2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
Enton #1578 Itt megtalálod a storyleírást:
Link
Itt pedig a személyeket egyenkét a storyból:
Link
Itt pedig az 1 és a 2 közti képregényt találod:
Link
-
#1577 akkor ki? :O
SpeedX: ha tudsz angolul, akkor itt nézelödj :) -
#1576 Nem tud még vki vmi érdekes infót a történetről?:) -
#1575 Köszi a leírást,amugy portal 2 be ahogy jöttünk kifele Cave egyre öregebb képe volt,gondolom idő közbe ahogy átépítette Cave a létesítmény t öregedett már vagy nem tudom:D -
xxxpaulxxx #1574 Csak annyi, hogy nem Rattman vitte vissza Chellt:) -
#1573 Akkor röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ez a cave johnson nevü csávo, aki zuhanyfüggönyökkel foglalkozott, de szerette volna minél higénikusabbá tenni a dolgot ezért feltalálta a portalkoat, aztán rájött, h ezt máshogy is lehetne használni, ezért megalapitotta az Aperture Science-t. Ezek után ezt a céget vezette, feltaláltak sok mindent(többek között a géleket is amit a 2-ben kell használni). Aztán a halálához közel meg akarta valositani, h egy ember tudatát el lehessen menteni egy gépre. De végül nem érte meg ezt, belehalt holdkö mérgezésbe, de megparancsolta, h mindenképp Caroline(asszisztense/felesége) tudatát mindenképp mentsék át akár akarja akár nem. Végül ugye sikerült kifejleszteni az eljárást és át is mentették Caroline tudatát Glados-ba. Ámde itt történt a baj, valoszinüleg azon a napon mikor átkerült Caroline tudata Glados bekattant és megölt mindenkit a létesitményben. Az egyetlen életben maradt tudos Doug Rattmann volt. Ezek után glados talált egy halom lefagyasztott embert és velük tesztelgetett...majd rátalált chell-re aki ugye megölte öt. A robbanás után Rattmann visszavitte chell-t a létesitménybe, és egy "Long Term Relaxation Chamber"-be rakta és rákötötte az áramot, mrt glados pusztulása után az életfenntarto rendszer tönkrement. elöször 50nap után felkeltik Chell-t rutin ellenörzésre, majd után nem tudni mennyi idö telik el, de wheatly felébreszti Chell-t egyetlen tülélöként. Ezek után ugye jönnek a portal2 eseményei és végül chell szabadon távozhat. -
xxxpaulxxx #1572 Nem, mert ez egy idióta baromság -
#1571 A második részt végigjátszottad? Mert pont ezekre a kérdésekre válaszolnak benne :D -
#1570 Van ugye ez a létesítmény amiben már az első részben is vagyunk.
Mi ez ki hozta létre mi célból és ki irányítja?
Mi hogy kerülünk oda és kik vagyunk?
Ez a pár dolog ami nem ok. -
xxxpaulxxx #1569 -
szobipeet #1568 Sziasztok.
Lehet nemfog tetszeni a kérdés, de azért megkérdem. Kalóz verzsönnel lehet coopban tolni? Előre is köszi. -
#1567 Én csak ennyit tudok erre mondani... -
#1566 mit nem tudsz? -
Ironman2 #1565 Mi van,megcsapott a Portal szele téged is? Én most nyomtam végig a héten.Nekem könnyebb volt,mert az első rész már a kisujjamban van.Igaz egy helyen elakadtam rendesen én is -
#1564 Van valami oldal ami a portal 1-2 történetével foglalkozik?
Mert a 2 után végigvittem ismét az elsőt de még mindig nem tudom mivan! -
IXEMGabeo #1563 nagyon fura játék...kissé bonyolultnak tűnik -
xxxpaulxxx #1562 végigvittem!:D -
#1561 Portal tetris
jó játékot :D -
#1560 Itt erre választ nem fogsz kapni... -
#1559 Üdv!
Ugyanez a hiba van nálam is, néha gondol egyet a game és kilép :S
Mitől lehet ez? Nem tettem fel rá 1 patchet sem, lehet az miatt?
Esetleg te rájöttél? -
#1558 PC Humorból:
-
xxxpaulxxx #1557 Jéééé... az indexen normális cikk olvasható?:D
Mondjuk ez a sor vicc:D
"Várhatunk megint négy évet a következő adagra." -
#1556 cikk -
#1555 -
xxxpaulxxx #1554 Nem elég neked a TF2 topic?:D -
#1553 vannak -
#1552 vannak már custom pályák?:D -
#1551 +1 -
Ironman2 #1550 Szerintem meg jó volt. -
Ironman2 #1549 Custom pályák jöhetnek majd a bannerba! Rage -
Ironman2 #1548 +1 Én is támogatom -
#1547 Minek? Már senki nem játszik vele XD -
#1546 rage for president! -
#1545 +1 -
#1544 Ha szeretnétek, hogy házigazda legyek a topikban, kérek pár pozitív visszajelzést a további kommentekben. -
Knabb #1543 [Undorítóan szar a fordítás] -
Ironman2 #1542 ??? -
#1541 Ami azt illeti, nem ártana, mert a magyar feliratok nagyon magyartalanok -
Ironman2 #1540 Minek a magyarosítás? Steamot magyarra állítod,és magyar lesz a játék.Warezben meg van nyelvválasztás a launcherben,és benne van a magyar is. -
Ironman2 #1539 Végre valamit nem húztak le