52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    "ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra." Az a baj, hogy alap kormány általában 270 fokot tud, ami nem túl jó ehhez a játékhoz. Régi kormányommal próbálkoztam GTS-ben de semmivel nem volt jobb. Ezért vettem csak az ETS 2 miatt DFGT-t, de minden másban is használom és tényleg más világ. Nekem nagyon megérte.
  • DANIELTRUCKER
  • sftomee
    OFF Csak az a baj,hogy kormány nélkül az összes dolog amit beleépítettek, ami kicsit is realisztikussá tesz egy ilyen játékot, ősszedől, ha a júzer nem tesz érte semmit. Szerintem. :) Én nem azt mondtam hogy azzal ne lehessen valamennyire kezelni, hanem hogy ha baromi könnyűre csinálják az irányítást, akkor abból következhet az, hogy kormánnyal nem lesz élvezetes. Mert akkor nem lehet semmi visszahatás kanyarodás közben vagy ha rámész valamire, stb. Akkor olyan lesz vezetni mintha need for speed-el játszanál... Ami nem ehhez a stílushoz való. Akkor csináljanak egy olyan módot, mint régen a GP2-ben volt talán először. Kövesse az autó az utat, csak a gázt kelljen adagolni nagyjából, meg a féket. És maradjon egy olyan mód, amikor rendesen vezetni kell az autót.
    És én azt mondom, aki az ilyen szimulátoros játékot szereti, az ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra.
    És ezt most nem azért mondom, de először én is 1 játék miatt vettem (konkrétan TDU1), és utána kisütött a nap! Mintha egy másik világ lett volna. Az idegesítő, hajtépő, unalmas játékból, lett egy baromi hosszú időre lekötő játék. Azóta viszont bármilyen autós cuccot ki tudok próbálni. Bocs ha valaki lelkébe tapostam. :P ON
  • Rettenthető
    "Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínűleg kormánnyal lesz a tuti."

Tök jó, hogy ilyeneket remélsz... :-)
    Én meg azt remélem, hogy a bill + egér kombó azért marad (az ETS2-ben). Azért nem veszek kormányt, mert ez az egyetlen ilyen játék, amivel játszom majd, és csak ezért az egyért meg túlzásnak érezném (akkora fanatik nem vagyok).
  • sftomee
    Egyedül az övében nem lesznek pedálok. Joystickkal kell majd terelni a vasdarabokat. :)
    OFFDe milyen beszólások jönnek majd a hozzá hasonlóktól, hogy billentyűvel tiszta szar játszani. :D Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínűleg kormánnyal lesz a tuti. Mert aki csak ilyen játékokkal tolja, az nem igaz hogy nem tud venni valami teszkós cuccot legalább. Tökre bírom a YT-os videókat, amiben minden féle történeteket találnak ki a videóhoz, hogy reálisnak látszódjon, de mikor elindulnak a kamionnal olyan szögletesen közlekednek mintha minimum egy hordó sör legurult volna a torkukon. :DON
  • Sóschips
    Na mert hogy ha nem lesznek akkor mi lesz?Semmi.
    Ugyan úgy tudsz játszani,de megsúgom,szerintem biztos van benne.
  • Kis Csendes
    -.-
  • Robi546
    Jól van,felesleges? A játékban aztán meg nem lesznek pedálok. :D
    De én már meg se szólalok. :/
  • Sóschips
    Relaxálj már:/..tényleg olyan felesleges dolgokat írsz néha,hogy csak na:S
  • Robi546
    (bocsi a dupla posztért ez most komolyan nem szándékosan van.)
    Ezen a Mercedes Trust-on jól látom hogy nincsenek pedálok ?? o.O
    Még nincs kész vagy csak nem látni a sötét-be ?? :D
  • Robi546
    Tudod fiam az a Km/h óra dísznek lesz ott és semmit se fog mutatni. :) :D xDDDD
  • RS
    Nyilván.
  • Robi546
    nem egészen erre gondoltam. :D
    Hanem erre: mert az igazi autókon/kamionon se úgy van hogy: le állsz parkolóba,le állítod a motort, be húzod a kéziféket és lefekszel aludni kamionba és világít a műszerfalon a kézifék kijelző hogy be van húzva. Hanem ha E betűvel le állítanád a motort ETS 2-ben és be húzod a kéziféket akkor ne világítson a műszerfalon a kézifék kijelző. Most már érted ?
    Ha pedig elindítod a motort ETS 2-ben és be van húzva a kézifék akkor világítson.

Egyszerűen:
    Ha be van indítva a motor és behúzod a kéziféket akkor világít a kijelző a műszerfalon.
    Ha le van állítva a motor és behúzod a kéziféket akkor nem világít a kijelző.

Érted, ugye ? :)
  • Gerypapa 95
    pompás ötlet , meg legyen figyelmeztető hang ha nem kapcsolod le a lámpát nem ?
  • Robi546
    Nem. Tudod senki se tökéletes, gondolom te is elszoksz felejteni dolgokat. Többször nem fogok dupla posztolni. :) de én be is fejezem az off-ot.
  • Szabcsa
    Nem kell ebből vitát nyitni! :) Nekem az lenne a kérdésem, hogy ezek az interior-ok vezetés közben ugyan úgy fognak működni mint a valóságbaa?? am a magnumra gondolok mert annak a km/h órája digitális XD
  • gumikacsa
    Neked ez valami becsípődés, hogy mindig dupla posztot nyomsz? Szinte kivétel nélkül.
  • Robi546
    Bocsánat, elírtam.

