A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Stewen1967 #36120 Tévedsz. Az 1.3-tól úgy vágtam ki belőle a RED-es maradványokat mint macskát ...........
Ugyanis atomjaira szedtem a RED-edet és nem hinném hogy szeretnéd ha ITT ecsetelném miből is állt milyen kamu dolgokkal is szórtad tele.
Szóval a mostani megszólalásom is kedves VAJO fejlesztő testvér, nem indokolatlan és nem alaptalan.
Két végcél vagy ha úgy tetszik Konklúziós kimenetel történhet előzetes elhatározásom szerint és mind a 2 esetben én győzök!
1. A Hozzászólásom miatt lemondasz a RED fejlesztésről és befejezed, ergó: Győztem.
2. A Hozzászólásom miatt még jobban oda teszed magad és alkotsz egy nagy dobást Pl a RED 3-at amiről rebesgettél már pár elejtett infót itt-ott. ergó: akkor is ÉN győztem mert szándékom szerint sikeresen kihozom belőled a maximumot, és az hogy melyik a jobb meg majd a kedves Játékosok eldöntik.
Szóval nincs itt semmi ocsmányság, ez csak a sértett Önérzeted, ugyan is amit fejlesztünk az nem a MI hanem az SCS tulajdona.
ergó? senki sem vett el tőled semmit.