2869
Shogun 2 Total War
  • sakkay
    Remélem nem hallgattatik meg.
  • Murder3
    de csak félreírtam:D
    ...imádkozom h NE a ROME legyen és hagyják az unalmas ókort Empire 2-t a népnek vagy egy első vh-sat:D
  • obe
    nem ca-t akartál írni ?

nem-nem, a következő művük neve tw rome 2 kell hogy legyen, egyszerűen muszáj, fáklyás csőcselék, köztük jómagam is, rontanánk a bázisukra..aztán mehet egy görög - mediterráneum - közel kelet- perzsa - indiá-ig, de kiegyezem egy kínai császárság - mongol hordák total war-al is
  • Murder3
    Na akkor sztem a CE következőleg rágyúrhatna egy mmo tw-re:)
  • grebber
    Most olvastam itt is az lesz mint a Crysis 2 esetében,hogy DX11 nélkül jön és itt 2-4 hét múlva jön majd a DX11-es patch hozzá!
  • Hunor1
    Hmm, személy szerint én nem akarnék ilyen drasztikusan belenyúlni a játékba.Nem lehet tudni az AI hogyan reagálna erre, mert lehet hogy Te bepakolsz 30 egységet is a vezéred mögé de viszont a gép esetleg maradna a max 20-as egységszámnál és máris borul a balansz. Na meg nem minden gép bírná szépen elvinni az ilyen mega-csatákat.
    Na és akkor ha módolunk akkor előfordulhat hogy 2x kell feltenni a játékot, mivel a multiba csak eredeti álapotúval lehet nyomulni.Márpedig a hírek szerint most a multi rész sokkal jobb lesz mint eddig bármikor!!

Van is itt egy videjó a multis részről/ figyu ez új ! /

• AryanH
    Alig várom már, hogy nyomhassam a játékot. A zavvitól rendeltem a Collector's -t, már csak fel kell adniuk a játékot. Remélem a magyar posta rendes lesz most és nem lopja el a cuccomat.
  • sakkay
    Írtam a tw.hun , hogy láttam azt a lehetőséget, hogy több mint 20 egységet lehet irányítani...te tudom bele-belenyúlsz a dolgokba. Mi a véleményed erről?Itt.
  • sakkay
    Na ebben nagyon tévedsz. Többen várták a hivatalos oldalon is (szavazatok alapján ) mint bármi mást. Aztán jött a Shogun2. Valószínű igaza lehet Hunornak.
  • Hunor1
    már miért nem???? Jóval nagyobbak a lehetőségek mint egy kis szigeten , azonos kultúrájú és szinte azonos hadsereg felépítéssel, azonos politikai berendezkedés...stb. mellett.
  • MaRee
    Én azért örülnék neki, rengetegen játszanak még ma is a Rome-al, legjobban sikerült rész lett szerintem.Tuti az lesz a folytatás.
  • Jakuza001
    Hat a Sogun 2-nel a Rome 2 tuti nem lenne nagyobb dobas.
  • Hunor1
    na az lenne csak a nagy dobás! Szerintem a shogunnal csak előkészítik a terepet a majdani Rome 2 -höz. Mert majd az lesz az igazi kasszasiker.Begyűjtik a tapasztalatokat , visszajelzéseket finomítanak az engine-n stb.
  • Pluskast
    Ez alapján nem lepődnék meg ha kihoznák a rome 2. részét epk hajócsatákkal :)
  • Hunor1
    Hejjjjj !!!

Ezt skubizzátok! Egy komplett hajócsata elejétől a végéig , eddig nem láttuk még. Sajnos az anyag lengyel ezért nem sokat lehet belőle megérteni...de kit érdekel a kommentár, a videó önmagáért beszél!
    QRVA JÓ LESZ A tengeri rész is :))

