2869
Shogun 2 Total War
  • BladeW
    "sajnos sok dolguk lesz ezzel a játékkal, van bőven javítani való"

Ezt kifejtenéd bővebben?
  • Edorn
    Shogun 2 Demo -Battle Mod- [V0.2 released, enhanced battle of Awa]
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=428220
    A történelmi csaták opcióban lehjátszhatjuk a kampányban lévő várostromot
  • MaRee
    Úgy értem a mod mi, mi a neve, mit csinál?:)
  • Edorn
    Ennek a honlapnak a fóruma: www.twonline.hu

Én sem értem, hogy miért kell regisztrálni a megtekintéshez... Elég sok érdeklődőt veszítenek így...
  • MaRee
    Ez mi? Csak regisztrált tagok láthatják.
  • Edorn
    Van már egy másik mod is a demora: http://www.twonline.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=276
  • Hunor1
    Na srácok már meg is van az első mod!
    FreePlay Campaign !!!

Végre szabadon játszható a tutorial kampány!!Sajnos a csaták egyelőre auto-resolve -de dolgoznak rajta hogy reál time csaták is lehessenek benne:))))
    Éljenek a modderek! /sajnos sok dolguk lesz ezzel a játékkal, van bőven javítani való/

freeplay kampány mod
  • Djuree
    nálam megy szépen very-highon full HD-ben, ha valakinek összehasonlítási alap kéne....
  • Djuree
    jobb a játék mint az empire/napoleon. végre megint med2 fíling:)
  • Djuree
    medium valszeg. az a proci cserés nagyon. így felesleges ez a végéja, a proci visszahúzza;)
  • KingPunisher
    Nekem igen tetszik bár csak belepillantani volt időm de a hangulat igen komoly.
    Mélységébe kell majd belenéznem mert az lesz itt a döntő, de reménykedek jónak tűnik a cuccos.
    Bár a gépem megérett a bővítésre azért ezt már most látom :P
  • SötétBarom
    Kb ilyen gépem van, 1900x1080-ban játszható. :)
  • obe
    ..szerény becslésem csupán:)
  • a.carkey
    Ez a régi Shogun fehér tologatós térképe és az Empire vegyítése egy olyanná, ami más, mint az eddigiek. A végeredmény és a csaták nem rosszak, de picit másnak képzeltem el.
  • BladeW
    Elképzelhető, hpgy csatában procilimites a játék, és nem tudja kihajtani a VGA-t.
  • SötétBarom
    Kivéve ami nem. :DD
  • obe
    minden "csak " high, elsimi + anizo 2 x-es kb, SSAO kikapcs, a többi mehet...max 1680-as felbontäs melett simän jätszhato lesz
  • Scottt
    X2@3,2 ,Sapphire 4830 @~4850-es szintre húzva,2gb ram,mellett mire számítsak kb?
  • sith7
    ok, köszi

nekem az a furcsa, hogy nem a csata közben, hanem a stratégiai képernyőn pörög ... mondjuk ezt csinálta az Empire TW - ban is , de ott ennyire nem ...
  • MaRee
    Hmm nekem 4850-em van és egyetemen nem pörgött jobban a Vga mint bármelyik másik játéknak. Totalwar.com fórumán keress rá, ha másnál is előjött ez a probléma akkor biztos lesz róla topic.
  • sith7
    Én is kipróbáltam, tetszik.

A menüben, és a stratégiai térképen nektek is szétpörgeti magát a VGA ? Nincs itt valami állítási lehetőség, mint az SC2 - ben, hogy ne pörögjön ennyire a VGA ? Valami fps limiter, vagy ilyesmi ?

Nagyon zavaró ...
  • Murder3
    nem jól látszik h ez empirére épít csak másabb.
    színvilág,menük kinézete,elrendezés eggyértelmű h mire épít.

• BladeW
    Úgy látszik hiába írja le valaki ugyanazt 5x... Vagy nem érteni magyarul?
  • Hunor1
    na végre lejött , most majd magam is megtapasztalom:)))))))
  • Hunor1
    jáááj ne őrjítsetek már meg! most akkor A KAMPÁNYBAN LÉVŐ MÁS klánok ellen vívott csaták LEJÁTSZHATÓAK vagy nem????
    Nem a tutorial battléra gondolok hanem a kampánycsatákra! Vagy a tutorialt a kampányban helyezték el és a tuto csaták RÉSZEI a kampánynak? És ha lejátszódik a kampányban lévő tutó akkor utána már csak autó.battle van???
  • BladeW
    Nem az első 3 csatát játszhatod le, mert ez így nem pontos. Van 3 tutorial csata amit 3d-ben is játszhatsz. A többit sztem csak auto-combattal. A tutorial több mint 4-5 kör, de túl sokat ne várjon senki, ez csak demo.
  • Hunor1
    köszi a választ! Más magyar játékos meg azt írta hogy csak az első 3 csatát lehet lejátszani, a többi auto..ki érti ezt? Na mindegy a lényeg az hogy akkor a kampány sem CSAK 4-5 kör azt annyi, hanem nyújthatod kicsit ha nem nyírsz ki mindenkit 4 körön belül. AI van a kampányban?
  • Tibikees007
    Ebben a részében igazad van. Én nem mentem bele ezeknek a képességeknek a részletes tanulmányozásába és nem olvastam el a szövegeket csak nagyjából átfutottam és már mentem is tovább. Részben azért is mert az angolom kicsit hiányos. Én arra gondoltam, hogy a diplomáciai és a karakter fejlődés mélységeit leszámítva, maradt a régi jól bevált rendszer. De ne legyen igazam, és lehet hogy kicsit felületesen néztem. De ha nem vagy perfekt angolból vagy nem lesz magyarítás hozzá, ezeket a mélységeket és kombinációkat kevesen fogják élvezni sajnos. A szótárazás kicsit darabossá teszi a játékot :)

