2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1618 fúhádén maximumra húzott grafikával elég besza-behu
Holnap (ma) majd még megnézem frapsal a sebességet, de maximálisan elégedett vagyok ^^ -
Ironman2 #1617 Hellosztok! Van e olyan program,amivel be lehet hozni a custom a pályákat egy listába,és külön is el lehet őket inditani,nem kell pötyögni a konzolba a map nevet? -
#1616 ha más nem, rendszer újrahúzás. Ha találok olyan házat, amibe az új alaplapom belefér, úgyis fog kelleni :D (nem az alaplap nagy, hanem oldalra mennek a vinyó kábelek, és azt bajos elvezetni a jelenlegiben) -
#1615 Nem is olyan régi, csak tíz éves. -
xxxpaulxxx #1614 Reméljük a legjobbakat... furcsa lenne, ha nem működne egy erősebb videókártyával egy friss játék:D Az én 4890em is simán vitte... mondjuk még szép, hiszen egy régebbi motorról volna szó:) -
#1613 azon vagyok
jön kb 1MB/s-el, és már 30% :) -
xxxpaulxxx #1612 Újratelep? -
#1611 Ait 6870 -
#1610 Ati 4850-el megy nekem simán -
#1609 nna, ezt most megszívtam...
Vettem új videókártyát. nVidia volt, ATI lett. Minden megy, kivéve a Portal2-t. Az kivág a desktopra szabálytalan művelettel :S -
IXEMGabeo #1608 thx -
#1607 tessék:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303243434 -
IXEMGabeo #1606 üdv, feltettem a portal 2-t Skidrow változatot és valamiért amikor felfobja a Portal 2 képet a szaladó robottal az egér kurzort mutatja a képernyő, aztán szépen kilép exe és egyéb hibával a ctrl-alt-delete hatására. Nem reagál ott annál a résznél semmit.
rendszergazdaként is futtattam, valamit a skidrownál nézhettem el? -
#1605 Azt hittem lesz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén, de nem :(szarvas -
#1604 ps3-on tetszoleges steam accounttal tudsz jatszani vele elvileg. nemtom hogy oldjak meg, ott talan a lemez azonositja a jatekot ami egyszerre nyilvan csak egy gepben lehet igy elkerulve a kijatszhatosagot. -
#1603 de egy steam accounton egy játék lehet
ha csinálsz külön steam accountot, akkor arra is kell egy játék -
#1602 vagy ugy hogy mas steam accounton vannak bejelentkezve. es ugy elvileg az online is megy, egyszerre is szoval inkabb ajanlott ugy csinalni :) -
#1601 Max úgy lehet egyszerre ketten single-vel játszani, ha az egyik steam klienst offline módra állítja. -
#1600 de, elvileg meg lehet oldani azt olvastam. az egeszen biztos hogy single playerezni lehet egyidoben a kettovel, de ugy tudom hogy egyszerre online nyomni is lehet akar egymassal is. egyetlen megkotes van, ami a szokasos, hogy egy steam accounttal nem tudsz egyszerre ket helyen online jatszani. viszont elvileg semmi akadalya nincs hogy ps3-on egy kulon steam accountal jelentkezz be (egy gombnyomasra lehet ujat csinalni elvileg), pc-n pedig a rendes steam accounttal es elvileg igy megy minden egyszerre is.
amig nincs psn, nyilvan nem fogom tudni kiprobalni persze. -
#1599 sziasztok!
van egy elajándékozható portal 1 játékom, akit érdekel keressen meg priviben. -
#1598 nem tudsz osztozni a játékon, mivel a Steam accountodhoz kötődik, azzal pedig egyszerre csak egy helyen tudsz bejelentkezni. -
#1597 Hello! Az lenne a kérdésem ha megveszem ps3ra akkor van benne egy steam key amivel letudom tölteni steamre és eggyazon idöben tudok játszani ps3on és pc-n is? Azaz tudunk osztozni vkivel a játékon? Köszi elöre is. -
xxxpaulxxx #1596 Jaja... iszonyat egyszerű, de kreatív:) -
Enton #1595 Ez is nagyon jó! Főleg, hogy milyen egyszerű is. -
xxxpaulxxx #1594 -
#1593 figyeld meg a teszt termeket! Vannak rajta évszámok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1952, 1971, 1983, vagy ilyesmik -
#1592 Jaja. -
#1591 Dehogynem, vmi olyasmit, hogy köszönjük, hogy szállítható pozícióba helyezte magát, vagy vmi hasonló baromságot :) -
#1590 Nem mond semmit, csak lehet hallani, hogy valamilyen gép. -
#1589 És mindez kiderül a képregényből
-
#1588 A játékban annyi látszik, hallatszik, hogy jön egy robot(konkrétan nem látszik, de mond vmit ,abból kiderül) és elhurcol, majd elsötétedik a kép
A képregény főszereplője Rat Man(ami nem az igazi neve természetesen:D, de úgy bújkál, rejtőzködik,odút épít magának mint egy patkány). Neki vannak búvóhelyei elszórva mindkét részben. Ő csinálta a falfirkákat, üzeneteket hagyott. A laborban dolgozott annó -
#1587 De ez nem a gameben volt.Amúgy meg ki az a szakállas ember? -
#1586 [URL=http://www.thinkwithportals.com/comic/#14]NIcsak[/URL]
(Első 3 képkocka) -
#1585 Én most vittem végig az 1-et és gondolom ez már patchelt de nem mutatták ki volt aki visszavitt minket! -
#1584 persze, h emlékszek, de már franc se tudja mi vonszolta a végén chell-t :D
grebber: ahogy lentebb is irták valoszinüleg ö Johnson örökbefogadott lánya és azért lett ilyen gyorsan felnött, mert felgyorsitották a növekedését, mint ahogy annak a krumplinak is ami az egyik asztalon volt. -
#1583 Lehet hogy emlékszik, viszont azt a véget amire te gondolsz, csak jóval később, egy patch-ben toldották meg az elvonszolásos jelenettel, szóval könnyen lehet ,hogy nem is látta -
xxxpaulxxx #1582 Emlékszel az 1nek a végére?:) -
#1581 Vagy akármelyik ott dolgozónak , de igen, a legtöbb elmélet szerint az ő lánya,ha nem is vér szerinti,hanem örökbefogadott -
#1580 Ebből nem derül ki hogy Chell kicsoda!
De voltak olyan megjegyzések hogy hozzad a munkába a lányod vagy mi gondolom akkor ennek a cave johnsonnak a lánya vagy nem? -
#1579 Köszönöm mindkettőtöknek:)