2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#57 Tökmindegy, HL 3 úgysem lesz addig, amíg az Ep 3-mat ki sem adják. Főleg így, hogy évente adnak ki új játékokat... -
#56 Elméletileg egy esetleges hl3 akár figyelmen kívül is hagyhatná az epizódok történéseit, egyfajta alternatív folytatásként, mivel a hl2 vége ugyanúgy le lett zárva, mint a hl1. -
#55 Én azokra a játékokra mondtam, amiket leírt. Hát azokhoz képest a Portal világhírű játék (végülis ez majdnem igaz) -
MrAndree #54 A HL 3nak nem "kell" semmiféle új történetet elkezdeni... A HL 1 után azért kezdtek új sztorit mert abban már nem volt több. Ellentétben a 2vel ahol bőven van még mit. -
#53 Ez nagyon vaaad lesz :D -
#52 Nincs lezárva a Hl 2 története. A HL 3-nak már egy új történet kell elkezdeni, ezért nem működne így... -
#51 Azokat akiknek 5-nel tobb agysejtjuk van. Tehat nem teged:) -
MrAndree #50 Miért ne lenne? A kettőnek semmi köze egymsához. -
MrAndree #49 A többség a Portal 2-t is leszarja. -
#48 Episode 3 nélkül nem lesz HL 3... Ez tény. -
MrAndree #47 Trine-t kihagytad... -
#46 Ezt ugye te sem mondod komolyan? Az oké, hogy neked jobban bejönnek ezek, de a többség szerintem leszarja ezt a néhány játékot, amiket leírtál és inkább a Portal 2 mellett döntenek -
#45 Elképzelhető, hogy te a Portal Flash gémet ismered? Különben nem tudom mire vélni ezt a remek felhozatalt.
Ez viszont tényleg jó, gyerekeknek. -
#44 Ezek mind sokkal rosszabbak, mint a Portal. -
#43 Braid, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Machinarium -
MrAndree #42 Ep 3 nem lesz, az már elég egyértelmű. Akkor legalább HL 3 lenne. -
#41 Mondjuk én még mindig reménykedek benne, hogy a turretteken kívül lesznek valamilyen robotok is a gameben, hogy végre mozgó ellenfelek ellen is le lehessen "tesztelni" a portalgunt, ha már a valve ennyire nem akar leszakadni a "tesztelősdiről". -
#40 Azért látni lehet, hogy sokkal pofásabbnak néznek ki a pályák, mert nem csak olyan "üres" részek vannak... -
#39 A Portal is ugyanakkor jelent meg, szóval ez az elmélet bukta :) -
#38 Ne ezermilliót, de mondjuk 3 jobbat mondj már. -
#37 Nem HL 3-mat, hanem csak Ep 3-mat kellene csinálniuk. Azzal még feleannyit sem kéne dolgozni -
#36 HL3... Ha ilyen tempóban haladnak a következő 10 évben ep3 sem lesz. -
#35 Csinálni csinálhattak volna, de ez már a valve hibája, nem a játéké. Az is igaz, hogy sok más logikai játék van, viszont ez meglehetősen egyedi. -
MrAndree #34 A HL 3on dolgozni kéne azért csinálnak inkább Portalt. Nem állítom hogy rossz játék de elkészíteni egy új részt kurva egyszerű belőle. -
#33 végigjátszottam...
sztem összerakhattak volna inkább egy HL3-at, vagy epizódot
ezermillió logikai, sőt jobb logikai játék van :| -
csak hogy legyen valami -
#31 Akkor rosszul gondolod. -
#30 "Azt viszont nem értem milyen történetre gondolsz, portalnál nem emlékszek történetre"
Sokat játszottál biztos a portallal :D
Gondolom lewarezoltad 3ora alatt végigpörgetted és joérzéssel letörölted utána... -
#29 "- "Ugyanaza a graf" Hát nem. " Hát, de. " Hát nem. "
most, ezen a 720as verzión sem látszik meg úgy igazán, mennyit újítottak, de az időre való tekintettel bízom benne, ha nem is sokat, de kicsit javítanak (értsd: fejlesztenek) rajta. -
#28 "- "Ugyanaza a graf" Hát nem. " Hát, de. -
#27 Valóban nem 3 nap alatt, elvégre a source enginet 6 éve "turbozzák". Egyébként nem értem miért kéne odafigyelni rá, vagy látszódnia kéne amint ránéz az ember, vagy persze ki is lehet elemezni, bár kétlem, hogy játék közben a playerek azzal fognak foglalkozni. Logikai játéknál valóban nem veltétlenül a grafika a lényeg, viszont egy idő után unalmassá válik. Azt viszont nem értem milyen történetre gondolsz, portalnál nem emlékszek történetre, és ahogy elnézem itt sincs. -
#26 ez nagyon durva lesz :O -
#25 - "fényévekkel jobb mintha egy újjabb L4D-et jelentettek volna be"
Hány percet játszottál a L4D-ekkel?
- "Ugyanaza a graf"
Hát nem.
- "De legalább belevágtak..." "...egy tonna scriptet ami a falakat mozgatja"
Ezért Portal 2 a neve -
#24 -
#23 igen dinamikus fényeket folyadék kezelést, fizika turbozását csak ugy 3nap alatt meg lehet irni...
talán oda kéne figyelni és észrevenni, h mi mindent ujitottak...
graf ugyanaz? akkor te nem azt a videot nézted amelyiket én
de gondolom te ilyen Nostradamus vagy, aki a jövöbe lát és már most tudja, h egy ugyanaz minta portal 1...
amugy is miota számit egy logikai játéknál a grafika? szvsz a történet fontosabb vagy a fizika továbbfejlesztése -
#22 Hát nemtudom. Végülis fényévekkel jobb mintha egy újjabb L4D-et jelentettek volna be, de azért ennél sokkal többet vártam. Inkább valami "portal: exclusive" vagy valami hasonlónak kéne nevezni, de portal 2-nek eléggé merész. Ugyanaza a graf, ugyanazok a turrettek, ugyanazok a panelek, ráadásul a portal és fan mappok illetve map packok után ez a testlab dolog is kezd eléggé vontatottá válni. De legalább belevágtak növényeket meg egy tonna scriptet ami a falakat mozgatja. Hát, aztán persze majd élesben kiderül, hogy milyen lesz :/ -
n3whous3 #21 Egyik leginnovatívabb játék volt a maga idejében, sok embert fog érdekelni, az ilyen bepofázásokat hagyd a gumiszobára. -
#20 Nem rossz!
De a rendes ehető Portal "torta" recept jobb ! -
#19 [URL=http://gundamandrobotanime.blogspot.com/2008/04/portal-cake-papercraft.html]Készíts magadnak te is "dö kék iz a láj" tortát :-D[/URL] -
#18 Alap IQ fighter hozzá állás! Persze...ehhez ész kell nem skill!
Legnagyobb jóság logikai játékok terén!
Kár azért a kedvesen béna gép hangért....
The Cake is a lie! RLZ
...de a "The Cake is a Spy" se rossz