52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misuka963
    Azt Winrarból kell megnyitni :)
  • ronso
    Sziasztok
    Most lehet,hogy egy hülyeséget kérdezek de igy 40 évesen nem jövök rá vagy hülye vagyok de,a mod mappában lévő (scs) file-t megtudom nyitni átfesteni egy autót vagy bármit,akkor az ets2 mappában lévő base scs.t miért nem tudom megnyitni??Vagy mivel kell?.HA valaki felhomályosítana örülnék neki.Köszönöm
  • Bazsio
    HÚÚÚÚ EZ NAGYON JÓ.
  • Dévid112
    Helló!
    Ha valaki vállal skinezést akkor légyszíves írjon!
    Előre is köszönöm!
    Jó képek/gépek srácok!
  • HosszúGábor
    Home sweet home :3. Hétre vége, hétfőn go Debrecenbe billentőre.

• hencsei
    Akkor az alaprol tudnál linket adni?
  • HosszúGábor
    Szép estét.
    Szép gépek/képek

Kollégával csapatjuk :DD :
  • MexxHUN
    Az alap letölthető.
    De ez már privát.
  • hencsei
    Szia a pótkocsi privát?
  • MexxHUN
  • MexxHUN
    Szép estét :)
    Rég tettem képet.
    Mega szerelvény :)
    [IMG]Szép estét :) Rég tettem képet. Mega szerelvény :) Szép gépek/képek - [/IMG]
    Szép gépek/képek -
    Bocsi a 2 hsz-ért.
  • MexxHUN
    Szép estét :)
    Rég tettem képet.
    Mega szerelvény :)

Szép gépek/képek -
  • Misuka963
    Szarom össze magam :)
  • Gábor55

Jó képek!
  • Misuka963
    Pont ezt mondtam :D
  • HosszúGábor
    http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/scania-r500-topline-king-off-the-road-manuel-retarder-ravenstein/187863733.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=3&scopeId=STT&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=SemiTrailerTruck&segment=Truck&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false

gondolom nem a kiállításra járásból lett benne 700-ezer :DD
  • kisfüsi
    Estét! Jó hétvégét és kellemes pihenést! :)
  • Misuka963
    Így van kolléga
  • CsiziTrucker
    Erre akartam kilyukadni, hogy általában minden kamion végez munkát, mert ha áll akkor csak minuszt termel!
  • Misuka963
    Ezeket mindenki ismeri ;)

A Vaex-esekre visszatérve,nem áll az összes kamion,mert az nem érné meg a cégnek,én a jórégenében láttam a 41-es főúton és az M3-ason is egy párat holland rendszámmal :)
  • CsiziTrucker
  • CsiziTrucker
    Ez is egy nagy cég ebből a csörösből csak egy van nekik a többi FH16-os 100nál is több!
    A csörös hollandba jár állandó fuvart csinál, hétfő reggel 6körül indul Bugyiról! Már rövidebb pótot huz mert sok volt a büntetés a hosszúsága miatt
  • CsiziTrucker
    A Svéd acél!
  • CsiziTrucker
    Vaex Group BV.
    Ez egy ismert nagy cég, kb. 70-80 ilyen kamionja van! Te eltudod képzelni, hogy egész évben a telephelyen áll az összes és csak kiállitásokra járnak!?
  • Bazsio
    De a Hovotrans-sok azok igen, és azok is jól megvannak rakva cuccal.

Itthon vagyunk

De már megyünk Ösnabrück-be de közbe építés van

Hegymászás

Pihenés
  • Misuka963
    De ez alapból kiállítási kamion,nem hiszem,hogy ezzel mennek fuvarba is :I
  • Ördögpalanta62
    def map,-game data:

Ezt a két sort írd át ilyenre

truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
    trailer_damage_coef: 0.0000
  • Bazsio
  • hotwheels
  • corsac78
    Sziasztok az a gondom hogy nem müködik a no damage-nincs sérülés.
    Többet is kipróbáltam de nem megy 1.8.2.5 frissítés van fent talán ez?
  • alma2
    hasznalj opera minit, vedd le akar kep minoseget is, maris meguszod par szasz kb-bol...
  • CsiziTrucker
    A csörös scániának semmi köze amerikához ezt jól tudod! Gyakran huznak tartályokat mert azok csak 12m hosszuak és igy beleférnek a 16,5 méterbe! Nem hinném, hogy ADR-es(veszélyes áru) rakományhoz tervezték, mert ott minnél könnyebnek kell lenni a vontatonak, hogy minnél több sulyt tudjon vinni!
    Ha További információra van szükséged ne itt hanem privátba!!!

