12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
zotja22 #1022 aliass most kezdett el dolgozni rajta..sztem is holnap :) -
#1021 Szerintem kedd tájékán! Múlt héten is úgy lett kész! -
#1020 az meg a másik :D kenyérrel, vöröshagymával hmmm :D -
#1019 mikor lesz felirat? :) -
#1018 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól jön az. meg most mit csináljon? kössön paplant az emberke? inkább vigye ki legeltetni a lovat oszt' csá. -
#1017 finom a husa!
-
Neoncsoves #1016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de baszod nem hiszem el, hogy valaki egy zombi apokalipszis közepén is ápolgat egy paripát :D annyira szaar -
#1015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van ott mit legelni -
Neoncsoves #1014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lovat miageciből etetik? ilyen sok kajájuk van? -
zotja22 #1013 hali... vki talált feliratot? VAgy csak Alias fordítja megint? -
#1012 Annak idejen csak a Prison Breaket neztem ezzel parhuzamosan.De nekem a Jericho masodik evada tobb izgalmat adott mint az.Nemtudom mar hanyadik evad ment a PB-bol.
Mondhatjatok szar az izlesem,persze azota meg elkezdtem/befejeztem szamos mas sorozatot.Nem azt mondom gecijo volt a jericho,de nem is mondanam hudefosnak. -
#1011 Hanem, milyen lett? -
#1010 A masodik evad nem lett olyan csaladi sirjunk-egyutt stilusu.[szerintem] -
Prof William #1009 Kábé Barátok Közt stílusban. -
#1008 Köszi a tippeket! Párat ismertem közülük. De a többit már szedem is... -
#1007 Nem is keveset!:D -
Wlanseraf #1006 Persze drámat nem kell várni benne:D de röhögni lehet:D -
#1005 De ott a dead set is:
-
#1004 Death Valley jó sorozat.se több se kevesebb.Bár én is várom az új részeket:) -
#1003 Ez Istentelen, curva jó :)))) -
Wlanseraf #1002 -
Wlanseraf #1001 Ami nagyon elborult az ez:D
Dead Valley -
#1000 Haláli hullák hajnala! xD
Emlékeztek még a Hullajó-ra? Az annak idején mekkora film volt...
Hullajó -
#999 Dead Set! Zombis sorozat! Én tegnap néztem végig. Nem egy nagy szám de hasonló téma. -
#998 Pár film:
holtak hajnala
28 nappal később
28 héttel később
zombieland (ez vígjáték jellegű)
és van egy dead set minisorozat az is zombis.
-
#997 Kint a 2. rész, este lesz magyar felirat! -
#996 Köszi! Tudom, de még várok vele, ameddig meglesz a teljes. Addig kéne valami hasonló... -
#995 jericho, nem zombis de nukleáris post-apo.
egy közösség túlélését mutatja be. -
#994 Már megy a második évad! -
#993 Üdv! Tudtok valami hasonló filmet vagy sorozatot? Csak, mert megnéztem az első évadot és jó lenne valami, ameddig meglesz a második évad. Köszi! -
#992 Jó rész volt ez, egyre jobban komálom a rednecket. :D Megmondja a frankót mindig. -
#991 kifejezetten unalmas volt:S:((( -
#990 Na megnéztem. Annyi minden nem történt amire számítottam... Következő jobb lesz remélem :D -
#989 egyszerre 100emberre? :D azigen -
#988 aztabetyárját -
Garga Pitic #987 Hogy klasszikust idézzek: "You are one ugly motherf*cker" -
#986 Dehogynem többet eszik, tökéletes körülmények között, autópályán, folyamatos sebesség mellett nem vészesen, de még mindig többet, ráadásul ezeknek az RV-nek általában van egy plussz tankja, amivel együtt több is fér bele, mint egy humvee-ba.
A humvee-nak valójában ezaz egyetlen előnye, elüthetek zombikat, jajdejó. :) Ami persze jól jöhet, de a cél egyébként se az, hogy oda hajts be, ahol már eleve százával nyüzsögnek, amivel mellesleg egy humvee sem birkózna meg.
Egy humvee kiegészítőnek jól jöhet az RV mellé, de önmagában csak több lenne a hátránya. Mint pl jobban szét van tagolva a csapat, nem lehet kényelmesebben (értsd rendes fekvő helyzetben) aludni - amikor arról van szó, hogy hónapokat töltesz el benne, akkor nem mindegy - nem fér el annyi cucc, fűthetősége nagyon rossz lenne, ami addig nem gond, amíg nem kell fűteni, na de utána.
Szóval igen, összeszedhetnének egy humvee-t, de akkor meg már nem az RV-vel kéne összehasonlítani, hanem a kísérőjárgánnyal. Ők viszont itt "nem játszanak", nem kapnak frag-et azért, hogy minél több zombit öljön minél többféle módon. :D -
Prof William #985 Nem semmi smink kell ahhoz hohy halott legyen az ember. :)
Nem ő volt az az úriember akinek egy csavarhúzóval vakarták meg a szemefenekét az első részben?
Amúgy azt hittem róla hogy cgi de gratula a maszkmestereknek. -
kissssss #984 -
#983 azta :O