52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • BhityHD
    Nagyon jó képek!
  • hotwheels
    Köszi! :D

Misuka963 - neked is köszi! :)
  • Misuka963
    Meg a negyedik is ;)
  • Bazsio
    Az jó, mert én nekifogtam egyszer de Vulcan lett belőle!!!
  • NagyiBMX
    A harmadik nagyon komoly! :D
  • urfika
    Klasz gep CsiziTrucker grtaula
  • CsiziTrucker
    Igen én!
  • Bazsio
    Jó te készítetted?
  • Misuka963
    Szerintem így jó az interior ahogy van,hagyd így ;)
  • CsiziTrucker
    Üdv mindenkinek!
  • hotwheels
    köszi! :) :D
  • devid13
    De nem fogod fel h nem en raktam hanem ilyen a mod es en nem tudom atalakitani nem ertek az ien programozashoz
  • Bazsio
    Jó csak azt mondtam, hogy több cuccot ne rakj a kabinba.
  • devid13
    Ertem en mirre celzol/celoztok egyidobe en is realisztikusan kozlekedtem de mostmat a kedvetekert ujra megprobalok ugy kozlekedni.Ami meg a kabint ileti en igy szeretem mivel ez csak jatek ki lattok tokeletesen elobe alap h nem ba**szom teli diszekel.Es amugy se en csinaltam hannem csak toltotem ezrt nincs tabla se :(
  • Bazsio
    De ha próbálsz realisztikusan játszani akkor próbálj úgy közlekedni.Nem akarom magamat dicsőiteni de én 14 éves vagyok de az egész játék alatt ritkán közlekedek szabálytalanul.A belső meg az, hogy jó én szeretem is az ilyen stílust.De azért maradj annyinál, hogy a Németeknél ha még beraksz egy hektár ecsegógát én ezt így mondom akkior a valóságba a Német rendőrök elküldnek a szervízbe mert a szabály szerint meg kell legyen egy minimális ki és be láthatóság.
  • Krisz1117
    Sziasztok (de rég jártam erre..)

Ööö.. Hogyha szeretnék egy mapot készíteni, akkor hogy kéne nekiállnom? Tehát, milyen programmal, vagy hasonlóval lehet csinálni? Pl. TrainSimulatorban a játékon belül van egy Editor rész, de náunk ETS2be nincs ilyen, ...

Hasznos válaszokat előre is köszönöm!
  • Robertoo21
    Sziasztok! Frank féle v0.9 fixed map kifagy ha felveszem a pótot. Mi a legújabb verzió ami használható és nem fagy ki? Köszi, előre is
  • devid13
    Ertem mit akarsz mondani a modot nem en csinaltam es ez csak jatek tudom a szabalyok egy reszet es attol meg hoszuvonalon is elozok stb mert ez csak jatek ...
  • zorba3333
    Nem sűrűn kommentelek képeket, de a tied mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Félre ne érts, nem bántásból véleményezem a képedet, pusztán jobbító szándékkal egy észrevételt szeretnék tenni.
    A fórumon írt hozzászólásaidból / képeidből ítélve, arra lehet következtetni, hogy vélhetőleg igen fiatal korod ellenére próbálsz realisztikusan játszani a program nyújtotta virtuális fuvarozás világában, ami dicséretes.

A szélvédő mögötti vásári céllövöldére emlékeztető látványelemeket még megértem, hiszen ízlések, és pofonok.....

Ellenben a realisztikus játékmenethez méltatlan egy olyan kép, amin az látszik, hogy egy rendszám nélküli szerelvénnyel, a belvárosban, féloldalasan a díszburkolaton, abszolút szabálytalanul parkolva várod a visszfuvart. :)

Oké, oké, tudom, hogy fiatal vagy, nincs még jogsid, se tapasztalatod, stb, ezért is írtam, hogy nem bántásból írtam ezeket a dolgokat.
  • Bazsio
    Punky
    Jó a bedőlős kép!
  • hotwheels
  • Norby646
  • hotwheels
    Szép estét!

