2869
Shogun 2 Total War
-
AryanH #429 Hasonló véleményen vagyok én is. Igazából a demoból sok mindent nem lehet megítélni, de a hangulat az mesés. Persze a játék legjobb része még várat magára. Gyakorlatilag három hét van a megjelenésig, szerintem ennek már késznek kell lennie. Bár ahogy ismerem a TW pár az első patchen dolgoznak közben. Szinte minden játékának eddig kellett 2-3 patch, hogy igazán jó legyen. Az biztos, hogy sok DLC várható sok új egységgel. -
TDantes #428 Lehet én vagyok a béna, de a demo csatában simán agyon vert a gép. Persze annak is köszönhető, hogy az egységeket is összekevertem. Na mindegy, majd kialakul. -
MaRee #427 Na hát én lenyomtam, spoileres rész következik.
Nem kell semmi nagyot várni a demótol, van benne egy sima land battle meg egy néhány körös campaign tutorial.
High grafikán nyomtam(ez a választható legnagyobb), egyátalán nem izzasztotta meg a gépemet, pedig már 3-4 éve nemnagyon volt semmi frissítve benne, kb 8ezer egység volt egyszerre a képernyőn. Élsimítás még nincs benne, úgyhogy a grafika kicsit furcsa, de egyébként NTW szinten van.
A harcról nem sok újat lehet elmondani, kb ugyan olyan mint a Medievalban, de kicsit dinamikusabb és több szerep jut a morálnak, és a szemét szövetségesem nem átallott elárulni a csata kellős közepén (2v2 battle van) . Négy fajta egységet lehet irányítani a demoban, lándzsás,kardos, íjász és lovas szamurájokat, a lovasság nekem így elsőre kicsit imba. Sík terepen egy rohammal kivégeztek szinte egy 200fős kardos szamuráj gyalogságot.
A zene és a menü meg az egész megjelenítés profi, nagyon adják a japános hangulatot. Én kicsit gondba voltam először hogy mi micsoda mert furcsák ezek a japán hangzású nevek, de hozzá lehet szokni. -
KondorKhan #426 folyamatos 1,7 megával gyün, már alig várom, állítólag ezt nagyon jól optimalizálták, már egy medium grafnak is örülnék, ha szaggatás nélkül menne :) -
#425 már én is tudom tölteni 1 megával korábban túl elfoglalt volt a steam kliens..:D
-
Hentes75 #424 62Kb/s belassult -
Hentes75 #423 A 25megás netem 0.5 megával szedi csak.Pár ezer ember biztos várta a demot.Most meg tölti egyszerre. -
#422 stabil 1.2 megával szedi nekem.
én a dragon age-nél tököltem sokat, de végül a román linkről faján le is jött -
#421 steam is szar....:S -
#420 Steam - es játék demo - ja a steam - en szokott lenni ... -
#419 Majdnem 6 giga a demo! Az igen! -
bajsz #418 thx -
MaRee #417 Megvan! Steam-en be kell írni hogy shogun 2 és ott lesz a demo. Nekem most 2.1 MB/s-el jön, nemsokára lent is van :) -
bajsz #416 valaki linket adhatna!
Konkrétan behalt minden féle oldal! Hivatalos Total War oldalról nem is beszélve! -
#415 Jaja honnan? Mert a hivatalos oldal behalt... Mint a bioware... -
MaRee #414 Honnan? Én nem látom . -
#413 Tölthető a demo -
#412 Na most nincs demo? -
#411 sakkay: mármint melyiktől rendeltél a 4 felsorolt közül? -
sakkay #410 Én már rendeltem tőlük, 7 nap volt, ha jól emlékszem..valakinek 4, változó.
Amúgy minden ok. velük. -
sakkay #409 Köszi..remélem nem lesz már raktáron aztán adnak jobbat.
Meglepődnék ha így lenne. -
ratgab #408 -
#407 Uh mi lesz ma este. Shogun 2, Dragon Age 2, Bulletstorm :SSS -
AryanH #406 Engem is a gyűjtői kiadás érdekelne. A Total War honlapja 3 oldalt "javasol" ahonnan beszerezhető.
Az Amazon-on 59 font plusz 10 font a standard postával( 25 font felett ingyenes a küldés, de pont Mo.-ra nem.)
A Play.com-on 79 font ingyenes szállítással, de Magyarországra nem szállít szerintem.
HMV.com-on 59 font plusz 2,5 font postaköltség.
Most itt találkoztam a zavvi.com-mal. Ami tényleg a legjobb lenne elméletileg 54 font lenne, meg azt írják, hogy február végig ingyenes házhoz szállítás Európában.
Van valakinek tippje, ötlete vagy tapasztalata a fentiekkel kapcsolatban? Vagy lehetséges más megoldás is?
-
MaRee #405 Ma este hattól demo emberek :)
-
KondorKhan #404 gyerekek, bocsássatok meg, de ezt most muszálj:
- Mit csinál az unatkozó hadvezér?
- Elfoglalja magát. -
ratgab #403 Időeltolódást azt kalkuláljál bele szerintem a holnapba, mert nem hazai idő szerint adják ki akkor!
Én olyan holnap este 18:00-ra tippelnék helyi idő szerint! -
Hunor1 #402 A holnap elvileg 00:00 - kor kezdődik! vajon lehet-e töteni éjfél után? -
Smokk #401 Szegeny!
Ez tenyleg nem szep,h pont most baszodik el! -
sakkay #400 Most megy gariba a vid.kártyám...állat.
Majd meséltek.
-
Hentes75 #399 Holnap demo.Várjuk szeretettel.
-
#398 0.99Font a kiszállítás Magyarországra! -
Smokk #397 Nem hiszem. -
KondorKhan #396 a zavvi-ról komolyan tök ingyen van a postai? Még Magyarországra is? -
sakkay #395
Én is onnan rendelem. -
Smokk #394 Vszeg a www.zavvi.com-rol fogom megrendelni.Sztetek kihozzak marc. 15-en,vagy teljesen felejtos? -
Hunor1 #393 az a multiplayerben a klámháború modusban használt térkép.Ha jól tudom nem csak sima csaták lesznek multiban, hanem belépve/vagy létrehozva/egy klánba más klánok ellen területekért folyik majd a harc. -
Smokk #392 2 kulonbozo strategia terkep lesz??...v mi lehet az a nezet(engem foleg az alap shogunnal hasznalt terkepre emlekeztet) a video vegefele? -
Smokk #391 Igazan hangulatos kis video!
-
obe #390 ..a zene alatta fenomenális