12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • tigeroo
    szerintem azt nem feltétlenül a szagok miatt csinálták. akkor az esőnek nem lett volna értelme, a szagot nem mossa le egyszerűen róluk.
  • G_ArchAngel #901
    Es a karavanban hangra figyelt fel a zombi, aki ahogy te is mondod vegignezett mindent...
  • vass17
    Nekem is feltűnt egy logikai buktató: a zombik az első évadban főként a szagok alapján különböztették meg az embereket, a városi jelenetnél még be is kenték magukat zombivérrel, amit aztán az eső lemosott. A mostani részben viszont lazán továbbsétáltak, mintha csak a szemük alapján tájékozódnának.
  • Prof William
    Az tényleg fura volt mert pl ha egy nagyobb autó mögött lett volna 10 azt megértem de utána már hirtelen a TELJES AUTÓPÁLYA tele volt velük. Nyilt terepen legalább 2 kilométerről észre kellett volna venni ekkora tömeget.

Mellesleg helyükében én kocsikba űltam volna vissza. Ajtó bezár lekuporodás az ülésre és még kisebb lett volna az esélye annak hogy felfedeznek. Idő lett volna mert ezek nem sprinterek.
  • tigeroo
    közí :)
  • Jim Morrison
    en is neztem :D meg akkor veszik eszre hogy van 100zombi :D hirtelen kibujtak biztos egy combibol :D
  • G_ArchAngel #896
    Edes istenem, mi ez, Tom es Jerry?
    Tavcsoben tavol vannak, leeresztik es 2m-re???

Nem normalis a rendezo es operator, ez nagyon amator:(
  • Prof William
    Kellemes első rész volt. Tulajdonképpen csak 1 probléma megoldásáról szólt az egész. Amíg ilyen izgalmasak a részek nem érdekel ha nem követik a képregényt. Tőlem akár teljesen sorozat original irányba is elvihetik de legalább ennek a résznek a minőségét üssék meg.

Az egyik fegyvert meg egy az egyben a Dead Islandból szedték át. :)
  • mascarun
    Privátbae!
  • tigeroo
    és leírnád hogy kb. a képregényben hogy folyt ez a rész (meg egy kicsit leírod a jövőbeli történéseket?)

kíváncsi vagyok mennyiben tér el. (wikin csak summa van, nincs részletesebb leírás "részenként")
  • Garga Pitic #892
    Nálam 63 perc előzetessel együtt, az előző első rész is kb ennyi volt. Nem dupla részek, csak hosszabbak.
  • mascarun
    Én igen! A legnagyobb eltérés amit nyugodtan elárulhatok hogy ott tél van nem +40 fok betonon. xD van is benne 1-2 rész amit emiatt nem is tudnának átültetni a sorozatba.
  • Jim Morrison
    gyerekek, ami nekem van az csak 62 perces. Nem 130nak kellene lennie?
  • tutituti
    meló miatt vártam:D
  • Jim Morrison
    redőny :D
  • tutituti
    kivártam direkt az estét(sötét).
    Üres a lakás.Lassan beizzítom én is.
  • Jim Morrison
    remélem az angol feliratot fordítja, az gyorsabb.
  • Deleter14
    Felirat még nem készült el. Én is csak a fordítót kerestem twitteren és ennyi.
  • CharrDen
    Kérlek küldj linket privátban, nem találom -.-
  • [HUN]Crassus
    sry akkor...nem gúnyolódtam
  • tigeroo
    az csak annyit jelent hogy *nevet*

hogy gúnyosan vagy igazat adva az már nem volt egyértelmű :)