Hunor1: A csatákat lejátszhatod real timéban :) Én már két klánt legyöztem. Hogy a többit is lelehete még nem tudom. Még nem folytattam.
  • Hunor1
    sajna még töltöm de NAGYON érdekelne pár dolog, mert ellenkező infókat olvastam rólukl!
    Tehát a kampányban: LE lehet játszani a (kampány)klánok elleni kis csatákat real time módban?? Egyes hírek szerint csak auto-resolve engedélyezett.
    Egyesek szerint csak pár kör a tutó kampány.. tényleg olyan rövid? Vagy akár legyőzheted mind az 5 klánt akik körülötted vannak??

KÖSZI !
  • Prince23
    Amúgy jól láttam hogy a grafika leginkább a Medieval 2-re van építve (természetesen továbbfejlesztve), nem pedig az empire-ra.
  • Pluskast
    Azért van benne. A tudományok fejlesztés, el kell döntened, hogy a hadsereget fejleszted vagy a gazdaságot. A karaktereid a csaták során tapasztalati pontot szereznek amiket képességeik fejlesztésére költheted, s ugyanígy az agenteid képességeit is te tudod meghatározni. A diplomáciában ott van új opcióként a hostage (túsz) opció. Szövetség kötés esetén ha az egyik fiadat oda adod a másik diamónak és ő is az övét akkor ezzel biztosíd annak tartósságát. Mondja is a tutorialos faszi, hogy 2 évig ott van a fiad a másik udvarban és amennyiben 2 éven belűl megszeged a szövetséget akkor kinyírják a fiad. Aztán pl nekem feljött spontán olyan event, hogy a császár új palotát épít és adhatok 2 ezer pénzt. Ebben az esetben nő a boldogságom a provinciákban. Aztán ott van újdonságképpen a rizs. Minden provinciában van fejleszthető rizsfarm ha ezek értéke minuszba megy át kitör a lázadás, mert nincs kaja. Akkor a csata téren az egyes egységeid speckó képessége. Valószínüleg még egy rakás plussz dolog van amit a demó miatt nem tudtam megtapasztalni, de azért azt - ezek alapján - közel sem állítanám, hogy nincs benne sok újdonság.
  • Murder3
    Na akkor a garfiak sokkal szebb,az aniációk szintén.
    Ami baj h nálam sok egységnél szaggat a mozgás, kevesebbnél nem volt rossz, tehát majd elveszem a csapatszámot hátha jobb lesz.

Viszont a kampány játék erősen gyenge nekem így az empire vagy medievalhoz képest.
  • Tibikees007
    Első benyomás:
    A grafika NTW szinten van. Bár kicsit recés az elsimítás hiánya miatt. Kicsit keresgélni kell a funkciókat mert nehéz elsőre eligazodni a japán ábrák között. De pár óra játék után már minden a helyére kerül. A sima csatát kezdtem el elsőre de simán lemészároltak :) A tutoriált választva szépen végigvezet az irányításon. Már két klánt kiirtottam aki közvetlen mellettem volt. 5-6 klán van összesen. Velük lehet kereskedni és szövetkezni. Most játszottam egy ostromot, kaptam ágyút is :) Volt muskétás és egy kis ninja csapatom is. Az elfoglalt városban tudok képezni gránátdobó egységet is. Kíváncsi vagyok rá. Hajó csatát automata módon lehetett lejátszani eddig, de szerintem hamarosan engedi manuálban is.
    A csaták elég pörgősek, nem nagyon van idő bámészkodni. Bár még néha néha kötve vagy az irányításnál az advisorhoz. A bérgyilkosnak ugyanazok a lehetőségei vannak mint a régebbiekben.
    Szóval alapjaiban nem sok újat vettem észre eddig, csak az irányítás lett kicsit másképp kiosztva és álcázva a japán motívumokkal.
    Ami nem tetszett, hogy az egységismertetőknél a sorozásnál, nem a játékban lévő katona képét mutatja, hanem egy rajzos kis maszat képet. Így csak az adatait tanulmányozva döntesz, hogy melyiket gyártod le.
    Megyek, folytatom tovább.
  • Pluskast
    Na végig toltam a demot. Mit mondjak. Überfasza lett a game!! A régi total war időket idézi fel bennem és egy rakás újítás van benne ami még jobbá teszi. Gratulálok a total waros srácoknak ezt most nagyon eltalálták!
  • SötétBarom
    Nekem is. Holnap úgy is szabadnap ^^
  • ratgab
    Asszem a Demó napom máról átkerül holnap délutánra!
  • ratgab
    A Demók, amik megölték az internetet! Majd írok egy ilyen könyvet asszem... :-D
  • SötétBarom
    Dragon Age II demo, Shogun demo, nem csoda, hogy lehalt :DDD
  • ratgab
    Nálatok is agyhalott (nem jön be) a Steam? Most akartam elkezdeni szedni a demót és nem igazán jön be a főoldal sem!
  • bajsz
    Igen a csata közben kicsit meglepődtem ,mikor nagynehezen majdnem megnyertem és a rohadék Kobayasi vagy a mi a tököm volt neve ,a seregének a fele áttál! Érdekes ,de végre majdnem leizzadtam mire valamit összehoztam. Jó lessz ez. Jah és nem nyertem:D