Hajócsata végig -kötelező!
  • Hunor1
    talán próbáld ki a modomat amit a #529-ben linkeltem ! tulajdon képpen az egy új játéktér.
  • MaRee
    Hehe ez nagyon jópofa, hogy japán környezetben beszélgetnek :)
  • zoltang
    Total War: Shogun 2 - még fejlesztői naplók
    http://www.gamekapocs.hu/
  • Djuree
    várjuk a teljest. demó teljesen kivesézve, lerágva:)
  • Hunor1
    Mi az behalt a topic..?? Vagy valami érdekesebb játék is kijött a napokban és inkább azzal foglalkoztok?
  • Hunor1
    Hi.
    Csináltam kis variációkat a történelmi csatához.
    Látogassatok el ide:
    topic, letöltéssel
    mert itt van egy kis leírás róla + képek

de itt a közvetlen link:
    4 battle

• Djuree
    sőt így még rome gold is jár hozzá ingyen...
  • Djuree
    digit verzió még olcsóbb, én azt veszem...igaz az nem limited, de az úgyis unlockolható lesz egy moddal 2 nap múlva:D
  • Frekazoid
    game.com -on 26.99 font + 2.95 font postakoltseg Magyarorszagra a Limited Edition, a collectors pedig 59.99 + 2.95, akit erdekel.
    Csak egy megjegyzes: amazonon hasonlo arak vannak, de ott a postakoltseg 10 font, ezert a game.com eri meg.
    Remelem ezzel segitettem annak akit erint.
  • Smokk
    Basszus a zavvi-rol mar elfogyott a Limited Edition!
  • TOKKEN
    Sziasztok!

a zavvi.com on elfogyott a limited edition...

Szerintetek jön még a későbbikben vagy onnnan már nem tudom megvenni?

kösz
    Tokken
  • sakkay
    Van egy csak tw (magyar) oldal is, inkább ott került megbeszélésre.
    Legalábbis úgy látom.
  • Hunor1
    Hélo aaszotok?? Megjelent egy pár cucc a demóhoz és senki nem linkeli őket?

egy battle mod pack

egy másik:

battle kreátor
  • Filózoli
    Sziasztok!
    Meg tudná mondani valaki, hol vannak a mentések (pl. csata mentés) a gépen? Megcsináltam ui. újra a historical battle-t (battle of Sekigahara) very hardon, elmentettem, és nem találom a fájlt a mappában.
    Köszi!
  • Hunor1
    ez meg mi...???
  • Edorn
    Ő... Másoljátok ki a linket, ne pedig a linkre klikkelve próbáljátok meg megnézni, mert úgy nem fog menni...
  • Edorn
    Még meg sem jelent, de ezek már itt arcolnak vele: http://yfrog.com/h65ordj
  • sakkay
    Jó, így játékban kicsit hülyén néz ki kicsit, de amúgy biztos , hogy nagyon hatásos látvány volt. A japánok amúgy is elég nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy lássák ki kivel van...az egy főre jutó zászló(szerűségek) biztos , hogy Japánban volt a legtöbb.
  • Pluskast
    A lufi kérlek szépen "nyilfogó" volt. Ugyanis mikor a lovasok a csatamezőn vágtattak ez a selyem darab a gyors lovaglás következtében megtelt levegővel (menetszél) és a rájuk lövöldöző íjászok nyilait felfogta. Tavaly a discovery-n volt egy műsor amiben letesztelték a dolgot és valóban működött.
  • sakkay
    Egy látványos jelzés a testőrgárda jele. Talán egy Kuroszava filmben láthatjátok is.
    Az , hogy miért van ,meg gondolom nem kell magyarázni.
  • Smokk
    Azt En sem tudtam megfejteni! :P
  • MaRee
    Na ezt én is tudni akarom :D
  • dronkZero
    Mi az isten az a lufi a lovasok hátán? Elbaszott hülyén néz ki... :P
  • sakkay
    Megcsináltam én is. Nem könnyű, de azért szerintem nem is olyan nehéz mint ahogy sokan írták. Mondjuk azon meglepődtem , hogy nincsen pause vh.
    Az a lényeg(szerintem) , hogy ne tartsad makacsul a pozíciókat, főleg a jobb oldalon, és rugalmas visszavonulással tolódj a vezér oldalra. Az ellen lovasságát és főleg!!!a muskétásokat irtsad ki minél előbb.
  • ratgab
    Jogos!