52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Mandoki72

cégmegerősítés
  • smog15
    Köszönöm a részletes beszámolót, azt én is észrevettem, hogy ha villantok nekik akkor bekanyarodnak előttem de majd kipróbálom a dudálást is hátha. Nekem egyszer volt, hogy belém jöttek hátulról. De a legviccesebb az az volt amikor 3 sávos pályán megyek középen pont előztem talán egy kamiont és a belső meg a külső sávban lévő autó egyszerre akartak bejönni a középső sávba csak ugye a belső gyorsabban ment és belement a másikba hátulról szerencsére nem volt balról senki mellettem és gyors sávváltással ki tudtam kerülni mert megállni már nem tudtam volna. Gyorsításnál még nem is nagyon zavar ha ott hagynak csak fékezésnél 30 ról 1 másodperc alatt megállnak kb. nem egyszer volt, hogy lámpánál belementem az előttem lévőbe mert sárgára váltott és azonnal megállt, most már jó nagy féktávolsággal követem csak őket lámpánál :) Képet ide, hogy lehet feltölteni? Mert nagyon kicsi méret van megadva ha rámegyek a képfeltöltésre és azért látom vannak szép nagy képek. Másik meg, kicsit off de milyen videókártyát ajánlotok ami ilyen 20-30 ezer között van?
  • sure
    A modokkal való kompatibilitásra törekvés világos, az is, hogy bizonyos pálya- és térképelemek összefüggnek az AI működ(tet)ésével, de ha nem külön add-onként, hanem sima verzió upgrade patchbe integrálva jön ki az új AI, akkor aki felrakja, annak nem lesz egyszerre 1.8.2.5 meg 1.9.7.2-es installációja, tehát a végfelhasználóknak nem kell a kompatibilitással foglalkozniuk - felrakják az új peccset, vagy nem...

Persze, a programozóknak ez úgy jön fel, mint korábbi verzióval kompatibilitás-probléma, de inkább töltsenek vele több időt, mint hogy félkészen, bughalmazként jöjjön ki... tényleg kár lenne elqrjantani azt, ami már jól működik.
  • zorba3333
    Anno, az 1.4x játékfrissítéssel érkezett a program életében jelentős grafikai változásokat hozó megújított programverzió.
    Ebben a frissítésben vezette be a könnyebb térképbetöltés érdekében az SCS az adott pályaszakasz elemenként történő betöltését úgy, hogy mielőtt az adott prefab határához érsz, előtölti a következőt a könnyebb betöltés, valamint a gördülékenyebb játékmenet érdekében.

Ehhez fel kellett "darabolnia" a térképet.
    Ez okozott akkor nem kis fejfájást Franknek is, hiszen, ha emlékszel még, akkor pont a váltás időszakában adta ki a mapjának legelső béta verzióját. Az újításnak köszönhetően csak az tudta élvezni a hazai utakon való kamionozás élményeit, aki még a régebbi játékverzióval rendelkezett. Szerencsére nem kellett sokáig várni a frissítésre.

Mivel a játékban szereplő AI forgalom alapvezérlése kapcsolható formában az útelemekhez van rendelve, és nem önálló egységként van jelen a játékban, ezért fontos, hogy azok a kiegészítők, objektumok, illetve pályaelemek is használhatóak maradjanak, amelyek kapcsolódnak az AI működtetéséhez, annak ellenére, hogy az 1.4.x frissítés előtt kerültek be a játékba, illetve kiegészítőként készültek a modderek által.

A készülő félben lévő új AI megköveteli a pályaelemek, kereszteződések, egyéb utak, stb átszerkesztését is, ami vélhetőleg nem csak szerkezeti, de grafikai változáson is átesik majd.
    Ebből következik, hogy ha az új megoldás, úgy lenne leprogramozva, hogy szakítva az eddigi struktúrával, teljesen új működét valósítana meg, akkor, az az eddig megjelent valamennyi járműre / AI forgalommal kapcsolatos kiegészítőre, fizikára, stb hatással lenne, és gyakorlatilag elveszne az eddig megjelent kiegészítők jelentős része, ami komoly veszteséget jelentene a közösség számára, hiszen már most is sokan vannak olyanok, akik egy-egy mod megléte nélkül, kis túlzással ugyan, de nem is tudja elképzelni a játékot.

