52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tpbence0323
    Na meg lehetne olyan hogy este vilagit a kamionba a müszerfal es a vilagitas visszaverödik a szelvedöre meg az ablakra

es ez is csak egy ötlet
  • tpbence0323
    Tenyleg hova szoktatok irni az ötleteket az SCS-Sofware -nak?
  • JohnBart
    Gondolom igen, a napfény tükröződik rajta, már csak az árnyék iránya alapján is.
  • Robi546
    Értem.
  • Blum
    Na,ez igen kéremszépen! Nagyon rendben van ez a modell,az fix.
  • Robi546
    (bocsi a dupla-post-ért)
    A 3. képen a Premiumnak hátul a jobb villanyára rá süt a nap ??
    Mert nekem az valahogy nagyon világos/fényes. Mert a bal villanya az normális a jobb felén pedig egy kicsit mintha fakóbb lenne. Nem ?
  • Robi546
    Wááá!! o.O
    Nagyon ott van. :)))
    Fain!
  • JohnBart
    Premium tesztkör a Benelux-államokban... :)

• JohnBart
    Azért az előzgető személyautó nem lenne egy megoldhatatlan meg felesleges dolog, főleg főutakon tenné változatosabbá a vezetést, ha pl. a szembejövő sávban előz egy kocsi egy másikat, nekünk meg lassítani kéne. Apróság, de a játékélményhez azért sokat hozzátesz, jobban kellene figyelni az úton.

De mondom, a fenti csak apróság, én inkább azt remélem, hogy a főutakon szüttyögő forgalmat fejlesztik tovább, mert a GTS-ben az 50-el hajtó autó- meg kamionkonvojok azért lássuk be, elég röhejesek.
  • tpbence0323
    Sziasztok en most csak annyit akarok megbeszelni veletek hogy en amiket mondtam az csak egy ötlet szoval en azt nem mondtam hogy tegyek is bele
    csak egy ötletet adtam neket
  • trucksimfan
    Ott a pont!

Ha meg olyan kamion "szimulátort" akar valaki amiben tényleg minden benne van (koszolódik a kamion, le lehet mosni, összetörik stb.) akkor szépen levizsgázik C+E kategóriára, csinál PÁV I, PÁV II vizsgát, ADR-t, stb., felpattan egy kamionra és nekivág Európának. Csak lehet az már túl életszerű lenne, hogy lépten-nyomon baszogat a KPM (bocsánat, NKH), mert egyszerűen a valóságban szinte lehetetlen hogy minden megfeleljen a kedves sünök és még kedvesebb "barátaik" kényes elvárásainak, de ezeket mindet benyeli, és még pénzt is keres vele.
  • gumikacsa
    Inkább nem kellene az scs-t basztatni mindenféle hülyeséggel. Pár hozzászólással ezelőtt láthattuk, mi az eredménye, ha a hülyegyerekek elkezdenek irkálni............
  • Blum
    Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én már kezdem unni,hogy hogyha belépek SG-re,látom,hogy ETS2 topikban van X számú ój hozzászólás,de egyiksem lényeges.
    Jók ezek a kívánságok,meg lehet álmodozni,de maradjunk már ésszerű határokon belül. Előzgető személyautók,meg kamionmosás...Vicc. Másrészt meg fel lehet venni az SCS-el a kapcsolatot,aztán lehet sírni-ríni ott.
  • tpbence0323
    Meg lehetne meg olyan hogy belü is lehetne disziteni a fülketde persze ami belül latszik az kivül is
  • vajo
    A játékban bárhol lehet majd aludni, így lesz megcsinálva. Így valószínű, hogy bárhol lehet majd aludni.
  • TruckerDave
    Azt tudom de a mi helyünk mindig szabad volt, és arra gondoltam, hogy ha még az is foglalt lenne az is adna egy kis érdekességet a játéknak.
  • tpbence0323
    Szerintem meg az is jo lenne amikor felveszed a trailert es hozza kapcsolodik a vezetek a trailerhez
  • RS
    Már ETS/GTS-ben is megfigyelhető volt, hogy az esti órákban már alig volt hely a parkolókban.
  • Bálint16
    AZ is jó lenne ha bárhol tudnák aludni mert mondjuk menet közbe aludnom kell akkor megállok az út szélén és alszok. nem kell fáradtan vezetnem a következő benzinkútig! meg az is jó lenne ha az autók előznének minket menet közbe! :)nem pedig tötyögnek mögöttünk és inkább mi előzzük őket! nem?
  • Robi546
    Ez az ötlet is tetszik örülnék ha beletenné a csapat. :)
    Várom már a hétvégét mivel azt vettem észre hogy: a Blog-ra képeket jobban szombat,vasárnap rakják fel gondolom akkor van annyi idejük hogy felrakjanak a blogra egypár képet. :)
  • TruckerDave
    Nekem az jutott eszembe lehetne olyan hogy parkolóban este fele nincs hely. Mer GTS-ben is benzinkútnál (kisebbiknél) 2 hely van valamikor az egyik foglalt néha mindkettő szabad. És akkor mivel már akárhol lehet aludni parkolóban vagy szűkösen kéne állni vagy tovább állni ;) Nagy benzinkútnál is mindig szabadon van saját helyünk és ott még jobb lenne a tömeg :D
  • Penge88
    Szerintem felesleges. Akkor inkább azt kéne normálisan megcsinálni, hogy a kamion fogyasztásában látszódjon meg az, hogy 10-ben tiltón mész 90-el, vagy 14-ben 1300-as fordulaton.
  • Robi546
    értem. nekem is nagyon tetszik az ötlet. :)
  • tpbence0323
    Ugy gondoltam hogy a benzinkut mellet akkor lehetne mosas programot pl:öblites vagy sima viz

