12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#1782 pazmek :DS:DSD:DDDDDDDDDDDdd -
#1781 rájöttem mire is hasonlít a sorozat.Rákerestem páran külföldön is erre gondoltak:DD
-
Ahogy nézegetem az angol képregényt,elég sok szereplő van ott.Bár kell is mert hullanak mint a legyek.Bezzeg a sorozatban mostanság alig halnak:D
Kár. -
#1779 "ha a készítők ragaszkodnak a képregényhez... "
de nem ragaszkodnak, ez már egyértelmű nagyon-nagyon rég óta :D szóval nem kell meglepődni azon, hogy eltérnek tőle... -
#1778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jön majd helyette ő: http://comment.blog.hu/2012/02/28/david_morrisey_lesz_a_walkin -
#1777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az eredeti sztori szerint Shane-t Rick kisfia lövi fejbe. Kíváncsi vagyok a képernyőn meddig hagyják még élni, mert már az első évadban elpatkol ha a készítők ragaszkodnak a képregényhez... -
#1776 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet mutálódik/fejlődik a vírus és gondolkodó zombikat avagy fél-zombikat hoz majd létre :D -
#1775 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem fog meghalni, elvesztené a sorozat az egyik legjobb karakterét... mellesleg HA tényleg zombi a SPOILERES képen, akkor valahogy nem foghat rajta a vírus, mert a zombik nem szoktak fegyvert fogni az ember fejéhez... -
#1774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az én véleményem az,hogy nem lesz zombó.túl snassz lenne.Jobban jönne ki ha látnánk ahogy széttépik a járkálók.vagy őt is otthagyják valami reményvesztett helyen.Illetve ha Andrea-val elmennének(dugi jelenet,végül közös halál).nekem ez tetszene. -
#1773 AZTAKURVA! Mik lesznek itt, mondjuk már bánom hogy megnéztem :D -
#1772 Véleményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kép alapján nekem úgy tűnik, hogy Shane fogja a pisztoly Dale fejéhez, majd mutatják őt is. Akár el is lehet törve az orra. Viszont eléggé sápadtra van sminkelve Shane (de lehet, hogy csak a fények csalókák) illetve a szeme sem tűnik túl emberinek. (de ez is lehet a fények miatt) Minden esetre remélem, hogy egy ütős finálénk lesz. -
#1771 vélhetően hatalmas spoiler a 2.évad végéről,csak saját felelősségre tessék megtekinteni: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy néz ki tényleg "megvakarták" Shane-t a buszos jelenetben.Eléggé erről árulkodik ez a spoiler kép! -
Prof William #1770 Ja hogy még forgatókönyvet is váltottak?
Akkor már tényleg mindegy. -
Zenszkij #1769 onnan sejtem -
#1768 interaktív google maps walking dead! -
#1767 de akkor még teljesen más forgatókönyv volt.
Én azt csodálom a felállás megmaradt az se2-re.
Sok minden megváltozott,még írtuk is anno.De mivel totál nem követi a comics vonalat így valszeg nem ezt mondta.Pedig én ezt vártam:
ÉS még egy kis érdekesség amit most találtam:
-
Prof William #1766 Lehet azt mondta: "A nőd terhes és nem te vagy az apa hanem az a köcsxg Shane. Kellemes túlélést! " :)
Amúgy igen az a képregényben van...
Ha így van a sorozatban akkor viszont...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kocsikban lévő hullák az első részben természetes halállal haltak meg mégsem éledt fel egyik sem. -
#1765 több fórumon azt írják hogy igen,ott de azért ne vegyünk rá mérget.
Bár én elejétől fogva arra gyanakodtam hogy a jó öreg árnyékkormány mindenkit megmérgezett.Így van is értelme.
De szerintem ezt a sugdolózás-rejtély megoldását sose tudjuk meg. -
hdmi #1764 Ez a comicsba van? -
#1763 -
#1762 amit mondott az nem más:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"you are all infected." -
hdmi #1761 zenszkij: ha majd kiderül a sorozatból valamikor, akkor előre nem érdekel, de ha elvaratlan száll maradt, akkor érdekelne, de ugye ezt előre nem igazán lehet tudni. Jól gondolom, hogy te a comicból tudod?
szucsy89: az előző évad legvégén a kutatóintézetben a kutatóorvos az öngyilkossága előtt, mielőtt felrobbant az épület, hosszasan belesúgott valamit Rick fülébe, amire Rick arcára kiült a döbbenet, de azóta se derült ki, hogy mi volt az az info.
-
Hoz_Hun #1760 Loool. :D
Köszönöm, nincs is több kérdésem. :) -
#1759 Rendőrök... :D -
Hoz_Hun #1758 Magyarázza meg nekem valaki, hogy ki az a hülye, aki szándékosan megvágja magát egy olyan környezetben, ahol pont nyílt sebbel terjed a kór? Pláne, miután találtak két hullát, akikről azt állapították meg, hogy elég volt egy karc, hogy megfetőződjenek. -
#1757 Ez mi is volt? Nem emlékszem már erre :D -
#1756 írd le ide spoilerben -
Zenszkij #1755 én tudom, ha érdekel privateben megírom -
#1754 -
Louis Cyphre #1753 Ez így van, elég gyenge szereplőgárdát sikerült összehozni sajnos. -
#1752 Elég sok gyenge szereplő van, kezdve a bambaképű PB Sarah-val... -
Louis Cyphre #1751 Kár, hogy ezt a faarcú csókát tették be a főszereplőnek. És hát finoman fogalmazva a színészi képességei se a legjobbak szegénynek. Nekem nagyon unszimpi. -
bcrics #1750 Történt ez meg az, de nem történt semmi. -
#1749 NEkem tunt csak ugy,hogy tortentek a dolgok de megsem tortent ISMET semmi? -
hdmi #1748 Szerintetek az kifog derülni, hogy az előző évad végén a doki mit súgott Rick fülébe, vagy ez elvarratlan száll marad? -
#1747 Ez azért durva ha így van! -
#1746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem feltétlenül karcolástól haltak meg!
Lehet hogy megmérgezték magukat! Valahol már volt szó arról hogy a vírus mindenkiben benne van. A képregényben is egy idő után rájöttek hogy aki természetes úton halt meg vagy erőszakos halált halt ugyan de nem érintkezett zombival akkor is visszatért! -
Prof William #1745 Hiába no a főhősök immunrendszere mindig magasan veri az egyszerű halandókét.
-
#1744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy kiindulva abból, hogy a két zsaru egy karcolásból fertőződött meg Rick és Shane már rég Zombik lennének.. szarrá verték egymást aztán a nyílt sebeikre konkrétan öntötték a zombivért... :O
Másik pedig úgy általánosságban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó volt a rész meg mindenki meg akar már mindenkit ölni, de mikor megyünk el a farmról ?:O Látnék szívesen egy Zombirohamot a farmon aztán vissza az útra... :) -
#1743 ez a rész is jó volt sztem.
a 2. évad második fele fényévekkel jobb mint az első fele.
lehet Darabont távozása ebbe közrejátszik..