2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• n003
    nagy isten állatkertje :|
  • gregtom6
    Olvassátok a kommenteket, már támadták őket elegen...Na de a válaszai...Hát ez aztán üt. Ezt be kell tenni valami humorosba.
  • gregtom6
    Én bekommentelek valamit, komolyan mondom.
    Nőjenek már fel, az Istenért:D
  • gregtom6
    Majd a gyerekek sírhatnak, h milyen befásult szüleik vannak.
    A poén, hogy nekem is van egy ismerősöm, akinek az egyik szülője ördöginek tartja a gyerekét, pedig ő aztán tényleg abszolút nem néz még horror filmeket sem.
    No comment, nem értem néha az embereket.
  • gregtom6
    Hát én nevetek. Nem tudom, hogy hogy képesek ennyire "szentül" élni, mindenesetre ennek az égvilágon abszolút semmi értelme. Ebben a játékban semmi rossz nincs.
    Az meg, amit írnak, az akkora baromság, mint egy felhőkarcoló.
  • Zomil
    lol...hát akkor ezért nem volt nekem se :D
  • csokalaci
    GG Valve. Most már értem, hogy a játék elején miért volt nekem dinamikus árnyék...Utána meg már nem.
  • NEOreg3
    nem tudom, hogy ezen sírjak, vagy nevessek-e
  • böröczk
    oda vigyé turreteket, kelleni fog
  • böröczk
    Na, ebben már egyet értek. Én haverom se warezolta le, bízik benne, pedig nemrég járta ki az egyet, és megpróbálja kintről beszerezni, ha nem megy, vár.
    Én a coop miatt döntöttem úgy, hogy rögtön előrendelem, amúgy lehet, vártam volna a véleményekre, de valahol gondoltam, hogy nem fogunk benne csalódni.

Apropó, hol van a Merlin által említett, előrendelőknek járó sárga ruha? : D
  • lolSL
    de én már annak vettem és VÉRT KÍVÁNOK
    ÉS NINCS ELÉG VÉR A PORTAL 2BEN
    LEMEGYEK GYILKOLNI AZ OKTOGONRA
    VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
  • böröczk
    ja, és az iromány nem konkrétan Neked szólt, ne vedd személyes sértésnek.
  • lolSL
    van wareztopic, mehet oda a bajával
    vagy ott kérdezhet is gondolom ahol lelopta
    egyszerűen nem fér bele a napomba hogy itt a tisztességes emebrek kommentjei között még ezt is olvasgassam és fölöslegesen teljen az agyam a számomra nem létező problémákkal
    pl hl2 lift bugos kommentektől azóta kiráz a hideg

ha nem tud rá áldozni ne vegye meg. vagy vegye meg amikor 5 euro lesz és játsszon vele akkor. a faszért kell mindennel abban a pillanatban játszani ahogy elérhető lesz. egyszer üljön a seggén fél évet és kezdje el megvenni és akkora késéssel játszani a dolgokkal ha ezt engedi meg az anyagi helyzete, akkor már ráadásul minden problémája is ki lesz tárgyalva a fórumban, csak keresni kell.
  • böröczk
    vedd meg Te neki.

ne szóljanok már be holmi kis csírák, akik anyuci, apuci pénzéből biztosan megengedhetnek maguknak minden tízezres játékot, mindenki saját ügye, hogy megveszi-e vagy sem, ráadásul spoiler-be tette, de persze Neked megint kötelező volt hozzátenni némi konstruktívat az sg amúgy is magas színvonalához.
    mennyire rühellem az ilyen kis erkölcshuszárokat, akiknek amúgy semmi köze hozzá, kinek mennyi pénze van és mire.

én megvettem, mert érdemesnek tartottam rá, nem szoktam ennyi pénzzel dobálózni játékok terén, de még szerencse, hogy az ember eldöntheti, mikor tesz kivételt az amúgy retkesül drága játékok egyes darabjaival.
    és tököm tele van már az ilyen kis esgés nyomoroncokkal, akiknek másból sem áll a szórakozásuk, mint a warezosba belekötni, aki ráadásul semmi kárt nem okozott ezzel, és utasítani a játékok megvételére.

mindenképp úgy gondolom, hogy a Portal 2 sok év óta az első oylan single-coop játék, ami megérdemli, hogy megvegyék, multis játékoknál más a helyzet persze.. De hagy döntse már el mindenki maga, hogy ki tud-e adni rá ennyi zsét, vagy sem.
  • xxxpaulxxx
    Azt lehet, hogy inkább kamatoztatja?;)
  • plu604
    köszi!
  • lolSL
    az ingyen 50 dollárodból megvehetnéd.
  • exact6
    Írd elé hogy map. Pl: map mp_coop_start :)
  • DarkSector
  • plu604
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, a coop módról volna szó.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letöltöttem a Skidrow verziót, felraktam a crackfixet, és amikor beírom a konzolba hogy mp_coop_start, kiírja hogy nincs ilyen parancs, pedig azt írták így kell "szervert csinálni"... Esetleg kell a skidrow update 1? vagy 2?
    (Bocsánat a warezért)

Akinek sikerült működésre bírni segítsen légyszi :)
  • Evin
    Ne b, erről nem hallottam.
    Persze a P1-ben is a kameraleszedésről a végén értesültem. :(
  • RelakS
    le lehet lőni a megfigyelő kamerákat,
    csak jutalom nem jár érte

• MerlinW
    Nem. Most monitorokat kell összetörni.
  • Evin
    De legalább a megfigyelő kamerákat néhol még le lehet "lőni".
  • RelakS
    Két ember.