Bár a játékosok többsége mindig a legfrissebb játékverzióval játszik, a számítástechnikában bevett gyakorlat, hogy a frissítések mindig kompatibilisek visszafelé, figyelembe véve a gyengébb gépeken játszók, az újrakezdők, tutorialt készítők, függőben lévő fejlesztéseket végzők, stb igényeit.
  • tomi0113
    [center]
  • sure
    " úgy kell leprogramozni, hogy a korábbi játékverziókkal ... kompatibilis legyen"
    Ezt a részt nem értem, bár nem vagyok programozó, de miért kell a korábbi verziókkal kompatibilisnek lennie? Azt hittem, egy újításnak mindig az aktuális verzióval kell kompatibilisnek lennie
  • sure
    "ha a gyorsítósávban állnak az autók elmegyek melletük de az első már akkor elindul amikor még ott a pót és nekimegy"

Dudálj rájuk, ha nem akarod őket kiengedni...nem vicc, lehet, hogy csak placebo effekt, de én úgy vettem észre, hogy a dudálásra hajlamosak megállni, a fénykürttel villantást meg biztatásnak veszik, és elindulnak.
  • zorba3333
    Az általad leírt hibákról tudnak a fejlesztők is, hiszen rengeteg felhasználói panasz, illetve jobbító szándékú észrevétel érkezett hozzájuk az AI járművek igen idegesítő "közlekedési gyakorlatával" kapcsolatban.

A játékosok igényeit szemelőtt tartva az SCS csapata úgy döntött, hogy nem foltozgatják, hanem teljesen újraírják a teljes AI forgalom lébonyolításáért felelős logikai motort.

Mivel ez óriási munka, hiszen úgy kell leprogramozni, hogy a korábbi játékverziókkal, valamint kiegészítőkkel is kompatibilis legyen, ezért türelmet kértek a játékosoktól.

A soron következő 1.9 verziószámmal megjelenő frissítésben, a jelenlegi álláspontok szerint még nem kapjuk meg az új AI járműveket vezérlő motort, de ígérik, hogy látványos javulás lesz tapasztalható a gép által vezetett járművek közlekedése terén.
    Aztán ki tudja, lehet, hogy meglepődünk, de bízzunk benne, hogy nem negatív irányban.... :)

Ezen túl számos újdonság, rengeteg fejlesztés, bővülő tartalomszolgáltatás, és még egy sor újdonság vár minket, játékosokat a jövőben.

Amennyiben részletesen szeretnél informálódni a játékot illető jövőbeni fejlesztésekről, tervekről, valamint a közelgő újdonságokról, akkor javaslom olvasd el a Restacar oldalán publikált kétrészes interjút, amiben magát az SCS vezetőjét kérdezi a "riporter" a fejlesztések irányát illetően.

Az oldal itt érhető el:
    Restacar
    (A főoldalon lejjebb görgetve December 20, és 21.-ei dátummal találod az interjú lefordított változatát.
    A cikkek teljes terjedelmükben való elolvasásához regisztráció szükséges! Saját tapasztalataimra hagyatkozva megéri rászánni azt a 3 percet, amíg regisztrálod magad.)

• sure
    Igen, a gép által "vezetett" járművek érdekesen közlekednek néha, a gyorsulások-lassulások tényleg UFÓ-szerűek (így legalább ők nem futnak hátulról beléd egy nagyobb fékezésnél, én legalábbis sose tapasztaltam ilyet), javaslom, próbálj ki valamilyen AI modot, nekem ez a Scanreg-féle realistic AI mod bejött (nem kell megijedni, 1.4.1-nél magasabb verzióval is működik), de lehet, hogy egyéb jármű-modokkal együtt nem megy, vagy érdekes dolgokat produkál.
  • smog15
    Szasztok! Kicsit idegesítő, hogy a játék miatt töröm össze a kamionomat kb. 5 perce Amsterdam-nál 50 tábla előtt bejött előm egy autó de olyan közel, hogy a hátulját még nem láttam és rásatuzott az 50 táblát még alig láttam olyan messze volt és olyan 68 körül mehettem... másik meg ha a gyorsítósávban állnak az autók elmegyek melletük de az első már akkor elindul amikor még ott a pót és nekimegy és persze, hogy sérül az áru és szerintem rohadt idegesítő és persze még én fizetek... Ezzel kezdhetnének valamit szerintem mert így hiába vigyázok a kamionra is meg árura is de aztán lehet csak engem idegesít ez
  • Fiatalkoru
    http://www.youtube.com/watch?v=8aWFUh6XeJU

mennyire jó lenne egy ilyen szimulátor ahol ki lehetne szállni meglehetne rakodni !! gondolom az ATS sem lesz ilyen... nincs rá mód hogy kérvényezni lehessen a fejlesztőket? egy ilyen szintü szimulátort biztosan többen is vennének!
  • Bazsio
    Megválaszoltad rendesen!
  • devid13
    koszi
  • JohnBart