TÉMÁT EZZEL ZÁRNÁM !! A FÓRUM AZ ETS2-RŐL SZÓL!!!!!!
  • CsiziTrucker
    "Még mindig nem tudtok fogni egy kib***ott kép szerkesztőt"

Elnézést a kifejezésért! Csak nem tudtátok leirni azt, hogy miért probléma! De szerencsére a házigazda úr privát üzenetbe szépen leirta, hogy mit és hogyan 2 sorban!!!!
  • Axtros
    "Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta."

Akkor most ez mégis hogy van? "Nagy divat" de még sincs "olyan sok"?! Akkor hogy lehet "divat"? Érted Főnök mi a gond?! Ha valami divat, akkor abból sok van, ha valami napi 2-3, akkor az ritka vagy egyéni.

Ha pedig a videóidból indulsz ki, ahol egy előre leszervezett bemutatón csiri-viri kamionok vonulnak fel, az még nem azt jelenti, hogy a közutakon is ezek mászkálnak ezrével. A csőrös Scania pedig egyáltalán nem számít amerikai konfigurációnak, mivel eredetileg veszélyes anyagok és tartályok szállítására építették őket Európában, mivel biztonságosabb a meleg, járó motort távolabb elhelyezni a robbanás veszélyes rakománytól. Az már egy más dolog, hogy ma már más területen is alkalmazzák őket, de ott meg a pótkocsi hossza a rövidebb, mivel a mérethatárokat be kell tartani.

"Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!"

Ez statisztika, és bizonyára így lehet, de ez meg nem volt tárgya a dekorációs témánknak. De nagyon király vagy!
  • Axtros
    Már szóltam neki, és tanulja is a szakmát, bizonyítva az igazát mint egy óvodás, de legalább nem poszter méretű képekkel. Ez is valami.
  • gumikacsa
    Szevasz kamionos.

Sajnos néha rákényszerülök, hogy mobilnettel netezzek, és mikor Te, meg még egy két értetlenebb teleszórja png képekkel a topikot, és az oldal betöltése 30-40mb-ot igényel az igen csak megviseli a 200mb-os kvótámat.

De hiába is tépem itt a szám, hisz leszarod, mert neked így jó...

A buszos... (ezt honnan vetted le, attól mert Ikarusos a Nick képem)
  • CsiziTrucker
  • CsiziTrucker
    http://kephost.adatbazis.eu/images/86535818652411512325.jpg
  • CsiziTrucker
    Itt a Hovotrans amit emlitettél:)
  • CsiziTrucker
    Köszönöm a fejtágitást!
    Akkor már én is megosztok egy két informáciot!
    Kicsicsázott kamionokat már nem egyet láttam, főként Skandináv, és benelux területen nap szinten 40-50et biztos lehet látni.
    Főként scániát, volvo és dafot szeretik! Scániákon nagy részén tuning kipufogó van, igy nem teljesitik az euro 5ös normát csak a 3ast de ott nem szólnak érte!
    Németországba ez 1000-2000euros büntetés aztán lehet menni a servizbe!
    Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta.
    Magyarországon mi nem látunk ilyeneket, mert nyugati kamionok nem jönnek errefelé csak egy két állatszállitos holland!
    Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!
    Kilátással kapcsolatban igazad van semmit nem lehet kitenni a szélvédőre a legtöbb nyugati országba!
    De a napellenző méretére, és hogy az oldalsó függöny mennyire takarja a kilátást arra nincs szabály.
    És, hogy kinek mi a csicsás azt ne firtassuk szerintem. Minenkinek megvan a saját stilusa!