12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#942 Dead Island! -
#941 feliratot mikorra ígérték? -
#940 Left 4 Dead 2 -
#939 OFF:
Tudtok olyan zombis játékot, amiben nagyjából úgy kell menni mint itt a filmben? Lopakodni, gyűjtögetni és ha kell akkor ölni.
Válaszotokat előre is köszönöm.
ON: -
#938 Képregény izelítő!
Ha gondolkodtatok ti is hogy megvennétek de nem tudjátok mire számítsatok (minőségre) akkor nézzetek bele a videóba hátha kedvet kaptok!
Vol1
Vol2 -
#937 Walking Dead motion Picture -
#936 Jön a tél aztán meghalnak a zombik, ennyi. -
#935 Vagy akár csak önmagát emészti, működnek a mitokondriumok valami groteszk módon, ami biztosít elég energiát egy kezdetleges, rossz izomműködéshez. Az izomműködés és rothadás is hővel jár. De szerintem sem kell belemenni a zombi biológiába... -
Evoluti0N #934 Tudom, h egy kicsit off, de gondolom az idejárókat érdeklik a zombis témák. Szóval:
1. rész
2. rész
Jó olvasást :) -
#933 Ha az öreg meghal szerintem történetileg a legnagyobb érvágás lenne.Ő a békítő és a legokosabb/bölcsebb egyben.
Ezt a mostani részben ráaggatott 'mindenbe beleszólok' szerepet nem kellett volna erőltetni.Mert előző évadban meg mindenki imádta most meg közellenség mert rendes!És amúgy is magyar vonatkoztatású a papi:Dale Horvath a neve ugyebár;)
Én Andreát csaptam volna már le rég.Ez az öngyilkosság és a csapat veszélyeztetése miatt már shut up,get uot! lett volna a sorsa. -
#932 Még ha volt benne pár logikai bukfenc hozta az első évad hangulatát.
Remélem méghogyha ha nem is pörögnek fel az események megmarad a nyomasztó,izgalmas hangulat.
Az öregember kicsit irritál a nagy szónoklataival meg bárgyú nézésével.
Többi karakterrel nincs bajom. -
G_ArchAngel #931 Leteztek, leteznek zombik, de azok nem halottak, hanem tudatmodosito szereken (novenyi fozet) alapulo voodoo magia.
-
#930 ez egy zombis film, felesleges tudományos attribútumokon gondolkozni :D -
#929 mivel gondolom nem rendes emésztésük van így csak minimális tápanyagot szív fel a test,mert gyomorfunkciók biztos nincsenek....ez az egész zombi mizéria csak egy reflex...mármint ,hogy enni kell hús-hús-hús,de hasznosítani a halott test már nem tudja így szerintem egy Zombi a "való életben" kb 2 hét után összesne és képtelen lenne létezni....SZERINTEM:P -
#928 Habár nem ez volt a lényeg, de egyébként képregényben Rick októberben ébredt a kórházban. :)
Tehát ott hamar a tél küszöbén állnak.
Kirkman egyébként nem igazán szeret a részletek magyarázatába belemenni, elméletileg a végleges pusztulásig elrohadnak idővel, de ugye akkor elég hamar vége kéne lennie és mostmár igencsak sok idő eltelt (ahol tartok ott már túl vagyunk a tavaszon), a hullák meg csak jönnek... :)
Az, hogy a kajálással húzza ki úgymond ezt az időt az teljesen oké teória szerintem. :) -
Prof William #927 Az első rész gyomorszondázásról jut eszembe... Mondta a vadász csóka már tapintásra hogy "nemrég evett". Ez azt feltételezi hogy akkor ezek szerint távozik és néha a Z-k gyomárból az anyag mert különben már rég szétdurrant volna. Ezek szerint valamilyen szinten működhet az anyagcseréjük? Lehet hogy valamennyit hasznosítanak a bezabált húsból és pl emiatt lassabban rohadnak?
Azért egy ilyen szép nyári időben ha pl nyár elején is kezdődött a zombivész az első fagyokig elrohadna a Z-k 90%-a és probléma megoldva.
Lehet hogy a kajálás miatt viszont lassabban rohadnak? Vagy beállnak egy ilyen köztes állapotba amikor is nem rohadnak tovább?