Nincs egyéb hozzáfűznivalóm.
  • Szabi #36071
    link, link2
  • devid13
    VAlaki tud adni linket franky maphoz pls?
  • zorba3333
    Egyáltalán nem baj, ha kritikát fogalmazol meg, vagy véleményt formálsz, jelen esetben Frank térképéről.
    Természetesen az sem baj, hogy felsorolod a hibákat, hiszen ez komoly segítség a további fejlesztésekhez.
    (Egyébként a hibák jelzését kifejezetten kérte Frank a térkép fórumán. Nem értem, hogy az általad visszaolvasott 50 oldalon, hogy kerülhette el a figyelmedet, mikor szinte minden oldalon említi valaki.)

A gond, a degradáló, abszolút szubjektív véleményre támaszkodó, hátteret nem ismerő, tárgyilagosságot mellőző hangvétellel (nem stílus, vagy stilisztikai probléma, mielőtt félre értenél) van.

A térképet használók több mint 90%-a Frank által közzétett, ezáltal ismerté vált hibáktól eltekintve, probléma mentesen használja a mapot.
    Az általad felsorolt hibák egyike sem jellemző a szóban forgó kiegészítőre!

Amennyiben vetted volna a fáradságot, és elolvasod a map előéletét, akkor nem írtál volna alaptalan, Franket joggal sértő megállapításokat.
    Soha, senki nem állította, hogy egy elkészült, végleges verzió érhető el a jelenlegi kiadásban.

Az az állításod, miszerint a "készítő már nem foglalkozik a művével" szintén arra utal, hogy háttérismeret nélkül bocsátkoztál találgatásokba.
    Aki ismeri a térképet, és nyomon követi annak fejlődését, az jól tudja, hogy Frank rengeteget áldoz szabadidejéből azért, hogy a közösség számára, INGYEN, remek szórakozási lehetőséget biztosítson.

Arról nem is beszélve, hogy hobbiként, és nem támogatott fejlesztő csapatként dolgozik a térkép építésén.

Vajon, Te magad, büszkélkedhetsz legalább egy, ennyire ""szar"" kiegészítővel, támogatói oldallal, honosítással, vagy bármivel, amivel egy közösségért teszel valamit, mint amiről jelenleg szó van?
    Szerintem többen kíváncsiak lennék bármilyen közösségért eddig tett munkádra, hogy példát vehessünk rólad!

Az általad vélt hibák okai:
    "Néhol a Főváros területén épületek tűnnek el vagy fel a semmiből. Ez bár működési hibát nem eredményez, érdekes látvány egy 8 emeletes lakóház mikor eltűnik vagy épp emgjelenik."
    A hiba oka, a helytelen grafikai beállítás, illetve a plusz memória hozzárendelésének hiánya.
    (Amennyiben valóban visszaolvastál 50 oldalt, akkor ezeknek a hibáknak nem lenne szabad felszínre kerülniük.)

"Töltés közbeni kifagyás, .exe hibára való hivatkozással a tálcára dobás."
    - Leginkább kétes eredetű játékok tipikus hibája.
    A fejlesztői közzétételek alapján a különböző verziójú, és beszerzési forrásból származó játékok esetében fordul elő abban az esetben, ha a problémás módon kívül, nincs más mód telepítve.

- Egyéb esetben, ez a hiba összeakadásból eredő problémára utal, amelyek legtöbbször inkompatibilitásból erednek. (Steames alapjáték + dobozos DLC, vagy fordítva, stb de ezek könnyen orvosolhatóak)

"Indokolatlan lassulás a Főváros és egyébb városok területén, például Debrecen."
    Szintén optimalizálatlan beállításból eredő hiba. Korrigálni kell a grafikai beállításokat, hozzá kell rendelni plusz memóriát a játékhoz, hogy a szebb textúrával rendelkező objektumokat / modelleket lassulás nélkül tudja betölteni a játék.

