2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1337 leteszteltem, és működik :)
Seth:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó részben (The part where he try to kill us, vagy ilyen) van egy pálya, ahol egy funnelt meghosszabbítasz, majd neked támat Wheatly egy crusher-rel. Az első csapás után látod, hogy betolat egy fal, portált fogadó felülettel. Oda azt lősz, amit akarsz, működni fog. Majd egyszer megnézem, de szerintem a Holdra is azt lövünk, ami jól esik -
#1336 Szerintem elég konkrétan fogalmazott ("van egy rész ahol")..:) -
#1335 "Aztán erre fogták és bármelyik portált lerakhatod, mert ha rosszat raksz le, akkor automatikusan kicseréli a másikra... :) "
EZ biztos? Mert nemegyszer megjártam 1-2 helyen emiatt. Vagy ez csak 1 specifikus helyre értendő? -
#1334 Nekem a kedvencem kommentary-ban: van egy rész ahol hosszan kell utazni a lebegtetö izével(nemjut eszembe mi a neve) és ott mindig meghaltak a teszterek mert 90%-uk elfelejtette melyik portált rakta le elöször... :D
Aztán erre fogták és bármelyik portált lerakhatod, mert ha rosszat raksz le, akkor automatikusan kicseréli a másikra... :) -
xxxpaulxxx #1333 Jaja... dettó:)
Persze második végigjátszásra már minden pörög ezerrel... még akár video walkthrought is tudnék belőle készíteni... dehát ez az átkuk a logikai játékoknak:) -
#1332 a csúnya az, hogy az egyik pályán percekig agyaltam, hogy azt a rohadt funnelt hogy irányítsam, hogy átjussak a kék trutyis gombhoz. Aztán jött az isteni szikra, hogy baxameg, ott van már egy kék portal, a talpam alatt meg portált fogadó felület van ... -_-' ... FUUUUUUUUUUUUUU
Aztán végigtoltam developer commentary-val. Nem én vagyok az egyetlen hülye, pedig még a terembe jutás előtt fel is hívják egy kis "balesettel" a figyelmet a használandó trükkre :D -
xxxpaulxxx #1331 Szerintem az 1hez inkább ügyesség kell, míg a 2höz több agy:)
De az fix, hogy ha az 1hez készültek idegölő modok, akkor itt pokol lesz:D -
#1330 Ide kéretik fáradni -
werdaa #1329 közben megoldottam a problémát:
tehát akinek ien hibával száll el a játék mint nekem az a következőt csinálja:
azzal a crckkel kell meg crackelni a játékot amit utoljára tett rá mivel én az 1.2-es patchel használom tehát logikusan a hozzá való cracket rakom rá nem pedig az 1.0-át vagy az 1.1-et
ezután már ment rendesen nem tudom mi gondja baja volt a gépemnek :) -
#1328 Na én is végig toltam, kellemes és humoros a történet.
Az endcredit zenéje az egyhez képest csalódás.
A játék menet elég primitív lett, talán 1x volt olyan, hogy a levegőből lőj be egy portalt ide vagy oda, és így tovább. Sokat veszített az ügyességi jellegéből, csak a száraz logikai maradt. Gondolom ez a muliplatform irányítás miatt van (konzolok).
Pedig milyen izgis volt pár szivatós pálya, még az alap csomagban is.
Itt a három féle festékkel, meg a robbanós kockákkal, a két sugárral olyan bonyolult pályákat lehet majd csinálni, hogy keresztbe áll majd a fülünk :D -
#1327 a read dead redemption tavalyi jatek, meghozza kb kereken 1 eves szoval az alig kaphatni barmilyen 2011-es dijat :) -
barmi #1326 Én az idei évre még 2, 3 játékot várok össz-vissz. :D Az első a Battlefield 3 (remélem hatalmas szájtátások lesznek ennek kapcsán), a második A DukeNukem 2011, a harmadik pedig az Red Dead Redemption (ha egyáltalán tényleg jönni fog PC-re még idén). De mindezektől függetlenül én is a Portal 2-nek adnám a leginnovatívabb játék díját 2011-re ! :-) -
#1325 én nem találtam megoldást, és így hogy csak a d2d-n jelent meg kevesen játszottak vele pc-n, nem sok fórumban foglalkoztak vele. -
#1324 ez pc-n is fennall? es nem lehet vele semmit csinalni? :S -
#1323 a 30 fps-re korlátozás rossz benne, egyszerűen beszédülök 5 perc játék után :( pedig az elsőt nagyon szerettem -
#1322 Tökmindegy milyen game-ek jönnek még, én 2011 leginnovatívabb (nem tudom ez-e a helyes szó rá) game díját már odaajándékoztam a portal 2-nek!
