52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    Valaki jöjjön léci ETS 2 Off Topicba mert kellene nekem segítség. :S
    Előre is thx!
  • v43 001
    Ne legyetek már ennyire telhetetlenek! Örüljetek neki hogy az SCS foglalkozik a rajongók véleményeivel és gőzerővel dolgozik a játékon! A GTS már nagyot ugrott az ETS-hez képest, az is nagyon jól játszható volt. Ez megint jobb lesz, ti meg nyekeregtek hogy nem lesz benne minden apróság, meg nem lesz minden tökéletes...
  • MANos Viktor
    Mert gondolom itt még csak tesztelik ami eddig kész van.
  • tpbence0323
    az elözö kepen sincs rajta
    nezetek meg jol
  • tpbence0323
    Egesz jo
    DE HOL VAN A VISSZAPILANTO?
  • Szobi30
    az eddigiekhez képest nagyon szép...
    de lehetne azért kicsit másabb kinézetű, élethűbb...de nem vagyok telhetetlen...

elvégre, elég lesz az is, hogy mentők/rendőrök fognak szaladgálni, és hogy lehet majd defektet kapni+balesetek is lesznek, és el lesz terelve a forgalom xD
  • MANos Viktor
    Na meg a város se tűnik olyan hű de nagynak... :S
  • luspaydavid
    The city of Liege in ETS2

Embereket hiányolom
  • Cindas
    kezükbe egykét fénysorompóval meg csatornafedélel...
  • Robi546
    XDDDD
  • MANos Viktor
    xDDDDDDDDDDDDDDD
  • tokike97
    Ja az még jobb lenne ha elislehetne gázlni a cigány gyerekeket
  • Atikah
    Malac az úton jó ötlet! De a szaladgáló cigány gyerekek még jobbak lennének!
  • luspaydavid
    Majd ezeket mod-okal meg oldod
  • Robi546
    Ezt most mért az én hozzá szólásomra írtad ?? Nem én írtam hogy legyenek benne mentők,rendőrök,balesetek,stb... -.-
  • vajo
    Lesznek benne, hógyne! Olyan is lesz, amikor majd mész a bányába, eléd ugrik egy bányász és elkezdi túrni az órát, majd a fikát a szélvédődre dobja, és ha el ütöd, akkor meg jön Horatio Cain és bebizonyítja, hogy elütötted és vesznek tőled ujjlenyomatot, meg bedobnak egy cellába 10 évre, ami valós idő szerint telik le, szóval mire kikerülsz a sittről és addigra már lesz ETS6, és abban is eljátszhatod ugyanezt, és így sose tudsz majd játszani.
    Nőjetek már fel, és fejezzétek már be ezeket a hülyeségeket, hogy lesz-e mentő, malac az úton! A határon az információs pultnál pedig törppapa és okoska fognak ülni nem? Legközelebb törlöm az ilyen idétlen hsz-eket, szóval senki ne lepődjön meg. Köszönöm a figyelmet. :DD
  • RS
    Persze, hogyne...
  • Robi546
    Hát igen! Igazad van Daniel. :) Szerintem is nagyon jók az ötletek de sajnos balesetek,mentők,rendőrök nem hiszem hogy lesznek bár út lezárások biztos lesznek. :) De sajnos ezek úgy se lesznek benne. :((
  • tpbence0323
    Jo ötlet vegül is
  • DANIELTRUCKER
    Gondolkozzatok már reálisan!
    Tudjátok hogy ki fejleszti a játékot és láttátok a képeket is!
    Szvsz ha ilyen lenne benne akkor már kaptunk volna róla infót vagy egy képet! Egyébként nem rosszak az ötletek, de maradjatok a valóságban!
  • Bálint16
    szerintetek azt megcsinálnák hogy legyenek benne rendőrök,mentők,balesetek,útlezárások,forgalomterelések!!!! az nagyon állat lenne. nem?
  • Robi546
    OMG!
    Érdekes,jó lenne de még csak életed be se álmodj róla mert ilyen úgy se lesz benne. -.-
  • tpbence0323
    Kitalaltam egy vicceset mondjuk menet közbe lenne egy dur defekted mert
    mondjuk regi lenne a gumid

xdxd
  • tpbence0323
    Örülök hogy örülsz neki Robi546
  • Robi546
    Annak én is örülnék. :) GPS,Laptop meg még egyéb díszítő elemek. :) Kávéfőző,TV,Stb... :D
  • TruckerDave
    Köszi :)
  • tpbence0323
    Szerintem az is jo lenne hogy ha lehetne a fülket disziteni
  • yokel

Liege Airport, Belgium
  • RS
  • vajo
    Szép, csak ha ez reptér mellett megy el, akkor elég kihalt egy rész. xDD
  • TruckerDave
    Jó ez a Krone hűtős, de lehetne még valami szolidabb sima fehér is.
  • luspaydavid
    Tetszik !
  • Gell97 kolega
  • tpbence0323
    De kiraly let ez kamionosan jo KING OF THE ROAD
  • sftomee
    A napszakok változásáról, vagyis az idő folyásáról még nem esett szó. Magyarul, hogy milyen gyorsan mennek majd az órák, napok. :)
  • Robi546
    Na ez nagyon igen! :D :)))))))
  • TruckerDave
    Bocs nem Amszterdam, nem fordítottam le a szöveget.
  • TruckerDave
    Amsterdam
  • Robi546
    azt szeretném kérdezni hogy a T&T-ból még nincs Demo Verzió ? Ha egyáltalán lesz. :D (Ha jól tudom Demo Verzió az nem wareznak számít. :))
  • TruckerDave
    Jó hogy ez csak előjáték, meg ügyességi, ezért nem a grafika a legfontosabb. De a kamionok kidolgozása meg még pár dolog, szinte visszafejlődött.