52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Kis Csendes
  • SnyperD
    Hányadikas vagy? Én 4-8 ik tanultam csak sajnos angolt de 6 ikba már értettem az angolt olvasás írás szinten :) ( Hát persze hogy a videójátékok :D )
  • Gell97 kolega
    Te még nem gépeltél el soha semmit? -.-
  • sftomee
    Hoppsz! :) Bocsi! Azt hittem nekem írtad. :D
  • yokel
    We don't yet have anything to show about new weather effects, pedestrians, new road signs

Vagyis lesz benne időjárás váltakozás, gyalogosok, új út jelzések. Biztató!

Az tény, h sok jó dolog lesz ETS2-be a korábbi verziókhoz képest, ha csak azt nézzük, h mennyi új épület, objektum, tereptárgy lesz benne és ezeket mind lemodellezni, letextúrázni, hát nem kis meló lehet és ahogy írják még messze van a késztől a játék!
    Tényleg nem lehet azt mondani rájuk, h nem tesznek meg minden telhetőt, h kielégítsék mki vágyát, de teljesen lehetetlen, de ezt sokan egyszerűen nem értik meg!
    Sajnos itt a magyar fórumon is egyesek olyan baromságokat sorolnak fel, h de jó lenne ha ez..., meg az is... benne lenne, h az ember haja égnek áll!

Amúgy tényleg borzalmas, h egyes faszlámák állandóan tele spamelik a blogot ugyan azokkal a kérdésekkel, aminek semmi értelme, de reméljük, h leállnak most már ezzel, bár sajnos nagyon sokan csak a képeket nézik, a szöveget meg már büdös elolvasni, ill. lefordítani akár google translate-tel!
  • DANIELTRUCKER
    Cseszett jók az éjszakai fények!
  • Robi546
    Jó van nem vagyok még profi angolos. -.-

sftomee: köszönöm/köszönjük a fordítást! :)
  • Truck Driver001
    "magyar országot"?
  • gumikacsa
    Nem mindegy? Mikor elküldted, én akkor írtam. Na puff...
  • sftomee
    Mer én mit írtam?
  • gumikacsa
    Valamit nagyon benéztél.. Pont hogy elfogyott a pénzük, már a vésztartalékból gazdálkodnak. Nagyon bíznak a T&T-ben, hogy abból jön be annyi, amennyi kellene. Meg megkérik a faszláma vérpistikéket, hogy ne trollkodjanak, még nem teljes a játék, ők sem tudják, mi lesz benne, mi nem, és nem tudnak, egyszerre mindent megmutatni. A kiadási dátum meg még pláne nincs meg...
  • sftomee
    amiből=amiben
  • sftomee
    Hát kb: 1.:Még nem tudják a pontos megjelnési dátumot. Minél hamarabb ki szeretnék adni, ugyanis minden plusz hónap fejlesztés fogyasztja a pénzt, amiből eddig sem álltak nyakig. De a nagy kérdés, hogy visszajön e a befektetett lóvé. Kiadnak egy kisebb játékot, a T&T-t, az talán segít kicsit. Hosszú távon viszont szeretnének jó játékokat kiadni, és próbálnak egy kompromisszumos megoldást találni, de közben rendületlenül haladnak előre.
    2.Még nem tudnak mutatni az időjárás effektekből, a gyalogosokból, az új közúti jelzésekből semmit. És nem azért mert nem akarják, hanem mert még nincsenek készen velük. A játék már majdnem kész. Ha teleszemeteljük (akinek nem inge, ugye :)) a blogot kéregestéssel meg spammel, az ne mváltoztat ezen. Kb ennyi. Bocsi ha pontatlan lett.
  • Robi546
    Én és gondolom mások is örülnének ha valaki ezt le fordítaná:

A short explanation to people always asking the same questions again, and again, and again...

1. We don't know the ETS2 release date yet. We would like to release the game as soon as possible, as every extra month of development represents a lot of money invested into the game, and frankly we are quite tight on money now. We have already exceeded to budget we had originally planned for the game, and with the costs ballooning, it's a big question if the game can ever make us back the development costs. We are now running on emergency reserve funds, hoping that profits from the little game of Trucks & Trailers is going to buy us a bit of time to complete ETS2. On the other hand, we'd like to ship the game as feature complete as possible, our long-term prospects depend on creating quality games. With such conflicting goals, in the end we may have to do some compromises both ways, but we are still pushing ahead.

