Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igen! Nem merek belegondolni mik fognak kijönni a 2höz😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Most néztem róla videót... egyre inkább kezd hasonlítani ez a Portal dolog a Kocka filmekre😄

jajneee😄 No mind1, kipróbáljuk😊

böröczk
fú, azt de utáltam..

Kumiho #2179

TreDoR
Nem a logikai része, hanem, hogy miliméterezgetni kell az ugrásokat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Az nem baj😄
De miért? szimplán úgy vannak összerakva a dolgok, vagy vannak benne új elemek is?

TreDoR
A Prelude nem éppen konnyu.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

böröczk
el lehet, amikor egyhuzamban játszom sokat hajnal 2-kor, és közben beszélgetek valakivel, sokszor totál egyértelmû dolgokra nem jövök rá, amikor meg leesik, megy a sóhajtozás : D

Kumiho #2179

Ez a blueportals tényleg jó kis mod az 1hez... illetve töltöm most még ezt a Portal Prelude-t... azzal játszott valaki?😄

Ez a kontroller ezzel a játékkal debütál?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
steamben jobbklikk, tulajdonságok, integritás ellenõrzése

Kicsikiraly
egyelõre nem látok FAQ-t, úgyhogy ide fordulok a kérdésemmel:

meglepõen jól fut a játék a gépemen, semmi akadozás, semmi semmi, de néha-néha egyszerûen ledob az asztalra. ezzel nem is volt nagy baj, vissza tudtam lépni, mentések nem vesztek el, semmi probléma. igen ám, de egyszercsak most valami elromlott. nem tudom folytatni a játékot, ha rámegyek h continue game, azzal az átfordulós dologal végigpörög a képernyõ és fekete képet kapok, ahol indulnia kéne a játéknak, aztán egy ugrással megint a menükép (Glados terme, glados enyhén villog), megint egy kattogós átfordulás, ami mögött megint a menükép van, és ottragadok, csak ctrl+alt+del/folyamat leállításával lép ki a játék. mi lehet a probléma?

DFTBA ಠ_ಠ

Oltári ez a játék! A vége nagyon fasza volt! <#taps><#hehe><#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Falkon
Nem tudom, valahogy nem gondoltam arra. 😄DDDDD
Így utólag én verem a fejemet a falba.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

BoneDragon
Számomra a legidegesítõbb a játékba, hogy iszonyat rövidek a pályák és mire kezdenék belejönni, máris tölt a másik pályára...

BoneDragon
Ezen, hogy lehet elakadni?O.o

Zomil
ezt irtam már korábban... 😄

a vicc az, h a játék elején vmi iszonyat gány a forditás a felétöl és a co-op-ban meg nagyon is jo...sztem nem ugyanaz forditotta.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Falkon
Megvan! Youtube-on találtam videót! 😄DDDD
Azért köszi! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem oda kell csinálni a portalt, ahova a 3. lézernyaláb megy a falba (a képen nem látszik) a másik portal meg értelemszerûen a recieverekkel szembe levõ falrészbe

Falkon
A 4. fejezetben, amikor egy trükkös pályára megyünk, azt hogy kell megcsinálni? Van 3 lézer, 3 lézer node, és 2 kocka.
Egy kép:

Egyszerûen nem tudok rájönni.

Vannak benne elég durva félrefordítások is... de érdekes, a játék felétõl állítottam át magyarra, ott egész korrekt volt😄

Rage47
okos volt a fordító ismét
Most újrakezdtem a játékot és észrevettem, hogy vannak azért elég kemény hibák a magyar fordításban...
Wheatley néha egyes szám második személyben ragozza a mondandót, amit rólunk mond, néha meg többes szám második személyben... fail😄

Ha valahol látnátok a Final hours of Portal 2 310mb-os így készült anyagokat, feltölthetnétek valahova, mivel nekem Androidom van.

Én is csak itt használtam elõször😄
Steamet alig látom át azóta, lehet majd vissza is állítom😊

Spészgószt
mondjuk a cs behal töle...de annyira illúzió romboló a fordítás legtöbbször, hogy ihaj!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nincs mit, ez minden valve játéknál így mûködik, amiben van ungáríze felirat😄

tyhû, ezt nem is tudtam...köszi szépen!😊

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Állítsd át a steamet magyarra

sziasztok!
steames verzióban van meg a portal 2, amin sajnos nincs magyar verzió. nem tudjátok, esetleg honnan szerezhetem meg a szükséges fájlokat, hogy átvarázsoljam a mi nyelvünkre? elõre is köszi a választ!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Ok, ma van kedved esetleg majd játszani?😊

Vagy van aki a 3. chapternél tart a coopban?😄

FSpofon

. The Razer Hydra and Portal 2 bundle will run games $139.99 (USD) and can be ordered from Razerzone. Pre-orders begin in May with the final product shipping in June.

Arab money

sznus
Végre! Erre vártam mióta! Remélem "egybepakkban" baráti ára lesz!
Ideje volt, hogy aloldalt is csináljon neki a Razer.

MerlinW
Folytattam, de csinálhatjuk tovább, a felére sem emlékszem csak, hogy mennyit szívtunk az 5. chapter-ben😊 Max majd nem súgok😊

[merlinw.org]

Akkor lehet, hogy ilyen Half-life / Blue shiftesen látni lehet az egyik karakter szemszögébõl a másikat😄 Figyelni kell akkor coopban is😛

#1028:
-ne nézd a videókat
-vedd meg a játékot
-ne nézd a fórumot

És akit érdekel annak tudok ingyen adni egy portal 1-et csak küldjön egy privátot és a steam account-ja nevét.

Malakai
Nagyon jó volt a single, a szövegek (történet) is tetszett, meg a...
...a régi Aperture Science részek Cave Johnson dumájával is.

Egyik részen szúrtam ki, nem nagy cucc, de gyors nyomtam egy screenshotot is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Palinko
9
Eddig jó kis fórum volt de az a baj hogy én még nem tudok játszani vele és az egész fórum most már egy SPOILER tanya<#guluszem1>

Ez hatalmas😄 De csalás egy picit nem?😄

RelakS
nemár 😄

Ez még egyszerû
Egyelõre csak annyit, hogy használd a festéket.

Ha így sem megy, akkor majd mondunk többet 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

holecsko10
Üdv mindenkinek.El akadtam és nem tudom hogyan tovább.
Valaki tudna segíteni?
Itt egy videóról.

Elõre is köszönöm a segítséget.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

BoneDragon
Hány chapter van benne?

FSpofon
A Razer Hydra mellé külön az eszközhöz tervezett pályák is kerülnek a játékba.

Arab money

Palinko
nah végigtoltam én is 😄
Nem rossz, de azért van benn pár baromság...

Leginkább ez szúrt szemet: "de bõven belefért volna egy kihívásokon alapuló módszer, amik teljesítéséért feloldhattuk volna e tartalmakat."
Vannak acsikért kapott cuccok...

Tényleg... MerlinW! Azóta folytattad a coopot?😊

RelakS
hajjajjjajjj...
nyomtam ma 2 és fél órát, de nem érzem, hogy a vége a közelben lenne...
viszont a trutymó tanító részek nagyon állatok 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
Szerintem is, de hogy jön ez ide?.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"