Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
nem tudjuk mennyi idö telt el 😊
ugyebár mikor elöször felébredünk akkor mondják, h 50nap(ugye jol emlékszek?) telt el és ennyi idöközönként felébresztik az embereket, h megnézzék minden oké-e...utána meg már csak annyit hallunk, h kilenc...kilenc...kilenc...kilenc...kilenc...ez meg bármit jelenthet, honapot/évet/évtizedet, stb 😊

"párhuzam vonható az Aperture Science és a Black Mesa müködése közt"

igen az a párhuzam, h ez a 2 cég a legnagyobb a hl univerzumban és iszonyatosan utálják egymást 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bocsánat. Elfeledkeztem a több évszázados történet csúszásról. Akkor így lövésünk nincs az emberekrõl. De ha mi túléltük akkor lehet több túlélõ is akad.
Szerintem mint ahogy a játék folyamán nem 1x kiderült eléggé párhuzam vonható az Aperture Science és a Black Mesa müködése közt. Így kb annyi ember élhet bárhol máshol mint a HL sorozatban.
RelakS
hmm... kikapcsoltam a multicore supportot, és megszûnt a rángatás... pedig a CPU-ról beszél a "súgója", az meg két magos...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Spészgószt
gcfscape hasznos dolog!
Én tele is pakoltam még annó a telómat turret hangokkal 😄
és a csengés is már egy jó ideje a Victims of Science - The Device Has Been Modified! Nagy kedvencem, nem lehet megunni 😊
Mos az GPS-t akarom "turret"tesíteni <#alien>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Piszkos  Fred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt megtaláltam, így nem volt akkora sokkhatás a végén, amikor a négy turret nézett velem farkasszemet 😄
Egyébként lenne egy kérdésem. Van bármilyen utalás a játékban arra, hogy mi lett az emberiséggel, vagy hogy van-e még?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

MerlinW
MerlinW
Tényleg, nem beszéltünk még az életlen biztonsági kockáról (=gömb) 😊 Magyarul is így fordították (edgeless safety cube)?😊

[merlinw.org]

MerlinW
A digitális hidegen hagy, lévén szinte sosem látjuk, a hús vér megoldása viszont igazi ínyencség<#bohoc><#finom>

[merlinw.org]

RelakS
Nem tudom, de nekem valahogy nincs bajom Chell kinézetével 😊 És nem csak a valódira, de a digitálisra is gondolok :]

Jééé és tényleg😄 De a játékban azért csúnyácska szegény... viszont artokon nem😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

OST: Link1 Link2

Vagy leszeded EZT

Felrakod, megkeresed a pak01_dir.vpk fájl, megnyitod és kitömöríted vele amit akarsz.
MerlinW
"Csajnak is segge meg háta van, de arcát nem látni."

Ezért is használtak arcmodellt a fõhõs készítésekor😊

Alesia Glidewell - Chell

[merlinw.org]

Tessék a csaj:
Link
de csak linkbe mert van rajta egy kis SPOILER is.
Ijjj... bocsi, elnéztem😄

Seth
Ez az elsõ részé

PSN ID.: Beegabor

böröczk
azért nagy kár, hogy nem mellékelték a sztimes verziohoz, amit Merlin linkelt, egy bónusz diszk, feltételezem, a dobozos verzióhoz jár, aki iylet vett, megerõsíthetne..
amúgy köszi, le is jött : P

Kumiho #2179

Nem valószínû, hogy legálisan beszerzhetõ, ha be, akkor úgy, ha nem akkor warez. Vagy [url=http://thepiratebay.org/torrent/6330150/Portal_2_Music_]Innen[/url]
parancsolj

Jelszó a kicsomagoláshoz: [email protected]

böröczk
valaki nem tudja, hol lelhetem a teljes OST-t?
annyira überzsirra sikerült a játék zenéje, trélerekét beleértve, hogy muszáj valahonnan beszereznem, nem állandóan a jutyubot nyitogatni

Kumiho #2179

RelakS
lehet, de a robot zárlatos lesz tõle 😉

DarkSector
Nah igen a szöges csapdák, de azok is csak elsõre akadálok, 2x-ra ha tudod hol van csapda meg mit kell csinálnod nem jelent gondot.

