Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek... Nagyon jó ez az õsz mod... De már kezdek besokalni a 3 napja tartó, szüntelen esõzéstõl. <#idiota><#idiota>

Szerintem picit átszerkesztem már az idõjárásért felelõs fájlokat. Me' már kicsit sok lesz az esõbõl. Miután végzek 2 fuvarral, már ha elnézek a monitor elöl jobbra-balra, már a falon is vízcseppeket látok. Beleég a retinámba. <#pardon1>

Ettõl függetlenül egy kép:

///M I Love BMW. :)

matesz19
Az elsõ nehéz/túlsúlyos rakományom... :D

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Utba esett az otthon, hat megalltam egy kicsit..benezni hogy van a csalad.:)
Pontosan azért nem írtam bántó hangvétellel, mert még fiatal :)
Azért annyit elvárna az ember, ha már segítséget kér valaki, akkor legalább fogalmazza meg rendesen, hogy mit szeretne kérni / kérdezni a közösségtõl.

Divat lett ez a beszédstílus.... !? <#confused>
Te jó ég, tényleg itt tartunk?
Akkor megyek, elköszönök az "uncsitesómtól", nyomok egy "karit" a "kamcsimmal", aztán megyek "vacsizni" :) :)
Atya ég.....

Na igen, végül is ma már nem játszunk, hanem "nyomjuk a game-t", stb, stb :)
Az egykori szlenget, amit mindenki értett, mára átvette a trendinek hitt "Hunglish" nyelvjárás, bár a "kamcsi" nem ide tartozik.

Sorry
/OFF

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Mondd, hogy nem '99 -ben születtél. Mondd, hogy a bátyád profilja. Egy 14 évesnek már kicsit elõrébb kellene tartania! <#falbav>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Sziasztok ! :) Valaki tud Hütös Waberer's-es pótót nagyon megköszönném elõre is :)
Finoman srácok!!!
Még kiskorú. Egyébként mi bajod a kamcsi-val?:) Ez a divat az általános iskolában.
Egyébként az ilyen segítségkérést tényleg nehéz teljesíteni.
Ennek a kérdésnek / kérésnek légyszíves fuss neki még egyszer, ugyanis segítséget kérsz, de egyetlen kérést nem írsz, illetve kérdést sem teszel fel....
Miért nem lehet pontosan megfogalmazni, hogy mit is szeretnél valójában?

Miben szeretnéd pontosan a közösség segítségét kérni?

Az általad linkelt videón egy régi mod látható, amit még az Europian Rebuilding mappal, illetve ahhoz adtak ki.
Mit értesz az alatt, hogy "ne ilyet"?
Hasonló pótkocsis módot szeretnél, csak nem ezt?

Mi gátol meg abban, hogy apád ""kamcsiját"" betedd?
- Nem tudod az általad kiválasztott, más játékból származó modellt bekonvertálni?
- Szeretnél egy saját modellt készíteni, csak nem tudod hogy kell?
- A meglévõ kamionok egyikére szeretnél olyan festést mint apád ""kamcsiján"" van?
- Az összes gép azonos márkájú, típusú, és festésû legyen a játékban?
- Netán az összes típust le szeretnéd tiltani, hogy csak az általad használt gép mûködjön a játékban?

Ahhoz, hogy érdemben tudjunk segíteni szükség van legalább egy konkrét kérdésre!

UI.:
(Nem bántásból, de amennyiben lehet, kérlek mellõzd ezt a "kamcsizást" mert azon kívül hogy felettébb dedós, még szánalmas is. Köszi)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Helló mindenki.

Szükségem lenne egy kis segítségre.
http://www.youtube.com/watch?v=VY92qJ06QOU

Ha lehet ne ilyet.

A másik az hogy faterom kamcsiját be tenném
egyedül legyen az a kamion csak

Elõre is köszönöm a segítségeteket
Luspy
<#eljen>

CB: Kis Lámpás Jimy

Szerintem gyönyörûek a képek!

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Képecskék.

Indulás elõtt:

....Valahol pihenni kell. :D

Ezt meg csak úgy... Szép hosszú egyenesvolt. :)

pxxl
parancsolj

természetesen vonulj el új motort venni stb... :)

All hail the double x!

Hali erröl az oldarlrol nem tudjátok hogy lehet letölteni? mert sehogy sem kezdi el a letöltést.

