52658
-
#35832 Azt Winrarból kell megnyitni :) -
#35831 Sziasztok
Most lehet,hogy egy hülyeséget kérdezek de igy 40 évesen nem jövök rá vagy hülye vagyok de,a mod mappában lévő (scs) file-t megtudom nyitni átfesteni egy autót vagy bármit,akkor az ets2 mappában lévő base scs.t miért nem tudom megnyitni??Vagy mivel kell?.HA valaki felhomályosítana örülnék neki.Köszönöm -
Bazsio #35830 HÚÚÚÚ EZ NAGYON JÓ. -
Dévid112 #35829 Helló!
Ha valaki vállal skinezést akkor légyszíves írjon!
Előre is köszönöm!
Jó képek/gépek srácok! -
#35828 Home sweet home :3. Hétre vége, hétfőn go Debrecenbe billentőre.
-
hencsei #35827 Akkor az alaprol tudnál linket adni? -
#35826 Szép estét.
Szép gépek/képek
Kollégával csapatjuk :DD :
-
#35825 Az alap letölthető.
De ez már privát. -
hencsei #35824 Szia a pótkocsi privát? -
#35823 -
#35822 Szép estét :)
Rég tettem képet.
Mega szerelvény :)
[IMG]Szép estét :) Rég tettem képet. Mega szerelvény :) Szép gépek/képek - [/IMG]
Szép gépek/képek -
Bocsi a 2 hsz-ért. -
#35821 Szép estét :)
Rég tettem képet.
Mega szerelvény :)
Szép gépek/képek - -
#35820 Szarom össze magam :) -
Gábor55 #35819
Jó képek! -
#35818 Pont ezt mondtam :D -
#35817 http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/scania-r500-topline-king-off-the-road-manuel-retarder-ravenstein/187863733.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=3&scopeId=STT&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=SemiTrailerTruck&segment=Truck&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false
gondolom nem a kiállításra járásból lett benne 700-ezer :DD -
kisfüsi #35816 Estét! Jó hétvégét és kellemes pihenést! :) -
#35815 Így van kolléga -
CsiziTrucker #35814 Erre akartam kilyukadni, hogy általában minden kamion végez munkát, mert ha áll akkor csak minuszt termel! -
#35813 Ezeket mindenki ismeri ;)
A Vaex-esekre visszatérve,nem áll az összes kamion,mert az nem érné meg a cégnek,én a jórégenében láttam a 41-es főúton és az M3-ason is egy párat holland rendszámmal :) -
CsiziTrucker #35812 -
CsiziTrucker #35811 Ez is egy nagy cég ebből a csörösből csak egy van nekik a többi FH16-os 100nál is több!
A csörös hollandba jár állandó fuvart csinál, hétfő reggel 6körül indul Bugyiról! Már rövidebb pótot huz mert sok volt a büntetés a hosszúsága miatt
-
CsiziTrucker #35810 A Svéd acél! -
CsiziTrucker #35809 Vaex Group BV.
Ez egy ismert nagy cég, kb. 70-80 ilyen kamionja van! Te eltudod képzelni, hogy egész évben a telephelyen áll az összes és csak kiállitásokra járnak!?
-
Bazsio #35808 De a Hovotrans-sok azok igen, és azok is jól megvannak rakva cuccal.
Itthon vagyunk
De már megyünk Ösnabrück-be de közbe építés van
Hegymászás
Pihenés
-
#35807 De ez alapból kiállítási kamion,nem hiszem,hogy ezzel mennek fuvarba is :I -
#35806 def map,-game data:
Ezt a két sort írd át ilyenre
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000 -
Bazsio #35805 -
#35804 -
corsac78 #35803 Sziasztok az a gondom hogy nem müködik a no damage-nincs sérülés.