Javítva,az egész szöveg:

Gondolkoztam és eszembe jutott egy ötlet, kis apróság de szerintem jó lenne. Na szóval: az is jó lenne ha megcsinálnák hogy:
    mert az ETS 1-be mindig ha leparkoltál tankolni vagy valami és behúztad a kéziféket és le van állítva a motor akkor a műszerfalon világított a Kézifék kijelző hogy be van húzva. Na és az ETS 2-be ha le állítanád a Motor-t (E betűvel) akkor ha be van húzva a kézifék
    nem világít a műszerfalon ha viszont ki engednéd a kéziféket és el van indítva a motor akkor világítana a műszerfalon remélem értettétek mire gondolok. :) Ezt pls valaki meg írhatná nekik,thx! :)
  • Robi546
    Gondolkoztam és eszembe jutott egy ötlet, kis apróság de szerintem jó lenne. Na szóval: az is jó lenne ha megcsinálnák hogy: mert az ETS 1-be mindig ha leparkoltál tankolni vagy valami és behúztad a kéziféket akkor a műszerfalon világított a Kézifék kijelző hogy be van húzva. Na és az ETS 2-be ha le állítanád a Motor-t (E betűvel) akkor ha be van húzva a kézifék
    nem világít a műszerfalon ha viszont ki engednéd a kéziféket és el van indítva a motor akkor világítana a műszerfalon remélem értettétek mire gondolok. :) Ezt pls valaki meg írhatná nekik,thx! :)
  • JohnBart
    Levelet hozott a posta, Pavel e-mailben elejtett egy "érdekességet" a T&T toplistájáról...

"As for leaderboard functionality - it won't actually even appear in the full 1.0 version game, and not soon after either. It's a research project that has completion ETA some 2-3 months in the future, well beyond our release schedule, and it's a big question if we ever open it in the game at all. Surely it would be a great feature (and sort a first step towards normal multiplayer in our games), but we are quite worried if we can afford to pay for the infrastructure to support all this. We hope to have some tens of thousands of paying customers buying the game, but you know how it is, we may have another 50K people in Brazil playing it without ever giving us a single dollar, and another 100K in Turkey (we have incredible amount of fans in Turkey, where we have never sold a single game). So in addition to technical things, we'll need to figure out how to survive so many people free-riding on the system without going bankrupt for server bandwidth costs."

Röviden: Az online toplista a játék megjelenésekor biztos nem fog működni, és kérdéses, hogy egyáltalán bekapcsolják-e, mivel jelenleg nincs a csapatnak pénze olyan infrastruktúrára, amivel tartósan üzemeltethetnék a funkciót... Ha igen, akkor nagyjából 2-3 hónappal a megjelenés után aktiválják.

Ez azért kicsit csalódás, mivel majd mindenhol nagy attrakcióként harangozták be az online toplistát, a szavatosságot meg azért eléggé megdobná szerintem.
  • Robi546
    Rendben. :)
  • gumikacsa
    Az ilyen totál lényegtelen hozzászólásokat hanyagold már légy szives.
  • Robi546
    Na még eddig nincsenek új képek.
    Gondolom este/este fele lesznek új képek. :)
  • JohnBart
    Más fórumokon ehhez nem kell VIP tagság, de az offot itt be is fejezem.
  • DIESEL DOG #3988
    Erre van a VIP... 4 percig szerkeszthető az üzenet az elküldéstől a számítva... :)
  • akos25
    Épp ezért mondom, hogy bárkivel megeshet...
    Am, nagyon szépek a képek, kíváncsian várom mi lesz még ez után...
  • TruckerDave
    Én mindig kifelejtek valamit. :D Olvasom vissza mit írtam, miután elküldtem és akkor jut eszembe minden :S:)
  • akos25
    Ne hergeld, mert te is kapsz egy három hsz-es választ...

Robi546: Nem sértésnek szántam, csak próbáltam kicsit poénkodni, szal részemről nincs semmi baj azzal, hogy néha egymás után több hsz-t is írsz, megesik az néha, hogy véletlen az ember kifelejt dolgokat...
  • Szobi30
    ezt a hozzászólást feltétlenül le kellett írnod, és még írod hozzá, hogy nem szándékosan van

egyébként pedig bejönnek az új képek is
  • Robi546
    (bocsi a többszörös post-ért, nem szándékosan van.)
    Írjon már valaki valamit a topicba mert nem akarok többször postolni egymás után. :D
    Egyébként nagyon várom a holnapot is gondolom megint kapunk új képet a játékból. :)
  • Robi546
    Kíváncsi vagyok már a textúrázott belsőkre főleg a Renault Premium-ra kíváncsi vagyok. :) (bocs a 2x postért)
  • Robi546
    Én is. :)
  • kazai21
    Na erre kíváncsi leszek:)
  • luspaydavid
    Fúj Magnum :D De szép munka !
  • Robi546
  • Gell97 kolega
  • MANos Viktor
    Na az fasza :D
  • vajo
    Elvileg újramodellezik az összes kamiont.
  • kutizsolt
    *kijelzo''
  • kutizsolt
    ilyen a km óra meg a tobbi kujelzo ...!