52661
-
#4052 azért a tükör elég szarul van beálitva , mert nagyon lent van a (azaz mikor belenézel az Iveco-felsö tükrébe akkor olyan mintha a az oldlan a kis ajtónal lenne a tükör) -
#4051 WTF?:| -
#4050 hátha megnéznéd az új magnumokat meglátnád hogy nagyon hasonlít rá ez a fajta napellenző. -
#4049 Ez egy Magnum Visor? -
#4048 "2 kicsi lego..." LOL...
Meg a fekete lábú nyúl is érdekes. De ne legyünk telhetetlenek.
Viszont a Scania interior jól mutat. -
#4047 azért azon a scanián az a magnum napellenző elég batár... -
#4046 Az igen, 66 db kép egyből?!
-
#4045 Ha jól látom, további teszt képek itt:
http://truckpol.republika.pl/pictures_trucks_and_trailers_1.html
-
#4044 Ezigen! -
#4043 T&T
-
vajo #4042 nem volt abba se, csak északon vancouverben volt egy kis hó. :DDD -
#4041 a PTTM-ben voltak évszakok mert 4éve (valami ilyensmi) sokat játszottam azt -
tokike97 #4040 az igaz jó lenne -
#4039 Meg benzinkútra kocsik és kamionok is bejönnének. -
Robi546 #4038 hát, az jó lenne ha lennének kamionok is + pótkocsik. :) -
Bálint16 #4037 még egyenlőre arra lennék kíváncsi hogy a depókba lesznek kamionok is vagy csak a pótkocsik meg én egyedül? mert szerintem az is nagyon bejönne mindenkinek! -
Robi546 #4036 Szerintem nem lesz, max olyan lesz hogy esik az eső,süt a nap meg esetleg még hó. De szerintem olyan évszakokra mint például a The Sims 2-ben van olyanra szerintem ne számíts. (Bár én is örülnék ha lennének évszakok. :D) -
#4035 Nem valószínű. -
Bálint16 #4034 AZ ETS2-be lesznek évszakok??? mert szerintem az nagyon jó lenne!!! -
#4033 XDXD -
WinStar #4032 facebook -.-
Az egy windows ablak,mögötte meg egy kék háttér. -
Robi546 #4031 Nekem valahogy a Facebook-ra hasonlít az a jobb oldala képen. :D
Talán, de nem hiszem. -
#4030 Azti -
Robi546 #4029 Lol. XD
Tényleg. :O -
DANIELTRUCKER #4028 A kép szélét figyeljétek a jobb oldalon! -
WinStar #4027 azt én nemtudom :D xD
Én csak talátlam a cikket,mindenesetre a full verzióból minden kiderül majd. -
vajo #4026 Engem ezzel kapcsolatban csak az izgat, hogy ha megvan a licence, de eddig nem írtam és lehet később ráfog kerülni, de hol van a Scaniaról a logó??? :))))) -
WinStar #4025 ajánlom figyelmetekbe:
EZT OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bálint16 #4024 bocsi vissza szívom az 1 hsz nem vettem észre a betonfalat! -
Bálint16 #4023 amúgy nagyon jó lesz alakul! -
Bálint16 #4022 nem szeretnék kötekedni :D de a képen a pótkocsinak a vége elmaradt. a túlsó oldalon viszont megvan mind a 3 kerék! -
#4021 Hát igen.... Az ilyenre csak annyit tudnék mondani, hogy túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen...
Sftomee: Nyugi, majd a modderek megoldják, ha már egyszer az SCS nem "tudta" vagyis, javítom ki magam, nem akarta... -
#4020 Ott a válasz! Az alvás/kényelem rovására ugyan, de ott fent valószínűleg egy MTX JackHammer audió berendezés pihen, éljen az utakon bömbölő Du Hast! - Alvás meg minek 22.000 Watt mellé!? :D -
sftomee #4019 Annyira tudtam, hogy ez lesz. Sőt, lesznek még ilyenebb dolgok is szerintem. :| -
Tsaba01 #4018 A belselye kisebb még a Highline fülkésnél is. -
#4017 Jó kép.
OFF: //alakul ez a Scania-fülke, de még mindig nem az igazi (mondjuk könnyen beszélek kb. 1%-os modellezési tudományommal), ilyen téren változatlanul a DAF vezeti a toplistámat az SCS-nél. -
sftomee #4016 Ahhahaha! :D És tényleg! Nyertél egy piros hangszórót! :D -
#4015 Szép-szép, mint a rózsa, de csak nekem szembetűnő hogy Topline hálófülke, normál R szériás belmagassággal? :D -
#4014 -
#4013 Bearanyozódott a T&T