Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
nem tudom, de ez szerintem még akkor is fail, ha csak random szöveg lenne. A második idézet garantáltan, az egyszer csak megszakadó mondat miatt.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lolSL
hát tipikus fordítás, nem látják a játékot meg nem tudják mirõl van szó, ez van.

RelakS
korrekt?! Mintha valami éppen csak alapfokút megszerzett rettenet csinálta volna.
Itt a példa a 6. fejezetbõl félrefordításra, meg magyartalan mondatra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oh, good. My slow clap processor made it into this thing. So we have that.
Ó, rendben. A lassó tapsolást feldolgozó egységem változtatta ezzé. Eddig tehát megvagyunk.

Hey, just in case this pit isn't actually bottomless, do you think maybe you could unstrap one of those long fall boots of yours and shove me into it? Just remember to land on one foot...
Hé, ha ez a verem mégsem bizonyulna feneketlennek! Le tudnád csatolni az egyik sokat próbált bakancsodat, és bele tudnál rakni? Csak ne felejtsd el, hogy majd egy lábbal kell földet érned...

Amúgy ja, a központi számítógép rizsájára gondoltam

Evin
Idõvel fogynak a többesszámok, illetve lesz ahol helyesen használják.

"Mi az, hogy nem tudom végigolvasni a szöveget, mert a 3. sor után elveszik?!"
Ha ezt arra érted mikor Wheatley bejön, és a fõgép még mondja neked a szobában a magáét, akkor az nem számít, amúgyis csak kitöltõ szöveg lenne.

Összességében korrekt a fordítás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RelakS
Szeeeeeeeeent szar...
ezt nevezik ezek magyar fordításnak?!
Csak arra volt jó, hogy felhúzzam magam...

Wheatley (vagy hogy írták) pl mi a rákért beszél többes számban a játékoshoz?!
Mi az, hogy nem tudom végigolvasni a szöveget, mert a 3. sor után elveszik?!
lethal military android - halálos android katona?!

és csak az elsõ 2-3 pályát néztem meg O_o

Sziasztok!
Volt egy utalás a konkurens kutató központra, a Black Mesa-ra. Hmmm... Belegondoltatok abba, hogy miután kijutott a felszínre, szegény cseberbõl vederbe került??? A Turret-ek után a Combine fog rá vadászni. 😉

artschi
Humorosból:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
kösz mindenkinek, aki foglalkozott a témával, hollywoddi forgatókönyv is lehetne ebbõl, mert nem kicsit volt érdekes a hiba 😄

olyan coolermaster házam van, amiben alul van a táp, ezért a 4 tûs, 12 voltos videokártya kábelhez hosszabbító kellett. alig csatlakozott a hosszabbító és a táp kábele, magyarul kontakt hibás volt. a hosszabbító a procihûtõ mellett van elvezetve. amikor az nagyobb sebességre kapcsolt, gondolom pont úgy rázta meg/össze a kábelt, hogy ne érintkezzenek, tehát a vidkari nem kapott elég kraftot 😄DDDDDDDd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen ezt csinálja mert neki ez a heppje 😄

Co-opban benneteket is agyondicsér GlaDOS? A másikat meg egyfolytában basztatja?

zeli
Na, végigtoltam én is. Nagyon jól meg volt csinálva, nekem nagyon bejött.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kifli
videóram hiba lesz szerintem. Nem a játék miatt van, hanem valszeg egy memoriachip behalt a vga-n.

Persze ez nem biztos. Mindenképpen nézd meg másik gépben, vagy winreinstallal...
lolSL
hûtõt nézd meg forog-e rendesen

ProGabe
stress-teszteltem Crysis-szal. csinálja, de annál csak be-bevillog. lényeg, hogy ez shitfuck, tényleg haldoklik ez a jó öreg 8800GT 😞 <#duma>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kifli
akkor benéztem 😊
lolSL
kifli
l4d-be is õ a csaj nem?
Rage47
<#nevetes1>
lolSL
hát ha vonaton szarik akkor csak miután elhagyta az állomást akkor szarjon

MerlinW
Ez az, mond neki azt is mikor sz@rjon. Hiszen sok közöd van hozzá mit használ és mire költi a pénzét.

[merlinw.org]

zzeN
Nézte már vki az extrákban található Super 8-at? Elfogadnék belõle egy játékot ezzel az engine-nel, hiába csak reklám😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lolSL
vonatra meg telefont vigyél

Aquir
csakhogy nekem mozgatni is kell a drágaságomat, Pl. nem vonatozhatok százkilókkal😊 Nekem már egy ideje nincs olyan hogy "asztali pc"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lolSL
csak 2x gyorsabb gépet vennék játékra egy laptop árán

Aquir
Az "escape" fejezet egyik loadingjánál kifagy a játék pool memory hiányt jajgatva, így megcsináltam a coop pályákat. Amúgy is küszöbön áll nekem egy új laptop😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
más játékban nem csinálja véletlenül? mert kicsit gyanus, h haldoklik a vga-d

