Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Space.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

No, végigjátszottam az egyet is, a kettõ sokkal jobban tetszett elsõsorban a változatosabb puzzle elemek miatt. Nehézségre kb egyformák, a P2-ben volt pár jobb pálya, bár a P1 dvanced pályái még hátra vannak.
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csokalaci
Persze én is erre gondoltam, de annyira nehéz lett volna kivenni ? 😛

http://facebook.com/musicleander

TSL16b
A készítõk a L4D2 felhasználói felületébõl indulhattak ki, azért maradhattak benne azok a bejegyzések. A színvonalas L4D-jellegû párbeszédek nincsenek benne. 😊

MerlinW
Fogod az off topik linkjét, és beírod a moderátor topikba, hogy linkeljék ide.

[merlinw.org]

Valaki tegye be legyen szíves az Off-topic linkjét a bannerba, ahogy más topikokban is van.

DarkSector
single, utána egy coop, és vársz DLC-re.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Olyan jó neked! De tényleg!😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

TreDoR
Nah, végigvittem, nem volt rossz. Viszont nem látom ételmét egy újbóli végigjátszásnak, mert nem nagyon lehet tobbféleképpen megcsinálni a chamberoket (max. wallclimb-al párat, feltéve, hogy itt mukodik) + se advanced chamberok, se challengek.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem, a 2-es lett volna csalodas az elso utan .
Az merfoldekkel jobb ...
Az logikai jatek volt, ez nem az. Itt a szemed guvasztasara epitenek.
Arra, hogy keresed azt a teruletet ahova "lyukat" tudsz loni ...
Itt minden palya megoldasara rajottem, ahogy beleptem az adott szobaban es korbeneztem (az elsoben viszont tenyleg volt egy ket agyalos palya). Ebben egy volt ahol elakadtam mert a felhomalyban bazira nem talaltam a beton feluetet...
Szal nyugodtan rakd fel az egyest, nem lesz visszalapes. Max. a grafikaban,
de a jatekmenetben nem. Sot.. Ha az elsot 3000ert arultak kulon, ez sem er tobbet mert az rovid volt, ez meg nem jo...
De biztos az en keszulekemben van a hiba. Mielott meg a torkomnak ugrananak azok akik fanatikusan vedenek egy adott jatekot. Mert ebben teljesedik ki az eletuk. Lsd a stalker fanokat mert azt sem lehetett kritikaval illetni...
Systore
Seth
Azzal kellett volna kezdeni 😄

PSN ID.: Beegabor

Végigtoltam a portal 2-t, az elsõ rész kimaradt. Érdemes nekiállni vagy csalódás lenne a portal 2 után?
kifli
azon az egy részen kelett megállni gondolkodni, ahol ez a folyadék cucc van.

De az is gyorsan egyértelmûvé vált, mikor csak 1 helyre lehetett fröcskölni 😄

nem a tapasztalatok, hanem mikor ott egy fehér falrész ahova lehet lõni a cuccot, és körülötte meg sehova 😄
Akkor csináltátok jól, ha mindketten felrobbantok a lemez behelyezése után😄

Ott a pont. Nem tudod véletlenül, hogy a "lemezbehelyezõs" pályáknál mit kell csinálni? Mert ott mindig meghalunk a végén. <#nemtudom>
Zomil
én gondoltam nem érdekel akkor is végignézem magyarral...meglepö modon, a játék 2. felétöl és co-op-ban vmi csoda folytán van némi minöségbeli ugrás...nem mondom h hibátlan, de böven élvezhetö 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
humiariból

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hát szerintem ezek mind fikciók maradnak, úgy ahogy ez Gmannel is történt😄

Mi már tárgyaltunk egy kicsit az éppen felelhetõ emberiség mennyiségérõl, ha jól rémlik. De sajnos semmi konkrétot nem tudunk, majd ha õk azt mondják, hogy így van.
Addig meg megmarad a fikció.
Tényleg vannak nagyon érdekes elméletek😊
Itt is ilyesmikrõl kéne beszélgetni az állandó fikázás helyett😄

csokalaci
Hmm most átnéztem a portal2 file-jait. Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná, hogy miért van benne a left 4 dead magyarítása is a magyar config fileban ?

http://facebook.com/musicleander

RelakS
mert majd kapják az anyázó kommenteket, és ránéznek? Kíváncsi leszek 😊

TSL16b
Van egy olyan érzésem, hogy némi javulás fog beállni a magyar szövegben. Ami azt illeti, több is ez, mint puszta érzés... 😊

