Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
De miért? szimplán úgy vannak összerakva a dolgok, vagy vannak benne új elemek is?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Kumiho #2179
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
meglepõen jól fut a játék a gépemen, semmi akadozás, semmi semmi, de néha-néha egyszerûen ledob az asztalra. ezzel nem is volt nagy baj, vissza tudtam lépni, mentések nem vesztek el, semmi probléma. igen ám, de egyszercsak most valami elromlott. nem tudom folytatni a játékot, ha rámegyek h continue game, azzal az átfordulós dologal végigpörög a képernyõ és fekete képet kapok, ahol indulnia kéne a játéknak, aztán egy ugrással megint a menükép (Glados terme, glados enyhén villog), megint egy kattogós átfordulás, ami mögött megint a menükép van, és ottragadok, csak ctrl+alt+del/folyamat leállításával lép ki a játék. mi lehet a probléma?
DFTBA ಠ_ಠ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Így utólag én verem a fejemet a falba.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
a vicc az, h a játék elején vmi iszonyat gány a forditás a felétöl és a co-op-ban meg nagyon is jo...sztem nem ugyanaz forditotta.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért köszi! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kép:
Egyszerûen nem tudok rájönni.
Wheatley néha egyes szám második személyben ragozza a mondandót, amit rólunk mond, néha meg többes szám második személyben... fail😄
Steamet alig látom át azóta, lehet majd vissza is állítom😊
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
steames verzióban van meg a portal 2, amin sajnos nincs magyar verzió. nem tudjátok, esetleg honnan szerezhetem meg a szükséges fájlokat, hogy átvarázsoljam a mi nyelvünkre? elõre is köszi a választ!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Vagy van aki a 3. chapternél tart a coopban?😄
. The Razer Hydra and Portal 2 bundle will run games $139.99 (USD) and can be ordered from Razerzone. Pre-orders begin in May with the final product shipping in June.
Arab money
Ideje volt, hogy aloldalt is csináljon neki a Razer.
[merlinw.org]
#1028:
-ne nézd a videókat
-vedd meg a játékot
-ne nézd a fórumot
Ez még egyszerû
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha így sem megy, akkor majd mondunk többet 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Valaki tudna segíteni?
Itt egy videóról.
Elõre is köszönöm a segítséget.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Leginkább ez szúrt szemet: "de bõven belefért volna egy kihívásokon alapuló módszer, amik teljesítéséért feloldhattuk volna e tartalmakat."
Vannak acsikért kapott cuccok...
Tényleg... MerlinW! Azóta folytattad a coopot?😊
nyomtam ma 2 és fél órát, de nem érzem, hogy a vége a közelben lenne...
viszont a trutymó tanító részek nagyon állatok 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE