52658
-
kisfüsi #36129 Igen is főnök! :P -
Bazsio #36128 Megjött a nagyhatalom végre mert majdnem kitört az atomháború!! -
#36127 Mindenféle ellenszenv nélkül, mint valamennyire tapasztalt szkinner, hú ezt leírni is rossz volt, szóval a Karaván felirat még nem az igazi, tessék kipofozni -
Bazsio #36126 10/9.Szerintem még oda írd fel a kabinba Scania akkor 10/10. -
kisfüsi #36125 Estét! Szép gépek Ets2 & valóság. Remélem van hasonlóság :) -
Bazsio #36124 De én is azt érzem de nagyon jobb, ha veszek egy rendőrpajzsot és egy M240 SAW fegyvert és egy M1911-est.
Hívom a Spetsnazosokat. -
Stewen1967 #36123 Ha privátban írnám meg neked azzal őt támadnám hátba, ezt nem tenném, ide meg nem írnám ki, de maradjunk annyiban volt benne, és ő tudja hogy mi. Ha pedig nem, majd elmondom szivesen neki priviben. -
Suba1993 #36122 Miért érzem azt, hogy megint egy erőteljes konfliktus (mint pl az elöző) van születőben? -
highdanger #36121 Én kíváncsi vagyok milyen kamu dolgokat tett bele -
Stewen1967 #36120 Tévedsz. Az 1.3-tól úgy vágtam ki belőle a RED-es maradványokat mint macskát ...........
Ugyanis atomjaira szedtem a RED-edet és nem hinném hogy szeretnéd ha ITT ecsetelném miből is állt milyen kamu dolgokkal is szórtad tele.
Szóval a mostani megszólalásom is kedves VAJO fejlesztő testvér, nem indokolatlan és nem alaptalan.
Két végcél vagy ha úgy tetszik Konklúziós kimenetel történhet előzetes elhatározásom szerint és mind a 2 esetben én győzök!
1. A Hozzászólásom miatt lemondasz a RED fejlesztésről és befejezed, ergó: Győztem.
2. A Hozzászólásom miatt még jobban oda teszed magad és alkotsz egy nagy dobást Pl a RED 3-at amiről rebesgettél már pár elejtett infót itt-ott. ergó: akkor is ÉN győztem mert szándékom szerint sikeresen kihozom belőled a maximumot, és az hogy melyik a jobb meg majd a kedves Játékosok eldöntik.
Szóval nincs itt semmi ocsmányság, ez csak a sértett Önérzeted, ugyan is amit fejlesztünk az nem a MI hanem az SCS tulajdona.
ergó? senki sem vett el tőled semmit. -
Gábor55 #36119 Szia! Sajnos valamiért nem újították meg, a domaint. Legkésőbb hétfőn újra elérhető lesz az oldal. Nem kell aggódni, minden megmarad. Az infó egyenesen Boxertől van! -
devid13 #36118 Sziasztok:)
-
vajo #36117 Főleg azért szép, mert 99%-ban a RED2 engedély nélküli felhasználása és továbbterjesztése ocsmány módon. -
94Patrik94 #36116 Nekem se, azt hittem velem van a baj -
Krisz1117 #36115 Eddig valami hasonló jött össze, szerintem egy délután alatt ez nem is olyan rossz, akinek tetszik, annak tetszik, akinek nem, azzal meg nem tudok mit csinálni...
Random fényképeztem pár helyet, ezek nagyjából teljesen készen vannak, persze még "jóval" több terület van meg, csak azokat már nem volt türelmem fényképezgetni...
A lentebb említett problémám viszont még mindig fennáll, szóval aki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Suba1993 #36114 Nekem se jön be -
Debilon #36113 valami gond van a restacar oldallal? nekem nem jön be -
94Patrik94 #36112
Remelem sikerul
Gyonyoru gepek/kepek -
tomi0113 #36111 Köszönöm! :) -
94Patrik94 #36110 -
tomi0113 #36108 [center] -
#36107 Sziasztok, szep napot mindenkinek! Van egy kis gondom, es nem jovok ra, hogy mi a megoldasa. A segitsegeteket kerem, ha tudtok megoldast.
ETS2 jatek fenykepei mind PMG-t fenykepez, es vannak oldalak ahol nem nagyon orulnek a haziak ha ezt a kepformatumot rakjuk fel. Mi lehet a megoldas, hogy ne PMG-be fenykepezzen a jatek? Mar probaltam ugyis, hogy PMG-t atkonvertaltam JPEG -re es ugy sem volt jo Segitsetek a megoldason! Koszonom. -
#36106 Jaah, a brutal environment-ről beszélsz. Akkor ezért volt ismerős a user neved. Igen szép mod, grat hozzá! Kíváncsian várom a következő változatát. -
Krisz1117 #36105 Valaki segítsen pls!
Készítgetek egy mapot, már egész jól haladok vele, "csak" annyi gondom van, hogy valamiért nem jó a mentés-betöltés... Így hiába csinálok bármit is, valahogy nem sikerül folytatnom. Egy ideje úgy csinálom, hogy nem kapcsolom le a gépet, hanem alvó állapotba hagyom, hogy másnap tudjam folytatni a mapot, de ezt nem tudom sokáig csinálni, mert .....
Beírom, hogy edit (europe nélkül, mert ugye teljesen új a map), csinálom, készítem, van autosave, stb, én magam is szoktam menteni, játék mappáján belül base mappa, azon belül map nevű mappa, oda mentem, becsomagolom, kiterjesztést .scs-re átírom, meg még 1-2 dolgot, amit kell, azt átállítom, berakom a mod mappába, és legközelebbi alkalommal sehogysem sikerül behozni...
