Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
Scania , John Deere FAN !!!
31577 bejegyzés idézet:
"Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idõvel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévõ linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elõ."
31579 bejegyzés idézet:
"A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek"
Járj sikerrel!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
az oreg vasal

Viszont nekem a TSM map adott és az ahhoz jövõ kicsinyített térkép. A kezdésnél nem tudom egyik várost se kiválasztani, ami a DLC-ben újként van benne, mert a térképen nincs rajta, hiába hozzáadtam a modot az új profil készítésénél... tehát majd vég- vagy kezdõpontként se tudom õket a játék során kiválasztani?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Sakkoo.......Baszkiiii
All hail the double x!
Rengeteg program van amivel ki tudod csomagolni, akár ezzel is:
7zip
Miután kicsomagoltad a pakkban található 4 scs fájlt, másold õket a mod mappába.
Indítás után ne felejtsd el kipipálni a szerkesztés menüben a kiegészítõk engedélyezését.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Sakkoo.......Baszkiiii
"Az éhezõ mûvész"
A TSM map nem tartalmazza a DLC-t csak mûködik vele.... A térkép leírásában világosan benne van, hogy a TSM map 4.1.x mûködik DLC-vel, és anélkül is. Tehát akinek megvan a DLC ott a 13 új város mikor játszik a TSM-el, akinek nincs meg, annak meg nincs... Hogy lenne benne a DLC tartalma, nem kalózok õk, hanem modderek! Gyõrt azért vették ki mert átkerült Ausztriába, így lett belõle St. Pölten.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
"a DLC teljes tartalmát belerakják a fiúk a TSM map-ba" igaz, hiszen sem a Going East-ben sem a legújabb map modban nincs benne Gyõr, viszont minden új város (13), amit a DLC újat adott, azt a map 4.x is takarja. Vagy ha rosszul mondom, akkor bocs.
Akkor majd. Az angol oldalakat egyébként böngészem, hátha elõjön, de eddig még nem láttam, még a hiba felvetését sem.
Viszont ezután a tájékoztatás után ha ebben tudtam segíteni és te vagy más valaki ezutáán meg tudj oldani a problémát remélem tudtam segíteni.
Ui.: elnzést a kicsit kusza lett, remélem a lényege érthetõ.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szerintem mindenki mehet nyugodtan a TSM-re:
- Ingyen DLC,
- Kibõvített térkép,
- Újabb térkép elemek,
- Stb...
Próbáljátok ki, megéri.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10