2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• RelakS
    fúhádén maximumra húzott grafikával elég besza-behu

Holnap (ma) majd még megnézem frapsal a sebességet, de maximálisan elégedett vagyok ^^
  • Ironman2
    Hellosztok! Van e olyan program,amivel be lehet hozni a custom a pályákat egy listába,és külön is el lehet őket inditani,nem kell pötyögni a konzolba a map nevet?
  • RelakS
    ha más nem, rendszer újrahúzás. Ha találok olyan házat, amibe az új alaplapom belefér, úgyis fog kelleni :D (nem az alaplap nagy, hanem oldalra mennek a vinyó kábelek, és azt bajos elvezetni a jelenlegiben)
  • TreDoR
    Nem is olyan régi, csak tíz éves.
  • xxxpaulxxx
    Reméljük a legjobbakat... furcsa lenne, ha nem működne egy erősebb videókártyával egy friss játék:D Az én 4890em is simán vitte... mondjuk még szép, hiszen egy régebbi motorról volna szó:)
  • RelakS
    azon vagyok

jön kb 1MB/s-el, és már 30% :)
  • xxxpaulxxx
    Újratelep?
  • RelakS
    Ait 6870
  • Rage47
    Ati 4850-el megy nekem simán
  • RelakS
    nna, ezt most megszívtam...
    Vettem új videókártyát. nVidia volt, ATI lett. Minden megy, kivéve a Portal2-t. Az kivág a desktopra szabálytalan művelettel :S
  • IXEMGabeo
    thx
  • Rage47
    tessék:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303243434
  • IXEMGabeo
    üdv, feltettem a portal 2-t Skidrow változatot és valamiért amikor felfobja a Portal 2 képet a szaladó robottal az egér kurzort mutatja a képernyő, aztán szépen kilép exe és egyéb hibával a ctrl-alt-delete hatására. Nem reagál ott annál a résznél semmit.

rendszergazdaként is futtattam, valamit a skidrownál nézhettem el?
  • 5Dani
    Azt hittem lesz a végén, de nem :(
  • 5c0rp330n
    ps3-on tetszoleges steam accounttal tudsz jatszani vele elvileg. nemtom hogy oldjak meg, ott talan a lemez azonositja a jatekot ami egyszerre nyilvan csak egy gepben lehet igy elkerulve a kijatszhatosagot.
  • Rage47
    de egy steam accounton egy játék lehet
    ha csinálsz külön steam accountot, akkor arra is kell egy játék
  • 5c0rp330n
    vagy ugy hogy mas steam accounton vannak bejelentkezve. es ugy elvileg az online is megy, egyszerre is szoval inkabb ajanlott ugy csinalni :)
  • MerlinW
    Max úgy lehet egyszerre ketten single-vel játszani, ha az egyik steam klienst offline módra állítja.
  • 5c0rp330n
    de, elvileg meg lehet oldani azt olvastam. az egeszen biztos hogy single playerezni lehet egyidoben a kettovel, de ugy tudom hogy egyszerre online nyomni is lehet akar egymassal is. egyetlen megkotes van, ami a szokasos, hogy egy steam accounttal nem tudsz egyszerre ket helyen online jatszani. viszont elvileg semmi akadalya nincs hogy ps3-on egy kulon steam accountal jelentkezz be (egy gombnyomasra lehet ujat csinalni elvileg), pc-n pedig a rendes steam accounttal es elvileg igy megy minden egyszerre is.
    amig nincs psn, nyilvan nem fogom tudni kiprobalni persze.
  • Jaffa 2843
    sziasztok!

van egy elajándékozható portal 1 játékom, akit érdekel keressen meg priviben.
  • Rage47
    nem tudsz osztozni a játékon, mivel a Steam accountodhoz kötődik, azzal pedig egyszerre csak egy helyen tudsz bejelentkezni.
  • Nivea
    Hello! Az lenne a kérdésem ha megveszem ps3ra akkor van benne egy steam key amivel letudom tölteni steamre és eggyazon idöben tudok játszani ps3on és pc-n is? Azaz tudunk osztozni vkivel a játékon? Köszi elöre is.
  • xxxpaulxxx
    Jaja... iszonyat egyszerű, de kreatív:)
  • Enton
    Ez is nagyon jó! Főleg, hogy milyen egyszerű is.
  • xxxpaulxxx
  • RelakS
    figyeld meg a teszt termeket! Vannak rajta évszámok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1952, 1971, 1983, vagy ilyesmik
  • Malakai
    Jaja.
  • Seth
    Dehogynem, vmi olyasmit, hogy köszönjük, hogy szállítható pozícióba helyezte magát, vagy vmi hasonló baromságot :)
  • TreDoR
    Nem mond semmit, csak lehet hallani, hogy valamilyen gép.
  • csokalaci
    És mindez kiderül a képregényből
  • Seth
    A játékban annyi látszik, hallatszik, hogy jön egy robot(konkrétan nem látszik, de mond vmit ,abból kiderül) és elhurcol, majd elsötétedik a kép

A képregény főszereplője Rat Man(ami nem az igazi neve természetesen:D, de úgy bújkál, rejtőzködik,odút épít magának mint egy patkány). Neki vannak búvóhelyei elszórva mindkét részben. Ő csinálta a falfirkákat, üzeneteket hagyott. A laborban dolgozott annó
  • grebber
    De ez nem a gameben volt.Amúgy meg ki az a szakállas ember?
  • csokalaci
    [URL=http://www.thinkwithportals.com/comic/#14]NIcsak[/URL]
    (Első 3 képkocka)
  • grebber
    Én most vittem végig az 1-et és gondolom ez már patchelt de nem mutatták ki volt aki visszavitt minket!
  • Zomil
    persze, h emlékszek, de már franc se tudja mi vonszolta a végén chell-t :D

grebber: ahogy lentebb is irták valoszinüleg ö Johnson örökbefogadott lánya és azért lett ilyen gyorsan felnött, mert felgyorsitották a növekedését, mint ahogy annak a krumplinak is ami az egyik asztalon volt.
  • Seth
    Lehet hogy emlékszik, viszont azt a véget amire te gondolsz, csak jóval később, egy patch-ben toldották meg az elvonszolásos jelenettel, szóval könnyen lehet ,hogy nem is látta
  • xxxpaulxxx
    Emlékszel az 1nek a végére?:)
  • Seth
    Vagy akármelyik ott dolgozónak , de igen, a legtöbb elmélet szerint az ő lánya,ha nem is vér szerinti,hanem örökbefogadott
  • grebber
    Ebből nem derül ki hogy Chell kicsoda!
    De voltak olyan megjegyzések hogy hozzad a munkába a lányod vagy mi gondolom akkor ennek a cave johnsonnak a lánya vagy nem?
  • SpeedXHUN
    Köszönöm mindkettőtöknek:)