"A rózsaszínre váltó textúrára mi is a gyógyír?"
    Ez a hiba kizárólag a lopott, vagy lopott, de a későbbiek folyamán különböző trükkökkel legalizálni próbált játékok sajátossága.
    A fejlesztők az 1.5.1 játékfrissítéssel ezt a kis "ajándékot" szánták azoknak a felhasználóknak, akik az addigra már igen kedvező áron megvásárolható játékot sem voltak hajlandóak megvenni.
    Ugyanerre a "hibára" kell gyanakodni akkor is, ha az eredeti játékban az előző, a fejlesztők által letiltott sorozatszámú kalóz verzió mentéseit, vagy a komplett profilját kívánod használni.

A pink szín megjelenése mellett szintén a kalóz verzióknál jelentkező hibák a következőek:
    - Félpótkocsi eltűnése fuvar közben
    - Vontatmány aszfaltba süllyedése közúton, vagy a telephelyen
    - Cégek területén nem lehet fuvart felvenni, hiába jelenik meg az ikonja.
    - Minden ok, vagy mód telepítése nélkül eltűnnek a fuvarok, és hiába alszol nem jelennek meg újra.
    - Random módon történő játékösszeomlás
    - Indokolatlanul megnő a rakomány súlya, és lehetetlenné válik a vontatása.
    (Nem véletlenül szaporodnak az 1-2-3000 Le-s teljesítménnyel rendelkező motorok a játékban.)
    Ennek fényében ezzel a kijelentéseddel nem tudok mit kezdeni:
    "Természetesen eredeti játék, teljes patch és DLC-vel kitoldva."

Mielőtt jogi meghatározások definiálásába kezdenél, illetve próbálnál utalni rá, nem árt, ha tisztában vagy az alapvető fogalmakkal, a hozzájuk tartozó definíciókkal, valamint az érintett felek, a hatályos jogrend által biztosított lehetőségeivel.

#36057 hozzászólásodból idézve:
    "Bármiféle szellemi mű alkotója, megkreálója azzal a kizárólagos joggal bír hogy saját művét ott és akkor a személyi tulajdon mindenféle védelmével ellátva módosíthatja úgy ahogy akarja. Ebbe beletartozik, ingó és ingatlan, kézzel vagy kézzel nem fogható fogalom/eszköz."

Első körben célszerű megismerni azt, amiről beszélünk, hivatkozunk rá, vagy példaként említjük:
    1999.évi LXXVI. tv a Szerzői jogokról

A szóban forgó térkép annak ellenére, hogy Frank készítette, jogilag az SCS Software által birtokolt Szerzői Jog hatálya alá tartozik, ugyanis a szoftver tulajdonosai által rendelkezésre bocsájtott, de a tulajdonjog átruházása nélkül használható fejlesztői eszközök (editor, sablonok, stb) segítségével épült a kiegészítő!
    Ezért találsz minden szoftverhez mellékelve felhasználói licenc szerződést, ugyanis a szoftver megvásárlásával Te nem tulajdonos, hanem felhasználói jogbirtokos leszel, és a kettő nem ugyanaz!

Mivel nem jogi vitafórumon tárgyaljuk a témát, ezért csak néhány észrevétel:
    - A személyi tulajdon, nem azonos a szerzői joggal!
    - A Szerzői Jog pedig nem egyenlő a Szellemi Tulajdonnal, illetve annak birtokosával.
    (Nem árt, ha pontosítod az ismereteidet, mielőtt hozzászólsz egy számodra láthatóan idegen témához.)
  • Szabi #36068
    sajnos vannak grafikai hibák, néhány texturabug stb, de ezek mind azért vannak, mert az eredeti alap scs féle modelleket pakolgatja a térképre és nem mindegyik illeszkedik megfelelően, ezeknek az illesztései néznek ki néha furcsán és itt keletkezhet átlátszó fal is
  • Bazsio
    De azt is nézd RPG mit tudom mi, hogy Franky ha jól tudom egyedül csinálta nem egy nagy csapattal.Egyedül elég jól megcsinálta igaz, én nem próbáltam de néztem róla videót meg minden.Franky egyedül nem egy SCS!!.Hanem egy elég jól képzett vagy tanult gyerek aki megpróbált csinálni egy MO mapot.Akkor lehetne jól lehurrogni ha pl.egy jó hirnevü cég csinálta volna.A mapról meg annyi én játszottam olyan RO-mapon, hogy annyit csináltak, hogy átnevezték a városokat és amikor volt egy kereszteződés pl Bukarestbe akkor a táblán azt írta, hogy Nürnberg a mapon pedig annyit változtattak, hogy fogtak pár rendőrkocsit és berakták.Franky is csinálhatta volna úgy, hogy Budapest lett volna Erfurt vagy akármely nagy város.De ő nem, nekifogott és megcsinálta egész élethűen.
  • RPG Assassin
    Jó reggelt és Jó napot!

