2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1498 Hmm akkor rosszul emlékeztem és nem szöveges filet konvertáltak át, hanem hang filet:P -
xxxpaulxxx #1497 Ezek mi betegek márOo Kinek jutott eszébe, hogy ezek jelentenek is valamit?:D -
#1496 jobb minőségben
Merthogy először mindig kérdezek, aztán találok :D -
#1495 Portal 2 Developer commentary decoded -
#1494 Az egyik developer commentary is egy ilyen kód
Az nincs valahol kifejtve? :) -
#1493 Valvenál sok az állat :D
Ratman transmission decoded
-
Enton #1492 Szerintem mi már egyről beszélünk régóta. :D -
#1491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hozd a munkába lányod nap
Nagy kikelt krumpli megvan?
És hogy kinek a műve, az is? ;) -
Enton #1490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az rendben van, hogy nem rögtön mondja ezt az őrültséget, hanem miután már megzakkant, de a lényegen végülis nem változtat, mert hiába ő lett a főnök akkor is gépiesítették.
A Chell meg tuti a lányuk, ezen nagyon nincs mit vitatkozni, elég egyértelmű jelek utalnak rá. Egy legfőbb a "hozd a munkába a lányod nap".
#1488:
Ezek meg haljanak meg, vajon pc-n is működnek? Wallclimb is van ám benne de nekem már az egyben sem sikerült. :D -
#1489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én úgy értettem, hogy szeretné Cave, ha átültetnék számítógépre. Ha előbb megdöglene, akkor Caroline fogja vezetni a telepet. Talán később emlegeti, hogy Carolint is rá lehetne tölteni a számítógépre, de ott már eléggé zilált volt a gondolkodása a fickónak (Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét?! Bazd meg a limonádédat! Majd felrobbantom a házadat! A mérnökeimmel csináltatok robbanó citromot, és azt vágom hozzád!) -
vzajcev #1488
-
#1487 Hát azok után a .gif-ek után (amik alpból nem is gifek voltak, csak néhány játékos konvertál át gif-é mert alapból azt hiszem valami szöveges fileok voltak.) Azok után én bármit kinézek a Valve-ből :) -
xxxpaulxxx #1486 Azért Valve is jófej lenne, ha ezt így elrejtené:D -
#1485 [spoiler]Hehe van egy teóriám több más játékossal egyetemben,hogy chell az glados gyereke vagyis caroline-é azért hagyták ott a küszöbön mivel mindent a tudományért ő is a tudományért tesztel,ráadásul ráérős emberek lefordították a játék végén lévő turret operát ami olaszul vagy spanyolul van:cara bel, cara mia bella mia bambina(my pretty dear, my pretty dear child)
Que lastima(not Italian. maybe is "che la stima" - that she admire. but if is spanish is "what a pity")
Que lastima oh cara mia addio...la mia bambina, cara perche non passi lontana, si lontana da scienza (oh my dear farewell, my child, dear why dont you stay away, yes away, from science)
cara oh mia bambina (dear, oh my child)
oh mia cara oh mia cara (oh my dear)
oh mia bambina (oh my child)
cara (dear) [spoiler]Várom véleményeteket -
#1484 Lényeg, hogy az [[i][/i]url]-en belül legyen a formázás, ne kívül. -
#1483 jogos, elég gyorsan végigfutottam azokon a részeken, csak a main info maradt meg :D -
#1482 hmmm, ezt nem is tudtam - linkelésnél betűméret piszkálása eltűnik az éterben, ebből arra gondoltam h színezés is. mindenesetre kösz, ezt megjegyzem. -
#1481 Lehet linkelni spoiler tag mögött csak színezni kell az url-en belül.Vagyis: [[i][/i]spoiler][[i][/i]url=http://akarmi.hu/][[i][/i]szin=#f0f0f0]akármi[[i][/i]/szin][[i][/i]/url][[i][/i]/spoiler] -
#1480 [spoiler]nem rákban - wikiben (http://half-life.wikia.com/wiki/Cave_Johnson) higany mérgezést írnak, Portal 2-ben "holdpor" a tettes, ami hasonlóan kellemes (http://www.cracked.com/article_19158_the-6-weirdest-dangers-space-travel.html) dolog tud lenni...
