitz S.PR Universal
fuel tankers

A megoldás a következõ:
Amelyik módban jobban tetszenek a felsorolásban szereplõ félpótokhoz készített festések, azoknak a mappáit változatlanul hagyod, míg a másik módban, átnevezed az egyezõ nevû mappákat valamire, hogy a játék ne tudja beolvasni.

Az a lényeg, hogy az a mappa maradjon eredeti néven, amelyiket használni szeretnéd!
(Ezt természetesen mindegyik azonos nevû félpót esetén meg kell tenni)

A másik megoldás:
Ez egy picit macerásabb, de kevésbé babramunka. Egyszerûen a használaton kívülinek szán mappa elérési útvonalát írd át.

Fontos!
Semmi esetre se "ollózd" össze a két mód mappáit, mert más rendszerû struktúrát használnak! Az eredménye tuti fagyás lesz!
Elõfordulhat, hogy a felsoroltakon kívül több félpót típusát jelölõ mappa is azonos nevû, ezért célszerû alaposan átnézni a módosításokat, és az azonos nevûeket a fent leírtak szerint módosítani!

Biztonsági mentés, mint mindig, most is javasolt.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Scania r730-hoz kéne nekem egy 8x4 alváz mód meg egy nagy súlyrakományú és hosszú trailer packnak a linkje.
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

ronso
Hát nem tudom nekem ez annyira nem jön be mert elég egyhangu festések vannak,,,

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Szép helyek fõleg a szerpentin..minden éjszaka élvezem élõben:)naponta hordom oda az árut.Banska-Zilina...

Sakkoo.......Baszkiiii

Az 1.8.2-es trailer pack, miben tud többet mint az 1.7? Több a skin, vagy javítottak a minõségen?

ronso
Ugyan nem tudom mitz kell nézni a log file-ban de idemásolom
<ERROR> Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
<WARNING> Model in old format detected '/mode2/sig1/traffi1/Eisglattgefahr.pmg', please upgrade format to improve load performance!

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Trailers pack 1.8.2

Sakkoo.......Baszkiiii

LACEJKA
szép jó napot mindenkinek
hoztam egy képet az új géprõl :D

pardon, lemaradt...:D

szép napot vagy estét, nem is tudom ilyenkor melyik a helyes...:D...hoztam két képet, az elsõ a napi indulás elõtt, a másik pedig hát egy nem mindennapi gép München belvárosában...:DDDD

Melyik trailer pakktól fagy ki nálad a mod, és mit ír a log file fagyás után?

Igen, jelenleg a játékon belül 25t a szállítható rakományok felsõ súlyhatára.
Feltehetõen azért nincs nagyobb súlyú rakomány, mert a játék próbálja modellezni a jelenlegi Európában érvényes megengedett legnagyobb össztömegre vonatkozó jogszabályokat.

Bõvebben, azoknak a fanoknak, akiket netán érdekel......
Jelenleg Európában a nehéz tehergépjármûvek külön útvonalengedély nélkül 40t megengedett legnagyobb össztömegû szerelvényként közlekedhetnek.

Ez az alábbi módon áll(hat) össze:
A nyerges, vagy gépes vontató saját tömege (Pl: DAF XF 105.460 Euro5 nyerges saját tömege 7.5t)
A félpótkocsi, tandemfélpót, trailer, vagy pótkocsi saját tömege: (Pl: SCHWARZMÜLLER SPA 3/E félpótkocsi saját tömege 6.5t)
Valamint a szállítandó áru tömege pl: 25t
Ezek az értékek összeadódnak, és az így kapott érték lesz a szerelvény összgördülõ tömege, ami a hatályos jogszabályok szerint Európában jelenleg külön útvonalengedély nélkül nem haladhatja meg a 40t súlyhatárt.

Németországban tesztelés alatt állnak az Eurocombi szerelvények, amelyek 44t megengedett legnagyobb ösztömeg mellett az eddigi 18,75m helyett már 25,25m hosszúak lehetnek.
Az Eurocombi egyébként egy háromtengelyes (C tengely bogizható) tandemes gép + egy mögé kapcsolt dolly, amire egy normál hosszúságú félpótkocsi van akasztva.
A Skandináv országokban pedig szintén teszt jelleggel futnak már duplapótos szerelvények.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Restacar-on van olyan trailer pack mod, amiben van 75 tonnás mozdony is rakományként.

R730 V8 <#hawaii>
Hali!