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

hotwheels
köszi! ;)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Hali!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy valaki nem tudja, hogy mitõl lehet az, hogy fuvarteljesítés közben x km megtétele után a kamion színe mindig rózsaszín lesz?! Nagyon idegesítõ, próbálgatom a modokat is, hátha valamelyik, de gondoltam hátha tud valaki megoldást. 1.5 verzió van fent már. A játék alap eredeti.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Misuka963
Na végre látni tõled Magnumot is,gratula ;) <#eljen>

hotwheels

Akkor én 1 kicsit hamar ugrottam neki. :) A 3.fuvar után felvettem a kölcsönt.

A "csalásokat" én sem csípem.
Az utolsó játék amiben használtam ehhez hasonló csalásokat az a GTA3 volt.:D

Azt tudom hogy kölcsönt vettem fel, jó pár fuvar teljesítése után, majd amikor már biztos voltam benne hogy fogom tudni fizetni majd a kölcsönt, akkor vettem egy saját gépet. Természetesen full alapot. Nem költöttem el az összeset, megvettem a kamiont, ahhoz vállaltam drága fuvarokat (már ami az elején még drágának számít. :D), és utána vettem fel egy sofõrt, nyomtam neki egy gépet, és aztán amikor visszajött annyi lóvé, akkor visszalöktem a kölcsönt. De igazából 20-25 fuvar biztos volt mielõtt kölcsönt, és abból saját gépet vettem volna fel/meg.

Ott voltak már akkor is a trainerek, meg egyéb progik amikkel pénzt lehetett gyártani a programba, de nem foglalkoztam vele. Szerintem semmi értelme az egésznek... Elveszti a varázsát.

Ezt a hungaro trailert hol lehet letõlteni?
Eddig nem is tudtam hogy Budapesten az M0-s mentén vannak szélturbinák... :D

Ki mennyi idõ alatt vesz magának kamiont?
kölcsönbõl vagy saját zsebbõl, összegyûjti?

:) Szívesen. :)

A legfontosabban nem írtam, Köszi. megvan csináltam. megnézem hogy most már mûködik-e.:)

Mire rájöttem mi az a tcm......
Utoljára még 98 alatt használtam.

Nem kell más modot keresni. Ki kell belõle törölni ezt a "game_data.sii" fájlt és ennyi. Attól a mod mûködni fog.
Belemész a modba, megnyitod tcm-el, keresel egy "def" mappát, és abban lesz benne, kitörlöd és ennyi.

Van másfajta valodi_mod ami nem tartalmazza?

Ok köszi
http://www.youtube.com/v/rFJcXTPP9fg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Szabi
abban biztosra tudom hogy van game_data fájl :D

"Nulla tenaci invia est via"

Csak 1 mod van, a valodi_mod van a mod mappában, semmi más.

"Lehet mod! Nekem is ilyen volt, elõször nem csinálta ezt a zoom gondot, de rá 1 napra meg elkezdte, és nekem is ugyanúgy a térkép jobb oldali zoomolásánál. A modokat nézd át, hogy van-e bennük "game_data.sii" fájl, "def" mappában kell keresni, ha találsz ilyet valamelyik mod "def" mappájában, akkor töröld ki."

Ezt régebben írtam. Csináld meg ezeket a lépéseket és jó lesz a zoom.

Sziasztok!

Most vettem meg a DLC-t.
Jól néz ki a térkép, de azért van 1 kis gond vele, nem lehet rendesen ráközelíteni Pestre és ami még keletebbre van..:S

helló
mitõl vált át a kamion színe lilára menet közben?
Szabi
csak ha új dlc-s várost akarsz kezdõbázisnak.. én ezért kezdtem újat :D

"Nulla tenaci invia est via"

pxxl
nem

All hail the double x!

Sziasztok!
DLC-nél kell új profil?
matesz19
@ vajó: Köszi a tippet és a segítséget, kíváncsi leszek hogy mennyivel fog gyorsabban menni. :)
Mert lejtõn lefelé mentem már 115 km/h-val is, de az más, mert akkor a lendültet és a rakomány vitt lefelé... :D

@ pixxel: Köszi, kíváncsian várom. :D

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

pxxl
semmi extra, ki van kapcsolva a sebesség limit, és írtam a scaniahoz egy 1000 lovas mocit. majd feldobom ha hazaértem. :)

All hail the double x!

:)
De tényleg, a 18 keréken késõbbi kiadásában akármelyik erõgépet választottad, mindegyikben volt valami, ami csúszkált, mozgott, stb. csak hogy érzékeltessék a mozgást. Ilyen miatt kérdeztem.
beállításokban ne legyen kipipálva a sebességlimiter

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Luspy
Nem, az a kárpit csak bicskával bele vagdostam, Így menõbb.

hotwheels

Misuka963
<#taps><#eljen>

zorba: A régi szép idõk <#szeret>

AudiQuattro
Irány Szigetvár.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

hotwheels