Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"Portálos kísérletek már bizonyították, hogy lehetséges teleportálni. Csak eddig még atomokat sikerült csak átvinni egyik helyrõl a másikra."

Igen ezt KELL mondaniuk a külvilág felé.

Next PC upgrade: 2022

Van valaki köztetek aki még nem játszott co-op-ban és van kedve velem játszani? 😄 Csak küldjön egy privátot.

Elõre is köszönöm.Ja és hogy mikor lesznek olyan emberek akik képesek a co-op-ban mindenféléért fizetni?Ezalatt értem az integetést,pacsit,stb.És a játékban mikor lesznek trade-elhetõk a sapik,egyebek?

Igen, az is lehetséges abszolút. Mint ahogy említettem a késõbbi kommentemben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Portálos kísérletek már bizonyították, hogy lehetséges teleportálni. Csak eddig még atomokat sikerült csak átvinni egyik helyrõl a másikra. (persze az Aperture már tovább haladt ettõl) A krumplit meg fel lehet használni például rádió készítésre is, amíg ki nem szárad a krumpli(bármilyen meglepõ, de mûködik)

Nem akartam spoilerezni, de GLaDOS-t is abba zárja Wheatley.

RelakS
Merevlemezként?! Én úgy értettem, áramforrásként voltak használva. Szolgáltatnak kb 1.1V-ot, amin még az Aperture Science eszközök mûködõképesek.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Persze ez létezõ dolog, csakúgy, mint a Gravity gun és a Portal gun

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tényleg lehetséges "merevlemezként" használni egy krumplit? Általában a HL és Portal játékok tudományosan nem szoktak hülyeséget mondani, de erre mutathatna valaki valami linket, h ilyen lehetséges-e.

Jól láttam? Lefogyott Gabe Newell?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

FSpofon
@ Valve, a megjelenés környékén:

Arab money

Nah jah😄

#1107: Lennék én a helyében azért... lenne pénzem fogyókúrára is😄

woy
gabe lefogyott már csak 200 kg

lolSL
2011. 15. hét 2011. 04. 11. - 2011. 04. 17.

DarkSector
igen? április 22.-ei a lista, ezt meg én építem az ön tudatába kedves! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
vagyis én olcsobban vettem külföldröl ugy,h megjelenés napján játszhattam vele 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
tudatodba építem hogy hetes csúszásban vannak a listák

DarkSector
Én nem mondtam hogy rosszul tetted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én pl azért vettem meg steamen, hogy már a megjelenés napján játszhassak... nekem megérte

DarkSector
steam-en most per pillanat 10ezer, külföldrõl 8500ft, nem 125%, igaz csak majdnem annyi.

az hogy akcióban elõtte mennyi volt az egy dolog, mert külföldön is változtak az árak, de mindig is olcsóbb volt mint steam-en, és ez nem csak a portal 2-re igaz.

Steam-en soha nem éri meg csakis évek után akcióban. de akkor is ritkán.

😊

csokalaci
Hát nem 😄 De jól mutat polcon 😛

http://facebook.com/musicleander

Ohhh😄
Akkor a tok tartalma a CS:S óta nem változott😊

csokalaci
Feltelepíti DVD-rõl, csak steam volt buta. Kézikönyv nincs benne csak egy lap amin van az irányítés meg az activation kód.

MerlinW
Amik összértéke ~100 Ft😊

[merlinw.org]

Mindjárt jön a válasz: De azért kapsz egy korongot (ami mint kiderült csak dísz, mert nem arról telepít a steamXD) és egy kézikönyvet... jah meg egy szép dobozt😄

Zomil
125%-os? én 8ezerért vettem steam-en(persze ez még megjelenés elötti akcio-val...)...mennyi is boltban? Bolti ár: 9 990 Ft cdgalaxisban...de most is 37,99€ ami kb. 10ezer...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
9500Ft volt hónapokig, nem éppen 125%-os ár. Az új játékok ennyibe kerülnek.

