12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán. Majd pár rész múlva kiderül, hogy beborul. Egyelőre ez nekem már a nézhetetlen kategória közelében tanyázik. Nem mondom, egy győzikesónál még ez is jobb, node nem ezt várná el az ember egy profi képregény adaptációtól. Pedig az első széria parádésan kezdődött (aztán a végére jól elbaszták).
  • Narxis
    Naaaa ez azért túlzás, nem? :D
  • Sir Quno Jedi
    Megmondom kerek perec, hogy bár nagyon nagy kedvenc volt az első széria hót gagyor végéig, de ez a folytatás alulmúlja önmagát. Unalmas ÉS gagyi 1xrre. Kezdek a zombiknak szurkolni... Egyedül a számszeríjas pszichopata életképes a csapatból kb. Majdnem abbahagytam a közepén, pedig nem szokásom, mindent végigszenvedek, ha már 1 nekikezdtem (még akár egy SGU részt is képes vagyok végignézni élve). Még megnézem majd a második részt is, de ez eddig egy nagy nulla.
  • Narxis
    FS-ben mikor volt posztapok érzés?

Amikor mutatták a tájat. :p Pl. az iskolát.
  • stargatelost
    Nekem pl. most ősszel kicsivel több, mint húsz visszatérő sorozatom van hetente, és én is azt mondom, hogy a Walking Dead magasan a legjobb. Pedig nézem a legtöbb fanfavorit sorozatot is.

Egyszerűen elkap a posztapok hangulata az egésznek, a kilátástalanság, a reménytelenség, és hogy egy meghatározó dologra kell koncentrálni: túlélés. Ebbe persze bele kell szőni emberi kapcsolatokat és drámát. Inkább örülni kéne, hogy nem egy Falling Skies a baromságaival (böködjük meg a ketrecben az ufót), vagy Terra Nova a mérhetetlen gagyiságával (feromonnal vezessük el a madarakat, persze nem mutatjuk a begyűjtést meg az elvezetést sem + tinifosszerelem dráma stb...)

Pedig mindegyik sorozat különleges alaphelyzettel bír, amire drámát építenek, csak míg a FS és a TN ürügyként használja többnyire ezt, addig a TWD-ben ott van minden percében (igen, még akkor is amikor nem zombit hentelnek - FS-ben mikor volt posztapok érzés? egy percre sem)
  • tigeroo
    tesómmal mindig visítva bemondjuk hogy "valaki adjon már neki egy hamburgert" ha meglátjuk az epizódokban...
    kajak többet értek volna valami noname csajszival, most mennyi idő lett volna találni valaki normálisat? akármilyen amatőr színész milf lepipálta volna
  • Prof William
    Ahhoz csak el kell kerülni a megharapódást. Egy fertőzést gátló oltóanyagnak még akkor lett volna értelme amikor még nem hatalmasodott el ennyire a kór. Most hogy a világ bő 80%-a kihalt már értelmetlen a a dolog.
  • G_ArchAngel #1055
    En ma delutan ledaraltam, nem olyan rossz, most jon a 8. resz :)
  • Higany
    Hát megnéztem ennek a sorozatnak az első részét és hát nem voltam elragadtatva tőle. Rövid és kissé erőltetettek a poénok is, de azért nem adom fel, hátha...
  • G_ArchAngel #1053
    Prizonbrék Szara félelmetesen szar színész, nagyon lehúzza ezt a sorozatot. Még a ló is kifejezőbben tud nézni.
  • tutituti
  • artschi
    3. évad berendelve!
  • Narxis
    Nem, azt, hogy a halottak halottak maradjanak és ne kezdjenek haláluk után járkálni.
  • mascarun
    Gyógymód? Ezek szerint azt várod hogy megtalálják a halál ellenszerét?
  • MrSpock
    Milyen sorikat nézel te ,ha ez a magasan a legjobb? :D
    Komolyan haladjanak már valamerre,mert mindjárt vége az évadnak! Tököm tele van már a picsogással,és sírunk minden részben 30 percet! Ez nem zombis sori,ez lelki dráma,ehhez képest egy nokedliszaggatás is izgalmasabb már!
    Nem lehet keményebbnek lenni? Én elején kétségbeesnék,átfutna mi a szar ez most itt,de aztán basszus,ez van,változtatni,nem lehet éljük túl,és esetleg találjunk valakiket még,meg hátha megvan-lesz a gyógymód! Ennyi,és menni előre,minden sírás-rívás nélkül! A szituációkat esetleges veszteségeket kezelni kell,persze lehetenk drámai,hogy szerettünket veszítjük,de ugyanúgy én is bevégezhetem!
  • Prof William
    Remélem ilyen kis 5 percesekben mint ebben a részben bemutatják majd Lori meg Shane sztoriját. Legalább kapunk egy kis képet arról hogyan indult ez az egész meg hogy hogy kötöttek ki egymás karjaiban.
  • Lantee
    - = SPOILERES = -

Nem akarok Hullajóhoz hasonló belezést, de azért valamerre menjen a sorozat. Hiába jöttök a képregénnyel, én nem olvastam őket - ahogy gondolom még sok millióan sem, de szeretem a sorozatot nézni.
    Ha jobban belegondolsz, ez a rész semmit nem adott hozzá a történethez. A gyereket már az előző részben meglőtték, a kislány még mindig nincs meg, az új emberekről semmi infó, és az "Apu anyu szeretik a gyereküket" alapvetésen túl semmi egyéb háttérinfót nem kaptunk.

