Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Ki mondta, hogy arról szól? Nekem ez a véleményem és nekem tetszik a grafika csak az szemetszúrt. Ennyi.

Ja öreg 😊 de még bírja a vas, remélem még egy darabig 😊 Amúgy 100 fölött volt akkor, meg a monitor ~80 szóval nem volt olcsó. És akkor még 2005 vége volt. Akkor max 15 ezret kóstált egy zsír új játék. Most hogy mennyi lenne használtan nem tudom, talán mindenestül úgy 30-50 ezer.
DarkSector
Mit vársz a Source engine-tõl? Erre jó, hogy sík letisztult környezetet megcsináljanak vele, hogy egy pentium 3-ason is tudják játszani.
Ez nem a grafikáról szól.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Falkon
Sok-sok békákok! 😄DDDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

BoneDragon
Felejtsétek már el azt a szar oldalt... Ide töltsetek.

BoneDragon
A játék közepe vége felé mikor be lehet más helyszinre is, ott eléggé látszik, hogy már öreg az engine... Hl2 szint. Mondjuk nem baj, de miután bemész egy csilli villi környezetbõl, szemet szúr, fõleg a 0 árnyék használat...

5c0rp330n
lol.. a jatek tobbet erhet mint az a gep amin jatszod 😊

Böszme ImageShack 😞 Kép
A játék az Update2 után már elindult (XP SP3), már nem lép ki a pálya betöltése után, X300SE 128MB-os videokarival 😊 1024*768-on, a késõbbi patchekkel már csak jobban fog futni.

Meg a lapozófájl méretét (512MB RAM mellett, alapból a 1.5*-se a minimális méret és 3*-se a maximális méret, vagyis 768-1536M😎,
átállítottam a minimálist 1536MB-ra, a maximálist meg 2048MB-ra, (akár 2560Mb-ra is beállíthatod), mivel kevés fizikai+virtuális memória miatt is kiléphetett, de nem biztos. De a fizikai+virtuális memória összege ne legyen több 3-4GB-nál XP esetén.

Ez még elmegy, a lényeg az, hogy fut, tudtam elõre, hogy menni fog, nem sokkal nagyobb a gépigénye, mint egy CSS-nak vagy egy HL2-nek, újabb grafikai motor ide vagy oda. Pedig még a Crysis is elfutott rajta, meg a Landwirtschafts Sim-ek is, a The Witcher-rõl nem is beszélve.
Hala nekem 😄 Kiszenvedtuk a 3/3-at 😊 De majd azert segitesz a tobbi achiban nekem?Es Steamen mondd meg milyen achik es akkor talan tudok segiteni(remelem 😄).

MerlinW
No már csak 5 darab coop acsi kell és megvagyok😊

[merlinw.org]

RelakS
a trutymós pályákon minimum grafikán is begyûjtök valamit, amitõl akadozni kezd a játék... akkor is, ha visszamegyek az elsõ pályára <#fejvakaras>

remélem, lesz rá javítás <#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Most már tényleg rémlik😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Falkon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kephost.hu/kep/2011/04/__230.JPG

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Égett volt!

Nekem meg az nem tûnt fel, hogy
égetett volt... de akkor ez így poén😄

Falkon
Én nem nagyon emlékszem erre a dobozra!

Calver
elsõ rész, Companion Cube, amit "meg kell semmisítened", úgy h elégetted, rémlik?
na, "õt" kaptad vissza

"The trees move. Do you not see it?"

Nekem csak utalásnak tûnt a képregényre, ahol ugye a Ratman egy companion cube-val mászkált...

Falkon
Mi igen!

pointer4
Mondok jobbat, két más anyagból készült fémpénzt rakj egymásra lapjával, közé meg papírt, amit jól megnyálazol, és máris mérhetsz feszültséget az érméken 😄
Sosem csináltatok suliban ilyen kísérleteket???
böröczk
A trailer muzsikája azért simán veri mindkét credit zenét

Kumiho #2179

csokalaci
Ezt nem ártott volna spolierbe rakni....

http://facebook.com/musicleander

Most fejeztem be a játékot.Nagyon szerettem az 1.-is meg a 2. is.Szerintem lesz harmadik része is.Azon gondolkodom amikor a végén van a videó és kijutunk utánunk dobnak 1 szives dobozt(megsütve).Ez valamit sztem akart jelenteni.
MerlinW
Te most komolyan nem hiszed el?😊 Próbáld ki, és láss csodát😊

[merlinw.org]

Falkon
Én is kipörgettem a játékot, tényleg nagyon jó vége volt! 😄DDD

A portal 1 zenéje jobb!

Én tudom, ahogy írtam korábban is.

Am. meg pont emiatt is szeretem a HL ill. Portal játékokat, mert abszolút tudományosak, és helytállóak(mármint mindig bizonyítottan megvalósítható dolgokat, vagy megvalósított dolgokat mutatnak)

böröczk
nincs

Kumiho #2179

Persze! DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zan
Amúgy meg valaki meg tudná mondani nekem a multis pályák sorrendjét?A 6. pályát keressük.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Sziasztok!

Az van,hogy nyomatjuk a coopot és a tumbsbts utáni map után nekünk bejön a lobby 2 map,ahol lehetne választani a mapok közül,ahol eddig voltunk,de nincsenek ott a választható pályák...!Mert gondolom nem menti el õket? Mit kellene csinálni?

Szóval a lobbyban vagyunk,de csak az 1. levelbe mehetünk tovább...!ötlet?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
durva
ilyet csináltunk kémia órán:p
MerlinW
Nem vicc, 3500Ft-ért lehet kapni, krumpli nélkül😊 Oktatójáték gyerekeknek. Mert ugye ezt már általános iskolában megtanították nekünk😊

[merlinw.org]

Ja jó, akkor oké.

Zomil
gregtom6:
de miért kéne tárolni programot krumplin?
a krumpli glados-nak csupán áramforrás volt, semmi más

grebber: tul sok sci-fi-t nézel...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csokalaci
Hm már csak 10 achievement kell és megvan mind 😄

csokalaci
én megyek 😊

Nah jólvan... akkor most megsértõdök és megyek inkább pókerezni😛

Valakinek nincs kedve coopozni??? Chapter 3nál tartok a coopban😄

TreDoR
LHC-ról is tud mindenki.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Pontosan. Így, és a
krumplis rádió készítést figyelembe véve, amit szintén biztosra meg lehet csinálni, mert már láttam ilyet, nem is olyan hülyeség az a kérdés, hogy esetleg valahogy programot is el lehessen-e tárolni valahogy krumpliban

lolSL
te nem tudsz írni
a horoszkópokat szellemek írják

MerlinW,visszaigazolsz steam-en?

grebber
Olyat én is tudok írni bárkirõl semmi alapja nincs!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
olvasd el a horoszkópod, abban mindenre választ lelsz.

grebber
Ezt mondják vannak ott már komolyabb dolgok is csak hát ezt nem fogják tudtunkra adni ugy sem.Mert megint jönne a kamu szöveg mint az ufoknál hogy akkor pánik lenne.Apjuk faszét nem értenek hozzá.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Márpedig elemi részecskéket sikerült teleportálni pár méteres távolságba, ez tény.

[merlinw.org]

MerlinW
Én már játszottam a coop-al, de szívesen játszom veled. Majd nem segítek annyit😊 Egy részét meg úgyis elfelejtettem😊

Vegyél fel Steam-en: MerlinW

[merlinw.org]