banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • smog15
    Köszönöm a részletes beszámolót, azt én is észrevettem, hogy ha villantok nekik akkor bekanyarodnak előttem de majd kipróbálom a dudálást is hátha. Nekem egyszer volt, hogy belém jöttek hátulról. De a legviccesebb az az volt amikor 3 sávos pályán megyek középen pont előztem talán egy kamiont és a belső meg a külső sávban lévő autó egyszerre akartak bejönni a középső sávba csak ugye a belső gyorsabban ment és belement a másikba hátulról szerencsére nem volt balról senki mellettem és gyors sávváltással ki tudtam kerülni mert megállni már nem tudtam volna. Gyorsításnál még nem is nagyon zavar ha ott hagynak csak fékezésnél 30 ról 1 másodperc alatt megállnak kb. nem egyszer volt, hogy lámpánál belementem az előttem lévőbe mert sárgára váltott és azonnal megállt, most már jó nagy féktávolsággal követem csak őket lámpánál :) Képet ide, hogy lehet feltölteni? Mert nagyon kicsi méret van megadva ha rámegyek a képfeltöltésre és azért látom vannak szép nagy képek. Másik meg, kicsit off de milyen videókártyát ajánlotok ami ilyen 20-30 ezer között van?