52661
-
#4252 A reklámot hagyjuk, ennek abszolút nem ez a lényege. Ha lenne díszdobozos változat azt venném meg. Nem a póló, sapka, meg egyebek miatt, hanem "mer' csak"... -
#4251 Engem te ne észlényezzél, mert én legalább értem, hogy mit írnak nekem (bár a te kb. 5 osztályos fogalmazási képességeddel írt hszeidet 2x kell elolvasnom, hogy megértsem, mit akarsz kifejezni) .. és a te esetedből kifolyólag, én tudok írni, sőt fogalmazni is, veled ellentétben .. te ÉSZLÉNY!
Ja igen, és nemártana elolvasnod párszor amit írsz és kinek, mielőtt rá nyomnál arra a bizonyos gombra .. így csinálsz magadból bolondot.
#4250: Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni.. -
#4250 De nem látod hogy kinek írta??.... -
#4249 épp azt mondom hogy semmi te észleny mert a siket fejetekkel azt hiszitek hogy az magnum belsö -
#4248 Ez tetszik úgy látszik kell a pénz nekik. -
#4247 Nem tudom, h itthon mekkora igény van/lenne T&T-s pólóra vagy sapkára, de ha vkinek kellene ilyen az csináltasson magának pl. ITT
Egy kis segítség hozzá: megcsináltam nagyfelbontásba a feliratot, és ezt rá lehet nyomtattatni pólóra, sapkára, zoknira, bugyira amire akarja az ember.
Természetesen egyedi szöveggel is elkészíthető pl. a póló! -
#4246 Sajnos csak a Lengyeleknél... (sajnos a sevenm-nek az is nehezére esik, hogy tisztességesen felépítsék a CD-t...)
-
#4245 Vagy a pocsolyába száll egy meteor, az felcsapja -
#4244 Vagy ha megy valaki előtted, az belemegy a vízbe, akkor már felcsapódhat a szélvédőre. :) -
DANIELTRUCKER #4243 OK! Nem mondtam hogy lehetetlen! Az Iveco-nak úgy is kicsivel lejebb van az ablaka! -
#4242 nem tudom de mi az Iveco-val már mentünk egy nagy tócsába (nem mély csak nagy) és a szélvédő tiszta víz lett. -
#4241 Te tényleg ennyire retardált vagy? 4231-es hsz-nek mi köze van a Magnumhoz? -
DANIELTRUCKER #4240 Jó nagy tócsának kell azért lennie! Nem? -
#4239 Ha egy nagyobb tócsába gyorsan mész feltud :) -
#4238 a 4231 hsz az PREMIUM belsö
a magnum-é hatréb van -
DANIELTRUCKER #4237 Egy kamion szélvédőjére hogy csapódna már fel a víz a pocsolyából, ha a kamionoknak az első kerekük is hátrébb és jóval alacsonyabban van mint a szélvédő? -
#4236 Na ne mond Csak én azt hittem már be fejezték. -
tpbence0323 #4235 Sziasztok
EZ CSAK EGY ÖTLET
arra gondoltam hogy mikor esik az esö akkor lehetnenek pocsojak amibe ha belehajtasz felcsapodik a szelvedöre
Mint a Colin Mcrae Dirt 2-ben -
Robi546 #4234 na és ahogy látom már pedálok is vannak benne. :D Mert a régebbi képeknél még nem volt pedál,itt már van meg vissza pillantó tükör is van. :)) -
#4233 Ez az új Magnum belső..
#4231: Azért nézd meg a kettőt, újjabb kicsit szebben van kidolgozva. ;) -
#4232 Én erre a régebbi képre gondoltam: Katt! -
#4231 Prenium ja
-
#4230 A régebbi az Magnum belső!! Összehasonlítottam Google képkeresőbe a két SCS interiort meg az igazit, és az első interiorban van a kormány mellett pohár tartó ami a Magnumban. Viktornak van igaza! :) -
tomi0113 #4229 Nézd meg az scs software blogját!
Volt már egy Premium belső!;) -
SnyperD #4228 Tényleg :D -
#4227 Nem, a másik az a magnum belseje, ez meg a premiumé! :D -
SnyperD #4226 Nem ! A Scania is csak bemutató a T&T ben :) -
#4225 hello
a T&T-ben nem lesz renault premium? -
#4224 jaa :) -
Robi546 #4223 :D -
SnyperD #4222 Most finomítják :D -
#4221 Még egy Prénium belső ? -
Robi546 #4220 Na ez igen! -
#4219 Új kép! -
#4218 Hagyd békén, legalább megveszi.
Nem jár rosszabbul, mint aki itthon rendeli meg, a belföldi postaköltség is 1000 Ft. Nincs mindenkinek a szomszédban 576. -
Robi546 #4217 jó van akkor itt be is fejezem amit mondasz. -
Sóschips #4216 Jó,ezt Te tudod...de számold ki,ha még át is kell buszoznod/vonatoznod 20km-et,az durván oda vissza 360forint.
De Te tudod,én kb lesz*rom,csak ne írnád le ide az életedet. -
Robi546 #4215 Ja már értem, csak így kényelmesebb. :DDDD
Meg aztán... Faluba lakok és olyan nagyobb város mint a falu az 20 kilométerre van akkor inkább meg rendelem és ki hozzák mert azért nem megyek el a tesco-ba vagy kaufland-ba mert itt a faluba nem tudom sehol se meg venni. -
#4214 Én is boltban fogom venni. Nem fogok felárat fizetni a kiszállításért. -
#4213 Mért szólsz be neki ?:D
Neki úgy kell akkor az úgy VAN !