2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1418 Én általában csak akkor mondok véleményt warezról, ha kérdeznek:) De ez már ember kérdése:) -
vzajcev #1417 "ha egy játék doboza ott figyel a polcon" én úgytudom hogy nem doboz mániás. Sztem.tuti steam-en vette. -
Noodlee #1416 Most nem azon van a hangsúly, hogy mennyire fagy, vagy nem.
Az tény, hogy a tört gáz, mert kidobál tálcára (engem is :P).
MerlinW kollégát próbálom megérteni, hogy neki miben jobb, ha egy játék doboza ott figyel a polcon.
Persze a fagyások, stb. az gáz, az eredeti biztos nem fagy.
Én pl. nem állok úgy anyagilag, hogy játékokat vegyek, amit max. 2x fogok végigjátszani, nálam az idő/ár arány lényeg.
A Diablo 3-at biztos megveszem majd, mert a 2. részbe is elég sok hónapot/Battlenetet öltem, így nekem megéri.
De tényleg hagyjuk a vitát, úgysem tudjuk meggyőzni egymást a saját igazunkról, csak nem értem :)
-
#1415 És ha dícsérni akarod, akkor sem szólsz? :) -
#1414 Nem azért de a tört verzió ismerőseim szerint szarráfagy jó párszor. Ezek mellett nincsenek benne achievementek, a coop is szétfagy és azt is csak más törtesekkel tudsz játszani. Ez eléggé ront a játékélményből szvsz. -
#1413 Tényleg nem akarok ebbe belemenni, de ja. Aki nem vette meg, nem tudhatja milyen. Aki "lopja" az pedig csendben játszik, nem fikázik. Én sem magyarázok azon játékok topikjában, amikkel nem legális úton játszom. Csendben olvasom őket és max válaszolok a kérdésekre, amikre tudom a választ. De eszembe sem jut kritizálni valamit, amiért egy fillért nem adtam, míg mások megvették a saját kis pénzükből.
-
Noodlee #1412 "meg sem vették és ezáltal nem is teljes a játékélmény"
Ezt a részt azért gondold át.
Beláthatod te is, hogy ez egy hatalmas nagy baromság :D
Dragon Age topikban is ilyesmit magyarázott valami [CENZURÁZVA], hogy aki nem vette meg drága pénzért eredetiben, az nem mondhatja, hogy szar a játék.
Hát LOL!
-
kotar #1411 Kösz -
#1410 Nem. -
kotar #1409 Valaki válaszolna a kérdésemre ha nagyon szépen megkérem?
#1375 -
#1408 "Jó játék? Igen. Miről beszélünk?"
Ennyi. -
#1407 Portal 2 nyereményjáték A press-start és a gamestop jóvoltából! -
xxxpaulxxx #1406 Legjobb, hogy mindig ugyan azok háborognak és általában mindig olyanok, akik meg sem vették és ezáltal nem is teljes a játékélmény:)
#1403: Én régen iszonyat fakezű voltam, amikor Ps-t vagy PS2t kellett irányítanom... ott bénáztam ezerrel... Most úgy másfél éve mióta van gamepadom gépre viszont egyszerűen nem játszok mással játékot (kivéve fpst)... annyira hozzászoktam:D Most a második végigjátszást is ezzel csinálom, csak még nem jutottam a végére, ami megint nem a bénázásomon múlik, hanem az időhiányon:D -
#1405 Míg itt szokás szerint háborogtok, én belecuccoltam a játékba 30 órát (és még hátra van a commentary végigjátszás). Megérte? Megérte. Unom? Még mindig nem. Érdekel valakit, hogy konzolra is megjelent (mármint a PC-s szemszögből)? Nem. Jó játék? Igen. Miről beszélünk?
Cseppet unalmas ugyanazt baromságot olvasni minden játék topikjában évek óta... -
#1404 mindenki a pöcsével tud a legjobban játszani. akinek meg nincs az meg a másikéval. -
#1403 Erre nem lehet rendesen választ adni. Vki jól tudja irányítani joy-jal, vki meg fakezű és nem , illetve van aki hosszas gyakorlás után hozzászokik -
#1402 ezzel a tisztaban vagyok, a kerdes nem erre vonatkozott :) -
#1401 Külön fent van XBLAn. -
#1400 "áll a PSN" gondolom majd ha visszakapcsolják akkor ps3-al fel tudsz menni online és akkor lesz az amit akarsz. -
#1399 Igen (itt lehet nem akadt el senki, vagy nem kérdez hanem egyből youtube) azért írtam mert nem erre gondolok, csak megjegyzem nem akartam mélyebben belemenni. -
#1398 Jah mint a folyadékos meg a fényfolyosós jah. -
#1397 Vagy csak az első rész tapasztalatait tudod kamatoztatni, ezért tűnik könnyebbnek. Ha ezzel kezdted volna, tuti össze vissza görcsöltél volna a megoldásokon
#1393 az lehet,dehát benne volt :) -
#1396 "2. valamint azért van szűkítve, egyben mert így nem lehet összevissza 50 féle igény szerinti megoldás, hanem csakis 1 helyes van és szerintem még ha kicsit kevés is a felület sok helyen a topikot olvasva elakadnak még ÍGY IS a játékosok, és pc-s játékosokról beszélek. Neveket nem mondok!"