Most tettem le az MO térképet megint. Úgy döntöttem utolsó hozzászólásom írásánál hogy a hajnal további részét erre fordítom.

A következőt próbáltam ki.
    Totálisan letöröltem a programot, újra telepítettem, ezután fel patch-eltem és a DLC-t is felttettem, ezután betettem a MO mapot is.

Meglepetésemre az ég egyadta világon semmiféle előzzőleg tapasztalt problémát nem találtam. A Módot átküldtem másik három ismerősömnek és egy kollégámnak. Közülük jelezte kettő hogy textúra hibákat lát itt ott az utakon, de ezek lényegtelenek mert aprócska méretűek alig észrevehetők. Bár a térkép tényleg el van csúszva, de ez nem feltétlen zavaró. Ez viszont nekik is feltúnt.

Egyikük csak egy rövid üzenetet írt azóta se reagált. Az üzenet ez volt.
    Idézem:
    " Ez nagyon nagy! Hú kösz, erre most rá fogok akadni!"

Informatikus ismerősöm véleményét kikérdeztem aki az mondta hogy több mint valószínű hogy a program hibás működése nem a módnak tulajdonítható volt hanem a programba előzzőleg telepített valami tehette tönkre annak rendszerét valamivel és így ez a mód kimutatta a hibákat.

Ezen tudat fényében, és a mód jelenlegi stabil, és hibátlan futásának fényében, meg kell változtassam a véleményem ugyanis így már csak egy általam ismert hibát tartalmaz. Az viszont hanyagolható!

Tehát, tévedtem. Megesik. Ezért is szokás valamit többször kipróbálni. A térkép elcsúszás viszont az alábbi képen is látszik, amit az egyik kommentelő is linkelt.
    Mellékes kérdés. Az egyébként mitől van?

Válasz a kérdésre.
    Nem kizárt, lehetséges, ugyanis kettő zip fájlt van a birtokomban.
    Az egyiknek a neve:
    HUNGARY_MAP_byFRANK007_v0.9.1H.zip

a másik:
    HUN_MAP_by_V0.9.1.zip
  • Szabi #36065
    csak olvasom, hangokat még nem hallok.. :D
  • sewy21
    hallod Szabi? vmit a csávó nem a helyén kezelt, mert Debrecennek még az irányába se készült a map egy tapottat se, nem hogy Debrecenbe lehessen menni!!! vicc az egész...
  • Szabi #36063
    Első:
    Szemüveget a bírónak..!

Második:
    Ha nem ismered a mód előéletét, akkor miért kell hülyeségeket kitalálni hozzá ?

1.
    Mi ebben a szétesés ? Kizárólag akkor van szétesés, ha valakinek nincs esze megtalálni a readme-t és megfelelően elindítani a játékot... ja hogy te még azt se találtad meg..

2.
    Zárt bétában is teszteltem a módot, sok-sok órán át teszteltem, mégse találkoztam ilyennel, legközelebb inkább képet vagy videót is csinálj.. de erős a gyanúm, hogy csak a géped nem túl erős..

3.
    Ez mód összeakadásnak tűnik, egyéni hiba, nem a mód-é..

4.
    Az alapjátékhoz képest semmi lassulást nem tapasztaltam, egyik városban se. Egyébként nincs benne Debrecen a Frank féle térképben.. de ha ott nálad lassulások vannak, akkor az biztos a mód hibája

Néhány fal tényleg előfordulhat még, de már rengeteget kiszűrtünk és javított Frank.

De basszus, ezek nem kritikák, csak szimplán hülyeségeket sorolsz fel..

Úgy van, írj olyan játékokat amiknek milliós költségvetései vannak (dollárban), majd hasonlítsd össze egy hobbimóddal amit ingyen, a szabadidejében csinál valaki..