Ha a load mapra megyek, kiválasztom a map mappába levő .mdb fájlt, de azzal se tölti be... :S -
#36103 Nem egészen értelek. -
Bazsio #36101 Szép a gépecske!! -
#36100 Sziasztok!
Szépek a masinák/képek srácok!
Jó hétvégét mindenkinek! -
#36099 Szép estét!
Szép gépek/képek
Éjszakai műszak:
-
kisfüsi #36098 Estét! Szép gépek -
devid13 #36097 de fel kel deriteni vagy meg dolgoznak a mapon? -
#36096 Idővel lesz az több is ;) -
devid13 #36095 Szep estet egy kerdes csak enyi helyen lehet mozogni?
-
#36094 Köszönöm! -
BhityHD #36093 Azért nem kell agyon moddolni a játékot, hogy élvezhető legyen. Én például csak azt sajnálnám, ha a grafikai motor birizgálnák, a R3D tényleg ígéretes, arról meg nem szívesen mondanék le. Trailer packokat meg amilyen intenzitással csinálnak; másnap már 2-3 tuti lenne. A többi mod meg már csak hab a tortán, tuning és egyéb dolgok nélkülözhetőek (én nem is használok ilyen modifikációkat). Picit úgy érzem leálltak, vagy legalább is lassítottak a tempón. Nem baj, elvégre most az American Truck Simulator a "number one" (azért ezt lássuk be, hiába van szétosztva a csapat, most ott gőzerővel folyik a munka). És akkor még nem is beszéltünk a rejtélyes északi DLC -ről... -
xaxoimi #36092 Szép estét!
Szép gépek!
-
zorba3333 #36091 Csillagos ötös!
#36090 (Sure)
"Minél hamarabb kijön a "faceliftes" verzió, a modderek annál hamarabb rá tudnak hasalni a régebbi cuccok kompatibilissé tételére, vagy nulláról újak készítésére. "
ÁMEN! :-) -
Miondjuk valami "realistic physics modot" is beintegrálhatnának, ha már lesz fejlett AI közlekedés, a KacaK-féle pl. elég jó már (hogy valóságosabb-e vagy nem, mint az alapjátéké, ezt a kamionsofőrök tudják csak megmondani)
Az add-ont természetesen ingyenesnek gondoltam én is :)
Tulajdonképpen most is benne van a pakliban, hogy valami mod összeférhetetlenség átmenetileg, vagy végleg hazavágja a profilt, ez az "XYZ mod nélkül már nem is hajlandó játszani"- típusú felhasználók miatt esetleg hónapokkal csúsztatni az újabb release-t picit a lekvár teszi el a nagymamát jelenség, mert ez igencsak hátráltatja a fejlesztést, miközben valószínűleg legalább annyi régi felhasználó van, aki inkább szeretné az újdonságokat mielőbb látni, + az új fícsörök vonzhatnak új vásárlókat is. És hát ahogy írtad, előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlenné válna a "döntés" ezeknek a régi modos játékosoknak is. Minél hamarabb kijön a "faceliftes" verzió, a modderek annál hamarabb rá tudnak hasalni a régebbi cuccok kompatibilissé tételére, vagy nulláról újak készítésére. -
zorba3333 #36089 Ugyanarról beszélünk, csak két irányból közelítjük meg a dolgot :)
Az általad említett verzió upgrade patch folyamatosan tartalmazza az újításokat, vagyis ahhoz, hogy a fejlesztéseket viszontlásd a játékban, fel kell tenned az adott frissítést.
Tételezzük fel, hogy az új folt, már egy teljesen új irányításra bízza az AI működését, ami a jelenlegi példa kedvéjért visszafelé nem kompatibilis.
Ebben az esetben két lehetőséged lenne....
1, Telepíted az újdonságot tartalmazó módosítást, lemondasz az eddig megjelent AI-kat érintő kiegészítőkről, és játszol egy, az eddiginél valóban intelligensebb AI-k általi virtuális világban, és türelmesen kivárod, míg az új verzióhoz is készülnek, vagy konvertálásra kerülnek a régebbi kiegészítők.
2, Nem telepíted fel az új patch-et, így megmarad minden a régiben, majd amikor már lesz elég módosítás az új, a példa kedvéjért visszafelé még mindig nem kompatibilis frissítéshez, akkor váltasz.
Tipikusan a melyik ujjamat harapjam meg...típusú választás elé állítaná a felhasználót, ami üzletpolitikai szempontból minden, csak nem jó.
Ellenben ha alapból visszafelé is kompatibilis a frissített verzió, akkor......
Mennyivel egyszerűbb, ha alapból úgy jön ki az upgrade, hogy visszafelé is kompatibilis, így anélkül, hogy bármiről is le kellene mondanod azonnal folytathatod a játékot a frissítés után, úgy, hogy az újításokat is zavartalanul élvezheted a régi bevált módok mellett.
Amennyiben külön kiegészítőként jelenne meg, akkor az hatalmas zúgolódást váltana / válthatna ki, hiszen az általa javítani szándékozott hiba az alapjátékot érinti, és nem egy fizetős tartalmat lenne hivatott korrigálni.
Ez a kivitelezési mód szvsz. nem járható, legalábbis nem egy felhasználóbarát megoldás.
Két különböző verzió természetesen egy installáción belül nem létezhet.
Egyébként Én is csak annyit tudok a fejlesztésekről, várható újdonságokról, kompatibilitásokról, amit az SCS vezetője megemlít a korábbi hozzászólásomban linkelt cikkben, illetve ami kikerült a hivatalos blogra, és társalgási témát képez a hivatalos fórumon. -
#36088 Szép színe van Dafnak.Gratula a szerelvényért ;) -
#36087 Jók a képek! Hoztam én is párat az új járgányról: