52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    Az SCS mondta abban a nyilatkozatában amelyikben mondták melyik országok lesznek, hogy lesz-e szlovén ??
  • luspaydavid
  • DANIELTRUCKER
    Mintha már lennének kopottabb, koszosabb táblák is?
  • Solt
    Tudom, hogy mit írtál... csak tovább vittem a gondolatot. :)
  • vajo
    Pont ezért nem írtam azt, hogy magyar tábla, hanem olyan beütésű, mert pl a Szlovénoknál is használják a zóna feliratot hosszú ó-val.
  • TruckerDave
    Ne rontsd el a örömöm :D
  • Solt
    Tudtommal hosszú ó-val csak mi írunk, viszont sebesség korlátozó táblával párosítva nálunk az "övezet" kifejezést használják...

KRESZ táblák
  • TruckerDave
    Ahogy megláttam a képet engem is egy érzés fogott meg: Magyarország?! Hisz nem sok helyen használják a mi betűinket, és az összes ország táblája rajta van, így talán van valami remény ??:)
  • Blum

Jól néznek ki!
  • vajo
    Azon gondolkodok, első képen a zóna 50-es tábla olyan magyar beütésű. Talán lesz MO???
  • vajo

• Robi546
    és én is örülnék ha fejlesztenék a volvót és aztán adhatnának nekünk képet is róla. :)
  • tpbence0323
    En is örülnek neki ha a volvot is fejlesztenek
  • sftomee
    Hát remélem..
  • Sóschips
    Akkor az jelentheti azt is,hogy még a volvo-t is fogják picit fejleszteni?*-*
  • vajo
    Fasza képek, és szép a táj... Tecccik. :))))
  • SnyperD
    Jah bocsi ezt csak a villogóért raktam be :)
  • Szobi30
    ez még egy nagyon régi kép...csak most megkeresték!
  • sftomee
    Huhh... Na ez az első kép ami nem tetszik. El nem hiszem, hogy megmaradt ez az ocsmány dőlés a Volvo fülkéjén! :|
  • SnyperD
    Bocs dupla hsz de megtalaltam meg hogy legyen benn kep is :)
  • SnyperD
    Az utolsó bejegyzést mindenképp köszönöm :)
  • JohnBart
    Bocs, ezt nem vettem észre.

Ha visszaemlékszel egy régebbi képükre (amin a testreszabást mutogatták), akkor egy felcicomázott Volvón láthattad a sárga fényhidat. Az tehát lesz a játékban (mondjuk az Extreme Trucker-ekből nem különösebben nehéz átemelni), akárcsak - az ígéretek szerint - továbbfejlesztett MI, ami gondolom azt is magába foglalja, hogy a marha kocavezetők nem fognak olyan sűrűn megállni az ívünkben...

Nyilván küldhetnék e-mailt, de alapvetően azért válaszoltak eddig is, mert nem spammelem szét se a blogjukat, se a postafiókokat sem piszlicsáré apróságokkal, illetve olyan kérdésekkel, amikre némi utánanézéssel meglelem a választ. ;-)

Most mindenesetre küldök majd egy e-mailt, hogy rákérdezzek, várható-e még valami frissítés a fordításnál, elküldöm pár sztringnek a nevét ahol nem a legjobb megoldás van legfelül (és nem tudom felvoteolni) illetve hogy megemlítik-e a fordítók nevét a stáblisában... ;D
  • Robi546
    Ja értem. :D
  • szabii98
    tünjinnen gergő
  • Ambrus Gergely
    de dumálj kispöcs moderátor vagyok banra váglak mint szalonna a sültkrumplit
  • luspaydavid
    Elnéztem nem töltötte be csak RS 1 képét szóval bocsi :D
  • JohnBart
    Kösz, beraktam mindhárom képet linkbe, ez nem jelent meg, nem tudom miért.

Kifejezetten tetszetős a táj, remélem tényleg nem lesz gond a változatosságával és megszabadulnak a GTS egyen-fenyveseitől.
  • Robi546
    ? Ezt nem értem. :D :S
  • luspaydavid
    csak :D

• akos25
    Na, ezek tényleg szép képek! Nekem nagyon bejön az, amit az eddigiek során láttam... Egyedül csak egy dologban reménykedem, hogy nem csak kamiont, hanem pótot is lehet majd venni. Ha ezt megcsinálnák, én már meg lennék elégedve a gamevel...
  • gumikacsa
    Hát, asszem ebbe a játékba feleslegesek lesznek az addon kamionok... Legalább is azok helyett, amik benne lesznek.
  • RS
    Látom most már kívülről is "működnek" a tükrök.

Ez egyébként mintha kimaradt volna:
  • Robi546
    (bocsi a 2x post-ért)
    De most tényleg, nézzétek meg a 2. képet ahol a Premium áll az út szélén és tényleg nem nagyon vastag az út. :) És ez szerintem jó. :)
  • Robi546
    Igen, ez szerintem is jó lenne de valaki már írta ezt az ötletet, ha jól tudom billiard10 írta. :)
  • RS
    ...jó ötlet lenne beletenni...
  • tpbence0323
    Nem akarok nyafogni de szerintem jo ötlet lenne beletenni a jatekba azt hogy piszkosodik a kamion

csak hogy elethüb legyen
  • TruckerDave
    Magyon jó, és 2.-ik képen nem is tűnik vastagnak az út. Az út lehetne feketébb, nem ilyen szemcsés szvsz.
  • SnyperD
    Ma suliba menet arra gondoltam hogy jó lenne sárga villogó mint felszerelhető tuning, és ha valahol egy méretesebb darabbal fordulsz ki akkor a kocsik távolabb megállnak és nem a kanyarodási ívedben -.-
    JohnBart tudom hogy tese akarsz nekik irkálni de egypár ötletet elküldhetnél nekik mert neked mindig szívesen válaszolnak még a blogon is :) Legalább az előzést meg a lámpát megírhatnád nekik :)
    Előre is köszi :)(De emailbe mert blogot le**ják)
  • Gell97 kolega
    Ez már IGEN!
  • JohnBart
    A blogjuk mindjárt jó kiindulópont...