2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#377 Ha megszereznél egy példányt a cd galaxis raktárából, azt se tudnád elindítani a hivatalos megjelenés előtt, pontosan ugyanaz van a DVD-n mint amit most le lehet tölteni. -
#376 Úristen ez annyira rossz lehet, hogy tudod, hogy ott van a gépeden a játék, de nem játszhatsz vele :D Kiadhatnák dobozosan is, felteszed, csak nem játszhatsz xD -
#375 Ez jogos, bár akkor most lesz túlterhelt :D (először nem engedte tölteni).
Néztem az acsikat, jó lesz ez! :) -
#374 Csak a szokásos Valve preload. Hogy mikor megjelenik ne kelljen órákig várnod, illetve szerverkímélés miatt. Nekem is itt figyel már a gépen (10GB) -
#373 De gondolom játszani még nem lehet vele. :D -
#372 Tegnap este óta lehet tölteni. -
#371 Ezt meg hogy? -
kotar #370 Én sem vagyok egy nagy portal fan,2 évvel ezelőtt nem is tudtam róla,de ahogy megláttam hogy portal 2,azonnal beleszerettem :) -
#369 az a baj, hogy én is, pedig nem vártam -
kotar #368 Csorog a nyálam.Már nagyon várom,főleg a Co-op részt -
#367 Mi a szarnak miniatűr német nyelesgránát a portalgunba? Mindjárt kettő? XD -
#366 yep -
#365 -
#364 új vid
-
#363 -
#362 Available: 19 April 2011
This game will unlock in approximately 6 days and 23 hours
1 héten belül vagyunk! -
#361 -
#360 -
#359 Itt a képregény eleje! Folytatás hétfőn. -
kotar #358 Valaki tudna linkelni a képregényhez? -
-
#356 Ja azt el felejtettem írni, hogy mi Xbox360-ra tervezzük a megvételét, de ha azt mondod, hogy lesz osztott képernyő konzolon akkor szerintem elő is rendelem:) -
#355 Holnap jön a ratmanről (Portal 1-ben ő firkált a falakra) szóló képregény első része, amiben a 2 rész története között eltelt időről lesz szó.
-
#354 Konzolparancsokkal PC-n valószínüleg elő lehet hozni az osztott képernyőt (xbox + ps3-ban meg alapból lesz alapból lesz), és akkor lehet ketten játszani ha van gamepad, legalábbis a Left 4 Deadekben működött. -
#353 Ott van minden a Steam oldalán:
"A Portal 2 ugyanabból az újszerű játékmenetből, történetből és zenéből merít, mely az első Portalnak több mint 70 elismerést és rajongói kultuszt eredményezett.
A Portal 2 egyjátékos része dinamikus új karaktereket, friss rejtvényelemeket és sokkal több ördögi tesztkamrát vonultat fel. A játékos az Aperture Science Labor eddig még nem látott területeit fedezi fel, és újra találkozik GLaDOS-szal, a gyilkos hajlamú számítógéppel, aki az első részben is végigkísérte.
A játék kétjátékos együttműködő módjának különálló játékmenete van saját történettel, tesztkamrákkal, és két új játékos-karakterrel. Ez az új játékmód arra készteti a játékosokat, hogy újraértelmezzenek mindent, amit addig a portálokól tudni véltek. A sikerhez nem csak közös cselekvésre, de közös gondolkodásra is szükség lesz."
Kizártnak tartom az osztott képernyős dolgot, nem divat már régóta, Illetve Valve sosem csinált ilyet. -
#352 Hali!
Tesómmal már nagyon várjuk ezt a játékot, de az lenne a kérdésem, hogy a játék hogy épül majd fel? Erről még a hivatalos oldalon se találtam kielégítő infót.
Lesz egy egyjátékos kampány és egy külön 2 játékos co-op? Vagy az egész játékot végig lehet játszani ketten? Ugye nem csak online lehet majd ketten játszani hanem lesz ilyen osztott képernyős megoldás is? -
#351 Remélem a megjelenés környékén a Razer is előáll végre a Hydra nevű (Sixense TrueMotion néven is fut) ketyerével. Hónapok óta nagy csend van róla. Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy megjelenésre előrukkolnak egy kedvező árú csomaggal... :( -
#350 jah, valami ilyesmire gondoltam en is. a lenyeg nem az lenne hogy eladhato-e vagy sem, hanem hogy tenylegesen ket platformra kapom meg teljesertekuen a jatekot. ami vegulis feligmeddig ugy tunik igen, viszont mivel a 2 acc-odat osszelinkeled, gondolom nem tudsz egyszerre multizni a ket peldannyal, egyszerre csak az egyikkel. hat meggondolando.. raadasul amazon 20 dollar (gondolom helyben elkoltheto) kreditet adna melle igy ossszessegeben lehet h meg olcsobban is kijonne a ps3 valtozat (ami egyben teljeserteku pc-s is).
elsodlegesen amugy pc-nyomnam, ahogy kb minden fps-t, ezekhez eger kell.. -
#349 A ps network-ön lévö steam accountod(vagy valami ilyesmi nem értek ps3-hoz), összevonhato lesz a pc-s accountodra és ha megveszed ps3-ra a portal 2-öt akkor pc-n is megkapod.
Amugy számomra már az elsö rész is simán belefért volna egy teljes áru játék kategoriába, legalább 4-5ször végigtoltam :D -
#348 jár mellé PC-s portal2, de nem eladható ha amiatt gondolkodsz rajta, közös accounton lesz. -
#347 Portal 1-et kapsz ajándékba, ha előrendeled. -
#346 Hát... hol olvastad ezt? -
#345 aham. es arrol lehet tudni valamit h a ps3 verziohoz pluszban adnak tenyleg egy steam-es verziot is? ezt olvastam:
"In addition, those who purchase Portal 2 for the PlayStation 3 may unlock a Steam Play (PC & Mac) copy of Portal 2 at no additional cost by linking their PSN and Steam accounts."
viszont a boltokban ahol aruljak ezt igy nem latom egyertelmuen kiirva.. -
#344 Az előttem szóló igazat mond, hosszabb lesz sokkal + coop. -
#343 Azt mondják 2-3x hosszabb, mint az első rész + coop a multi. Egyébként igen, teljes értékű játékként készíti a Valve. -
#342 egyebkent tenyleg lesz olyan nagy es osszetett jatek h teljes jatek arat kernek erte? mert az 1 ugyebar az orange box reszekent debutalt, kvazi ingyen volt.. -
#341 Elérhető: 19 Április 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 hét, 6 nap és 3 óra van hátra
Yipii -
#340 Team Fortress 2 Update Released
Team Fortress 2
- [ restricted ]
:O -
#339 -
#338 Ez az egyik legszembetűnőbb nyom! :D Nézd meg a lent linkelt wikit, hogy másból miket bányásztak ki :).