A TSM az alaptérkép kiegészítése, annak az arányait használva, az MO térkép városai és az-azokat összekötő utak nagyobbak és részletesen kidolgozottabbak mint az alaptérképben.

Összegezve:
    Az alapján amit leírtál, te szerintem te nem a Frank féle térképet próbáltad..
  • CsiziTrucker
    "A térkép totális szétesése. Egy gigantikus méretű Magyarország térkép töltődik a komplett, az az teljes EU térkép helyére, MO kivételével az össze város és helység nevet törölve!"

Ennek mi köze Európához? Minden város a helyén!
  • CsiziTrucker
    Nem rég kezdtem profilt a magyar mappon szerintem nagyon jó lett!! Semmiféle fagyást kilépést nem tapasztaltam pedig használok jó sok módot!!!
    Nemzetközibe Viszont Pro mods 1.52 map ami bevált nálam!
  • CsiziTrucker
  • CsiziTrucker
    Keep on Truckin
    http://kephost.adatbazis.eu/viewer.php?file=54786818814531307729.jpg
  • RPG Assassin
    Misuka, nem volt szerencsém az első verzióhoz. Csak kommenteket láttam belőle, de abból amit én láttam, és amit leírtak, nem hogy fényévekkel jobb az új verzió, de mint párszor leírtam, a pár hibát eltekintve kifejezetten jó. Csak azért mert másod osztályba soroltam attól még nem feltétlen jelenti azt hogy hulladék!

Hulladék az az amit nem tudsz használni mert annyira trash hogy még helyfoglalónak is fölösleges. De az amit egyébként felhasználhatsz, és egy időre leköt, már elér egy szintet, ha meg még kedvelni is tudod, akkor egész jó a kedvelésed tárgya.

Ettől függetlenül sokminden befolyásolja azt hogy mi milyen pontozást kap.
    Viszont, ami kifejezetten tetszett az a cégér táblák és egyebek elhelyezése. Azon megmondom az egyenest kifejezetten nagyot röhögtem mert közben néztem a valós képeket amit arról az útról fényképeztek. Még a lerohadt útjelző tábla is a helyén volt! :D Szóval a hangulata megvan azért.
  • RPG Assassin
    Szép estét!

Elsőnek is megjegyezném azok számára, akik kedvelik a sablonnal leütni az esetleges gondok felhozását. A README/OLVASSEL fájt egyértelmű használatát fizikailag képtelenség mellőzni! És igen, van külön profilom, Robi néven fut.

Első:
    Alap szabály hogy bármiféle program/eszköz vagy akármi felhasználási cikk mellé kötelező egy ilyet mellékelni, kivéve abban az esetben nem, ha ez a felhasználási útmutató más módon elérhető!

Második:
    Bármiféle szellemi mű alkotója, megkreálója azzal a kizárólagos joggal bír hogy saját művét ott és akkor a személyi tulajdon mindenféle védelmével ellátva módosíthatja úgy ahogy akarja. Ebbe beletartozik, ingó és ingatlan, kézzel vagy kézzel nem fogható fogalom/eszköz.

Ezt kiegészíti az is hogy ha ez közszórakoztatás célját képviseli, az esetleges problémákat ő/ők maga/maguk kell kijavítsa/kijavítsák attól függően hogy egy vagy több személyről van-e szó.

Namár most. Az eddig felfedezett hibák a következők.
    Ezek a hibák több okból is létre jöhetnek.

1.
    A térkép totális szétesése. Egy gigantikus méretű Magyarország térkép töltődik a komplett, az az teljes EU térkép helyére, MO kivételével az össze város és helység nevet törölve!

2.
    Néhol a Főváros területén épületek tűnnek el vagy fel a semmiből. Ez bár működési hibát nem eredményez, érdekes látvány egy 8 emeletes lakóház mikor eltűnik vagy épp emgjelenik.

3.
    Töltés közbeni kifagyás, .exe hibára való hivatkozással a tálcára dobás.

4.
    Indokolatlan lassulás a Főváros és egyébb városok területén, például Debrecen.

Ez eddig 4. De még tesztelem a mapot. Bár volt még egy olyan hogy pár, ismétlem PÁR! Úton valamiben elakadtam, amit nem láttam. Egyszer a kerék beesett az útba. Ezeket az utakat nem írtam fel mert másodszor nem történt meg. Ez nem a mód hibája lehetett.

