Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Nekem is az ötös van, ebben a felbontásban

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Csak nem hivatalosak...
A laptopomon már pár napja az 5-ös van kisebb felbontásban😊

összelopkodtam néhány(1920x1080 vagy nagyobb) P2 háttérképet :

Háttérkép 1.

Háttérkép 2.

Háttérkép 3.

Háttérkép 4.

Háttérkép 5.

Háttérkép 6.

Háttérkép 7.

Szerintem van köztük néhány egész jó ! 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

RelakS
a portal fegyver bogyója folyamatosan világít, ha lõttél portalt, ha nem. De szerintem addigra már egyébként is használtuk a pályán

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Piszkos  Fred
szimpla troll lehet a cikk írója, mostanában divat lett lejáratni a hívõket

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Párszor meg kellett nyomnom az F7et😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

csokalaci
Mondtam 😄

http://facebook.com/musicleander

Húúú ez a Schrodinger's Catch köcsög volt😄

Most ezt a sötét részes dolgot azért mondtad, hogy annál a résznél nem is kell, hogy világítson, mert nem lõttünk ki portalt? Vagy egyetértettél velem?😄 Ha az elsõ, akkor még mindig ott van a Wheatles, akinek nem világít akkor a szeme, illetve a kilõtt portal csóvák sem világítanak😊

RelakS
nekem a legjobb fokozaton szép elmosott szélû árnyékok vannak, a legszarabban meg randa cakkos szélûek, de vannak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kalózöbölben
fent van pdf-ként. De az összes képre rá van nagyítva, meg a görgetõs szöveg is teljesen, több képen.
A videók nincsenek persze rajta. De annak is a nagy része fent van youtube-on, v vhol.
A többit, ami esetleg exkluzív, az is fent lesz vhol majd idõvel sztem.

Nem is úgy értettem, hanem hogy a szülõk kényszerítik a gyerekeiket😊

#1306: sajna még nincs

A The Final Hours of Portal 2 nincs még feltöltve valahova? Tudom, hogy iPad alkalmazás, na de akkor is, ki lehetne belõle bontani valahogy a videókat, képeket, vagy emulátorral pc-n futtatni.

Na, az már más, mert ott vannak tényleg olyan dolgok😊 Azt már megérti az ember, legalábbis jobban, mint a Portal 2-t.
Van olyan játék, amit még én is elítélek(Manhunt), kipróbáltam, de nem is tetszett igazán.
A DNF-et is utálni fogják, na de azt megint megértem...de a Portal 2-t...és amiket mondanak, az abszurd. Ilyen erõvel az utcán is mindenbe bele lehet magyarázni olyan dolgokat.

Atkamon
Hát nekem sok vega ismerõsöm van, de engem õk nem kényszerítenek semmire... Meg nem szólogatnak be, akárhányszor húst eszek mellettük.

Teljes mértékben egyet értek és ez a véleményem a vegákról is😄

artschi
beleolvasgattam és a csóka közölt egy linket is, ami bemutatja, hogy a Minecraft miért veszélyes...

Minecraft – The Game That Teaches Kids How to Make Penis’ with Digital Blocks

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nekem nem azzal van a bajom, ha mások vallásosak. Az õ dolguk, õk választották.
Viszont az szerintem bûn lehetne, ha a gyereknek nem mutatják meg a világot(eleve tudatlan lesz), és rákényszerítik arra, hogy éljen úgy, ahogy õk, na ez már bûnnek elmehetne.
Elveszik az embertõl a szabad akaratot.

hy
kérnék egy kis segítséget:
2 napja tettem fel a játékot és tegnap is jó sokáig játszottam ma viszont nem tudtam elindítani a portal2-õt

mikor az iconra kattintok bejön egy pillanatra egy parancssori ablak a következõ üzenettel: program too big to fit in memory

windows 7 32bit ultimate van fenn
3Gb 800Mhz-es memória + 4Gb virtuális memória van megadva mellé

eddig ment a játék most viszont nem, próváltam vírtuális memóriát is növelni meg újraindítani többször is de nem segített

aki tud segítsen, elõre is köszönöm

Pfff😄 Csodálom, hogy azt a jelenetet nem rakták bele, ahol fehérre lehet festeni az egész szobát8-)😄

Zomil
én nevetek 😄
egy troll oldalnak simán elmenne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nagy isten állatkertje :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Olvassátok a kommenteket, már támadták õket elegen...Na de a válaszai...Hát ez aztán üt. Ezt be kell tenni valami humorosba.

Én bekommentelek valamit, komolyan mondom.
Nõjenek már fel, az Istenért😄

Majd a gyerekek sírhatnak, h milyen befásult szüleik vannak.
A poén, hogy nekem is van egy ismerõsöm, akinek az egyik szülõje ördöginek tartja a gyerekét, pedig õ aztán tényleg abszolút nem néz még horror filmeket sem.
No comment, nem értem néha az embereket.

Hát én nevetek. Nem tudom, hogy hogy képesek ennyire "szentül" élni, mindenesetre ennek az égvilágon abszolút semmi értelme. Ebben a játékban semmi rossz nincs.
Az meg, amit írnak, az akkora baromság, mint egy felhõkarcoló.

