52661
-
#4132 Nagyon kellettek már az értelmes interiorok. GTS-ben nem volt a legjobb :S
De ezek nagyon rendben vannak -
Robi546 #4131 Értem.
Egyébként nagyon jó lett a Renault Magnum interiorja. :) -
DIESEL DOG #4130 Igen, az az 1 óra időtartam teljesen ingyenes... -
Robi546 #4129 Értem de akkor az hogy 1 órát tudsz vele játszani az ingyenes nem ? :)) -
#4128 Kíváncsi leszek a dashboard-ra.Ha az is ilyen minőségű lesz akkor le a kalappal. :D -
#4127 Nagyon pöpec lett. -
SnyperD #4126 Renault Magnum belső:
Szinte már kész van márcsak textúrázni kell:
-
#4125 A demo a teljes verzió, de csak 1 órát tudsz vele játszani. Online megveheted, ez azt jelenti, kifizeted, kapsz egy kódot, és onnantól nincs időlimit, tehát teljes a játék. -
Robi546 #4124 Egyébként ez a "online időlimites-demo" ez fizetős lesz vagy ingyen letölthető ?? Tudom hogy a Demo -k ingyenesek de ha már online ? -
Robi546 #4123 Értem. :) -
#4122 Szó sincs bezárásról, sőt...
A lényege kb. annyi, h ők egy kis zárt cég voltak akik csak csinálták a játékokat és kiadtak 1-2-t évente. De most fordult a kocka azzal, h nyitottak a rajongók felé több csatornán is és ez meghozta a gyümölcsét ugyanis sikerült találniuk egy kiadót Braziliában ami jó hír az ottani rajongóknak. Továbbá tudják, h vannak még máshol is sok rajongójuk de sajna az ő országaikban nem mindenhol tudtak még tető alá hozni megállapodást arról, h ott is forgalmazzák a játékaikat, de remélik, h onnan vki majd csak olvassa a blogjukat és kapnak pár hasznos tippet ebből kifolyólag. -
Robi546 #4121 The benefits of fanbase
For a long time, SCS Software used to be quite a closed company. We worked behind closed doors in a little dinky office, and we worked very hard on the games. But we would only come to surface very seldom - to release a game or two per year at most - and then lock ourselves back in the office again to work on another game. We would read message boards and e-mails from our fans, but there was no two-way communication, and no feedback loop.
Things have changed a lot now that we have this blog, several Facebook pages for our recent projects, a YouTube channel, a Twitter account, the GetLocalization experiment, and most importantly now that our attitude is that fans are our most important asset.
This attitude change bears fruit for us, too. After asking our fans for recommendation for a distributor in Brazil, today we are signing a deal with Techdealer, Brazilian games distribution company, to release a bundle of our older games in the country. Hopefully Trucks & Trailers, which is a logical choice as it has already been translated into Brazilian Portuguese with your help, will be discussed next.
Yesterday we have received good tips for distribution opportunities in Bulgaria, and we will try these contacts to see if we can get official coverage for our games there. It turns out that our fans know their countries' state of games market much better than we can ever do, so with your help we can explore things that we would now have the capacity to try and research on our own.
There are still quite a lot of countries where our games are impossible to buy in stores, and where we know we have fans, but where we haven't managed to identify proper partner to talk to about distribution opportunities. To mention a few, we know we have tons of fans in Romania, Greece and Turkey, but we either don't know whom to talk to there, or if we do know, our attempts to establish contacts there failed so far. Perhaps somebody reading this blog may be able to provide another useful tip for us?
Ez most mit akar jelenteni ?? nagyon szépen meg kérek valakit hogy fordítsa le. A Blog-on van írva. Nekem nagyon rossz érzésem van de qrvára :S Főleg ez: For a long time, SCS Software used to be quite a closed company.
Valami bezár a cég vagy mi a l*f*sz ? :SSSSSSSSS -
Robi546 #4120 "Többször leírtuk, de örök érvényű: ezeknek a játékoknak a széleskörű moddolhatóság az igazi ereje, hiába csinálnák meg a készítők tökéletesen élethűre a kamionokat, pótokat, a user úgyis belerakja a saját festését, modellezését, stb.
Ezzel nyilván a készítők is tisztában vannak, és a nyitva hagyják ezt a lehetőséget." <-- +1 bár én a 0 százalékos modellezési tudásommal nem pofázok. :D xD -
#4119 Látod, mindig tanul az ember valamit :D
#4108, © trucksimfan: +1, szerintem is így van.
Többször leírtuk, de örök érvényű: ezeknek a játékoknak a széleskörű moddolhatóság az igazi ereje, hiába csinálnák meg a készítők tökéletesen élethűre a kamionokat, pótokat, a user úgyis belerakja a saját festését, modellezését, stb.
Ezzel nyilván a készítők is tisztában vannak, és a nyitva hagyják ezt a lehetőséget. -
Blum #4118 1920*1200 úgy tűnik,mintha "FullHD-s" lenne?! Zseniális észrevétel,király vagy...
