2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#337 és ki volt az az istenbarma, akinek ez feltűnt? :D -
#336 link mert ugy látom a képet nem lehet berakni -
#335 irc.gamesurge.net #valvearg2 -n megy a nagy ötletelés :) -
#334 37. másodpercnél ez a kép van:
-
#333 -
#332 Killing Floorban üzenet:
cLearlY, there are no more clues to be found zero reasons exIst to contiNue to lurch internally,
:>
surely, just "Googling around" is beTter than "playing" fOr YOUr pure research
Taking the capital letters, this turns to LYING TO YOU. -
#331 Túl jól meg van ez tervezve ahhoz. Valószínüleg a pár hete ígért P1-2 közti történet összekötését lehet majd kiokoskodni. -
#330 sztem simán csak egy ápr. 1. poén, szvsz felesleges az elméletek gyártása :D -
#329 A valve zsenialitására jellemző, ápr. 1 alkalmával 15 tőlük független random Steames játék frissült, és mindegyikben más és más fajta rejtett infókat helyeztek el a potato-val (portaltwo) kapcsolatban :).
Itt gyűlnek a felfedezések. -
-
#327 975.7 GB -
#326 Oké, kérdésem válaszra talált... :) -
#325 miért nem steames? érdekes -
#324 Ez most áprilisi tréfa, ugye?:D -
ibhu #323 Single Player DEMO -
#322 Hol vannak a jó kis spoilerek? Nyami! -
#321 Hát igen, én sem... Megnézem a trailer-eket és kész, még gameplay videót sem nagyon nézek, hogy ne legyen spoiler még véletlenül sem :) -
#320 ezért nem olvasgatok a játékkal kapcsolatban... :D -
#319 nevetséges spoilerek vannak neten, a faszért nem tudják tartani a szájukat
vagy kiadni ha készvan -
#318 itt nincs "ROBOTA'" =(   viszont már értem:) -
#317 pláne, bár én meg a Valve youtube csatornájáról linkeltem :) -
#316 Itt van mindig az aktuális -
#315 akkor most ugyanez, immár emberi nyelven:
-
#314 Disco Robota' :D -
#313 ROBOTA '   =) -
#312 Új videó:
-
#311 :D -
#310 That is not a panel. That's a crusher. We sell them too. -
#309 A sajtóközleményük se rossz :).
March 22, 2011 - Valve, in partnership with Aperture Science dba Aperture Laboratories, announced today the first of four "investment opportunity" videos leading up to the April 19th release of Aperture's documentary video game Portal 2.
The first video, titled "Panels", showcases one of the many lucrative products in development at the applied sciences company. Narrated by Aperture CEO and founder Cave Johnson, it offers a fascinating glimpse at the future of test environment construction.
"Portal 2 is the best documentary-style investment opportunity game we've ever contributed to," said Gabe Newell, President of Valve, "and we're confident that savvy investors will immediately see the value in these product demonstration videos." -
#308 Mekkora trailereket csinálnak már :D.
-
#307 Aki szeretne majd multizni magyarokkal, az csatlakozzon az SG.hu csoporthoz -
#306 Haha, de kár, hogy ilyen rövid ez a trailer, eddig ez tetszett legjobban :D -
WIN -
#304 Várjuk, várjuk:)
-
G4tv preview -
#302 -
#301 meg kellene venni ráadásul ps 3-ra mert ott még ingyen oda adják a pc-s verziót is így kettő legyet egycsapásra :D -
#300 A prelude-ot nemrég próbáltam. Na az túlzás, szadizmus, sohatöbbet :)
Az első rész valóban kissé túl egyszerű volt, remélem azért nem esnek át a ló túloldalára :) -
#299 Remélem is:)
Ha minőséget és kihívást keresel az első részhez, akkor blue portal vagy prelude mod. -
#298 Hát ez nem néz ki olyan könnyűnek mint az első rész volt!