Azért a legtöbb zombi sosem férgektől hemzsegő félig szétrohadt felpuffadt húsú váz hanem olyan mint a filmekben... -
#926 felettéb:D -
Prof William #925 Ebben az esetben a szőke csaj csúnya véget ért volna. -
zotja22 #924 sztem vmi vadász lőtt rá az őzre,aztán a kis srác útba volt.. -
#923 semmi gond.Ezek szerint elévültős a dolog.
makrók gomb alatt ott van.
[ spoiler] Spoiler szöveg [ /spoiler] -
#922 Bocsánat, ezt nem tudtam.
Mi a SPOILER kódja, amibe bele kell írni a szöveget? -
#921 Ez a kiscsávó nem ugyanaz, mint aki a Falling Skiesban játssza a törpe rambót? Csak ott valamivel idősebbnek tűnik. -
#920 sorozatos topikokban egy napig él a spoiler veszély.....utánna aki nem látta és beleolvas az magára vessen.... -
#919 S-S-S-S-SPOILER ALERT!!!!!
Ilyet máskor spoilerben mert van aki nem látta!!
-
#918 Sziasztok!
Hát ez a sorozat nagyon ütős. Egyszerűen fantasztikus. Most néztem meg a második évad 1. részét, és nagyon jó. A kis kölköt pedig nagyon sajnálom. Nem hiszem hogy meg fog halni, de akkor is hasba lőtték. -
#917 Ezt speciel én is megkérdeztem magamban.
eleve egy lomha,nehéz,rosszul forduló és öreg lakóbusszal mennek,ha ezt leváltják két kombira már nincs is annyi gond,több a kaja és ital cipelésére használható hely.
Na meg én azért az ablakokat ledrótoztam volna hogy ha elütök vagy felmászik a kocsira pár zomboid akkor ne ugorjanak be egyből.
ilyesmik
De persze akkor nincs cselekmény,nem robbannak le,és vígan elszáguldoznak a falka mellett.
-
#916 humorizáljunk:P
-
Lantee #915 De miért ragaszkodnak szinte minden ilyen filmben/sorozatban a 30 éves, lepukkant járgányukhoz?!
Itt is, az autópályán tologatják odébb a Ford Expedition, F-150 és hasonló finomságokat, de ahelyett, hogy átcuccolnának valamelyikbe, inkább javítgatják a roncsaikat. -
#914 Igen a motel rémlett nekem is,meg hogy lesz/lenne majd valami lakópark szerű hely is majd(az télen játszódik ha minden igaz),én azt várom.
A lényeg hogy nem kell az apróbb hibáért elásni a sorozatot.Eleve ritkaság a minőség,főleg ebben a műfajban.
És az új gárda is kitett magáért,bár várom még pár részt.Mert ugye lázongtunk az első évad utolsó részein,most meg már 2-3 hónapja itt ugráltunk örömünkben ha kijött egy két leaked kép. -
G_ArchAngel #913 Itt is az volt, ahogy mentek az autok fele a szalagkorlatok kozott, igaz a kozvetkezo resznek egy motelnek kellett volna lennie, jo kis mesterlovesz puska a reklamtablanal... -
#912 Na tegnap meglestem felirattal.
ÉS hát igen.Nálam befutó(olvastam a képregényt is)!
Már hintem megint ismerősök között a jóságot.Az új részig meg L4D2 -
#911 LOLOL -
#910 lol :DDD -
#909 Az epizódot látva örülök, hogy még nem találták fel a szagos filmet. -
ldavid #908 talking dead show-t nézte valaki?
Robert Kirkman beszélt arról (is), hogy annyira azért nem jó a szaglásuk, ezért nem vették őket észre a kocsik alatt
meg volt még behind the scenes a belezésről, infók az autópályás jelenetról, és egy klip a következő részből
+szavazás :D
-
#907 Ki ez a Mike nevű fordító? Még nem hallottam a nevét. -
KaBuTo666 #906 -
#905 köszönjük! -
#904 Magyar felirat -
#903 Azt azért ne feledjétek hogy elvileg volt egy rendezőváltás.
Lehet hogy ő már másképp látja a dolgokat vagy csak nem nézett utána az előző évadnak, amit kétlek.