2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• Systore #1458
    Chell in the Rain :)
  • Seth
    Azzal kellett volna kezdeni :D
  • mzprox
    Végigtoltam a portal 2-t, az első rész kimaradt. Érdemes nekiállni vagy csalódás lenne a portal 2 után?
  • kifli
    azon az egy részen kelett megállni gondolkodni, ahol ez a folyadék cucc van.

De az is gyorsan egyértelművé vált, mikor csak 1 helyre lehetett fröcskölni :D

nem a tapasztalatok, hanem mikor ott egy fehér falrész ahova lehet lőni a cuccot, és körülötte meg sehova :D
  • xxxpaulxxx
    Akkor csináltátok jól, ha mindketten felrobbantok a lemez behelyezése után:D
  • djpozsy
    Ott a pont. Nem tudod véletlenül, hogy a "lemezbehelyezős" pályáknál mit kell csinálni? Mert ott mindig meghalunk a végén.
  • Zomil
    én gondoltam nem érdekel akkor is végignézem magyarral...meglepö modon, a játék 2. felétöl és co-op-ban vmi csoda folytán van némi minöségbeli ugrás...nem mondom h hibátlan, de böven élvezhetö :)
  • RelakS
    humiariból

• xxxpaulxxx
    Hát szerintem ezek mind fikciók maradnak, úgy ahogy ez Gmannel is történt:D
  • Enton
    Mi már tárgyaltunk egy kicsit az éppen felelhető emberiség mennyiségéről, ha jól rémlik. De sajnos semmi konkrétot nem tudunk, majd ha ők azt mondják, hogy így van.
    Addig meg megmarad a fikció.
  • xxxpaulxxx
    Tényleg vannak nagyon érdekes elméletek:)
    Itt is ilyesmikről kéne beszélgetni az állandó fikázás helyett:D
  • csokalaci
    Hmm most átnéztem a portal2 file-jait. Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná, hogy miért van benne a left 4 dead magyarítása is a magyar config fileban ?
  • RelakS
    mert majd kapják az anyázó kommenteket, és ránéznek? Kíváncsi leszek :)
  • TSL16b
    Van egy olyan érzésem, hogy némi javulás fog beállni a magyar szövegben. Ami azt illeti, több is ez, mint puszta érzés... :)
  • RelakS
    végig akartam magyarul játszani.
    2 perc után úgy felb@xta az agyamat, hogy visszaraktam angolra. Szinte nincs egy helyes mondat benne. De erről már korábban is mutattam példát :)
    De ez a mondat is téma volt, csak azért néztem meg ;)
  • TSL16b
    Akkor te is úgy érzed, hogy ráfér egy kis igazítás a szövegre?
  • RelakS
    kicsit matattam, íme egy fordítás az elejéről :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eredeti: Wheatley: And whose fauld do you think it's going to be when the management comes down here and find ten thousand flipping vegetables?

szerintem: Wheatley: És mit gondolsz, kinek a hibája lesz, mikor lejön ide a vezetőség és tízezer nyomorult kómást talál?

flipping: valaminek a kihangsúlyozása
    vegetable: olyan ember, aki nem tud rendesen mozogni vagy gondolkozni súlyos agykárosodás miatt
  • xxxpaulxxx
    pffff:D
  • Spészgószt
  • morvaigaben
    Ez....fájt xD
  • n003
    bazz ez de beteg..
  • Fabio Capello
    No, tíz óra alatt kivégeztem :)
  • DarkSector
    Ha ha ha...:)

• Enton
    Itt is van pár okfejtés:

Link

Érdemes elolvasni őket, elég hihetőek ezek is.
  • Malakai
    Szószerint ezt mondja, de lehet ezt úgy értelmezni, ahogy MerlinW írta.
  • Kindred Blades

Pontosítok, ha megengeded: GlaDOS csakis azért enged el, mert rájött, hogy Chell-t megölni túl sok küszködéssel jár, egyszerűbb, ha szimplán megadja neki, amit akar.
  • NEOreg3
    új DLC nyáron
  • ApPa123
    JAAAAAAAA nekem az a kocka nem esett le h mi akar lenni :D de h mondod már tudom :P
  • Enton
    Akinek nem lett volna elég kihívás az alap story féle fejtörő azok itt:

Link

Találnak szép számmal saját készítésű pályákat.
    A pályákat letöltve a xy:\...\portal2\portal2\maps
    könyvtárba másolás után a consol-ból lehet előhívni, a map xy parancsal.

