Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Valószínû, hogy olyan mód lesz, amiben benne van az adott kamion belsejének modellfájlja, ami egy .pmg fájl)
(Egy tömörítõprogrammal megtudod nézni a módokat, hogy milyen fájlokat tartalmaznak)
Valaki nem tud olyan modot hogy nem elõznek az AI-k? Már egy csomó fuvaromat elcseszték. Nemtudom minek rakták bele ha nem tudják jól megoldani.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Mivel nincs meg, így letöltheted innen
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
a jobb oldali ablaktörlõm, mióta a v1.5.2 + Going East + mod map 4.1 megvan, így néz ki és nem is törli le ott a szélvédõt. Eddig nem találtam meg még a probléma felvetését sem a külföldi fórumokon és itt sem tudott segíteni senki - eddig. Nekem Volvóm van.
Ez a jelenség valamelyikönknek már elõjött és õ talált is rá megoldást, de az sajna nekem nem jó. Hátha neked igen, javaslom keress vissza a hozzászólásokban.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

http://www.sg.hu/kep/faces/conf.gifAztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
///M I Love BMW. :)
Nálam is ez volt a gond. Nézd át egy tömörítõ programmal a módokat, hogy benne van-e valamelyikben ez a fájl.
("def" mappában keresd)
Nekem még a 4.1.0 van meg és ha ebben vannak frissítések, hibajavítások, akkor érdekelne.
Köszi elõre is
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

bocs a sok kepert.
Amennyiben 1.5.2 alatt szeretnél vele játszani, akkor célszerû egy új profillal, az alaptérképen ezt megtenni.
Mivel az Awib mapV1.1 eredetileg 1.4x, pontosabban 1.4.8 alá lett fejlesztve, ezért kisebb döccenõkre számítani kell a játék alatt, illetve az egyéb módosítások beillesztésével is érdemes csínján bánni, és egyesével bepakolgatni õket.
Alapesetben, ha visszateszed az 1.4.x valamelyik verzióját, akkor gond nélkül futtatható az alap mapon, akár az eddigi profilmentéseiddel is, mert a térképen nem módosít, csak különbözõ tereptárgyakat, és objektumokat illeszt a meglévõ útszakaszokra, beállókba, le-fel rakókra, továbbá "sportszerûen" nehezíti a kompra történõ le, és felhajtást.
Biztonsági mentés készítése mindenképp javasolt.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Nemreg kezdtem el jatszani szal ha tobbszor is feltettek ehhez hasonlo kerdeseket akkor bocsi:)
tegyuk fel h nem eredeti jatekom van es patch-et szedek le hozza.igy ilyen formaban a jatek nem indul,kifagy.mi lehet az oka?
Valakinek müködik ez az Awib map tsm 4.X... en? Én nem veszek észre semmi változást lerakóknál és az uton sem..
Sakkoo.......Baszkiiii
(remélem lesz majd frissítés dlc-re, jó lenne, ha Lengyel kidolgozottságú lenne a Magyar szakasz is.. :)
"Nulla tenaci invia est via"