Imádom a sorozatot, magasan a legjobb az általam nézettek közül, de azért van egy elég erős alaphelyzet, amibe rengeteg mindent bele lehetne szőni. Feleslegesnek tartom az ilyen egyértelműen időhúzásnak szánt, olcsó megoldásokat.

Ettől függetlenül várom a következő részt! ;)
  • Neoncsoves

[ironia]hogy mi??? zombiirtás? én egy zombi apokaliptikus környezetbe fektetett barátok köztöt akartam pedig :(

[/ironia]
  • Prof William
    Nem bánom ha nem követik 100% ban a képregényt amíg ilyen jó pörgős részeket összehoznak. A képregényfanokon kívül úgyis főleg zombiirtásra és azért normális sztorira is vágyó nézők nézik a sorozatot.
  • Narxis
  • Jim Morrison
    4részt várom, ha jól emlékszem ott lesz fordulat.
  • tutituti
    ohh.Lényeg a lényeg nekem ez most nagyon bejön,hogy háttérinfót is megtudunk rólunk.
  • Malakai
    Darabont cserélt le írókat korábban, nyáron meg jött a hír, hogy ő kiszáll, amiből az lett, hogy showrunner helyett most executive producerkedik, ezért van ott még mindig a neve. Bizonyos értelemben pedig mindkettő igaz.
  • Laresh
    Pont fordítva történt emlékeim szerint.A sorozatjunkie-n találsz bővebb infot.
  • tutituti
    Ha a képregényt követi valamilyen szinten akkor lesz egy két ilyen nyugis rész.(ami nem árt szerintem)

Ha nincs köze akkor miért van kiírva a neve?Eladás miatt?
    Csak a csapatot cserélték le ha jól tudom.Őt nem!
  • mijki
    Pont ezt akartam mondani. De ettől nem lesz fásult, zombi gyilkolás az egész. Van benne más is, nem csak a zombi gyilkolás, és ez tetszik.
  • BalatonBoglarka
    Eddig elég gyengus ez az évad. Alig van benne valami történés, gyakorlatilag csak az erdőben mászkálásról meg a mindenféle drámázásaikról szól, azért nem ártana, ha picit sűrűbben találkoznánk zombikkal, ha már egy zombis sorozatról van szó. Szerintem eléggé lapos eddig, remélem majd történik is benne valami a hátralévő részekben, mert ez unalmas. Alig van benne valami váratlan dolog.
  • Laresh
    Kár hogy Darabontnak semmi köze a 2.ik évadhoz :)

A zene meg Bear Mcreary, ő még soha életében nem csinált szart :) /lásd BSG/
  • tutituti
    Megnéztem az új részt.
    Eddig számomra a legjobb.
    Darabont nevét imába kell foglalni!
  • zotja22
    mindenkinek furán lett vége?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy lett vége mindenkinek,hogy csapdába estek? mert kissé hülyén volt megvágva...azthittem jön még vmi,,mutatták a kis csavart ami tartja a rácsot..és annyi? :D
  • berczely
    Engem kiráz a hideg amikor meghallom a főcímzenét!
  • Wlanseraf
    egyébként nekem tetszik ez a Dead Set:))
  • Laresh
    Ne is haragudj,de ez erről szól.Ha azt akarod látni, hogy feljavított fűnyíróval kaszálják a zombikat,akkor Hullajó.
  • Malakai
    "Csak morális vívódások..."
    Képregény nagy része is az, várhatóan sok lesz még a sorozatban, ahogy az első évad se volt csupa akció.
  • Lantee
    Töltelékrész...0 történés, csak morális vívódások...
  • Wlanseraf
    Hát nem tudom.... megint kötekszem tudom:) Mentőben nincs lélegesztető?:)
    Humvit meg sem említem:D
  • Barni
    ezer köszi!
  • mike01010101
    The.Walking.Dead.S02E02.720p.HDTV.x264-IMMERS ehhez az mkv verzióhoz is jó a felirat.
  • Barni
    hú de jó, ez minek felel meg 720p-s verzióból?
  • mike01010101
    Magyar felirat

Ezt az ASAP fele divx-hez csináltam.

Jó szórakozást.