RelakS
végig akartam magyarul játszani.
2 perc után úgy felb@xta az agyamat, hogy visszaraktam angolra. Szinte nincs egy helyes mondat benne. De errõl már korábban is mutattam példát 😊
De ez a mondat is téma volt, csak azért néztem meg 😉

TSL16b
Akkor te is úgy érzed, hogy ráfér egy kis igazítás a szövegre? <#awink>

RelakS
kicsit matattam, íme egy fordítás az elejérõl 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eredeti: Wheatley: And whose fauld do you think it's going to be when the management comes down here and find ten thousand flipping vegetables?

szerintem: Wheatley: És mit gondolsz, kinek a hibája lesz, mikor lejön ide a vezetõség és tízezer nyomorult kómást talál?

flipping: valaminek a kihangsúlyozása
vegetable: olyan ember, aki nem tud rendesen mozogni vagy gondolkozni súlyos agykárosodás miatt

pffff😄

Spészgószt
<#taps>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

morvaigaben
Ez....fájt xD

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

bazz ez de beteg..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fabio Capello
No, tíz óra alatt kivégeztem 😊

DarkSector
Ha ha ha...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itt is van pár okfejtés:

Link

Érdemes elolvasni õket, elég hihetõek ezek is.
Malakai
Szószerint ezt mondja, de lehet ezt úgy értelmezni, ahogy MerlinW írta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pontosítok, ha megengeded: GlaDOS csakis azért enged el, mert rájött, hogy Chell-t megölni túl sok küszködéssel jár, egyszerûbb, ha szimplán megadja neki, amit akar.
NEOreg3
új DLC nyáron

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

JAAAAAAAA nekem az a kocka nem esett le h mi akar lenni 😄 de h mondod már tudom 😛

Akinek nem lett volna elég kihívás az alap story féle fejtörõ azok itt:

Link

Találnak szép számmal saját készítésû pályákat.
A pályákat letöltve a xy:\...\portal2\portal2\maps
könyvtárba másolás után a consol-ból lehet elõhívni, a map xy parancsal.

Jó szórakozást, plusz ha van valami jó fejtörõ azt osszátok meg.
Zomil
nah igen, föleg mivel már fél év után is fincsi akciok szoktak lenni a játékokra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
hehe... a Philips pixel plus hd, vagy milyen szarával egész jók a videók egyes jelenetei 😄 Mind a reklám, mind a játék végi videók 😊

DarkSector
Én tudod azon töprengek hogy milyen 10k/játék?

Miért hiszik hogy minden 10ezer ft? vagy éppen minden 12ezer vagy minden 16ezer?

Zomil
Nem akarom tovább sziteni a flame-et tényleg, de most emellett nem tudok elmenni...
"Én másik irányból közelítem meg, hogy kicsit kínlódok, de megspórolok 10K pénzt/játék."

Most ennyi erövel a boltban kicsit ügyesebbnek kell lenned, h a boltos ne vegye észre és bentebb vagy pár ezressel, ha nem fizeted ki...

Nekem is van warez cuccom, persze...de azért nem kell hirdetni, h te ügyesen lewarezoltad 😊

Csak egy dolgot mondok a sok közül:
coop

Pont akartam írni, hogy csak spoilerrel a válasz kommenteket 😊

MerlinW

Mit nem értettél?😊 Wheatley bekattant, GlaDOS visszakapta a testét, Wheatley-t kilõttük az ûrbe, GlaDOS összehaverkodott velünk, - persze ettõl még utál minket, mint a szemetet - ezért elenged. Õ újraépítgeti a dolgait, mi pedig az elsõ részben megpörkölt kockánkkal nekiindulunk a nagyvilágnak.

Semmi atomfizika nincs ebben..😊

[merlinw.org]

"megspórolok egy csomó kínlódást, élvezem a supportot, stb."

Így már picit érthetõbb a kijelentésed, ha nem is értünk egyet:
"meg sem vették és ezáltal nem is teljes a játékélmény"

Én másik irányból közelítem meg, hogy kicsit kínlódok, de megspórolok 10K pénzt/játék.

Amúgy maximális respect, hogy ilyen vagy, kellenek a fizetõs játékosok is 😊

Amúgy, hogy ne csak flém legyen, meg offolás:

Nekem totál kimaradt az elsõ rész, de ez tetszik. Biztos én vagyok a béna, mert hogy itt bûn elakadni, de bizony néha vannak "pályák" ahol töprengenem kell, hogy mit is kéne, hogyan.

Most toltam végig.... de halál komolyan ez a vége?? V nekem nem esett le vmi rejtett mondanivaló v nem tom....😄 nem errre számítottam 😄

DarkSector
értem. 😊