Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egy 183 trailer packet tartalmazó modot használok. Érdekelne hogy valaki használ-e ennél több trailert tartalmazó modot és ha igen akkor mennyit és az tudna-e küldeni egy linket?
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok... Mivel régen elég intenzíven moddoltam GTS-t, azonban ETS 2-vel sehogy sem boldogulok. Találtam egy nagyon tetszetõs Volvo modellt. Az játékban található gép fülkéje lett átméretezve XXL fülkésbõl XL-be, azonban ami nekem nagyon hiányzik róla, az a tetõspoiler... Ha valaki tudna nekem segíteni, egy kis útbaigazítással, hogy mit hogy kell megcsinálni ahhoz, hogy a kiegészítõk listáján szerepeljen a spoiler, azt megköszönném...
Itt van a gép, amelyikrõl szó lenne:
[/url][/img]
[/url][/img]
Nagyon szép gépek készülnek itt gratulálok mindenkinek !!!!
Luspy, AttilaRO - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Világítás nélkül.
Világítással.
///M I Love BMW. :)
Elõre elnézést a láma kérdésemért, de most böngésztem az scs honlapját és hirdetve van egy nyereményjáték.
Sajnos a google fordítóval nem minden vehetõ ki tisztán ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy képet lehet csak feltölteni vagy többet is?
Ez az a mod, ami távolabb viszi a kamerát a mûszerfaltól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
///M I Love BMW. :)
Isten nem bottal, hanem VMware.
(Valószínû, hogy olyan mód lesz, amiben benne van az adott kamion belsejének modellfájlja, ami egy .pmg fájl)
(Egy tömörítõprogrammal megtudod nézni a módokat, hogy milyen fájlokat tartalmaznak)
Valaki nem tud olyan modot hogy nem elõznek az AI-k? Már egy csomó fuvaromat elcseszték. Nemtudom minek rakták bele ha nem tudják jól megoldani.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Mivel nincs meg, így letöltheted innen
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
a jobb oldali ablaktörlõm, mióta a v1.5.2 + Going East + mod map 4.1 megvan, így néz ki és nem is törli le ott a szélvédõt. Eddig nem találtam meg még a probléma felvetését sem a külföldi fórumokon és itt sem tudott segíteni senki - eddig. Nekem Volvóm van.
Ez a jelenség valamelyikönknek már elõjött és õ talált is rá megoldást, de az sajna nekem nem jó. Hátha neked igen, javaslom keress vissza a hozzászólásokban.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

http://www.sg.hu/kep/faces/conf.gifAztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)