Pont ez a gond. Viszont azt nem tudom melyik topicra gondolsz, mert itt max. 3 komment szól arról (az 1. hozzászólástól számítva), hogy valaki valahol elakadt. -
#1395 ha mar elojott ez a "konzolra terveztek" tema..
valaki nyomta ps3-on mar? mert megjott a cucc, eredetileg ugy terveztem h pc-n nyomnam vegig viszont nem tudom aktivalni amig a psn vissza nem jon igy egyelore csak ps-en tudnam tolni, mennyire elvezheto ott a cucc? grafikaban azt olvastam h egeszen jo, ott ingadozo fps gondjaim se lennenek konzolon az tuti viszont az iranyitas foleg kerdeses kicsit.. -
#1394 első részben voltak nehezebb részek...
Itt kb már mindent mutat mit-hova :D -
#1393 ha az orange boxba nincs benne, akkor külön 10000000% hogy nem adják ki konzolra :D -
#1392 Nem nem terveznek semmit sehová, grafikus motort lehet, de a feladványok meg a játkmenet, semmiben nem tér el a pc a konzoltól, ezt csak hiszi néhány ember.
A különbség ott van hogy pc erősebb hardver, ennyi.
játékmenetben nem azért van leszűkítve a felület hogy a konzolon agyilag zokni emberek vannak, mert ha ez így lenne, akkor a ti logikátok alapján pc-re a fejleszők később vagy egyidőben egy egészfelületest hoztak volna ki!
Nem vettétek észre hogy a leszűkítés 2 okból van?
1. mert a háttér mozog a falak itt ott mozognak interaktívak.
2. valamint azért van szűkítve, egyben mert így nem lehet összevissza 50 féle igény szerinti megoldás, hanem csakis 1 helyes van és szerintem még ha kicsit kevés is a felület sok helyen a topikot olvasva elakadnak még ÍGY IS a játékosok, és pc-s játékosokról beszélek. Neveket nem mondok!
valamint ott van a fehér genya azzal a játék 3. 3-ánál akár a fegyódat is átváltoztathatod platformá, szóval utána meg azért lesz egyszerű, mert mindent befesthetsz vele...
nem? -
#1391 Az egész dolog úgy megy mint sok-sok játéknál, hogy összegzik figyelik ki viszi végig, hány játékos és meddig jut el adott játékban.
Ebből szűrnek le statisztikát, és néhány fejlesztő ez szerint haad tovább a következő projectnél.
Sok-sok játéknál irták már hogy kevesen jutottak el a végéig a statisztikák szerint, ezért xyz-t lekönnyítik.
Nekem a Portal 1 sem jelentett nagyobb kihívás ettől, nekem kínai amiket itt írkáltok, de lehet túl tapasztalt vagyok és ezért nem tűnik fel a különbség. -
#1390 Szóval, szerinted az 1. részt konzolra tervezték? -
#1389 És attól hogy valami valahová előbb jön még nem jelent semmit. -
Enton #1388 És ez meg is látszik rajta. Nemugy mint a 2-őn.
Azért elég vicces hogy csak addot helyre lehet lőni portalt, eltüntek a lehetőségek. Hogy még gondolkozni se kelljen. :( -
#1387 2 hónap, de a lényeg, hogy az 1-et nem konzolra tervezték. -
#1386 Arra utalt hogy a konzoltulajok csak 1 hónappal később fejlődtek fel arra a szintre hogy végig tudják játszani. -
#1385 Én inkább erre azt mondanám hogy mintha az első rész bonyolultabb lett volna, nekem full ua, csak itt a folyadékokkal kicsit jobban bekavartak, és néhol töprengeni kellett, az első rész sem volt nehezebb, sőt. -
#1384 9:) -
#1383 Életem egyik legnagyobb játékélménye,sőt gyerekkorom óta nem nagyon varázsolt el semmi ennyire.
Fantasztikus hangulat,ahogy a zene és az effektek változnak ahogy csinálom a dolgokat...egyszerűen zseniális.
Maga a történet a szövegek halok meg a röhögéstől:
Az érdekelne még mennyi fejezet van benne?8.-nál járok ,de nem akarom hogy vége legyen... -
#1382 1 hónapra rá kb, de ez most hogy jön ide? -
#1381 Jah, utólag... -
#1380 mintha az első rész nem lett volna konzolra -
#1379 Apúúúú kezdőőődik....