Kurva jó lett! -
#1321 viccelsz? manhunt 2-t vegigvittem, hatalmas jatek volt, semmi rossz nincs benne.
egyebkent a linkelt cikk tuti h csak valami vicc. -
#1320 Hammer beállítása Portal 2 pályaszerkesztéshez -
#1319 Ki a francot érdekel, hogy hivatalosak, vagy sem?:) Szépek? Igen. -
#1318 Nekem is az ötös van, ebben a felbontásban -
gregtom6 #1317 Csak nem hivatalosak...
A laptopomon már pár napja az 5-ös van kisebb felbontásban:) -
barmi #1316 összelopkodtam néhány(1920x1080 vagy nagyobb) P2 háttérképet :
Háttérkép 1.
Háttérkép 2.
Háttérkép 3.
Háttérkép 4.
Háttérkép 5.
Háttérkép 6.
Háttérkép 7.
Szerintem van köztük néhány egész jó ! :D -
#1315 a portal fegyver bogyója folyamatosan világít, ha lőttél portalt, ha nem. De szerintem addigra már egyébként is használtuk a pályán -
#1314 szimpla troll lehet a cikk írója, mostanában divat lett lejáratni a hívőket -
xxxpaulxxx #1313 Párszor meg kellett nyomnom az F7et:D -
#1312 Mondtam :D -
xxxpaulxxx #1311 Húúú ez a Schrodinger's Catch köcsög volt:D -
xxxpaulxxx #1310 Most ezt a sötét részes dolgot azért mondtad, hogy annál a résznél nem is kell, hogy világítson, mert nem lőttünk ki portalt? Vagy egyetértettél velem?:D Ha az első, akkor még mindig ott van a Wheatles, akinek nem világít akkor a szeme, illetve a kilőtt portal csóvák sem világítanak:) -
#1309 nekem a legjobb fokozaton szép elmosott szélű árnyékok vannak, a legszarabban meg randa cakkos szélűek, de vannak -
gregtom6 #1308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fent van pdf-ként. De az összes képre rá van nagyítva, meg a görgetős szöveg is teljesen, több képen.kalózöbölben
A videók nincsenek persze rajta. De annak is a nagy része fent van youtube-on, v vhol.
A többit, ami esetleg exkluzív, az is fent lesz vhol majd idővel sztem. -
xxxpaulxxx #1307 Nem is úgy értettem, hanem hogy a szülők kényszerítik a gyerekeiket:)
#1306: sajna még nincs -
gregtom6 #1306 A The Final Hours of Portal 2 nincs még feltöltve valahova? Tudom, hogy iPad alkalmazás, na de akkor is, ki lehetne belőle bontani valahogy a videókat, képeket, vagy emulátorral pc-n futtatni. -
gregtom6 #1305 Na, az már más, mert ott vannak tényleg olyan dolgok:) Azt már megérti az ember, legalábbis jobban, mint a Portal 2-t.
Van olyan játék, amit még én is elítélek(Manhunt), kipróbáltam, de nem is tetszett igazán.
A DNF-et is utálni fogják, na de azt megint megértem...de a Portal 2-t...és amiket mondanak, az abszurd. Ilyen erővel az utcán is mindenbe bele lehet magyarázni olyan dolgokat. -
#1304 Hát nekem sok vega ismerősöm van, de engem ők nem kényszerítenek semmire... Meg nem szólogatnak be, akárhányszor húst eszek mellettük. -
xxxpaulxxx #1303 Teljes mértékben egyet értek és ez a véleményem a vegákról is:D -
#1302 beleolvasgattam és a csóka közölt egy linket is, ami bemutatja, hogy a Minecraft miért veszélyes...
Minecraft – The Game That Teaches Kids How to Make Penis’ with Digital Blocks -
gregtom6 #1301 Nekem nem azzal van a bajom, ha mások vallásosak. Az ő dolguk, ők választották.
Viszont az szerintem bűn lehetne, ha a gyereknek nem mutatják meg a világot(eleve tudatlan lesz), és rákényszerítik arra, hogy éljen úgy, ahogy ők, na ez már bűnnek elmehetne.
Elveszik az embertől a szabad akaratot. -
werdaa #1300 hy
kérnék egy kis segítséget:
2 napja tettem fel a játékot és tegnap is jó sokáig játszottam ma viszont nem tudtam elindítani a portal2-őt
mikor az iconra kattintok bejön egy pillanatra egy parancssori ablak a következő üzenettel: program too big to fit in memory
windows 7 32bit ultimate van fenn
3Gb 800Mhz-es memória + 4Gb virtuális memória van megadva mellé
eddig ment a játék most viszont nem, próváltam vírtuális memóriát is növelni meg újraindítani többször is de nem segített
aki tud segítsen, előre is köszönöm -
xxxpaulxxx #1299 Pfff:D Csodálom, hogy azt a jelenetet nem rakták bele, ahol fehérre lehet festeni az egész szobát8-):D -
#1298 én nevetek :D
egy troll oldalnak simán elmenne :D