2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• FSpofon
    még 2:
    http://www.youtube.com/watch?v=fE3B9uGnVlA&hd=1
    http://www.youtube.com/watch?v=1oVpE40V9rE&hd=1
  • FSpofon
    Meet Wheatley jó minőségben
  • RelakS
    Le lehet tölteni a sekikem videót
  • pointer4
  • SZilaJMaGGoT
    A jó sztori nem feltétlen a 10 perces videókban rejlik(HL1-be még cutscenek sem voltak pl.). :)
  • FSpofon
    pár háttérkép
  • tigeroo
    jó mert még nem játszottam vele, és mindenki úgy beszél a portalról hogy = valvés "egyszerű logikai" játék
  • FSpofon
    1. rész fordulatához képest az csak erőlködés :)
  • Atkamon
    OFF
    Épp most vittem végig a Bioshock 2-t... hát ennek is valami eszméletlen jó volt a sztorija... Még most is sokk hatás alatt vagyok... El sem tudnám képzelni, hogy csak megyek és ölök, miközben ott van ez az eszméletlen jó történet, meg helyszín.
  • Pares
    Hát öcsém... Hogy ne lenne háttértörténete meg kapcsolata a Half-Life univerzummal? Ehhez nem tudok mit szólni... Talán csak annyit, hogy: igen is van, nem is akár milyen...
  • Pares
    Egyébként a sztori nagyon fontos. Én is szeretem azokat a játékokat, amik jó sztorival rendelkeznek. Nekem nem elég a grafika. Viszont nem értem, hogy ebben a topikban a Portallal és a HL-vel kapcsolatban ez a téma hogyan merülhetett fel? Eszméletlen jó sztorija és világa van mindkettőnek. A Portal nagyon szorosan összefügg a HL játékokkal. Csomó utalás van mindkét játékban a két játékban történtekre. Le merném fogadni, hogy az EP3-ban is fogunk találkozni valamilyen úton-módon a Portal technológiájával, hiszen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Borealis eltűntnek hitt jégtörő hajót meg az Aparature Science-t emlegették az EP2 végén.

A Portal számomra a végén szolgált meglepetésekkel, amikor kiszabadultunk a tesztkamrákból, akkor jött elő bennem az az érzés, hogy "HOPPÁ"!

Én már rettenetesen várom!
  • Pares
    Az E3-on bemutatott videók alapján a Portal 2 valami eszméletlen jó lesz. Az első részét is imádtam (persze csak a Half-Life-ok után!), de ez szerintem az elődjét bőven fölül fogja múlni! Csak az EP3/HL3 is jönne már, whááá...
  • motyodlee
    erre emlékszem :))
  • 536134
    Nah csak megtaláltam:
  • 536134
    Sőt (most képet nem tudok mutatni de) volt is egy olyan pálya a Portal-ban, hogy egy üvegen keresztül láthattunk egy diavetítést ami össze hasonlította az Aperture science-t a Black Mesa-val!!!
  • motyodlee
    lehet ennek tudható be a hl (3/ep3) csúszás
    csiszolják a sztorit, összefonják a szálakat.... sajnos csak feltételezés
  • Atkamon
    Hát, még említést is tesznek Black Mesa-ról például a Still Alive-ban, meg valamelyik HL epizódban is említik az Aperture Science-t. És igen, nagyon valószínű, hogy össze fogják kapcsolni a Portalt a HL-al.
  • motyodlee
    dehogynincs köze
    ha jól emlékszem volt az ep2-ben egy olyan rész mikor mutattak egy videófelvételt és ez volt rajta
  • tigeroo
    hmm, mondjuk azthittem hogy a portalnak még háttértörténete sincs, és pláne nem gondoltam hogy köze van a half life univerzumhoz...
    lehet hogy így fogják összekapcsolni a portal-half lifeot?
  • Jaka923
    Ez igaz
  • Terensz
    "Ha egy játéknak érdektelen és unalmas sztorija van akkor mi értelme játszani vele?"