A Coop részben választasz egy barátot, és mehettek ketten egyszerre
  • RelakS
    húú, ma a Star Wars: A birodalom visszavágban is elhangzott egy mondat, ami angolul ok, de magyarul annyira nem, csak elfelejtettem, hogy mi :( Még valahol a legelején volt a fagyos világon.

Korábban volt szó arról, hogy az egyik sötét helyen elfelejt világítani a portal gun. Az első részben a kis bogyó a közepén nem mindig azt a színt vette fel, amilyen portalt legutoljára kilőttünk? Emlékeim szerint de. :)

És egy kis fail: lebegő óra
    link, mielőtt megbax valaki szpojlerért :D
  • ongyujto
    most töltöm a 2.őt. ez a multis rész mit takar amúgy? két embernek kell játszania vagy az egyik gép?
  • berczely
    Jó kis játék volt!
    A végén a sok kis zenélő robotocska haláli volt! :D
  • Evin
    Akkor úgy fogalmazok, hogy a szokásos "teszthiányos, nem láttam még a játékot" fordításhoz mérten korrekt. Semmivel sem rosszabb, mint a többi hasonszőrű hivatalos fordítás. 80-90%-ban tökéletesen meg lehet érteni mit akarnak mondani. Lehetne sokkal rosszabb, amire volt már jó pár példa.
  • RelakS
    nem tudom, de ez szerintem még akkor is fail, ha csak random szöveg lenne. A második idézet garantáltan, az egyszer csak megszakadó mondat miatt.
  • lolSL
    hát tipikus fordítás, nem látják a játékot meg nem tudják miről van szó, ez van.
  • RelakS
    korrekt?! Mintha valami éppen csak alapfokút megszerzett rettenet csinálta volna.
    Itt a példa a 6. fejezetből félrefordításra, meg magyartalan mondatra:

Oh, good. My slow clap processor made it into this thing. So we have that.
    Ó, rendben. A lassó tapsolást feldolgozó egységem változtatta ezzé. Eddig tehát megvagyunk.

Hey, just in case this pit isn't actually bottomless, do you think maybe you could unstrap one of those long fall boots of yours and shove me into it? Just remember to land on one foot...
    Hé, ha ez a verem mégsem bizonyulna feneketlennek! Le tudnád csatolni az egyik sokat próbált bakancsodat, és bele tudnál rakni? Csak ne felejtsd el, hogy majd egy lábbal kell földet érned...

Amúgy ja, a központi számítógép rizsájára gondoltam
  • Evin
    Idővel fogynak a többesszámok, illetve lesz ahol helyesen használják.

"Mi az, hogy nem tudom végigolvasni a szöveget, mert a 3. sor után elveszik?!"
    Ha ezt arra érted mikor Wheatley bejön, és a főgép még mondja neked a szobában a magáét, akkor az nem számít, amúgyis csak kitöltő szöveg lenne.

Összességében korrekt a fordítás.
  • RelakS
    Szeeeeeeeeent szar...
    ezt nevezik ezek magyar fordításnak?!
    Csak arra volt jó, hogy felhúzzam magam...

Wheatley (vagy hogy írták) pl mi a rákért beszél többes számban a játékoshoz?!
    Mi az, hogy nem tudom végigolvasni a szöveget, mert a 3. sor után elveszik?!
    lethal military android - halálos android katona?!

és csak az első 2-3 pályát néztem meg O_o
  • DJviolin
    Sziasztok!
    Volt egy utalás a konkurens kutató központra, a Black Mesa-ra. Hmmm... Belegondoltatok abba, hogy miután kijutott a felszínre, szegény cseberből vederbe került??? A Turret-ek után a Combine fog rá vadászni. ;)
  • artschi
    Humorosból:

• DarkSector
  • ProGabe #1260
    kösz mindenkinek, aki foglalkozott a témával, hollywoddi forgatókönyv is lehetne ebből, mert nem kicsit volt érdekes a hiba :D

olyan coolermaster házam van, amiben alul van a táp, ezért a 4 tűs, 12 voltos videokártya kábelhez hosszabbító kellett. alig csatlakozott a hosszabbító és a táp kábele, magyarul kontakt hibás volt. a hosszabbító a procihűtő mellett van elvezetve. amikor az nagyobb sebességre kapcsolt, gondolom pont úgy rázta meg/össze a kábelt, hogy ne érintkezzenek, tehát a vidkari nem kapott elég kraftot :DDDDDDDDd
  • kotar
    Igen ezt csinálja mert neki ez a heppje :D
  • RYO21
    Co-opban benneteket is agyondicsér GlaDOS? A másikat meg egyfolytában basztatja?