Jó szórakozást, plusz ha van valami jó fejtörő azt osszátok meg.
  • Zomil
    nah igen, föleg mivel már fél év után is fincsi akciok szoktak lenni a játékokra :)
  • RelakS
    hehe... a Philips pixel plus hd, vagy milyen szarával egész jók a videók egyes jelenetei :D Mind a reklám, mind a játék végi videók :)
  • DarkSector
    Én tudod azon töprengek hogy milyen 10k/játék?

Miért hiszik hogy minden 10ezer ft? vagy éppen minden 12ezer vagy minden 16ezer?
  • Zomil
    Nem akarom tovább sziteni a flame-et tényleg, de most emellett nem tudok elmenni...
    "Én másik irányból közelítem meg, hogy kicsit kínlódok, de megspórolok 10K pénzt/játék."

Most ennyi erövel a boltban kicsit ügyesebbnek kell lenned, h a boltos ne vegye észre és bentebb vagy pár ezressel, ha nem fizeted ki...

Nekem is van warez cuccom, persze...de azért nem kell hirdetni, h te ügyesen lewarezoltad :)
  • xxxpaulxxx
    Csak egy dolgot mondok a sok közül:
    coop
  • Noodlee
    Pont akartam írni, hogy csak spoilerrel a válasz kommenteket :)
  • MerlinW

Mit nem értettél?:) Wheatley bekattant, GlaDOS visszakapta a testét, Wheatley-t kilőttük az űrbe, GlaDOS összehaverkodott velünk, - persze ettől még utál minket, mint a szemetet - ezért elenged. Ő újraépítgeti a dolgait, mi pedig az első részben megpörkölt kockánkkal nekiindulunk a nagyvilágnak.

Semmi atomfizika nincs ebben..:)
  • Noodlee
    "megspórolok egy csomó kínlódást, élvezem a supportot, stb."

Így már picit érthetőbb a kijelentésed, ha nem is értünk egyet:
    "meg sem vették és ezáltal nem is teljes a játékélmény"

Én másik irányból közelítem meg, hogy kicsit kínlódok, de megspórolok 10K pénzt/játék.

Amúgy maximális respect, hogy ilyen vagy, kellenek a fizetős játékosok is :)

Amúgy, hogy ne csak flém legyen, meg offolás:

Nekem totál kimaradt az első rész, de ez tetszik. Biztos én vagyok a béna, mert hogy itt bűn elakadni, de bizony néha vannak "pályák" ahol töprengenem kell, hogy mit is kéne, hogyan.
  • ApPa123
    Most toltam végig.... de halál komolyan ez a vége?? V nekem nem esett le vmi rejtett mondanivaló v nem tom....:D nem errre számítottam :D
  • DarkSector
    értem. :)
  • MerlinW
    "MerlinW kollégát próbálom megérteni, hogy neki miben jobb, ha egy játék doboza ott figyel a polcon."

Semmiben, mert mindent Steam-en vásárlok:) Viszont, ha az erkölcsi normát félretesszük (ami mondjuk a legfontosabb) megspórolok egy csomó kínlódást, élvezem a supportot, stb. Steam esetében pedig ugye ott a többi kellemes szolgáltatás, mint a közösségi szerverek, automatikus frissítések, achievement rendszer, gyors support, cloud tárolás, ésatöbbi ésatöbbi.