52661
-
Robi546 #4092 Valaki jöjjön léci ETS 2 Off Topicba mert kellene nekem segítség. :S
Előre is thx! -
#4091 Ne legyetek már ennyire telhetetlenek! Örüljetek neki hogy az SCS foglalkozik a rajongók véleményeivel és gőzerővel dolgozik a játékon! A GTS már nagyot ugrott az ETS-hez képest, az is nagyon jól játszható volt. Ez megint jobb lesz, ti meg nyekeregtek hogy nem lesz benne minden apróság, meg nem lesz minden tökéletes... -
#4090 Mert gondolom itt még csak tesztelik ami eddig kész van. -
tpbence0323 #4089 az elözö kepen sincs rajta
nezetek meg jol
-
tpbence0323 #4088 Egesz jo
DE HOL VAN A VISSZAPILANTO? -
#4087 az eddigiekhez képest nagyon szép...
de lehetne azért kicsit másabb kinézetű, élethűbb...de nem vagyok telhetetlen...
elvégre, elég lesz az is, hogy mentők/rendőrök fognak szaladgálni, és hogy lehet majd defektet kapni+balesetek is lesznek, és el lesz terelve a forgalom xD -
#4086 Na meg a város se tűnik olyan hű de nagynak... :S -
#4085 The city of Liege in ETS2
Embereket hiányolom -
#4084 kezükbe egykét fénysorompóval meg csatornafedélel... -
Robi546 #4083 XDDDD -
#4082 xDDDDDDDDDDDDDDD -
tokike97 #4081 Ja az még jobb lenne ha elislehetne gázlni a cigány gyerekeket
-
#4080 Malac az úton jó ötlet! De a szaladgáló cigány gyerekek még jobbak lennének! -
#4079 Majd ezeket mod-okal meg oldod -
Robi546 #4078 Ezt most mért az én hozzá szólásomra írtad ?? Nem én írtam hogy legyenek benne mentők,rendőrök,balesetek,stb... -.- -
vajo #4077 Lesznek benne, hógyne! Olyan is lesz, amikor majd mész a bányába, eléd ugrik egy bányász és elkezdi túrni az órát, majd a fikát a szélvédődre dobja, és ha el ütöd, akkor meg jön Horatio Cain és bebizonyítja, hogy elütötted és vesznek tőled ujjlenyomatot, meg bedobnak egy cellába 10 évre, ami valós idő szerint telik le, szóval mire kikerülsz a sittről és addigra már lesz ETS6, és abban is eljátszhatod ugyanezt, és így sose tudsz majd játszani.
Nőjetek már fel, és fejezzétek már be ezeket a hülyeségeket, hogy lesz-e mentő, malac az úton! A határon az információs pultnál pedig törppapa és okoska fognak ülni nem? Legközelebb törlöm az ilyen idétlen hsz-eket, szóval senki ne lepődjön meg. Köszönöm a figyelmet. :DD -
#4076 Persze, hogyne... -
Robi546 #4075 Hát igen! Igazad van Daniel. :) Szerintem is nagyon jók az ötletek de sajnos balesetek,mentők,rendőrök nem hiszem hogy lesznek bár út lezárások biztos lesznek. :) De sajnos ezek úgy se lesznek benne. :(( -
tpbence0323 #4074 Jo ötlet vegül is -
DANIELTRUCKER #4073 Gondolkozzatok már reálisan!
Tudjátok hogy ki fejleszti a játékot és láttátok a képeket is!
Szvsz ha ilyen lenne benne akkor már kaptunk volna róla infót vagy egy képet! Egyébként nem rosszak az ötletek, de maradjatok a valóságban! -
Bálint16 #4072 szerintetek azt megcsinálnák hogy legyenek benne rendőrök,mentők,balesetek,útlezárások,forgalomterelések!!!! az nagyon állat lenne. nem? -
Robi546 #4071 OMG!
Érdekes,jó lenne de még csak életed be se álmodj róla mert ilyen úgy se lesz benne. -.- -
tpbence0323 #4070 Kitalaltam egy vicceset mondjuk menet közbe lenne egy dur defekted mert
mondjuk regi lenne a gumid
xdxd -
tpbence0323 #4069 Örülök hogy örülsz neki Robi546 -
Robi546 #4068 Annak én is örülnék. :) GPS,Laptop meg még egyéb díszítő elemek. :) Kávéfőző,TV,Stb... :D -
#4067 Köszi :) -
tpbence0323 #4066 Szerintem az is jo lenne hogy ha lehetne a fülket disziteni
-
Liege Airport, Belgium
-
#4064 -
vajo #4063 Szép, csak ha ez reptér mellett megy el, akkor elég kihalt egy rész. xDD -
#4062 Jó ez a Krone hűtős, de lehetne még valami szolidabb sima fehér is. -
#4061 Tetszik ! -
#4060 -
tpbence0323 #4059 De kiraly let ez kamionosan jo KING OF THE ROAD
-
sftomee #4058 A napszakok változásáról, vagyis az idő folyásáról még nem esett szó. Magyarul, hogy milyen gyorsan mennek majd az órák, napok. :) -
Robi546 #4057 Na ez nagyon igen! :D :))))))) -
#4056 Bocs nem Amszterdam, nem fordítottam le a szöveget. -
#4055 Amsterdam -
Robi546 #4054 azt szeretném kérdezni hogy a T&T-ból még nincs Demo Verzió ? Ha egyáltalán lesz. :D (Ha jól tudom Demo Verzió az nem wareznak számít. :)) -
#4053 Jó hogy ez csak előjáték, meg ügyességi, ezért nem a grafika a legfontosabb. De a kamionok kidolgozása meg még pár dolog, szinte visszafejlődött.