2. We don't yet have anything to show about new weather effects, pedestrians, new road signs, etc. If we don't show something or don't talk about it, it is not because we are mean and want to keep it from you, but because the feature wasn't implemented yet. The game is far from complete, you need to understand that. Spamming or trolling the comments on this blog really doesn't make any difference.

Thanks for your understanding.

Előre is köszönjük. :)
  • Robi546
    Én szlovákiának is örülök! :)
  • sftomee
    Nyugi! Mi mindenből kimaradunk. Akármi cuccot veszel külföldön, 36féle orosz nyelvjárással ráírják a szöveget, de magyarul még véletlenül se.
  • Gell97 kolega
    Azért ha "szlovákia" is benne lesz, akkor magyar országot is illene beletenni.
  • Robi546
    Meg lehet. :)))))))))
    Yupííí. :)
    De valami olyasmit írnak hogy: kaptak illetve lett több pénzünk (nemtom hogy xD) vagyis hogy: kaptak fejlesztésre pénzt és így beletették ezek szerint. :)
  • R420
    Akkor talán Magyar is benne lesz?:)
  • Robi546
    Új kép a blogon!!
    :)

Be is teszem:

Bratislava castle

1. Kép:

2. Kép:

Na ehhez mit szóltok, benne lesz Szlovákia.... :)))))))))))))))
  • Penge88
    Ma reggel beboroztam ugyan, de... ->
  • vajo
    Facepalm... :))))))) Ez tetszik.
  • gumikacsa
    ............................................________
    ....................................,.-‘”...................``~.,
    .............................,.-”...................................“-.,
    .........................,/...............................................”:,
    .....................,?......................................................\,
    .................../...........................................................,}
    ................./......................................................,:`^`..}
    .............../...................................................,:”........./
    ..............?.....__.........................................:`.........../
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
    ............/.`~,......`-...............................\....../\
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\
    ...................`=~-,,.\,...............................\
    ................................`:,,...........................`\..............__
    .....................................`=-,...................,%`>--==``
    ........................................_\..........._,-%.......`\
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\
  • Robi546
    Nem nagyon értem mit akarsz mondani. :D
  • DANIELTRUCKER
    Ahhoz képest!
  • Robi546
    Hát tudom. Én csak mondom. Hogy inaktív a topik, azért nem irkálok én se mert nem tudom mit írjak. :D xD
  • Szobi30
    miért, mit írkáljunk, ha nincs semmi hír? -.-
  • Robi546
    Ahogy látom most nem nagyon aktív a topic. :S Kell indítani valami vitát aztán nem lesz inaktív. xDDD :D
  • Ricsi234
    a belsőre mondtam hogy megis van a kamion!:D
  • Robi546
    Oké, köszönöm. Már tudtam hamarabb is mert láttam a Blog-on csak nem akartam 3x posztolni. :)
  • SnyperD
    Ha csak nem az ETS 2 ről van szó akkor nehezen :)
  • Ricsi234
    Hali!
    #4126:Már megis lessz a kamion amivel fogok menni:D:D
  • tibi08
    ez itt: trucks-and-trailers.com
  • Robi546
    Jaj, sorry.
    A Hónap-ot én holnapnak olvastam. :DD xDD
    Sorry. :(
  • Robi546
    Hűűha. :))))))
    Jaj de jó várom már. :) Egyébként mi a T&T-nak a Weboldala ??
  • kutizsolt
    ok kösz
  • yokel
    "the time-limited "demo" is not ready yet, but we hope to have it up on the website by the middle of the month."

Remélik, h a hónap közepétől elérhető lesz a weboldalon a demó.
  • kutizsolt
    a T&T weboldalán még nem tolthetö a DEMO?
  • sftomee
    Mondasz valamit. :| Olyan mint az amcsi kamionokban. Valamit elnéztek rendesen.
  • Truck Driver001
    Azért elég szembetűnő az a tény, hogy irreálisan kicsi a kabin belső széllessége. Lásd, ülések közötti távolság röhejesen kevés..