Lenne egy kérdésem,az alapjátékban + Going East DLC-ben,a 25 tonnás rakomány a legtöbb amit szállítani lehet ? Mivel ki akarom próbálni hogy mit bír a 360-as Scania Besztercebányá,Kassai hegyekben,Szlovákiában. :D Esetleg ha van olyan mód ami több 25 tonnánál és linkelnétek akkor azt megköszönném.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Köszönöm szépen! Egyébként Steam-es a játékom.
<#eljen>
ronso
Oké kiprobálom bár ebben a modban is van kamaz és különféle más autó..Az biztos,hogy trailer packot nem birja a mod mert kifagy.

Sakkoo.......Baszkiiii

Szia! Ez direkt van így megcsinálva! Mivel az útlezárások olyan helyeken vannak, amerre majd még építem tovább a mapot, de egyelõre csak addig van kész, ezért még semmi keresnivalótok sincs a lezárások mögött! <#vigyor2> De ha a leírást elolvastad és az alapján játszol, akkor nem is találkozhatsz ilyen lezárásokkal! És mivel csak olyan utakon visz a gps, amik megjelennek a navigációs térképen, ezért egyszerüen nem értem, hogy kerültél olyan útra, ami végén a mélybe zuhansz, mivel ezek egyike sincs a térképen! Ezeket az utakat csak azért raktam be, mert ott vannak a valóságban is és hogy forgalmat generáljanak! Nem fogok minden mellékútra lezárást tenni! Szóval valamit Te ronthattál el! <#vigyor2>
Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni. :)

Még egy tipp a TSM 4.1.0 játékélményének fokozásához.....
Amennyiben még "színesebb", és választékosabb forgalmat szeretnél, akkor próbáld ki ezt a módot is:
Traffic mod

A platós SK Mercitõl, a 130-as Zil-en át, a ponyvás 7,5t-ás gépekig minden van benne.
Többféle kivitelben a teljesség igénye nélkül: MaZ, ZiL, Mercedes SK széria, Scania 113M, Uaz, Lada 1500, Lada Niva, mélybölcsõs trailerek, speciális gépszállító vontatmányok, több túlsúlyos, és túlméretes szállítmány, stb, stb
Õrület, mennyire feltudja dobni a játékot.
(Természetesen a jármûvek csak AI-ként lesznek jelen a játékban, de a rakományok szállíthatóak.)

FONTOS!
A Multi Traffic mod, és a most ajánlott Traffic mod nem mûködik párhuzamosan, ezért a próba idejére a Multi Traffic módot ki kell kapcsolni, vagy össze kell fésülni a #31783 bejegyzésemben linkelt leírás alapján.

A Physics 7.0 verziójával szintén csínján kell bánni, mert random fagyásokat okozhat!

Jó játékot:)

ronso
Köszi igy müködik,beszarás nagyon jól meg van csinálva a forgalom végre nem az az unalmas.Most egyenként probálgatom a modokat,hogy hol fagy ki...mégegyszer Köszi<#taps><#worship>

Sakkoo.......Baszkiiii

És láthatatlan falak.
Üdv mindenkinek. frank007 mester, azon kérdéssel fordulok hozzád, hogy elég sok
úton mentem már a térképeden, és azt vettem észre hogy olyan helyen vannak lezárások
ahol lehetne közlekedni. Ahol pedig a levegõbe esne a kamcsim ott pedig nincs.
Nem lehetne ezt a két dolgot megfordítani ?
sure
Fõleg ha a szaggatással egy idõben a HDD-t is tekeri valami, akkor szinte biztosan ETS2 független jelenségrõl van szó.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Lehet, beindult valami egyéb processz a háttérben (AV scan, Windows update, fenetuggya), ami lefogja a procit.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szép napot!

Az vajon mitõl lehet hogy elkezdett szaggatni az ETS2 mint a vadgalamb. Tegnap este Budapesti garázsból kifelé jövet úgy szaggatott mint ha a Crysis 3-ra engedtem volna rá a frapset. Kicsit vicces volt. :D Eddig nem volt ilyen gondom, új mod nincs azóta. Van fent egy SweetFX addonom, de kikapcsoltam, és ugyanúgy szaggat szóval nem az a gondja.

Lehet a 13.9-es Catalyst a gondja esetleg? Mert nem szaggatott elõtte. Lehet megpróbálom a 13.10-et. Hátha. Egyéb ötlet esetleg?

Van dobozos amelyben benne van a DLC és így éri meg legjobban az árát, zárjelben jegyzem meg a virágbolti DLC nem mûködik az eredetivel!
A menûben ki lehet kapcsolni a speed limitet, nem kell semmilyen mod, csak az 1.4 patch elõtt kellett ehhez folyamodni...