2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#177 17-19"?:D
Én jobban szeretek normális grafikával játszani szintén full HD-n egér+bill kombóval, hogy irányítani is tudjak :) -
Csillagf3nyke #176 Az odáig rendben van... :) De van, aki nem szeret PC-n játszani... :) Azért egy 127cm-es, full HD tv-n mégiscsak másképp mutat, mint egy 17-19"-os monitoron! :) De ízlések és pofonok!
Én mindenesetre szóltam, akit érdekel, az november 29-éig megvásárolhatja. :) -
#175 Ez PC-n ingyenes mod. -
Csillagf3nyke #174 Aki tegnapi Portal 2 előzetesünk után kedvet kapott volna hozzá, vagy esetleg nem játszott még az első résszel, de az ízelítő láttán "megkívánta", annak ajánlom figyelmébe a Black Friday Sale-t, ahol 1200 MS pont helyett most 400 MS pontért meg lehet vásárolni! Ne hagyjátok ki! Megéri!
Black Friday Sale hihetetlen ajánlata: Portal: Still Alive 67% kedvezménnyel -
#173 lesz társasági kocka? (az mondjuk édeshármas lenne) :)
-
Csillagf3nyke #172 Jövő év áprilisában érkezik a nagysikerű Portal második része! Íme egy kis kedvcsináló hozzá!
Portal 2 előzetes -
#171 Nah ment a fav :D -
#170 Új koop tréler -
#169 ezt szerintem már láttam ... a másik fickó szemszögéből -
#168 9 pernyi co-op -
#167 amit beraktam az eddig talán kamerásként volt itt, ezt viszont a Valve adta ki, szóval azokhoz képest minőségi -
#166 van összesen 3-4 gameplay videó! Max ezek keveréke vagy egybe az egész! Hányszor linkelitek be még ugyan azokat???
-
#165 új videók a valve csatornáján
[url=http://www.youtube.com/user/valve?blend=2&ob=4#p/u/2/laxPhiDqTJA]Aerial Faith Plate #2[/url]
[url=http://www.youtube.com/user/valve?blend=2&ob=4#p/u/1/IaZ75vU112Q]Repulsion Gel #2[/url]
Portal 2 Co-op Bots -
-
#163 Portal 2 - Coop trailer
Rövid, de ütős. Már alig várom a játékot. -
#162 Egyénként a linkelt oldalon (http://myaperturelabs.com/) iszonyú mennyiségű portal pálya van. Érdemes szemezgetni a 4 sütisekből (vagy afölöttiekből). -
#161 Jaja, rájöttem rögtön, miután postoltam:) Azért köszi:) -
#160 Simán a portal könyvtárába kell kicsomagolni (steam-es verziónál ez ...\steam\steamapps\felhasználónév\portal\portal; a könyvtárakat merge-elni kell, nem lecserélni), aztán a játékon belül indítható, a bónusz mapok közül.
Remélem, segítettem.
Szerk.: látom, közben visszavontad, de ezt azért itt hagyom, hátha valakit érdekel :) -
#159 Addig is egy kis gyakorlás, ha valaki esetleg nem ismerné.
Jópofa kis map, kicsit bugos, kicsit talán túl könnyű is, de pár dolgot megvalósítottak benne a 2 bemutatóiból. -
#158 Jövő hónapban a coop részt is bemutatják. -
#157 2016-ban:) -
#156 Gondolom ismeritek a Valve Time-ot... Szóval a februárt az körülbelül június-szeptember környékére lőjjétek be ;) -
#155 Jaja, főleg úgy, hogy a Valve ősszel szokta kiadni a játékait. Reméljük, hogy ezt nem csúsztatják el. -
#154 Ehh, kár volt ezt megnéznem, eddig csak érdekelt a játék, de most már KELL! És azért annyira nincs közel az a február :( -
#153 nincs is messze. -
#152 Portal 2 - Megjelenési dátum -
#151 -
jön friss infó a napokban, 15 perces lesz a bemutatójuk, elvileg új anyaggal. -
#149 szintén narancsos zenész....
a múltkor ingyé osztogatták!
biztos lesz még....bár így hogy a 2-t beharangozták lehet fentebb kúszik az ára! -
#148 Nekem is:) -
#147 Nekem narancsos dobozom van -
#146 Ha még nem birtokolná valaki, Steam-en 300Ft a Portal -
#145 Hatodik és hetedik videó :) -
#144 Azt nem láttam -
#143 Ja, de GameTrailers-en is mindig fennt van a legfrissebb. -
#142 gondolom, hogy itt mindig meglesz a legfrissebb. -
#141 Felrakták a negyedik és az ötödik gameplay videót is ;) -
#140 Akkor már inkább letölteni a #135-ből, nem? -
#139 "engem a hideg rázott mikor először végigtoltam"
"a portal a világ legjobb játéka, rengeteg szempontból"
Ezeket nyugodtan kőbe lehet vésni! Maximálisan egyetértek