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Esetleg driver frissítés?
Milyen VGA ez?
lolSL
új vga

ProGabe
ez a játék nálam nem egyszerûen fagy, hanem szép kék csíkok jelennek meg a monitoron, hard reset után elmegy a felbontás, maradnak a csíkok. 3-4 restart kell, mire helyreáll a cucc :SSSSS

magyarul megöli a videokártyámat. WTF? azt hittem az upadate majd megoldja a dolgot, nem is játszottam vele, amíg nem patchelték, láttam már update2 kúszik fel indításnál, de túl korán örültem, elfordultam balra és lõn, jöttek a csíkok... 😞

hozzáteszem, a játék elején 1-2-szer csinálta, most meg abban a szobában, ahol bal oldalon van egy függõleges lézer, szemben szintén egy függõleges "napcsík", aztán jön egy kis sav, mögötte egy turret, meg egy kapcsoló, amire két kis kocka esik le, amik egymásnak pattannak, szóval itt nem tudok megmozdulni sem, egybõl kifagy

help pls!

DarkSector
kecsketej.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RelakS
én is így értettem

Most akkor ha jól értettem, akkor az a fehér trutymó valami olvasztott holdkõzet lenne? És akkor ezért bírtunk a végén a Holdra lõni?

csokalaci
Igen csak hogy reggel senki nem érhetõ el. Vagy nincs meg nekik a portal 2.

http://facebook.com/musicleander

RelakS
a turretet meg a csizmát bemutató videóval mi van?

Amúgy meg a commentary módban nem úgy beszopatott... vihetem végig az utolsó fejezetet megint, mert
Mikor már meg kellett nyomni a patthelyzet feloldó gombot, az ugye alá van aknázva. Namost ezt elfelejtettem, és van mellette egy buborék, amit emiatt nem tudtam meghallgatni :S

Jaka923
Amikor rákattintasz az online játékosok keresésére, feldob egy olyan üzenetet, hogy a coop sokkal izgalmasabb ismerõsõkkel. Én hallgatnék rá.

csokalaci
Amikor random emberekkel coopozok mindig kifogom a legbalfaszabb embereket... Az elsõ pályán 10 percet töltöttünk. Fu de fel tudják baszni az agyam.

-<W.U.W>- ToNi @ iTouch 4g: you are fuckin' stupid
gareth: yes

http://facebook.com/musicleander

skate00
Ezek viccesek. 😄

RelakS
Monjuk mikor mutatták a japán bányavárost, az nagyon kemény volt. Emlékeim szerint valahogy a 70-es években hagyták el, de már épp csak nem dõl össze.
A durva az, hogy ottmaradtak pl játékok, tanszerek, mangák... hogy a jó francba nem pakoltak rendesen össze az emberek? O_o Nem Pripjaty volt, ahonnan lóhalálában kellett lelépni

hátja :| pont saját maguk állítását hazudtolják meg a 20 éves pripijátyos videóval .. meg a centálparkos részen amikor 5 év alatt nõnek a kb 20-30éves fák lol

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

RelakS
rühellem ezt a sorozatot...

Érdekes, de ekkora baromságot, hogy 5 év, és eltûnnek az utak... Meg hogy a vörös tér is...

#1225: Ja, ezt én is néztem 😄

lolSL

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Azért vannak itt failek a játékban... pl az 5. chapter elején
Amikor lekapcsolódik a világítás... akkor miért nem világít a portal gun, a kilõtt portalok csóvái, illetve Wheatley szeme?😄

Tudom hogy ez nem ideillik de nekem tört van tudom is hogy hogy kéne co-op módba nyomni csak nincs senki akivel tudnám.
😄

Overclocker achi is teljesítve... nem hiszem el, hogy ez 70 mpen belül lett volna... dehát a játék jobban tudja😄

Húúú azt a device has been modified-et soha többé nem akarom hallani😄 Mire megcsináltam az audiosurf krumplit vért izzadtam😄

ronihun
Ma játszottam vele elõször és hát le a kalappal, az elsõ rész is nagyon tetszett, de ez még talán jobb nála, bár még elején járok. Mindenesetre nagyon jól megcsinálták, az egyre nehezedõ feladványokat is és a hangok azok fantasztikusak 😄 én olyan jókat nevettem az angol akcentusos roboton...

...

Ha ezt visszavezetjük az 50 napra, amúgy igen jól emlékszel, akkor akár még lehet a sima ugyanannyi mint a HL-ben lévõ túlélõk..
Csak hogy az 50 nap mellé van egy x-ünk is az egyenletben, ami kétségkívül legalább 1-5 évet simán takar, kiindulva a növények térfoglalásáról. Ezt ebbõl kiindúlva:
Élet az ember után part 3
Spoiler:
De vége videóban nagyon gondozott búzamezõn járunk a kis viskó sincs olyan ramaty álapotban. Ez így kétséges nagyon.