Szerinted egy játék azért jó, mert jó a sztorija? Szerintem egy játék azért jó, mert élvezet vele játszani Szeretem, ha emellett a világ eltalált, ahol játszódik, meg az sincs ellenemre, ha a sztori kegyetlen jó. (Pl: Planescape: Torment). De amikor negyedóránként tízperces videókkal bombáz, azért eléggé morcos tudok lenni.

Azért látom, sokan vagytok itt interactive movie fanok. Én tiszteletben tartom a véleményeteket. (Anno én is toltam a Dragon's Lairrel egy kicsit.) És vajon ti az enyémet?
  • ktomi22
    pedig azer nem toltam ep 1et meg ep 2-t mer a ep triot egyszerre akarom ..nyamm :P.. már johetne
  • Atkamon
    Nem is reagálok inkább az eddig elhangzott vitákra, én is csak néztem, hogy létezhetnek ilyen igénytelen emberek:)

A képekre reagálva pedig: Ez valakinek ugyanolyannak tűnik, mint az 1?? Láthatóan sokkal jobb a grafika, nézzetek már rá a textúrákra, a fényekre, az árnyékokra!
  • SZilaJMaGGoT
    Am ahogy néztem a demóról a videót... Hát vegyes érzelmekkel tölt el a game. Sokszínűbb lesz ez pozitív, de már inkább tűnik ügyességi játéknak mint puzzle-nek... :/ Remélem azért jó lesz.
  • Verseghy
    Jaja!:)
  • Jaka923
    Baromi jól néz ki a játék, most már nem egyszínűek a tesztkamrák, mint az első részben
  • kopa1
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=n4W7qmdu6UY&feature=player_embedded]"Welcome to test chamber 4!"[/URL]
  • Verseghy
    Utolsó előtti kép az valamelyik Test Chamber amikor még csak egy Portal volt a mienk.
  • motyodlee
    nyálcsorgatáson kívül nem sok mindent tudok csinálni :D
  • FSpofon

• Spészgószt
    Hopp pedig kicsibe olyan volt, aszittem poénnak vannak ott...bár nem sok köze van a lukasartshoz :D
  • kopa1
    De, abból vannak, az ARG-ben kiderült... A Co-op módban kapnak szerepet, nagyesélyel őket birod majd irányítani!

• Spészgószt
    LOL
    Hagyjátok már magatokat...

A képen "a két robot" C-3PO és R2D2 akik nem a Portal2-ből vannak :D! szerintem....
  • gregtom6
    Mit kellene a jobb alsó sarokban látni? Két robotot, ami a Portal 2-ből van, meg egy embert.
  • gregtom6
    Képzeld, én mindent elolvasok játékok közben, mert én csak amiatt játszok egyáltalán.
    Jó, elsődlegesen amiatt, másodlagosan a játékmenet miatt.
  • motyodlee

jobb alsó sarokban hmhmhmhmhmh
    ha vótmá akkor meg bocs, most kapcsolódtam
  • Zomil
    eredetileg azért alakult meg a cég, h zuhanyfüggönyöket készitsenek :D Persze nem sima darabokat...a cél az volt, h minél higénikusabbá tegyék a dolgot :D

itt a teljes történet angolul tudoknak :)
  • SZilaJMaGGoT
    Honnan kezdődik a kockaság? :D Aki 3 óránál többet tölt a gép előtt? Ha épp itthon vagyok és semmi dolgom nincs, akkor meg nem tök mind1, h a gép előtt rohadok vagy a tévét bámulom? :D Vagy akkor mama is kocka mert ő meg egész nap tévézik? :D
  • MrAndree
    Szeretem amikor a hozzád hasonló idióták a kockadumával jönnek. Azzal valahogy mindig gyorsan lezárják a vitát. A közönség meg röhög rajtuk, ahogy rajtad is teszi most mindenki.
  • SZilaJMaGGoT
    Én nem játszok éjjel nappal, mert rengeteg dolgom akad még ezen kívül, te viszont egy buta földműves vagy. :) Ha nem tudsz angolul, vagy csak túl primitív vagy ahhoz, hogy megérts egy történetet az a te bajod.