szerintem jo ötlet lenne hogy ha koszos a kamionod akkor le tud mosni
  • Robi546
    Aha,értem. :)
  • gumikacsa
    Amin rajta volt, azokon azért, mert azok a T&T kamionjai voltak. Az ETS2-ben valószínűleg meg lesz csinálva minden kamion normálisan.
  • Robi546
    nekem tetszik az ötlet, és bár ahhoz már kellene csinálniuk egy autó/kamion mosót vagy hogy képzeled el ?? Hogy bemész a szerviz-be, megjavítod a kamiont és le tisztítja vagy hogy??
    De ez úgy se lesz benne.
  • tpbence0323
    sziasztok szerintem lehetne olyan is hogy piszkosodna a kamion mondjuk ha esik az esö vagy földes az ut
    ezt csak igy eszembe jutott
  • Gell97 kolega
  • Blum
    Akkor a többi kamionon miért van rajta?
    Egyáltalán nem azért,amit mondasz,hanem azért,mert egyszerűen nincs idejük/kedvük/erejük megcsinálni. Ennyi.

Steam-nek pedig marhára semmi köze a multihoz.
  • Robi546
    Ja értem, csak onnan gondoltam hogy multiplayer mert Steam-on lehet vásárolni. :D
    És ez a Renault Premimum nagyon tetszik és nincs rajta a hátulján az a takaró tudjátok az a Vas/Fém szerintem akkor azért rakták rá azt mert még nem volt kész a hátulja a kamionnak (itt gondolok a levegő tartályra,üzemanyag tartály,stb...) és addig rá tették hogy ne üresen legyen most pedig le vettek azt a Fém Fedőt vagy mi az a hátulján mert már kész van. :) De ez csak az én véleményem.
  • bullseye9
    Hmm, erről én lemaradtam valahogy, valóban nem csúnya, hátha hasonlóan igényes lesz az alváza, mint a Premium-nak.

#3858: szerintem ez a legújabb Magnum.
    #3859: 66°% kedvezménnyel vásárolhatod meg Steam-en a játékot, szó nincs multiplayer-ről.
  • Robi546
    (bocsi a dupla post-ért)
    Csak azt akarom mondani hogy új hír illetve kép is van a Blogon még hozzá:
    American Long Haul featured on Steam!
    ez, ezek szerint lehet multiplayer vagy csak normálisan megveszed a game-t steamon és játszod a Single -t ??
  • Robi546
    Ha jól tudom ez még az öregebb fajta magnum de nekem nagyon tetszik ez is. :)
  • gumikacsa
    A magnumról volt talán legelősször kép: KÉP
    Itt sem csúnya, és valószínűleg ennél már csak szebb lesz.
  • Robi546
    Oké,köszönöm, meg lesem az Off Topicot. :D
  • bullseye9
    No ez igen.
    Reménykedem benne, hogy a Magnum-ot is szépen megcsinálják, főleg az interior miatt.
  • TruckerDave
    Vissza térve a vastag utakra, csinálhatnának egy junior változatot vastag utakkal lassú kamionokkal hogy be tudják venni a vastag utakon is a kanyart, meg csinálnának egy gyors kamiont hogy az "okos" gyerek száguldozhassanak, ha már nem ismerik az NFS-t. Nekünk meg csinálhatnának egy nem lebutított verziót.
  • Kistódi
    A második felére én is ezt akartam írni nagyjából!
  • vajo
    Minek menjen? Majd ha kijön, javítom a linket, de ha ennyire gond akkor itt eléred.

Renault: Utálom, mert fos, de ez marha szép. A kereszteződés pedig kecsegtető.. :)))