Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"MerlinW kollégát próbálom megérteni, hogy neki miben jobb, ha egy játék doboza ott figyel a polcon."

Semmiben, mert mindent Steam-en vásárlok😊 Viszont, ha az erkölcsi normát félretesszük (ami mondjuk a legfontosabb) megspórolok egy csomó kínlódást, élvezem a supportot, stb. Steam esetében pedig ugye ott a többi kellemes szolgáltatás, mint a közösségi szerverek, automatikus frissítések, achievement rendszer, gyors support, cloud tárolás, ésatöbbi ésatöbbi.

[merlinw.org]

MerlinW
Én általában csak akkor mondok véleményt warezról, ha kérdeznek😊 De ez már ember kérdése😊

[merlinw.org]

"ha egy játék doboza ott figyel a polcon" én úgytudom hogy nem doboz mániás. Sztem.tuti steam-en vette. <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Most nem azon van a hangsúly, hogy mennyire fagy, vagy nem.
Az tény, hogy a tört gáz, mert kidobál tálcára (engem is 😛).

MerlinW kollégát próbálom megérteni, hogy neki miben jobb, ha egy játék doboza ott figyel a polcon.
Persze a fagyások, stb. az gáz, az eredeti biztos nem fagy.

Én pl. nem állok úgy anyagilag, hogy játékokat vegyek, amit max. 2x fogok végigjátszani, nálam az idõ/ár arány lényeg.
A Diablo 3-at biztos megveszem majd, mert a 2. részbe is elég sok hónapot/Battlenetet öltem, így nekem megéri.

De tényleg hagyjuk a vitát, úgysem tudjuk meggyõzni egymást a saját igazunkról, csak nem értem 😊

DarkSector
És ha dícsérni akarod, akkor sem szólsz? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csokalaci
Nem azért de a tört verzió ismerõseim szerint szarráfagy jó párszor. Ezek mellett nincsenek benne achievementek, a coop is szétfagy és azt is csak más törtesekkel tudsz játszani. Ez eléggé ront a játékélménybõl szvsz.

http://facebook.com/musicleander

MerlinW
Tényleg nem akarok ebbe belemenni, de ja. Aki nem vette meg, nem tudhatja milyen. Aki "lopja" az pedig csendben játszik, nem fikázik. Én sem magyarázok azon játékok topikjában, amikkel nem legális úton játszom. Csendben olvasom õket és max válaszolok a kérdésekre, amikre tudom a választ. De eszembe sem jut kritizálni valamit, amiért egy fillért nem adtam, míg mások megvették a saját kis pénzükbõl.

[merlinw.org]

"meg sem vették és ezáltal nem is teljes a játékélmény"

Ezt a részt azért gondold át.
Beláthatod te is, hogy ez egy hatalmas nagy baromság 😄

Dragon Age topikban is ilyesmit magyarázott valami , hogy aki nem vette meg drága pénzért eredetiben, az nem mondhatja, hogy szar a játék.
Hát LOL!

Kösz<#mf2>

TreDoR
Nem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Valaki válaszolna a kérdésemre ha nagyon szépen megkérem?

DarkSector
"Jó játék? Igen. Mirõl beszélünk?"

Ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

erikzon87
Portal 2 nyereményjáték A press-start és a gamestop jóvoltából!

<#eljen><#eljen><#eljen> Legjobb, hogy mindig ugyan azok háborognak és általában mindig olyanok, akik meg sem vették és ezáltal nem is teljes a játékélmény😊

#1403: Én régen iszonyat fakezû voltam, amikor Ps-t vagy PS2t kellett irányítanom... ott bénáztam ezerrel... Most úgy másfél éve mióta van gamepadom gépre viszont egyszerûen nem játszok mással játékot (kivéve fpst)... annyira hozzászoktam😄 Most a második végigjátszást is ezzel csinálom, csak még nem jutottam a végére, ami megint nem a bénázásomon múlik, hanem az idõhiányon😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Míg itt szokás szerint háborogtok, én belecuccoltam a játékba 30 órát (és még hátra van a commentary végigjátszás). Megérte? Megérte. Unom? Még mindig nem. Érdekel valakit, hogy konzolra is megjelent (mármint a PC-s szemszögbõl)? Nem. Jó játék? Igen. Mirõl beszélünk?