(azért zárójeleztem és nem linkeltem, h ne "látsszon ki" spoiler tag mögül) -
Enton #1479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nemisaz, hogy ő vezesse az Aperture-t, hanem ha addig nem sikerülne kifejleszteni az elme bemásolását egy gépbe, amíg ő megnem hal.
Akkor a Caroline legyen az akin ezt végrehajtják, akár akarja akár nem.
Ebből a nagy ellenállásból születik a GlaDOS gyilokvágya és a mindenáron való tesztelési inger.
A játék folyamán pedig szépen kiderül, hogy Caroline GlaDOS része, azaz csak volt. :D
Hacsak nem mentette át magát szépen valami kis magba/magokba magát az idők folyamán, hisz elég sok leselejtetzett magot találunk a végjáték felé.
-
#1478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Caroline=Glados, amikor a régi chamberekben vagy, szó is van egy kísérletről, ahol emberekbe mechanikus részeket építenének be, sőt, az is, ha meghal Cave (aki ugye rákban vszeg meg is halt), akkor ő fogja vezetni az Aperturet. -
#1477 hehe... még hogy jobb lesz a fordítás :D
Szerintem ez így helyes:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó! Ó, ó! Igen. Rendben. Támadt egy pompás ötletem. Majd visszajövök. Ha még mindig életben leszel. Majd visszajövök. Ne halj meg, amíg vissza nem jövök!
Nem vagyok egy műfordító, de ennek azért több értelme van :D
Ja, igen, Tatyla:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!emlékszel még? A két trutyiról nagyot tudsz ugrani -
#1476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GlaDOS -
#1475 Hát szerintem elég világosan kiderül, hogy ki ő. -
mzprox #1474 Btw, ki az a Caroline akit gyakran emlegetnek? A half lifeból jön esetleg? (azzal nem játszottam) -
#1473 anyám fia... milyen felirat ez már? XD Elő kell vennem, és megnéznem, eredetileg mi van ott -
#1472 Ez most komoly? -
#1471 -
#1470 -
#1469 Space. -
mzprox #1468 No, végigjátszottam az egyet is, a kettő sokkal jobban tetszett elsősorban a változatosabb puzzle elemek miatt. Nehézségre kb egyformák, a P2-ben volt pár jobb pálya, bár a P1 dvanced pályái még hátra vannak. -
#1467 help -
#1466 Persze én is erre gondoltam, de annyira nehéz lett volna kivenni ? :P -
#1465 A készítők a L4D2 felhasználói felületéből indulhattak ki, azért maradhattak benne azok a bejegyzések. A színvonalas L4D-jellegű párbeszédek nincsenek benne. :) -
#1464 Fogod az off topik linkjét, és beírod a moderátor topikba, hogy linkeljék ide. -
bgabor #1463 Valaki tegye be legyen szíves az Off-topic linkjét a bannerba, ahogy más topikokban is van. -
#1462 single, utána egy coop, és vársz DLC-re. -
xxxpaulxxx #1461 Olyan jó neked! De tényleg!:O -
#1460 Nah, végigvittem, nem volt rossz. Viszont nem látom ételmét egy újbóli végigjátszásnak, mert nem nagyon lehet tobbféleképpen megcsinálni a chamberoket (max. wallclimb-al párat, feltéve, hogy itt mukodik) + se advanced chamberok, se challengek. -
ugh #1459 Nem, a 2-es lett volna csalodas az elso utan .
Az merfoldekkel jobb ...
Az logikai jatek volt, ez nem az. Itt a szemed guvasztasara epitenek.
Arra, hogy keresed azt a teruletet ahova "lyukat" tudsz loni ...
Itt minden palya megoldasara rajottem, ahogy beleptem az adott szobaban es korbeneztem (az elsoben viszont tenyleg volt egy ket agyalos palya). Ebben egy volt ahol elakadtam mert a felhomalyban bazira nem talaltam a beton feluetet...
Szal nyugodtan rakd fel az egyest, nem lesz visszalapes. Max. a grafikaban,
de a jatekmenetben nem. Sot.. Ha az elsot 3000ert arultak kulon, ez sem er tobbet mert az rovid volt, ez meg nem jo...
De biztos az en keszulekemben van a hiba. Mielott meg a torkomnak ugrananak azok akik fanatikusan vedenek egy adott jatekot. Mert ebben teljesedik ki az eletuk. Lsd a stalker fanokat mert azt sem lehetett kritikaval illetni...