És a megérdemelt pihi! :)
  • devid13
    Szep estet!
    Tazan varakozas a viszafele fuvara valoszinuleg olaszba vagy lengyelbe meek :)
  • norbee46
    Csak remélni tudom hogy sikerült vele megértetned!
  • fs9pilot
    Tessék, amit most linkeltél képed PNG kiterjesztés, aminek a mérete: 1,37MB , átkonvertáltam GIF-be, aminek a mérete: 467Kbyte lett. Erről van szó, és nem a felbontásról.

Tessék, csak hogy lásd, nem kitaláltam és nem mást akarok védeni:
  • fs9pilot
    Amit az elébb Norbee töltött fel, jpeg kiterjesztés ha arra értetted. A felbontás az pedig megint más. Az meg szintén megint más hogy volt, aki GIF kiterjesztésben töltött fel, mivel annak is jóval kisebb a mérete mint a PNG kiterjesztésnek. Itt a hangsúly azon van, hogy ne linkeljünk be több megás képeket, mert bizony egy png, most veszem az én példámat 1440x900-as felbontáson elérheti a 2MB-os méretet is.

JPEG, GIF és minden olyan kiterjesztés ami jóval lecsökkenti a kép méretét jöhet. A felbontás az nem lényeg.
  • urfika

Pld ezt toltottem fel es sehol nincs de a Gif kepek azok szabadok
  • urfika
    Ez szerintem nem ide tartozik .
  • urfika

Es ez jpeg ?Vajo hazigazda csinalj egy szabalyt (hogy ki mit tolthet fel)! Koszonom, elnezest a kommentekert, amire esetleg sokan nem figyelnek fel .
  • norbee46
    Megérkeztem a lerakóra.

• Misuka963
    Annyi a lényeg,hogy jpeg képet tölts fel és kész,nincs vita :/
  • urfika
    Szeva Vajo ne hari ,hogy zavarlak. De a multkor, nem reg lattam egy kommentet, hogy
    CsiziTrucker feltoltott egy nagyfelbontasu kepet ami nincs megszabva itt az oldalon, hogy ki milyen felbontasu kepet tolt fel. Pld: ha mi (en) urfika meg CsiziTrucker, ha valami jobb kepet toltunk fel, mint tobb csillagos rangu tagok akkor nix komment. En pld tegnap toltottem fel egy Volvo FH16-os tandem-et es mar nem latom az oldalon , de vannak nagyobb ranguak akik feltolthetnek GIF kepeket is. Akkor hol vannak a szabalyok? Vajo? Ne hari, hogy zavartalak ezzel a temaval kapcsolatosan, de leci ne tegyel kulombseget a tagok kozt! ( lenyegtelen.. rang ide, rang oda) Koszonom!
  • Norby646
    Köszönöm a segítséget, meglesem!
  • norbee46
    Szívesen.
    zorba3333 fórum társunkat illeti a köszönet!
  • Deviome
    Köszönöm a segítséged. Kicsit jobb lett. :)
  • norbee46
    A profilodban lévő config fájlban keresd meg ezt a sort:
    uset s_interior_volume "1.0"
    Az 1.0 értéket írd át 10-ig bezárólag bármilyen pozitív számra.
  • Deviome
    Üdv!

Valaki mondjon már megoldást a játék fos hangjára. Iszonyat szar halk az a fülke. Meg őrülök, hogy nem hallom a fülkén belül a motort. Átlehet ezt írni valahol. Vagy esetleg emelni a az értéket, vagy valami?

Tegnap szólt a Jetaudio és kb 10% hangerőn volt. Viszont a fülkében hallható összes hangot így is 12x nyomta csak el. :S Nagyon fusztráló. Feltettem valami modot is ezzel kapcsolatban, de az sem segített semmit. Ugyan az maradt.

Aki tud valamit segítsen már, mert kezd elmenni a kedvem a játéktól ez miatt.
  • AudiQuattro
    Betyár transz bevetésen,hamarosan még több hasonlóan korszerű és környezetkímélő járművet vásárolunk.Megálltam egy kávéra,a 150 literes tank se sok.

Keresztbe is befér ez a konzervdoboz.

Micsoda áramvonalas kaszni,jah és milyen hangja van a csettegőnek ezt kikell próbálni.

• AudiQuattro
    Én csak bohóckodok vele.Nem lenne értelme félpótot rákötni.

És a 125 lóerővel nemis menne messzire XD