Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
Nálam is ez volt a gond. Nézd át egy tömörítõ programmal a módokat, hogy benne van-e valamelyikben ez a fájl.
("def" mappában keresd)
Nekem még a 4.1.0 van meg és ha ebben vannak frissítések, hibajavítások, akkor érdekelne.
Köszi elõre is
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

bocs a sok kepert.
Amennyiben 1.5.2 alatt szeretnél vele játszani, akkor célszerû egy új profillal, az alaptérképen ezt megtenni.
Mivel az Awib mapV1.1 eredetileg 1.4x, pontosabban 1.4.8 alá lett fejlesztve, ezért kisebb döccenõkre számítani kell a játék alatt, illetve az egyéb módosítások beillesztésével is érdemes csínján bánni, és egyesével bepakolgatni õket.
Alapesetben, ha visszateszed az 1.4.x valamelyik verzióját, akkor gond nélkül futtatható az alap mapon, akár az eddigi profilmentéseiddel is, mert a térképen nem módosít, csak különbözõ tereptárgyakat, és objektumokat illeszt a meglévõ útszakaszokra, beállókba, le-fel rakókra, továbbá "sportszerûen" nehezíti a kompra történõ le, és felhajtást.
Biztonsági mentés készítése mindenképp javasolt.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Nemreg kezdtem el jatszani szal ha tobbszor is feltettek ehhez hasonlo kerdeseket akkor bocsi😊
tegyuk fel h nem eredeti jatekom van es patch-et szedek le hozza.igy ilyen formaban a jatek nem indul,kifagy.mi lehet az oka?
Valakinek müködik ez az Awib map tsm 4.X... en? Én nem veszek észre semmi változást lerakóknál és az uton sem..
Sakkoo.......Baszkiiii
(remélem lesz majd frissítés dlc-re, jó lenne, ha Lengyel kidolgozottságú lenne a Magyar szakasz is.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Scania , John Deere FAN !!!
31577 bejegyzés idézet:
"Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idõvel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévõ linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elõ."
31579 bejegyzés idézet:
"A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek"
Járj sikerrel!

az oreg vasal

Viszont nekem a TSM map adott és az ahhoz jövõ kicsinyített térkép. A kezdésnél nem tudom egyik várost se kiválasztani, ami a DLC-ben újként van benne, mert a térképen nincs rajta, hiába hozzáadtam a modot az új profil készítésénél... tehát majd vég- vagy kezdõpontként se tudom õket a játék során kiválasztani?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Sakkoo.......Baszkiiii