Érdemes volt ma is benéznem :DDD -
sftomee #4117 "..azt hasonlóan komolyra fogják készíteni, mint az ETS2-őt." Legalábbis reméljük. -
#4116 Matek nem az erősséged, de a logika sem, ha jól sejtem:
2 játék készült+1 meglepetés
1. játék már megjelent: Extreme Trucker 2
2. játék maga az Euro Truck Simulator 2
+1 meglepi a Truck & Trailer.
Említették már, hogy előfordulhat, hogy a következő nagy projekt az American Truck Simulator lesz. Előfordulhat, hogy már belekezdtek, de azt hasonlóan komolyra fogják készíteni, mint az ETS2-őt. -
Robi546 #4115 Mondjuk az is lehet. :) -
vajo #4114 Vagy csak előre lefoglalták a domaint. :)) -
Robi546 #4113 lehet :D Amolyan "Titkos Project" :DD xD -
#4112 OFF: hogy volt ez hogy 3 játékot csinálnak és gondolom én az american truck simulator (?) a meglepetés game
ON: Jók a képek -
DIESEL DOG #4111 Remélhetőleg nem fake... viszont én örömmel veszem hogy visszakanyarodnak az amerikai vonalra. Nekem speciel nagyon hiányzik a régi Haulin, Pttm, American Long Haul hangulat... :) -
#4110 Egy kis érdekesség!
A SCS Soft leregelte a www.americantrucksimulator.com-ot
Még kész sincs az ETS2, de már készülnek az új projektre?! -
DIESEL DOG #4109 -
trucksimfan #4108 Na hali.
Olvasgatom itt az értelmes, és az éééééééértelmeeees hsz-eket.
Hát....
Korábban már leírtam:
Ha olyan "szimulátort" akar a "vérpistike" aki úgyse veszi meg, csak pofázik hogy ez meg az kéne, de nemjó meg a amúgyis, az fogja magát, C+E vizsga, ADR, PÁV I-II, stb, becsüccsen a kamionba, és elindul. Akkor meg a töke tele lesz, hogy túl valóságos, mert b*szogat a KPM (bocs NKH), szopatják a mérlegen mert 10kg-val tengelyes, stb.
Szóval:
Az eddigi fícsörök amik voltak (ETS1, GTS játékokban) az bőven fasza, ha ezt kombinálják egy picit a 18Wos Am.LongHaullal (optikázás, megvehető pótkocsik, tachográf), meg tényleg 1-2 fülkébe aggatható kütyüt még kaphatnánk, de ennyi! A nagyobb (mármint részletesebb) térkép meg már tuti, mellékutakkal, úgyhogy a szavatossággal szerintem nem lesz baj. A gyalogosokról csak annyit, hogy azokat megintcsak a "vérpistike" emberek miatt nem teszik bele, akik nem tudnának különbséget tenni az Euro Truck és a Carmageddon között.
Pici cég, ahhoz képest meg már felülmúlják magukat.
Szerintem. -
sftomee #4107 Hát kb annyit, hogy néhány apróságot kell megcsinálniuk, de remélik az online időlimites-demo kb ugyanakkor lesz kész, mikor a játék a boltok polcaira kerül. -
Robi546 #4106 Most olvasom a SCS Software blog-ot és ezek szerint:
the online time-limited demo version at the same time as the game hits the store shelves in CD editions.
Már letölthető az ingyenes demo verzió ?? :O
Ha az egész mondat kéne akkor:
We still need to do some additional programming to make this happen, but we hope to be ready with the online time-limited demo version at the same time as the game hits the store shelves in CD editions.
Ez mit akar jelenteni ?? Valaki lenne olyan szíves hogy lefordítaná nekem/nekünk ? :) Előre is thx! -
DANIELTRUCKER #4105 -
Robi546 #4104 Aha,igen találtam 1920x1200-at de az is jó mert pont benne van egész képbe és nagyon szép mivel nekem úgy tűnik mintha Full HD-és lenne. :)) -
Robi546 #4103 Június 17-et írnak. Aztán 1-2 nappal hamarabb vagy lehet hogy egy kicsit később adják ki. :) -
#4102 hányadikán is lesz kiadva a T&T?? -
#4101 Nem tudom nézd meg van-e -
Robi546 #4100 Azt szeretném kérdezni hogy ugyan ez a T&T -os kép van 1920x1080 felbontásban ?? mert ha igen akkor be tehetnéd ide, kellene nekem. :D -
#4099 Vagy is ez több méretben. -
#4098 T&T Háttérképek
-
vajo #4097 -
#4096 Na ezért nemkellenek bele a cigányok :D -
Robi546 #4095 Rendben. -
#4094 Hanyagold az ilyen hozzászólásokat. Főleg az off topikkal kapcsolatban. -
DANIELTRUCKER #4093 Hát az embereket kár hogy nem tették bele!
De attól még szép!