Többet is kipróbáltam de nem megy 1.8.2.5 frissítés van fent talán ez? -
#35802 hasznalj opera minit, vedd le akar kep minoseget is, maris meguszod par szasz kb-bol... -
CsiziTrucker #35801 A csörös scániának semmi köze amerikához ezt jól tudod! Gyakran huznak tartályokat mert azok csak 12m hosszuak és igy beleférnek a 16,5 méterbe! Nem hinném, hogy ADR-es(veszélyes áru) rakományhoz tervezték, mert ott minnél könnyebnek kell lenni a vontatonak, hogy minnél több sulyt tudjon vinni!
Ha További információra van szükséged ne itt hanem privátba!!!
TÉMÁT EZZEL ZÁRNÁM !! A FÓRUM AZ ETS2-RŐL SZÓL!!!!!! -
CsiziTrucker #35800 "Még mindig nem tudtok fogni egy kib***ott kép szerkesztőt"
Elnézést a kifejezésért! Csak nem tudtátok leirni azt, hogy miért probléma! De szerencsére a házigazda úr privát üzenetbe szépen leirta, hogy mit és hogyan 2 sorban!!!! -
Axtros #35799 "Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta."
Akkor most ez mégis hogy van? "Nagy divat" de még sincs "olyan sok"?! Akkor hogy lehet "divat"? Érted Főnök mi a gond?! Ha valami divat, akkor abból sok van, ha valami napi 2-3, akkor az ritka vagy egyéni.
Ha pedig a videóidból indulsz ki, ahol egy előre leszervezett bemutatón csiri-viri kamionok vonulnak fel, az még nem azt jelenti, hogy a közutakon is ezek mászkálnak ezrével. A csőrös Scania pedig egyáltalán nem számít amerikai konfigurációnak, mivel eredetileg veszélyes anyagok és tartályok szállítására építették őket Európában, mivel biztonságosabb a meleg, járó motort távolabb elhelyezni a robbanás veszélyes rakománytól. Az már egy más dolog, hogy ma már más területen is alkalmazzák őket, de ott meg a pótkocsi hossza a rövidebb, mivel a mérethatárokat be kell tartani.
"Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!"
Ez statisztika, és bizonyára így lehet, de ez meg nem volt tárgya a dekorációs témánknak. De nagyon király vagy!
-
Axtros #35798 Már szóltam neki, és tanulja is a szakmát, bizonyítva az igazát mint egy óvodás, de legalább nem poszter méretű képekkel. Ez is valami. -
#35797 Szevasz kamionos.
Sajnos néha rákényszerülök, hogy mobilnettel netezzek, és mikor Te, meg még egy két értetlenebb teleszórja png képekkel a topikot, és az oldal betöltése 30-40mb-ot igényel az igen csak megviseli a 200mb-os kvótámat.
De hiába is tépem itt a szám, hisz leszarod, mert neked így jó...
A buszos... (ezt honnan vetted le, attól mert Ikarusos a Nick képem) -
CsiziTrucker #35796 -
CsiziTrucker #35795 http://kephost.adatbazis.eu/images/86535818652411512325.jpg -
CsiziTrucker #35794 Itt a Hovotrans amit emlitettél:)
-
CsiziTrucker #35793 Köszönöm a fejtágitást!
Akkor már én is megosztok egy két informáciot!
Kicsicsázott kamionokat már nem egyet láttam, főként Skandináv, és benelux területen nap szinten 40-50et biztos lehet látni.
Főként scániát, volvo és dafot szeretik! Scániákon nagy részén tuning kipufogó van, igy nem teljesitik az euro 5ös normát csak a 3ast de ott nem szólnak érte!
Németországba ez 1000-2000euros büntetés aztán lehet menni a servizbe!
Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta.
Magyarországon mi nem látunk ilyeneket, mert nyugati kamionok nem jönnek errefelé csak egy két állatszállitos holland!
Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!
Kilátással kapcsolatban igazad van semmit nem lehet kitenni a szélvédőre a legtöbb nyugati országba!
De a napellenző méretére, és hogy az oldalsó függöny mennyire takarja a kilátást arra nincs szabály.
És, hogy kinek mi a csicsás azt ne firtassuk szerintem. Minenkinek megvan a saját stilusa!