2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#417 Portal 2 (2011) [RIP] [ENG] [NS] [700MB] [WORKING VERSION] -
#416 Ez is lehet egy szempont:) Illetve a friss tanulmányok is többnyire angolul kerülnek napvilágra. -
#415 anyám is aki orvos, mondta hogy könnyebb lett volna ha angolt tanul, mert a nyelvben sok a latin kifejezés :) -
#414 Semmivel sem jobb az angol nyelv, mint a többi, viszont a 7 milliárd emberből 4 milliárd beszéli valamilyen szinten:) -
#413 OFF Csábító, de akkor sem veszek szifont, főleg New Yorkban. ON -
#412 úgy hallottam new yorkban már minden iphone mellé tarsolylemezes fedőlapot adnak és automatikusan magyar káromkodásra javítja az angol szavakat a helyesírás ellenőrző -
#411 Hááát, az igaz, amíg ők is át nem állnak magyarra. -
#410 xinputos gamepadokat támogatja az engine, de gondolom ps3-al meg a többit is be tudod üzemelni xpadderrel vagy ilyesmivel. -
#409 hát, ha valamit is szeretnél kezdeni az országodon kívüli világgal, jobban jársz vele az biztos:)
már nem azért, de 45 fokban sem kell elfordítanom a fejem, hogy egy olyan terméket lássak, amin a magyar csak egy lekaparható instrukció az angol csomagoláson -
#408 tenyleg lemaradtal, ilyet senki nem mondott -
#407 hogyhogy mi massal? pl egy normalis gamepaddal vagy ps3 kontrollerrel :) egyebkent nem feltetlenul akarom split screenben, sot, pc-n sokkal optimalisabb lenne ha ket kulonbozo gepen lehetne. csak ez irant erdeklodok hogy ez lehetseges-e egyaltalan pc-n 1 peldannyal, barmilyen modon (helyileg offline valahogy pl)? -
#406 Ezt nem értem, valahol lemaradhattam. Az angol nyelv jobb lenne? -
#405 így van
nem lehet egyből de egy idő után meg kell tanulni a Világ nyelvén, hogy finoman fogalmazzak:)
én már egy ideje hálás vagyok a régmúltban használt sok angol programért :) -
#404 mi mással akarod splitscreen játszani? :) -
#403 "1. Find an XBOX360 controller"
ez tuti nem fog sikerulni. akkor itt meghalt az egesz? mellesleg az alapbol is valami ganyolasnak tunik, elsosorban a hivatalos utra gondoltam. -
#402 így fog menni PCn is elvileg -
#401 én inkább egy nyelvtankönyvet ajánlok annak aki nem tudja elolvasni a feliratokatt :) -
#400 azt amugy valaki nem vagja h pc-n a coop hogy fog mukodni? mert ps3-on lehetne pl split screeben nyomni 1 peldannyal lokalban, de ilyesmi pc-n gondolom nem jatszik. 1 peldannyal nem is lehet coopozni pc-n lokalban sem sehogy? -
#399 Hát igen. A Jaws nem vetekedhet egy profi operaénekes-szinkronszínész (Ellen McLain) több napon keresztül felvett hangjával, amin a Valve szakértője aztán még napokig szöszölt, hogy a megfelelő effektet rátegye. Ez utóbbit más is meg tudná oldani, de Ellen pótolhatatlan, és még egy rendes magyar hangú beszélőprogram sincs, így kisebb nehézségekbe ütközik kellő pontossággal házilag lemásolni az eredetit.
De ha valaki tud vállalkozó szellemű, megfelelő kvalitásokkal rendelkező szinronhangról, aki hajlandó ingyen felmondani a többezer sornyi szöveget, a magyar Portal-játékosok érdekében kérem, szóljon. -
#398 ja, perszehogy a béna felolvasó szoftver hangjával :D -
#397 ez kurvara rossz :S
az egesz hangulatat megoli. -
#396 jaj jaj xD -
#395 Jaj úristen :D -
#394 ez borzaszto... :D -
#393 P1 Szinkron:
-
#392 Szinkron persze, még csak az kéne... elcsesznék Glados hangját csak... -
#391 Kiváncsi vagyok portal2-ben milyen lesz a felirat :)
Ha már van biztos megnézem, bár szerencsére anélkül is boldogulok. -
kjhun #390 Ha google translate minőség a szöveg, akkor majd talán TSL16b és a többiek feljavítják :) -
#389 csak minek...:D kb google translater minöség -
#388 jo tudni... :D -
#387 L4D2 már úgy jelent meg, és utólag a TF2 is megkapta a feliratokat nem rég. -
#386 Lol tényleg, hát nem sok magyar feliratos Valve játékkal találkoztam eddig. -
kjhun #385 Akkor az jó lesz És szinkron?? 10GB -
#384 Magyar felirattal jön. -
kjhun #383 Sziasztok
Magyarítás lesz hozzá?? Vagy már van benne alapból?? Jó esetben hasonló lehet a játék fájlszerkezete, mint a HL2/CSS-nek, vagyis txt-ben vannak a szövegek, bár lehet hogy ezek a fájlok be vannak GCF-be vagy valamibe tömörítve, mivelhogy ezt is a Source motor hajtja. -
#382 lehet, hogy pénteken jelenik meg a portal 2
http://www.vg247.com/2011/04/13/portal-2-to-release-early-potato-sack-arg-signs-point-to-yes/ -
#379 ha benne lenne a portal2, meg is venném :D -
#380 Persze, tudom, ezt írtam. De ennyi erővel akkor dobozosan is elkezdhetnék már árulni, csak nem tudnánk vele játszani, és milyen jó lenne, mert rögtön megjelenéskor tudnánk játszani, nem kell elmenni a boltba :D -
#379 -
#378 De milyen jó lesz, mikor megjelenik és rögtön tudok vele játszani, nem kell a 10GB letöltéssel szüttyögnöm:)