amúgy van itt olyan aki olvasta a comicot?
  • [HUN]Crassus
    senki nem flémel csak nem vetted észre a fricskáját a mondatomnak...pedig volt pár rá utaló JEL":P:D LOL"
  • Deleter14
    AliasSubs.Megvan.
  • Deleter14
    Feliratot ki készíti?
  • tigeroo
    ezzel abbahagyom a flémet, a 2 büntipontomat is hasonlóért kaptam. legyen igazad
  • Narxis
    OMG ez atomdurva rész volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Helikopterek voltak a végén lévő előzetesben. Durva lesz, alakul a műsor.
  • [HUN]Crassus
    és ott látsz rendesen???:D felhívom a figyelmed a mondat végén található jelekkel tarkított mondat igazi jelentésére....
  • tigeroo
    járok vadászni ne kezdjünk már el vitatkozni ezen kérlek :)
  • [HUN]Crassus
    nem látta,mert a célkeresztben csak a felnagyított szarvast láthatta:P :D LOL
  • Prof William
    Úgy tűnik vegyítik a sorozat only dolgokat + a képregény történéseket.

GIGASPOILER EMBEREK!

A képregényben
    túléli a srác sőt a vadász még segít is hőseinknek. Viszont ha úgy megy tovább a sztori akkor legalább 1 ha nem 2 unalmas rész jön.

Hány éves lesz az évad? 12? 22?

• tigeroo
    ::::SPOILER::::
    (úgyis elolvasod)

az a biztos hogy félúton "meggondolta magát", legalábbis amíg kihűlt a nyom...namost az 2 okból lehet: vagy walker, vagy ember miatt.
    akkor már 100% hogy bottal üthetik a nyomát :S

(*amúgy én fenntartom a lehetőséget hogy egy kívülálló mentette meg)

az utolsó jelenet teljesen abszurd volt, az a vadon élő állat már 10x elszaladt volna a valóságban, de betudhatjuk annak hogy így kellett kijönnie a dráma miatt. kíváncsi vagyok hogy ki húzta meg a ravaszt, mert ha látta a bakot (ami tuti, mert eltalálta) akkor tökéletesen rálátott a mögötte lévő gyerekre és rickékre is.

@neon: nem a kiscsaj volt a hülye, szerintem teljesen rick felelőssége. nyilván utólag jobb ötlet azt gondolni hogy inkább maradt volna a seggén, visszamegy érte. kicsit enyhít a körülmény, hát ez kurvanehéz döntés lehetett ott az üldözés hevében (*).

főahh, végre... ezt vártam már egy éve :D:D:D
    most kattughatunk a vándorló walkereken, a vészadáson, meg a kislány és a kisfiú sorsán még egy hétig

::::SPOILER::::
    (úgyis elolvasod)
  • [HUN]Crassus
    sztem elég lightos rész volt és nem ism volt 90perces....:S
    amit meg említettél well.....ha a gyereked tűnik el te mit teszel? én is mentem volna keresni mégha nem is az enyém....annyira még nincsenek az postapokalipszis közepén,hogy az emberi érzések/értékek már kihaltak volna belőlük:P
  • Neoncsoves
    wtf?!

én a kiscsajt hagytam volna megdögleni. hülye volt, elfutott ez van. bármikor visszajöhetnek a walkerek, illetve jöhetnek újak.

a végén meg mi a pöcs volt ez? epic hard spoiler:

miért és ki lőtte le a kissrácot?:
  • tigeroo
    mostapercen.

rendben van ez (a templomos-imádkozás azért nem kellett volna bele. a rész vége meg )

spoiler:
    ...de már megint arról szól a rész hogy 1 ember miatt kockára teszik majd mindannyiójuk életét.
  • Shaman
    megnézte már valaki?
  • tigeroo
    asztaq
  • Prof William
    Global Infection Rate is Rising. :)

Este majd én is meglesem. Legalább addig jó sok seeder lesz.
  • [HUN]Crassus
    ááá ott figyel a torrenten a cucc! ,de seaj! nemsokára lelépek a melóhelyről csúsztatok hehe....SOON:)
  • ldavid
    celebzombis paródia - "not the Kardashians!" :D
  • qtab986
    A webes minisorozathoz van felirat?