[merlinw.org]

Most ne kezdjük megint a steam vs. dobozos vitát, senkinek nincs igaza, mert mindenkinek igaza van😄

DarkSector
Hát ha lesz rá lóvém akkor dobozossan fogom külföldrõl, nem pedig 125%-os árban Steam-en keresztül.

Te dobozosan se veszed meg, akkor nem tökmind1?😛😄

DarkSector
Ha nincs akkor is elég érdekes, mert nem hiszem hogy magyarok fasza euroért vásárolnának steam-en. Mikor 3/4-ért dobozosan lehet venni 😊 .

DarkSector
Jah bocs amit én linkeltem az magyar összesítés, elfelejtettem odaírni.

Ebben nagy valószínûséggel a steam nincs benne.
MerlinW

[merlinw.org]

DarkSector
Nah merre van a Portal 2?

Össz - platform:

1. CRYSIS 2
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
4. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
5. LEGO STAR WARS 3
6. FIFA 11
7. SHIFT 2 UNLEASHED
8. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
9. THE SIMS 2 BASE GAME
10. KINECT SPORTS
11. THE SIMS MEDIEVAL
12. ASSASSIN`S CREED 2
13. MEDAL OF HONOR 10th ANNIVERSARY
14. SHOGUN 2 TOTAL WAR
15. CALL OF DUTY: BLACK OPS
16. THE SIMS 3
17. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
18. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
19. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
20. CALL OF DUTY 4

RelakS
én egy dologtól kapok agyfaszt. Amióta megjelent a csúszós gél, azóta akad a játék.
Mondjuk elindítok egy új játékot. Szépen simán megy. Betöltök egy pályát a trutyisok közül, elkezd akadozni. Ezután ha megint elindítok egy új játékot, akadozik O_o Úgy akadozik azonban, hogy megy szépen simán, de 2-3 másodpercenként (mikor hogy) megakad a kép, a hang meg ismétel egy pillanatot :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BoneDragon
Na végig vittem én is! Marha jó volt a vége!<#nevetes1>

csokalaci
Játékmodokat csináltunk, és most is dolgozunk egyen. Most éppen Lua tutorialokat írok, kezdõ lua programozóknak.

http://www.youtube.com/watch?v=97g0meIxs_o pl ezt csináltam, De ezen kívül még rengeteg új cuccot, pl: http://screenshot.xfire.com/s/112864223-4.jpg
(Custom chat gmodba(felül keleltt írni az alap beépítettet, konkrétan egy teljesen újat írni))
Honlapunk a gmod.hu és a wuw.gmod.hu, most készítünk új weboldalt is.

de, holnap reggeltõl délutánig, amikor otthon vagyok😄

cs1rk3
Valakinek nincs kedve egy kis co-op ozásra? 😄

A mûveidet meg lehet valahol tekinteni?😊

Hegi90
Az mitõl lehet, hogy rángat az egér össze vissza 70-80 fps-en? Alacsonyabb grafikán ugyan ez van.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Malakai
Ahogy írtam ez single player és igen, egy easter egg. 😊

@xxxpaulxxx: Azért az közel se ugyanaz... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csokalaci
Mivel Lua-zom meg vannak szervereink, ezért szép hogy annyit játszottam 😄

lolSL

Meg tudnád mondani hogy ez hogy sikerült?Valaki épp ott tartott a co-op-ban? Vagy csak egy Easter egg? Nagyon jópofa 😊

Azta... most látom csak ,hogy te már 1874 órát játszottál a gmoddal😮 Azt hogy bírtad? Gondolom akkor már tudsz valamit😄

Arra ott van a portal prelude mod😄

Malakai
Egy esetleges harmadik részben vajon merre vinnék a "történetet"?
Chell és GLaDOS szála eléggé lezártnak tekinthetõ (sajnos), Chell kint van, GLaDOS kiírtotta Catherinet, Wheatley sem fogja már vissza és robotokkal tesztelget az örökkévalóságig.

Talán a múltba ugorhatunk majd vissza amikor még mûködõ intézmény volt az Aperture Science. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csokalaci
Jaja. Én azt várom, hogy gmod is átkerüljön erre a motorra, és lehessen ilyen dolgokat csinálni benne 😛