Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem picit átszerkesztem már az idõjárásért felelõs fájlokat. Me' már kicsit sok lesz az esõbõl. Miután végzek 2 fuvarral, már ha elnézek a monitor elöl jobbra-balra, már a falon is vízcseppeket látok. Beleég a retinámba. <#pardon1>#pardon1>
Ettõl függetlenül egy kép:
///M I Love BMW. :)
Utba esett az otthon, hat megalltam egy kicsit..benezni hogy van a csalad.:)
Azért annyit elvárna az ember, ha már segítséget kér valaki, akkor legalább fogalmazza meg rendesen, hogy mit szeretne kérni / kérdezni a közösségtõl.
Divat lett ez a beszédstílus.... !? <#confused>#confused>
Te jó ég, tényleg itt tartunk?
Akkor megyek, elköszönök az "uncsitesómtól", nyomok egy "karit" a "kamcsimmal", aztán megyek "vacsizni" :) :)
Atya ég.....
Na igen, végül is ma már nem játszunk, hanem "nyomjuk a game-t", stb, stb :)
Az egykori szlenget, amit mindenki értett, mára átvette a trendinek hitt "Hunglish" nyelvjárás, bár a "kamcsi" nem ide tartozik.
Sorry
/OFF
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
Még kiskorú. Egyébként mi bajod a kamcsi-val?:) Ez a divat az általános iskolában.
Egyébként az ilyen segítségkérést tényleg nehéz teljesíteni.
Miért nem lehet pontosan megfogalmazni, hogy mit is szeretnél valójában?
Miben szeretnéd pontosan a közösség segítségét kérni?
Az általad linkelt videón egy régi mod látható, amit még az Europian Rebuilding mappal, illetve ahhoz adtak ki.
Mit értesz az alatt, hogy "ne ilyet"?
Hasonló pótkocsis módot szeretnél, csak nem ezt?
Mi gátol meg abban, hogy apád ""kamcsiját"" betedd?
- Nem tudod az általad kiválasztott, más játékból származó modellt bekonvertálni?
- Szeretnél egy saját modellt készíteni, csak nem tudod hogy kell?
- A meglévõ kamionok egyikére szeretnél olyan festést mint apád ""kamcsiján"" van?
- Az összes gép azonos márkájú, típusú, és festésû legyen a játékban?
- Netán az összes típust le szeretnéd tiltani, hogy csak az általad használt gép mûködjön a játékban?
Ahhoz, hogy érdemben tudjunk segíteni szükség van legalább egy konkrét kérdésre!
UI.:
(Nem bántásból, de amennyiben lehet, kérlek mellõzd ezt a "kamcsizást" mert azon kívül hogy felettébb dedós, még szánalmas is. Köszi)
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Szükségem lenne egy kis segítségre.
http://www.youtube.com/watch?v=VY92qJ06QOU
Ha lehet ne ilyet.
A másik az hogy faterom kamcsiját be tenném
egyedül legyen az a kamion csak
Elõre is köszönöm a segítségeteket

CB: Kis Lámpás Jimy
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Indulás elõtt:
....Valahol pihenni kell. :D
Ezt meg csak úgy... Szép hosszú egyenesvolt. :)

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy valaki nem tudja, hogy mitõl lehet az, hogy fuvarteljesítés közben x km megtétele után a kamion színe mindig rózsaszín lesz?! Nagyon idegesítõ, próbálgatom a modokat is, hátha valamelyik, de gondoltam hátha tud valaki megoldást. 1.5 verzió van fent már. A játék alap eredeti.
Elõre is köszönöm a segítséget.
A "csalásokat" én sem csípem.
Az utolsó játék amiben használtam ehhez hasonló csalásokat az a GTA3 volt.:D
Ott voltak már akkor is a trainerek, meg egyéb progik amikkel pénzt lehetett gyártani a programba, de nem foglalkoztam vele. Szerintem semmi értelme az egésznek... Elveszti a varázsát.
kölcsönbõl vagy saját zsebbõl, összegyûjti?
Utoljára még 98 alatt használtam.
Belemész a modba, megnyitod tcm-el, keresel egy "def" mappát, és abban lesz benne, kitörlöd és ennyi.
Ezt régebben írtam. Csináld meg ezeket a lépéseket és jó lesz a zoom.
Most vettem meg a DLC-t.
Jól néz ki a térkép, de azért van 1 kis gond vele, nem lehet rendesen ráközelíteni Pestre és ami még keletebbre van..:S
mitõl vált át a kamion színe lilára menet közben?
"Nulla tenaci invia est via"
DLC-nél kell új profil?
Mert lejtõn lefelé mentem már 115 km/h-val is, de az más, mert akkor a lendültet és a rakomány vitt lefelé... :D
@ pixxel: Köszi, kíváncsian várom. :D
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
All hail the double x!
De tényleg, a 18 keréken késõbbi kiadásában akármelyik erõgépet választottad, mindegyikben volt valami, ami csúszkált, mozgott, stb. csak hogy érzékeltessék a mozgást. Ilyen miatt kérdeztem.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*