Szerintem simán megoldod azt az acsit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Mélybe zuhanás (végtelen ûr, szögek, sav), szöges csapdák (plafon, fal és ezek mozgó válzotatai), lézer, robotok.

Egyébként a coop második felétõl baromi könnyû meghalni, mert nagyon egymásra vagytok utalva a társaddal. Az esetek 90%-ban a másik hibájából halsz meg. Éppen ezért nehéz az az achievement.

[merlinw.org]

DarkSector
víz?
tudtommal 3 akadály van, a lézerek meg ha nyíl egyenest mész a robotokkal szemben, illetve a mélységbe zuhanás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
És a 100 méter mély szakadékok a co-op 50%-ban?😊 Mikor a lélek és egy sugárcsõ választ el a haláltól. Esetleg a szöges falcsapdák, stb.

[merlinw.org]

MerlinW
Legyen masszív sav😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jah azok a buta robotok, hát nemtudom kinek jelentenek kihívást vagy akadályt.

Sztem valami mérgezett víz az
MerlinW
Nem víz az, valamilyen trutymó. A víz nem fáj, azon átgázolunk többször is a single alatt😊

[merlinw.org]

Meg persze a víztõl is egybõl meghalsz...

Mondjuk még nem tartok ott, de eddig azt vettem észre, hogy nehéz meghalni a coopban... Tán tévedek?😄

Calver
nem, a turretek csak saját szórakoztatásukra lõnek rád pez cukorkákat...

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Hogyne lehetne..

[merlinw.org]

DarkSector
Miért meg lehet halni a játékban?

MerlinW
Már csak egy acsi hiányzik, 49 begyûjtve😊 A Still Alive, halál nélkül végezd ki a 4. fejezetet.. Yeah...😊

Segítek majd, csak szólj.

[merlinw.org]

:d

DarkSector
Az a tojáshéjon bellül van, mint a kis figura a kindercsokin bellül. 😊

DarkSector
Én is a kindert szeretem meg is lepem magam holnap 1-el...hozza a nyuszi.

De ettõl még grafikailag nagyobb teljesítmény egy transformers ingame letérképezése mint a finom kinder surprise-é. 😊

Nem "kindertojásból" áll az, hanem egy turret törzsébõl😊

Nem is szerettem sose a transformerst, a kindertojást viszont annál inkább😄

DarkSector
Igen a sci-fi-ben is ilyenek, de vannak transformerek is, azok is robotok mégsem 1 kindertojásból áll a teste. 😊

Annál jobban élvezed, amikor magadtól rájössz valamire...Amúgy meg én az 5. chapternél tartok, és eddig annyira nem kellett gondolkodni.

Grr1234
Nekem annyira nem tetszett ez a játék. Túl sokat kell gondolkodni. 😄

De szerintem ezt jól is csinálták így, a robotok meg szerintem azért ilyenek, mert a legtöbb sci-fiben is ilyesmik... Az arcát meg lehet látni a csajnak, de az már az 1ben is csúnya volt

DarkSector
Csak azír van mert nem kell nekik részletgazdag környezetet, sem effekteket megjeleníttetni.
Amennyit kell nekik mutatni, azt pont megoldották.
Azokra a részekre fordították az energiát, amikre az ember figyel.

Fegyver, robotok, csövek, meg egyébb alkatrészek, de a nagyobb helyszíneken látszik ám a kopárság.
Vagy mikor bent jársz a gyártósoron, ott sem minden fenékig tejfel, nem mintha persze ez baj lenne.

Vagy éppenséggel a robotok? Gondoltad már hogy miért vannak egyszerû formák?
Gömb, kocka, tojás alak stb.? 😊 Csajnak is segge meg háta van, de arcát nem látni.

Màzlista, nekem még van olyan 4-5 single achi hátra, de a cooposokat fogalmam nincs hogy gyüjtöm majd be😄

Én sem arról beszéltem csak elmondtam a véleményem...

BoneDragon
Nem is arról beszéltem, na mindegy<#zavart2>

Hàt nem tudom, szerintem kimondottan csini a grafesz néhol, pláne, amikor a trutymókat viszi az ember az energiacsöveken keresztül...

DarkSector
Jah nem kell lebaszásnak venni, csak mondom hogy itt nincs annyira kigyúrva a graf lehetnek fura dolgok....😊