Zomil
lol...hát akkor ezért nem volt nekem se 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csokalaci
GG Valve. Most már értem, hogy a játék elején miért volt nekem dinamikus árnyék...Utána meg már nem.

http://facebook.com/musicleander

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

böröczk
oda vigyé turreteket, kelleni fog

Kumiho #2179

böröczk
Na, ebben már egyet értek. Én haverom se warezolta le, bízik benne, pedig nemrég járta ki az egyet, és megpróbálja kintrõl beszerezni, ha nem megy, vár.
Én a coop miatt döntöttem úgy, hogy rögtön elõrendelem, amúgy lehet, vártam volna a véleményekre, de valahol gondoltam, hogy nem fogunk benne csalódni.

Apropó, hol van a Merlin által említett, elõrendelõknek járó sárga ruha? : D

Kumiho #2179

lolSL
de én már annak vettem és VÉRT KÍVÁNOK
ÉS NINCS ELÉG VÉR A PORTAL 2BEN
LEMEGYEK GYILKOLNI AZ OKTOGONRA
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR

böröczk
ja, és az iromány nem konkrétan Neked szólt, ne vedd személyes sértésnek.

Kumiho #2179

lolSL
van wareztopic, mehet oda a bajával
vagy ott kérdezhet is gondolom ahol lelopta
egyszerûen nem fér bele a napomba hogy itt a tisztességes emebrek kommentjei között még ezt is olvasgassam és fölöslegesen teljen az agyam a számomra nem létezõ problémákkal
pl hl2 lift bugos kommentektõl azóta kiráz a hideg

ha nem tud rá áldozni ne vegye meg. vagy vegye meg amikor 5 euro lesz és játsszon vele akkor. a faszért kell mindennel abban a pillanatban játszani ahogy elérhetõ lesz. egyszer üljön a seggén fél évet és kezdje el megvenni és akkora késéssel játszani a dolgokkal ha ezt engedi meg az anyagi helyzete, akkor már ráadásul minden problémája is ki lesz tárgyalva a fórumban, csak keresni kell.

böröczk
vedd meg Te neki.

ne szóljanok már be holmi kis csírák, akik anyuci, apuci pénzébõl biztosan megengedhetnek maguknak minden tízezres játékot, mindenki saját ügye, hogy megveszi-e vagy sem, ráadásul spoiler-be tette, de persze Neked megint kötelezõ volt hozzátenni némi konstruktívat az sg amúgy is magas színvonalához.
mennyire rühellem az ilyen kis erkölcshuszárokat, akiknek amúgy semmi köze hozzá, kinek mennyi pénze van és mire.

én megvettem, mert érdemesnek tartottam rá, nem szoktam ennyi pénzzel dobálózni játékok terén, de még szerencse, hogy az ember eldöntheti, mikor tesz kivételt az amúgy retkesül drága játékok egyes darabjaival.
és tököm tele van már az ilyen kis esgés nyomoroncokkal, akiknek másból sem áll a szórakozásuk, mint a warezosba belekötni, aki ráadásul semmi kárt nem okozott ezzel, és utasítani a játékok megvételére.

mindenképp úgy gondolom, hogy a Portal 2 sok év óta az elsõ oylan single-coop játék, ami megérdemli, hogy megvegyék, multis játékoknál más a helyzet persze.. De hagy döntse már el mindenki maga, hogy ki tud-e adni rá ennyi zsét, vagy sem.

Kumiho #2179

Azt lehet, hogy inkább kamatoztatja?😉

plu604
köszi!

lolSL
az ingyen 50 dollárodból megvehetnéd.

exact6
Írd elé hogy map. Pl: map mp_coop_start 😊

DarkSector
<#wow2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

plu604
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, a coop módról volna szó.
Letöltöttem a Skidrow verziót, felraktam a crackfixet, és amikor beírom a konzolba hogy mp_coop_start, kiírja hogy nincs ilyen parancs, pedig azt írták így kell "szervert csinálni"... Esetleg kell a skidrow update 1? vagy 2?
(Bocsánat a warezért)

Akinek sikerült mûködésre bírni segítsen légyszi 😊

Evin
Ne b, errõl nem hallottam.
Persze a P1-ben is a kameraleszedésrõl a végén értesültem. 😞

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RelakS
le lehet lõni a megfigyelõ kamerákat,
csak jutalom nem jár érte

MerlinW
Nem. Most monitorokat kell összetörni.

[merlinw.org]

Evin
De legalább a megfigyelõ kamerákat néhol még le lehet "lõni".

RelakS
Két ember.

A Coop részben választasz egy barátot, és mehettek ketten egyszerre

RelakS
húú, ma a Star Wars: A birodalom visszavágban is elhangzott egy mondat, ami angolul ok, de magyarul annyira nem, csak elfelejtettem, hogy mi 😞 Még valahol a legelején volt a fagyos világon.

Korábban volt szó arról, hogy az egyik sötét helyen elfelejt világítani a portal gun. Az elsõ részben a kis bogyó a közepén nem mindig azt a színt vette fel, amilyen portalt legutoljára kilõttünk? Emlékeim szerint de. 😊

És egy kis fail: lebegõ óra
link, mielõtt megbax valaki szpojlerért 😄

most töltöm a 2.õt. ez a multis rész mit takar amúgy? két embernek kell játszania vagy az egyik gép?
berczely
Jó kis játék volt!
A végén a sok kis zenélõ robotocska haláli volt! 😄

Evin
Akkor úgy fogalmazok, hogy a szokásos "teszthiányos, nem láttam még a játékot" fordításhoz mérten korrekt. Semmivel sem rosszabb, mint a többi hasonszõrû hivatalos fordítás. 80-90%-ban tökéletesen meg lehet érteni mit akarnak mondani. Lehetne sokkal rosszabb, amire volt már jó pár példa.