Cseppet unalmas ugyanazt baromságot olvasni minden játék topikjában évek óta...

[merlinw.org]

DarkSector
mindenki a pöcsével tud a legjobban játszani. akinek meg nincs az meg a másikéval.

Seth
Erre nem lehet rendesen választ adni. Vki jól tudja irányítani joy-jal, vki meg fakezû és nem , illetve van aki hosszas gyakorlás után hozzászokik

PSN ID.: Beegabor

5c0rp330n
ezzel a tisztaban vagyok, a kerdes nem erre vonatkozott 😊

Totti5
Külön fent van XBLAn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
"áll a PSN" gondolom majd ha visszakapcsolják akkor ps3-al fel tudsz menni online és akkor lesz az amit akarsz.

DarkSector
Igen (itt lehet nem akadt el senki, vagy nem kérdez hanem egybõl youtube) azért írtam mert nem erre gondolok, csak megjegyzem nem akartam mélyebben belemenni.

DarkSector
Jah mint a folyadékos meg a fényfolyosós jah.

Seth
Vagy csak az elsõ rész tapasztalatait tudod kamatoztatni, ezért tûnik könnyebbnek. Ha ezzel kezdted volna, tuti össze vissza görcsöltél volna a megoldásokon

#1393 az lehet,dehát benne volt 😊

TreDoR
"2. valamint azért van szûkítve, egyben mert így nem lehet összevissza 50 féle igény szerinti megoldás, hanem csakis 1 helyes van és szerintem még ha kicsit kevés is a felület sok helyen a topikot olvasva elakadnak még ÍGY IS a játékosok, és pc-s játékosokról beszélek. Neveket nem mondok!"

Pont ez a gond. Viszont azt nem tudom melyik topicra gondolsz, mert itt max. 3 komment szól arról (az 1. hozzászólástól számítva), hogy valaki valahol elakadt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

5c0rp330n
ha mar elojott ez a "konzolra terveztek" tema..
valaki nyomta ps3-on mar? mert megjott a cucc, eredetileg ugy terveztem h pc-n nyomnam vegig viszont nem tudom aktivalni amig a psn vissza nem jon igy egyelore csak ps-en tudnam tolni, mennyire elvezheto ott a cucc? grafikaban azt olvastam h egeszen jo, ott ingadozo fps gondjaim se lennenek konzolon az tuti viszont az iranyitas foleg kerdeses kicsit..

kifli
elsõ részben voltak nehezebb részek...

Itt kb már mindent mutat mit-hova 😄
kifli
ha az orange boxba nincs benne, akkor külön 10000000% hogy nem adják ki konzolra 😄
DarkSector
Nem nem terveznek semmit sehová, grafikus motort lehet, de a feladványok meg a játkmenet, semmiben nem tér el a pc a konzoltól, ezt csak hiszi néhány ember.

A különbség ott van hogy pc erõsebb hardver, ennyi.
játékmenetben nem azért van leszûkítve a felület hogy a konzolon agyilag zokni emberek vannak, mert ha ez így lenne, akkor a ti logikátok alapján pc-re a fejleszõk késõbb vagy egyidõben egy egészfelületest hoztak volna ki!

Nem vettétek észre hogy a leszûkítés 2 okból van?