A kirohanás teljességében megérthető, minden alkotó szellemi termékét megvédi, és ez a helyes mert azt jelzi hogy foglalkozik vele.
    Viszont a kritika azért van hogy ha valami még nem tökéletes akkor jelezze annak hibáit. Ha valamiről nem lehet kritikát írni, abba belekötni is képtelenség.

Példa a Half Life 2 mint játék, vagy a Transformers mint film. Az meg hogy pár kisgyerek miért nyikorog, teljességében hidegen hagy, ugyanis ez nem tartozik bele abba ami egy cseppet is érdekel.

Viszont kinézetileg, és megvalósításilag bizony meg kell mondjam hogy a MO térkép mód Jobb eddig bárminél a TSM-en kívül amit épp az imént próbáltam ki. Környezetileg talán még jobb is mint a TSM. Mivel ott nincs sok egyedi modul a rendszer elemek között, legalbáb is amit eddig láttam.

Szóval a hangualt 10/10, kinézet 10/10 a pár hiba miatt a játék menet 10/9.
  • devid13
    Vegre egy hetvege othol

Es indulas de most nem lesz unalmas mert a fiam is csatlakozot
  • hotwheels

Szép gépek/képek srácok! :)
  • devid13
    Szep estet! :)
    na atalakitotam a kamiont!

Kisfusi
  • vajo
    A hónap kommentje!
    Ekkora badarságot ilyen bugyután megfogalmazva rég láttam. No meg ha valóban "kritikus" vagy, nem árt előbb tájékozódni, hogy mit is kell negatív színben feltüntetni.
    A másik pedig, hogy azoknak a felhasználóknak, akik csak játszanak és nem alkotnak semmiféle kiegészítőket, amikkel szebbé és jobbá teszik a játékot, nem lehet kritizálni valójuk, max véleményük. Ugyanis csak az tud kritizálni, aki tudja mit kell és hogyan. A többi csak okoskodás és hülyeség.
    Feldobtad az estém! :) Ez jó volt
  • devid13
    valaki probalta mar ezt a kamiont? http://ets2.lt/en/daf-xf95-interior-2/ es metn? 1.8.2.5
  • frank007
    Szia!
    Pontosan milyen hibákkal és működési gondokkal van "tele" a térképem??? Az a gondod, hogy nem tudod egyszerre használni az Európa-mapot és a magyar térképet? Ez most vicc??? Egyáltalán ez hogy jutott eszedbe? Ez egy teljesen külön map! Európa HELYETT lehet az országban vezetni, nem mellette, azt kiegészítve! Sok térkép van a neten, ami ugyanígy LECSERÉLI Európát egy adott országra! (pl a román map) Ha ettől számodra "másodosztályú" egy map, akkor inkább nem mondok semmit! Új profillal, követve a leírást, nem vág szét semilyen térképet, ahogy te írtad! Bocs a kirohanásomért, de teljesen értelmetlen, értelmezhetetlen, amit írtál!
  • devid13
    Koszonom sikerult!
  • norbee46
  • kisfüsi
    Lerakótól kifelé :)
  • snakegab
    Nem derült ki még, hogy a magyar map mellé csatolt fontos.txt (vagy nem tudom melyik verzióban mi a neve) fájlt elolvastad-e, ami a telepítés/beállítás menetét leírja. Általában az aki, azt pár lépést megcsinálja, és a megadott települések között fuvarozik, nem szokott panaszkodni fagyásra.

Ha eddig elkerülte a leírás a figyelmedet, akkor annyit előre közlök, hogy ehhez a modhoz mindenképpen egy új profilt kell legelőször létrehozni a játékban, és a a profil szerkesztésekor a leírásban lévő lépéseket rögtön meg kell csinálni!

• Misuka963
    Csak az volt a baj anno,hogy szerencsétlen frank-et basztatták,hogy ezt ígérted,hogy ilyenkor jön ki a map,aztán mégsem jött ki mert talált valamilyen hibát,azt javította,csak volt itt pár apró kis hülyegyerek akik itt virnyogtak érte amikor meg kiadta akkor meg azért nyavajogtak,hogy tele van hibával a map első része.De épp olyanok sírtak érte akik játszottak a játékon 2 napot és kész :(
    Azért a második része már fényévekkel jobb lett nemde? :D