1. mert a háttér mozog a falak itt ott mozognak interaktívak.
2. valamint azért van szûkítve, egyben mert így nem lehet összevissza 50 féle igény szerinti megoldás, hanem csakis 1 helyes van és szerintem még ha kicsit kevés is a felület sok helyen a topikot olvasva elakadnak még ÍGY IS a játékosok, és pc-s játékosokról beszélek. Neveket nem mondok!

valamint ott van a fehér genya azzal a játék 3. 3-ánál akár a fegyódat is átváltoztathatod platformá, szóval utána meg azért lesz egyszerû, mert mindent befesthetsz vele...

nem?

DarkSector
Az egész dolog úgy megy mint sok-sok játéknál, hogy összegzik figyelik ki viszi végig, hány játékos és meddig jut el adott játékban.

Ebbõl szûrnek le statisztikát, és néhány fejlesztõ ez szerint haad tovább a következõ projectnél.

Sok-sok játéknál irták már hogy kevesen jutottak el a végéig a statisztikák szerint, ezért xyz-t lekönnyítik.

Nekem a Portal 1 sem jelentett nagyobb kihívás ettõl, nekem kínai amiket itt írkáltok, de lehet túl tapasztalt vagyok és ezért nem tûnik fel a különbség.

TreDoR
Szóval, szerinted az 1. részt konzolra tervezték?

DarkSector
És attól hogy valami valahová elõbb jön még nem jelent semmit.

És ez meg is látszik rajta. Nemugy mint a 2-õn.
Azért elég vicces hogy csak addot helyre lehet lõni portalt, eltüntek a lehetõségek. Hogy még gondolkozni se kelljen. 😞
TreDoR
2 hónap, de a lényeg, hogy az 1-et nem konzolra tervezték.

DarkSector
Arra utalt hogy a konzoltulajok csak 1 hónappal késõbb fejlõdtek fel arra a szintre hogy végig tudják játszani.

DarkSector
Én inkább erre azt mondanám hogy mintha az elsõ rész bonyolultabb lett volna, nekem full ua, csak itt a folyadékokkal kicsit jobban bekavartak, és néhol töprengeni kellett, az elsõ rész sem volt nehezebb, sõt.

MerlinW
9😊

[merlinw.org]

bowari
Életem egyik legnagyobb játékélménye,sõt gyerekkorom óta nem nagyon varázsolt el semmi ennyire.
Fantasztikus hangulat,ahogy a zene és az effektek változnak ahogy csinálom a dolgokat...egyszerûen zseniális.
Maga a történet a szövegek halok meg a röhögéstõl:

Az érdekelne még mennyi fejezet van benne?8.-nál járok ,de nem akarom hogy vége legyen...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Seth
1 hónapra rá kb, de ez most hogy jön ide?

TreDoR
Jah, utólag...

Seth
mintha az elsõ rész nem lett volna konzolra

Spészgószt
Apúúúú kezdõõõdik....<#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

pointer4
El sajna, leegyszerûsítették az ügyességi részt, a kétbalkezes konzolosok szintjére 😄
Szerintrm is jobb volt az elsõ rész zenéje.😊
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Azt tudjátok,hogy vannak sapik,amiket TF2-ben megszerzel,azokat tudod viselni a Portal 2 co-opban? Van belõle 2 sapim amiket mutat a co-opban,de mi van ha elcserélem ezeket a sapikat szintén olyanra amit tudok viselni co-opban? A régi sapik megmaradnak a co-opban és az újakat oda rakja vagy a régiek eltûnnek?
És bocsi a sok 'co-opban'-ért 😄

zeli
Elsõ song sztem is jobb volt a végén.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zomil
tetszik, de tul bonyolult a szövege, ezért nehéz megjegyezni, a portal 1-nél az volt a jo, h sik egyszerü dallamos szövege volt igy még a hülye is megjegyezte... 😄
mondjuk nekem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sentry dal jobban tetszik

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
A szája jár mindenkinek csak tenni is kéne ellene.
De panaszkodni könnyebb.

Seth
Igen, minden bizonnyal -_-

kifli
elkonzolosodott a játék <#kuss>